Νέα

Αυτοκίνητο: ποιό έχουμε; Ποιό θέλουμε; Πώς θα το κάνουμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigpipis7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 253K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Εχω ενα Astra Opc ...μαμα αυτο βγαινει 240 αλογα και 33 κιλα ροπη, μπροστα κινηση
Το δικο μου ειναι 390 με 400 αλογα, με 56 + κιλα ροπη, εχω μεγαλο προβλημα με την προσφυση καθως σπινιαρει συνεχεια το αυτοκινητο μεχρι και 4η ταχυτητα
Να φανταστειτε εχω τραβηξει βιντεο, και στο πατημα γκαζιου οταν το αμαξι τουρμπιζει σηκωνεται ολη η μουρη μπροστα (βιντεο απο αλλο αμαξι που ητανε μπροστα μου)
Πολυ επικινδυνο αυτοκινητο εχει γινει πλεον ειδικα αν βγαλεις τα esp που το αμαξι σε αφηνει να σπινιαρεις και να πηγαινεις λιγο στο πλαι...
Εχω και ενα seicento για τις αγγαρειοδουλειες, οπως κεντρο κτλ. κτλ.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ας μου εξηγησει καποιος τι ειναι η ροπη και τι η προσφυση με απλα ελληνικα οσο γινεται.
ευχαριστω. :cheesy:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
ας μου εξηγησει καποιος τι ειναι η ροπη και τι η προσφυση με απλα ελληνικα οσο γινεται.
ευχαριστω. :cheesy:

τι δινεις???? :boobies:
  η γνωση ηταν και ειναι ακριβη ανεκαθεν...:coffee:

κανε αντιπροσφορα

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Εχω ενα Astra Opc ...μαμα αυτο βγαινει 240 αλογα και 33 κιλα ροπη, μπροστα κινηση
Το δικο μου ειναι 390 με 400 αλογα, με 56 + κιλα ροπη, εχω μεγαλο προβλημα με την προσφυση καθως σπινιαρει συνεχεια το αυτοκινητο μεχρι και 4η ταχυτητα
Να φανταστειτε εχω τραβηξει βιντεο, και στο πατημα γκαζιου οταν το αμαξι τουρμπιζει σηκωνεται ολη η μουρη μπροστα (βιντεο απο αλλο αμαξι που ητανε μπροστα μου)
Πολυ επικινδυνο αυτοκινητο εχει γινει πλεον ειδικα αν βγαλεις τα esp που το αμαξι σε αφηνει να σπινιαρεις και να πηγαινεις λιγο στο πλαι...
Εχω και ενα seicento για τις αγγαρειοδουλειες, οπως κεντρο κτλ. κτλ.

Πως σπιναρει(με τον τροπο που λες) εφοσον το esp ειναι στην θεση on??????

Δεν ειναι ολα τα αυτοκινητα για βελτιωση φιλαρακι...
  Το δικο σου ειναι ενα πολυ καλο GT,γρηγορα και ανετα ταξιδια σε Εθνικες και ανοιχτους
  επαρχιακους δρομους,λιγο δυσκολο στα "κλειστα και σφιχτα" κομματια,καλοφτιαγμενο....

Τι μαλακια σε επιασε να δωσεις ενα σκασμο λεφτα να "βαλεις" ενα σταβλο αλογα που
  δεν μπορεις να εκμεταλευτεις,ουτε καν στην ευθεια (με τον τροπο που θα μπορουσες να
  χρησιμοποιησεις τα ιδια αλογα με αλλο αυτοκινητο..)????

Τεσπα

karamba

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
12
Πόντοι
6
opel astra j 1,4Τ 140 hp. και μολις βρεθουν λεφτα μια μικρη αναβαθμιση για 170 hp. :rockon:

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.737
Πόντοι
216
Έχω Volvo S40 T5 AWD SUMMUM
ufvHP.jpg

Όνειρο μακρινό (ακόμα)Bmw X1 2.8i XDrive
xyPYi.jpg

Ακόμα στο γκαράζ υπάρχουν χωρίς πινακίδες αλλά σε πάρα πολύ κατάσταση χωρίς σοβαρή ανακατασκευή ακόμα.
Lancia Fulvia 1.3S 1972 και Lancia 1992 210HP HF Integrale 16v

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
σιγά μην σου πούμε και τι είναι offside.
στην κουζίνααααααα..... :2funny:
δεν χρειαζεται ξερω.
να ναι καλα το βιντεακι του σερβετα πριν απο κατι χρονια. :tooth:
  τι δινεις???? :boobies:
  η γνωση ηταν και ειναι ακριβη ανεκαθεν...:coffee:

κανε αντιπροσφορα
ε,οχι.
δεν το περιμενα αυτο απο σενα. >:( :grin:

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
  Πως σπιναρει(με τον τροπο που λες) εφοσον το esp ειναι στην θεση on??????

Δεν ειναι ολα τα αυτοκινητα για βελτιωση φιλαρακι...
  Το δικο σου ειναι ενα πολυ καλο GT,γρηγορα και ανετα ταξιδια σε Εθνικες και ανοιχτους
  επαρχιακους δρομους,λιγο δυσκολο στα "κλειστα και σφιχτα" κομματια,καλοφτιαγμενο....

Τι μαλακια σε επιασε να δωσεις ενα σκασμο λεφτα να "βαλεις" ενα σταβλο αλογα που
  δεν μπορεις να εκμεταλευτεις,ουτε καν στην ευθεια (με τον τροπο που θα μπορουσες να
  χρησιμοποιησεις τα ιδια αλογα με αλλο αυτοκινητο..)????

Τεσπα

ρε γκαμπα εσυ πιστευεις οτι παληκαρι εχει πατησει σε δυναμομετρο

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
ενα αυτο, το αλλο ειναι οτι του εκανε ολα αυτα και δεν εχει αναρτησεις?  :grin:
επειδη το μικροβιο του φτιαξιματος κυλαει στο αιμα μου οταν καποιος αναφερεται στο μοτορι του η δεν θα σου πει κουβεντα η θα σου λεει ενα χρονο.αυτα τα εχω 390-400 αλογα δενπαιζουν.επισης οταν μπεις σε αυτη τη διαδικασια θαπατησεις σε δυναμομετρο ξερεις ακριβωε τι και πως και οχι αερολογιες στο περιπου.

arcturus

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Γνωριζει κανεις αν υπαρχει σε καποια μαντρα, η σε καποιο ΟΔΔΥ, η ξαχασμενο σε καποιο γκαραραζ, κανα παλιο στρατιωτικο jeep willys ψαχνω να βρω ενα να αγορασω και να το ανακατασκευασω. Σεβαστη η οποια πληροφορια δεν εχει σημασια σε τι κατασταση ειναι. Δε ψαχνω την περιπτωσει να το εχουν ηδη ανακατασκευασει και να το πουλανε.

Επισκέπτης
Γνωριζει κανεις αν υπαρχει σε καποια μαντρα, η σε καποιο ΟΔΔΥ, η ξαχασμενο σε καποιο γκαραραζ, κανα παλιο στρατιωτικο jeep willys ψαχνω να βρω ενα να αγορασω και να το ανακατασκευασω. Σεβαστη η οποια πληροφορια δεν εχει σημασια σε τι κατασταση ειναι. Δε ψαχνω την περιπτωσει να το εχουν ηδη ανακατασκευασει και να το πουλανε.
στην λεωφ.βουλιαγμενης στο υψος της γλυφαδας διπλα στο lidl ειναι μια μαντρα που εχει πολλα τετοια τζιπακια για ανακατασκευη.νομιζω τα φτιαχνει κιολας

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
με το esp που λετε γινεται να σπινιαρη αλλα οχι τοσο καθως το κοβει αλλα σπινιαρισμα υπαρχει τωρα βεβαια με τα αλογα που λεει δε ξερω πως θα συμπεριφερεται ισως να του κανει πολλα μικρα σπινιαρισματα.

arcturus

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστω φιλαρακι να σαι καλα, θα το τσεκαρω

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
με το esp που λετε γινεται να σπινιαρη αλλα οχι τοσο καθως το κοβει αλλα σπινιαρισμα υπαρχει τωρα βεβαια με τα αλογα που λεει δε ξερω πως θα συμπεριφερεται ισως να του κανει πολλα μικρα σπινιαρισματα.
μς 400 αλογα θα αφηνει κατω τα δισκοφρενα.

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
Σχιστομάτη...κιτρινιάρη...Keichi Tsuchiya
Αυτο θέλω και είναι και φτηνό!
www.car.gr/classifieds/cars/view/1905949/]http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1905949/[/url]
για την κατασταση που φαινεται δεν το ζηταει και πολλα.το θεμα ειναι αν τα αξιζει μιας και στην  ουσια ειναι πεταμενα λεφτα.μονο για λατρεις και θα το προτιμουσα 1600 τετραπεταλουδο η με ενα γκλανζα 1300

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom