Νέα

Aυτοκινούμενο Tροχόσπιτο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mikrosgr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
αυτοκινούμενο τροχόσπιτο.

Έχετε ονειρευτεί ποτέ να ταξιδεύτε μέσα στην Ευρώπη η στην Ελλαδα με ένα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο;

Να σταματάτε όπως εσείς θέλετε, όπου θέλετε, να μένετε όσο εσείς θέλετε

το σκεφτομαι σοβαρα . . .

δειτε μερικα λινκ που βρηκα :

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Το εχω σκεφτει απειρες φορες..Ολα τελεια με την ιδεα..Μονο που δεν μπορω να το παρκαρω πουθενα κοντα στο σπιτι μου..Οποτε εγκατελειψα την ιδεα..

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
αυτοκινούμενο τροχόσπιτο...

ΥΠΕΡΟΧΟ σαν ιδέα, είχα ασχοληθεί πριν καμιά 10ριά χρόνια... αλλά τελικά, πρακτικά είναι ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ για την Ελλάδα! Οπως και πολλά άλλα πράγματα... ΔΥΣΤΗΧΩΣ!

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.927
Πόντοι
606
Λαβε υπ οψειν οτι εντος Ελλαδος αν σταματησεις οπουδηποτε και βγαλεις εξω εστω ενα σκαμπο,θεωρειτε καμπινγκ και συλλαμβανεσε :headbang:

Επισκέπτης
Λαβε υπ οψειν οτι εντος Ελλαδος αν σταματησεις οπουδηποτε και βγαλεις εξω εστω ενα σκαμπο,θεωρειτε καμπινγκ και συλλαμβανεσε :headbang:

Δεν νομιζω οτι υπαρχει τετοιος νομος κι αν υπαρχει δεν εφαρμοζετε. Νομιζω οτι υπαρχει νομος που λεει για σκηνη μετα τη δυση του ηλιου ως την ανατολη, οτι απαγορευται, αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Παντως 7 μηνες που ημουν στο δρομο και αραζα οπου εβρισκα, εκτος απο τουριστικες περιοχες βεβαια, ποτε δεν με ενοχλησαν.
Σε παραθαλασια πεεριοχη κοντα στο χωριο μου αραζουν ολο το χρονο Γερμανοι με τροχοσπιτα και δεν τους ενοχλει κανεις.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.951
Πόντοι
6.925
Ενοικάσεις νομίζω κάπου γίνονται. Για αγορά δύσκολο το βλέπω ... θα ναι και τεκμήριο :headbang:

Το σκέφτομαι χρόνια τώρα ...

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
ενοικιάσεις σίγουρα γίνονται στην ελλάδα.η τιμή είναι περίπου 70-80E στην high season,τουλάχιστον πρό διετίας.

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Έχω ταξιδέψει έτσι, αλλά το ταξίδι μου φαίνεται άβολο με το θηρίο πίσω από το αυτοκίνητο. Προτιμώ αγροτουρισμό, καταφύγια στα βουνά ή καλό ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
σκινουλα κολιταρια,εγο βεβεα εχο σινιθιση απο το τσαντηρι!!!!!!

Επισκέπτης
Έχω ταξιδέψει έτσι, αλλά το ταξίδι μου φαίνεται άβολο με το θηρίο πίσω από το αυτοκίνητο. Προτιμώ αγροτουρισμό, καταφύγια στα βουνά ή καλό ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης.

Τι ειναι ο αγροτουρισμος και που τον κανεις ?

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Εγω να δεις. 7 μηνες εβγαλα σε σκηνη. Ουτε μια μερα κατω απο κεραμιδι.
εγο στους σισμους το 81 μιναμε σε σκινι κανα 3μινο οταν ημουν 11 χρονο,μετα φτιαξανε τους σοβαδες και μπικαμε σπιτι αλα η σκινι εμινε κανο 6μηνο ακομα,ειχε πολι μεγαλι πλακα,αλα θα μου πεις τοτες σκοτοθικε κοσμος και μεις πιτσιρικια γελαγαμε...

Επισκέπτης
εγο στους σισμους το 81 μιναμε σε σκινι κανα 3μινο οταν ημουν 11 χρονο,μετα φτιαξανε τους σοβαδες και μπικαμε σπιτι αλα η σκινι εμινε κανο 6μηνο ακομα,ειχε πολι μεγαλι πλακα,αλα θα μου πεις τοτες σκοτοθικε κοσμος και μεις πιτσιρικια γελαγαμε...

Και μεις το 95 στο σεισμο στην Αιγιαλια σε σκηνες τη βγαζαμε.
Οχι δεν ημουν λοκατζης. Ι4 ημουν στο στρατο. Αλλα μου την εδωσε, εφυγα απο Αθηνα και πριν γυρισω χωριο εκανα ενα tour ανα την Ελλαδα και εμενα σε σκηνη. 7 μηνες ουτε μια μερα σε ξενοδοχειο. Μπανιο Οκτωμβρη μηνα στον Αχερωντα, να ψαχνω να βρω το καυλι μου απο το κρυο. Γυρισα και δεν με γνωριζε κανεις. Ειχα αγριεψει.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ηρεμια μιν αγριεβης,ισα ισα στη φιση πρεπη να ιρεμεις

OP
OP
M

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16

η σκεψη μου ειναι διπλη , α/ το χειμωνα σε χιονοδρομικα για σαβατοκυριακο , και  β/ το καλοκαιρι 3 μερες ( δηλ παρασκευη βραδυ εως κυριακι βραδυ ) εξοδους στην ελλαδα , πχ ναυπλιο 4 ωρες δρομο , χαλκιδα 2.30 ωρες δρομο , και της μερες την πολυημερης αδειας ελλαδα ή εξωτερικο . . . . ( πρωτες σκεψης )

OP
OP
M

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
μερικα ακομα site με αυτοκινουμενα .......

T E C

KNAUS

ROLLER

LUNAR

JOINT

τελικα εχει μεγαλη γκαμα απο εταιριες. . . .

ποιος ειναι για rimini italias που θα γινει η εκθεση σε λιγες μερες ?

OP
OP
M

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
σημερα , επιστρεφωντας απο την δουλεια , ειδα στον παραδρομο του κιφησου , ( στο μετρο διπλα) , αυτοκινουμενα της roller , κατεβηκα και τα εριξα μια ματια , ωραια ειναι , οποιος δεν εχει μπει ποτε σε αυτοκινουμενο , ας το δοκιμαση εστω και μια φορα .........
________

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom