ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
άφραπες κόρες του σωλήνα δαύτες :-
κανουν μαγικα ;)
άφραπες κόρες του σωλήνα δαύτες :-
κανουν μαγικα ;)
και εγώ,στο γκόλφ
Αφραπη και η Τζοάννα?άφραπες κόρες του σωλήνα δαύτες :-
Αφραπη και η Τζοάννα?
Παντρευομαι την Ιβα Αυριο Στην εκκλησια της Γλυφαδας κ της τα γραφω ολα ομως...τι μουνι ειναι αυτο λεμε?ειχε ο θεος καυλες στην Πραγα τοτε
βρε ελα κ εσυ κανενα προβλημα.
Άντε με το καλό να βγάλεις το κορίτσι από το βούρκο και να μπει στον ίσιο δρόμο......επίσης αν γίνεται φτιάξτε και μία μεγάλη φάρμα να ζείτε μαζί ευτυχισμένοι και να γεννοβολάτε σα τα κουνέλια!!!!Παντρευομαι την Ιβα Αυριο Στην εκκλησια της Γλυφαδας κ της τα γραφω ολα ομως...τι μουνι ειναι αυτο λεμε?ειχε ο θεος καυλες στην Πραγα τοτε
Άντε με το καλό να βγάλεις το κορίτσι από το βούρκο και να μπει στον ίσιο δρόμο......επίσης αν γίνεται φτιάξτε και μία μεγάλη φάρμα να ζείτε μαζί ευτυχισμένοι και να γεννοβολάτε σα τα κουνέλια!!!!
Φίλε Ηector ειλικρινά δεν έχω λόγο να τον ζηλέψω.....διότι πολύ απλά δεν την έχω δει ποτέ μου τη συγκεκριμένη και δεύτερον(γενικότερο αυτό) όταν κάποιος πάει για "κρέμασμα" και ειδικά με striper θα έπρεπε να τον ζηλεύουμε ή να τον λυπόμαστε?Μην τον ζηλεύεις...
Βρες άλλη...
Φίλε Ηector ειλικρινά δεν έχω λόγο να τον ζηλέψω.....διότι πολύ απλά δεν την έχω δει ποτέ μου τη συγκεκριμένη και δεύτερον(γενικότερο αυτό) όταν κάποιος πάει για "κρέμασμα" και ειδικά με striper θα έπρεπε να τον ζηλεύουμε ή να τον λυπόμαστε?
Ε αλίμονο μη τα ισοπεδώνουμε όλα....φυσικά και υπάρχουν και καλά κορίτσια στα strip.....μη σου πω κιόλας πως οι μή stripers είναι πιο πουτάνες(διότι με αυτές δε ξέρεις τί έχουν στο μυαλό τους).Τέλος οι stripers πρέπει όντως να κάνουν πετυχημένους γάμους,διότι μετά το retirement όλες γουστάρουν να αφήσουν πίσω τους το αμαρτωλό παρελθόν και να κάνουν μια καλή οικογένεια.Υπάρχουν και καλά κορίτσια στα strip, όπως οπουδήποτε αλλού.
Άλλο αν εμείς τις θέλουμε πουτάνες γιατί έτσι μας βολεύει...
Ξέρω μερικούς που έχουν κάνει πετυχημένους γάμους με stripers (τηρουμένων κάποιων προϋποθέσεων πάντα).
...διότι μετά το retirement όλες γουστάρουν να αφήσουν πίσω τους το αμαρτωλό παρελθόν και να κάνουν μια καλή οικογένεια.
Εντάξει ρε αρχηγέ μη τα δένεις και όλα κόμπο.....τα post που έκανα ήταν όλα με χιουμοριστική διάθεση!!!Δεν θα το έλεγα αμαρτωλό παρελθόν.
Δουλειά είναι. Η δουλειά τους είναι να διασκεδάζουν τους πελάτες. Άλλες το κάνουν έτσι... και άλλες αλλιώς...
Τέλος οι stripers πρέπει όντως να κάνουν πετυχημένους γάμους,διότι μετά το retirement όλες γουστάρουν να αφήσουν πίσω τους το αμαρτωλό παρελθόν και να κάνουν μια καλή οικογένεια.
Εντάξει ρε αρχηγέ μη τα δένεις και όλα κόμπο.....τα post που έκανα ήταν όλα με χιουμοριστική διάθεση!!!