Νέα

Αυτοκίνητο: ποιό έχουμε; Ποιό θέλουμε; Πώς θα το κάνουμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigpipis7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 253K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

AssMaster

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
66
Like
1.157
Πόντοι
6.830
για την κατασταση που φαινεται δεν το ζηταει και πολλα.το θεμα ειναι αν τα αξιζει μιας και στην  ουσια ειναι πεταμενα λεφτα.μονο για λατρεις και θα το προτιμουσα 1600 τετραπεταλουδο η με ενα γκλανζα 1300
Τα φτιαξίματα και γενικα τα ακριβα αυτοκινητα ή μηχανές είναι καψούρα που σου αδιάζει την τσεπη.Το ιδιο και τα κωλαδικα,μπουρδελα,στουντιο,μασαζ,CG,μουναρες που σου κάθονται μονο αν εισαι χορηγός κτλ...

Το 4AGZE είναι το πιο ανθεκτικό μοτέρ που εβγαλε η toyota μεχρι 2000cc.Με μαμα πιστόνια-μπιέλες(σφυρήλατα) και αντικατασταση του κομπρέσσορα με turbo φτανει ανετα 300hp.
Το μοτέρ του glanza για να δει αυτά τα αλογα θέλει τις τρελλές μετατροπές.Ασε που δεν μπάινει εγκάρσια στο πισωκίνητο.
Υπάρχει και για σενα κάτι που σου αρέσουν τα σταρλετ
www.car.gr/classifieds/cars/view/1863277/]http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1863277/[/url]

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Νέος κινητήρας diesel της Honda χωρίς τέλη κυκλοφορίας

www.pixhost.org/show/463/10257721_image-ashx.jpg] [/url]

Στα τέλη του 2012 θα λανσαριστεί στις αγορές ο νέος κινητήρας 1,6 diesel της Honda, ο οποίος θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο καινούριο Civic. Ο πετρελαιοκινητήρας ανήκει στη νέα γενιά μηχανικών συνόλων της ιαπωνικής φίρμας, που θα εφοδιάσουν σταδιακά όλη τη γκάμα των μοντέλων.

Ο 1,6 diesel θα είναι ο πρώτος κινητήρας της νέας γενιάς για την Ευρώπη. Είναι ελαφρύτερος από κάθε άλλο πετρελαιοκινητήρα της κατηγορίας, προσφέρει ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές ρύπων κάτω από 100 γρ./χλμ., κάτι που σημαίνει ότι απαλλάσσεται στη χώρα μας από τέλη κυκλοφορίας. Αποδίδει 120 ίππους και 300 Nm ροπής από τις 2.000 σ.α.λ., προσφέροντας παράλληλα και εξαιρετικές επιδόσεις.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
στην λεωφ.βουλιαγμενης στο υψος της γλυφαδας διπλα στο lidl ειναι μια μαντρα που εχει πολλα τετοια τζιπακια για ανακατασκευη.νομιζω τα φτιαχνει κιολας

μην νομίζεις , αυτό κάνει ανακατασκευή .

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
πολυ diesel διαφημιζεται τον τελευταιο καιρο!!

καιρος ηταν!!

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
Τα φτιαξίματα και γενικα τα ακριβα αυτοκινητα ή μηχανές είναι καψούρα που σου αδιάζει την τσεπη.Το ιδιο και τα κωλαδικα,μπουρδελα,στουντιο,μασαζ,CG,μουναρες που σου κάθονται μονο αν εισαι χορηγός κτλ...

Το 4AGZE είναι το πιο ανθεκτικό μοτέρ που εβγαλε η toyota μεχρι 2000cc.Με μαμα πιστόνια-μπιέλες(σφυρήλατα) και αντικατασταση του κομπρέσσορα με turbo φτανει ανετα 300hp.
Το μοτέρ του glanza για να δει αυτά τα αλογα θέλει τις τρελλές μετατροπές.Ασε που δεν μπάινει εγκάρσια στο πισωκίνητο.
Υπάρχει και για σενα κάτι που σου αρέσουν τα σταρλετ
www.car.gr/classifieds/cars/view/1863277/]http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1863277/[/url]
μπα φιλε μου δεν φτιαχνω τα αυτοκινητα μου πια.μονο τις μηχανες.εχω αλλαξει γουστα.

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
  Πως σπιναρει(με τον τροπο που λες) εφοσον το esp ειναι στην θεση on??????

Δεν ειναι ολα τα αυτοκινητα για βελτιωση φιλαρακι...
  Το δικο σου ειναι ενα πολυ καλο GT,γρηγορα και ανετα ταξιδια σε Εθνικες και ανοιχτους
  επαρχιακους δρομους,λιγο δυσκολο στα "κλειστα και σφιχτα" κομματια,καλοφτιαγμενο....

Τι μαλακια σε επιασε να δωσεις ενα σκασμο λεφτα να "βαλεις" ενα σταβλο αλογα που
  δεν μπορεις να εκμεταλευτεις,ουτε καν στην ευθεια (με τον τροπο που θα μπορουσες να
  χρησιμοποιησεις τα ιδια αλογα με αλλο αυτοκινητο..)????

Τεσπα

Eιναι αυτο που ειπανε και τα παιδια πιο πανω, χαζοσπινιαρισματα...
Οταν παταω το κουμπακι sport βγαινει εντελως το esp με αποτελεσμα το αυτοκινητο να γινεται επικινδυνο λογω σπινιαρισματος...
Καποιοι ειπανε απο θεμα αναρτησης...και ομως παιδια εχω αφησει την μαμα αναρτηση επανω γιατι οταν πατιεται το sport γινεται πιο σκληρη η αναρτηση, σκληραινει το τιμονι και γινεται πιο αμεσο το τιμονι και το γκαζι...
Αναρτηση θα εβαζα αν ημουν στροφακιας και εκανα καριερα σε κοντρες...αλλα εγω ειμαι βολτακιας και μονο...βεβαια θα πεις βολτακιας γιατι δεν το αφηνες μαμα το αμαξι? 240 αλογα ειναι αρκετα για Ελλαδα
Ειναι γιατι αν εχεις το μικροβιο της βελτιωσεις και ζασταβα θα βελτιωσεις...
Φανταστειτε μονο οι ζαντες που του εβαλα κοστισαν 1400 ευρω...μονο οι ζαντες...μην πω για τα αλλα εξτρα γιατι θελω λιστα μεγαλη
Γιαυτο εχω και το Seicento...το αμαξι για ολες τις αγγαρειοδουλειες...Αν και νομιζω το επομενο αυτοκινητο θα ειναι ενα jeep για να μην ξαναμπω στο τρυπακι της βελτιωσης...

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
  Πως σπιναρει(με τον τροπο που λες) εφοσον το esp ειναι στην θεση on??????

Δεν ειναι ολα τα αυτοκινητα για βελτιωση φιλαρακι...
  Το δικο σου ειναι ενα πολυ καλο GT,γρηγορα και ανετα ταξιδια σε Εθνικες και ανοιχτους
  επαρχιακους δρομους,λιγο δυσκολο στα "κλειστα και σφιχτα" κομματια,καλοφτιαγμενο....

Τι μαλακια σε επιασε να δωσεις ενα σκασμο λεφτα να "βαλεις" ενα σταβλο αλογα που
  δεν μπορεις να εκμεταλευτεις,ουτε καν στην ευθεια (με τον τροπο που θα μπορουσες να
  χρησιμοποιησεις τα ιδια αλογα με αλλο αυτοκινητο..)????

Τεσπα

Στη ευθεια πιστεψε με το αυτοκινητο ειναι αψογο...καταπινει τα χιλιομετρα χωρις να παρεις χαμπαρι...

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
ρε γκαμπα εσυ πιστευεις οτι παληκαρι εχει πατησει σε δυναμομετρο

Σε δυναμομετρο μετρησα....αν και το πιο σωστο δυναμομετρο ειναι ο δρομος...(δηλαδη να εχεις ενα στανταρ αυτοκινητο επιδοσεων για να συγκρινεις πως πηγαινες πριν και πως μετα την βελτιωση, δηλαδη αν εχεις χασει η αν εχεις κεριδισει απο την προηγουμενη φορα που πατησες με το ΙΔΙΟ αυτοκινητου του αλλου...)
Εχω δωσει πολλα χρηματα σε δυναμομετρα πιστεψε με...και δεν ειναι και φθηνα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σε δυναμομετρο μετρησα....αν και το πιο σωστο δυναμομετρο ειναι ο δρομος...(δηλαδη να εχεις ενα στανταρ αυτοκινητο επιδοσεων για να συγκρινεις πως πηγαινες πριν και πως μετα την βελτιωση, δηλαδη αν εχεις χασει η αν εχεις κεριδισει απο την προηγουμενη φορα που πατησες με το ΙΔΙΟ αυτοκινητου του αλλου...)
Εχω δωσει πολλα χρηματα σε δυναμομετρα πιστεψε με...και δεν ειναι και φθηνα...
τι σημαίνει πάτησες ρε φιλαράκι;
απο δευτέρα με το ουνάκι έριχνα σε μποξτερ ες.....
τι σημαίνει έχεις δώσει πολλά σε δυναμόμετρο;
αγόρασες κανένα για σπίτι;

Υ.Γ.
κάθε πλαίσιο έχει φτιαχθεί με συγκεκριμένες δυνατότητες.
λχ.το SLK amg έχει το ίδιο μοτέρ με το SL amg .... και περίπου 200 αλογα λιγότερα.....
το αυτοκίνητο που έχεις είναι ήδη απο μαμά πάνω απ το όριο....
αυτό που έκανες απλά κατέστρεψε το χαρακτήρα του αυτοκινήτου, την ομοιογένειά του και το λόγο που κατασκευάστηκε. Αυτοκίνητο με 400 άλογα στους εμπρός τροχούς και πλαίσιο καθημερινής χρήσης μπορει να σου κλείσει 3 πράγματα.
α.
ραντεβού στο φανοποιό.
β.
ραντεβού στο ρεκτιφιέ
γ.
το σπίτι

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
νασ φτιαξουμε ενα για σκαφη κ ταχυπλοα, καλοκαιρακι ερχεται... :rockon: :rockon: :rockon: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
...
Καποιοι ειπανε απο θεμα αναρτησης...και ομως παιδια εχω αφησει την μαμα αναρτηση επανω γιατι οταν πατιεται το sport γινεται πιο σκληρη η αναρτηση, σκληραινει το τιμονι και γινεται πιο αμεσο το τιμονι και το γκαζι...
Αναρτηση θα εβαζα αν ημουν στροφακιας και εκανα καριερα σε κοντρες...αλλα εγω ειμαι βολτακιας και μονο...βεβαια θα ...

τυπε εγω ειπα για τις αναρτησεις. τι σημαινει βολτακιας τυπε μου? δε θα στριψεις? θα ειχε νοημα αν ελεγες 'ειμαι ντραγκστερακιας'.
να προσεχεις στις βολτες τυπε μου  ;)

Επισκέπτης
Υ.Γ.
λχ.το SLK amg έχει το ίδιο μοτέρ με το SL amg .... και περίπου 200 αλογα λιγότερα.....
αυτό που έκανες απλά κατέστρεψε το χαρακτήρα του αυτοκινήτου, την ομοιογένειά του και το λόγο που κατασκευάστηκε. Αυτοκίνητο με 400 άλογα στους εμπρός τροχούς και πλαίσιο καθημερινής χρήσης μπορει να σου κλείσει 3 πράγματα.
α.
ραντεβού στο φανοποιό.
β.
ραντεβού στο ρεκτιφιέ
γ.
το σπίτι
σωστος

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Σχιστομάτη...κιτρινιάρη...Keichi Tsuchiya
Αυτο θέλω και είναι και φτηνό!
www.car.gr/classifieds/cars/view/1905949/]http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1905949/[/url]

Απλα....γαμαει!!!!!!

Το ειχα για δυο χρονια με τον 4A-GE τον απλο και μετα εβαλα το 20V....απο τον Τακασι στην Παλληνη

Τις καλυτερες μνημες εχω απο αυτο το αυτοκινητο

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Στη ευθεια πιστεψε με το αυτοκινητο ειναι αψογο...καταπινει τα χιλιομετρα χωρις να παρεις χαμπαρι...

Σε πιστευω ρε τυπε,σε πιστευω
Αλλα επισης πιστευω οτι εκανες χαζαμαρα που εδωσες τοσα λεφτα να βελτιωσεις ΑΥΤΟ το αυτοκινητο

Ειναι ενα πολυ καλο GT,στο ειπα και πιο πριν....Για ανετα ταξιδια καιμε υπομονη στα στριφτερα
κομματια..

Χανεις τα λεφτα σου ρε,αυτο θελω να πω,και τα ρημαδια ειναι δυσκολα τουτες τις εποχες...

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
τι σημαίνει πάτησες ρε φιλαράκι;
απο δευτέρα με το ουνάκι έριχνα σε μποξτερ ες.....
τι σημαίνει έχεις δώσει πολλά σε δυναμόμετρο;
αγόρασες κανένα για σπίτι;

Υ.Γ.
α.
ραντεβού στο φανοποιό.
β.
ραντεβού στο ρεκτιφιέ
γ.
το σπίτι

to ypografo +1  κ ραντεβού με τον χάρο ;)

Da Korax

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
27
Πόντοι
1
Για το polo bluemotion έχουμε καμιά γνώμη-εμπειρία?

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Καλησπερα παιδες γενικα ποια ειναι η γνωμη σας για αυτα τα αυτοκινητα?ποιοτικα μηχανικα κτλπ....ας ακουστουν καποιες γνωμες και απο καποιους ιδιοκτητες.....ευχαριστω!

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Καλησπερα παιδες γενικα ποια ειναι η γνωμη σας για αυτα τα αυτοκινητα?ποιοτικα μηχανικα κτλπ....ας ακουστουν καποιες γνωμες και απο καποιους ιδιοκτητες.....ευχαριστω!

Καλησπέρα και σε σένα, τι έγινε, αποφάσισες να γίνεις ντήλερ για Βόλβο τελικά?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom