Επισκέπτης
εχει πολλα σαπια το αυτοκινητοαν θελετε ανταλλακτικα,ακομα και ειδικα special,κανε επαφη
εχω ακρη που δεν μπορεις να φανταστεις...
εχει πολλα σαπια το αυτοκινητοαν θελετε ανταλλακτικα,ακομα και ειδικα special,κανε επαφη
εχω ακρη που δεν μπορεις να φανταστεις...
σιγά μην σου πούμε και τι είναι offside.ας μου εξηγησει καποιος τι ειναι η ροπη και τι η προσφυση με απλα ελληνικα οσο γινεται.
ευχαριστω.
ας μου εξηγησει καποιος τι ειναι η ροπη και τι η προσφυση με απλα ελληνικα οσο γινεται.
ευχαριστω.
Εχω ενα Astra Opc ...μαμα αυτο βγαινει 240 αλογα και 33 κιλα ροπη, μπροστα κινηση
Το δικο μου ειναι 390 με 400 αλογα, με 56 + κιλα ροπη, εχω μεγαλο προβλημα με την προσφυση καθως σπινιαρει συνεχεια το αυτοκινητο μεχρι και 4η ταχυτητα
Να φανταστειτε εχω τραβηξει βιντεο, και στο πατημα γκαζιου οταν το αμαξι τουρμπιζει σηκωνεται ολη η μουρη μπροστα (βιντεο απο αλλο αμαξι που ητανε μπροστα μου)
Πολυ επικινδυνο αυτοκινητο εχει γινει πλεον ειδικα αν βγαλεις τα esp που το αμαξι σε αφηνει να σπινιαρεις και να πηγαινεις λιγο στο πλαι...
Εχω και ενα seicento για τις αγγαρειοδουλειες, οπως κεντρο κτλ. κτλ.
δεν χρειαζεται ξερω.σιγά μην σου πούμε και τι είναι offside.
στην κουζίνααααααα.....
ε,οχι.τι δινεις????
η γνωση ηταν και ειναι ακριβη ανεκαθεν...
κανε αντιπροσφορα
ρε γκαμπα εσυ πιστευεις οτι παληκαρι εχει πατησει σε δυναμομετροΠως σπιναρει(με τον τροπο που λες) εφοσον το esp ειναι στην θεση on??????
Δεν ειναι ολα τα αυτοκινητα για βελτιωση φιλαρακι...
Το δικο σου ειναι ενα πολυ καλο GT,γρηγορα και ανετα ταξιδια σε Εθνικες και ανοιχτους
επαρχιακους δρομους,λιγο δυσκολο στα "κλειστα και σφιχτα" κομματια,καλοφτιαγμενο....
Τι μαλακια σε επιασε να δωσεις ενα σκασμο λεφτα να "βαλεις" ενα σταβλο αλογα που
δεν μπορεις να εκμεταλευτεις,ουτε καν στην ευθεια (με τον τροπο που θα μπορουσες να
χρησιμοποιησεις τα ιδια αλογα με αλλο αυτοκινητο..)????
Τεσπα
Πως σπιναρει(με τον τροπο που λες) εφοσον το esp ειναι στην θεση on??????
επειδη το μικροβιο του φτιαξιματος κυλαει στο αιμα μου οταν καποιος αναφερεται στο μοτορι του η δεν θα σου πει κουβεντα η θα σου λεει ενα χρονο.αυτα τα εχω 390-400 αλογα δενπαιζουν.επισης οταν μπεις σε αυτη τη διαδικασια θαπατησεις σε δυναμομετρο ξερεις ακριβωε τι και πως και οχι αερολογιες στο περιπου.ενα αυτο, το αλλο ειναι οτι του εκανε ολα αυτα και δεν εχει αναρτησεις?
στην λεωφ.βουλιαγμενης στο υψος της γλυφαδας διπλα στο lidl ειναι μια μαντρα που εχει πολλα τετοια τζιπακια για ανακατασκευη.νομιζω τα φτιαχνει κιολαςΓνωριζει κανεις αν υπαρχει σε καποια μαντρα, η σε καποιο ΟΔΔΥ, η ξαχασμενο σε καποιο γκαραραζ, κανα παλιο στρατιωτικο jeep willys ψαχνω να βρω ενα να αγορασω και να το ανακατασκευασω. Σεβαστη η οποια πληροφορια δεν εχει σημασια σε τι κατασταση ειναι. Δε ψαχνω την περιπτωσει να το εχουν ηδη ανακατασκευασει και να το πουλανε.
εισαι ντριφτερας εσυ ;)Σχιστομάτη...κιτρινιάρη...Keichi Tsuchiya
Αυτο θέλω και είναι και φτηνό!
www.car.gr/classifieds/cars/view/1905949/]http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1905949/[/url]
μς 400 αλογα θα αφηνει κατω τα δισκοφρενα.με το esp που λετε γινεται να σπινιαρη αλλα οχι τοσο καθως το κοβει αλλα σπινιαρισμα υπαρχει τωρα βεβαια με τα αλογα που λεει δε ξερω πως θα συμπεριφερεται ισως να του κανει πολλα μικρα σπινιαρισματα.
για την κατασταση που φαινεται δεν το ζηταει και πολλα.το θεμα ειναι αν τα αξιζει μιας και στην ουσια ειναι πεταμενα λεφτα.μονο για λατρεις και θα το προτιμουσα 1600 τετραπεταλουδο η με ενα γκλανζα 1300Σχιστομάτη...κιτρινιάρη...Keichi Tsuchiya
Αυτο θέλω και είναι και φτηνό!
www.car.gr/classifieds/cars/view/1905949/]http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1905949/[/url]