Νέα

Αυτά παθαίνει κανείς όταν αλητεύει πολύ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stelakis(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stelakis(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Όπως προέκυψε από την ακροαματική διαδικασία, αυτό που έκανε τον κατηγορούμενο να …εκραγεί και να φθάσει στη δολοφονία ήταν η επιλογή του θύματος να έχει διάφορους ερωτικούς συντρόφους.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κατηγορούμενος, η φράση που του είπε το θύμα την επίμαχη μέρα ήταν η εξής: «Το κορμί είναι δικό μου και θα το διαθέσω όπου θέλω».

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
εχεις ορεξη ε?

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
33
Πόντοι
16
Όπως προέκυψε από την ακροαματική διαδικασία, αυτό που έκανε τον κατηγορούμενο να …εκραγεί και να φθάσει στη δολοφονία ήταν η επιλογή του θύματος να έχει διάφορους ερωτικούς συντρόφους.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κατηγορούμενος, η φράση που του είπε το θύμα την επίμαχη μέρα ήταν η εξής: «Το κορμί είναι δικό μου και θα το διαθέσω όπου θέλω».

Φιλε δεν δικαιολογειται με την καμια η δολοφονια....Αμα ηταν σκαρτη ας μην εκανε τρια παιδια μαζι της και να την χωριζε απο την αρχη....Τωρα τα παιδακια θα την πληρωσουν... :'(

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Της έσφιξε τον λαιμό τουλάχιστον για δεκαπέντε λεπτά και δεν βρέθκε κανείς να την σώσει απ' τα χέρια του;;;

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Eνα παλικαρι απο Αγγλια κερδισε 13 εκατ.ευρω το 2002 κ σημερα ειναι στην καθαριοτητα για τα προς το ζειν.
Τα εφαγε ολα σε τανες,drugs κτλ
Καλα ξηγηθηκε,τους γαμησε το κερατο αναποδα :rockon:,αλλα εκανε μια χοντρη μαλακια,θα μπορουσε να εχει κανει ενα κουμαντο κ να εχει κατιτις στην ακρη,δε σας λεω για μυρια εστω κατι ψιλα.
Διαβαστε εδω
Οπως εξομολογείται μόνο μέσα σε μία εβδομάδα χάλασε [move][size=10pt]17 χιλιάδες ευρώ σε ναρκωτικά, 6 χιλιάδες ευρώ σε πόρνες και άλλα 2 χιλιάδες ευρώ αγοράζοντας αλκοόλ από Super [/size][/move]Market.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
τι επινε ο πουσταρας μια βδομαδα με 17 χιλιαρικα?

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.517
Πόντοι
2.357
Της έσφιξε τον λαιμό τουλάχιστον για δεκαπέντε λεπτά και δεν βρέθκε κανείς να την σώσει απ' τα χέρια του;;;
Ποιος να ενδιαφερθει ?
Εχει χασει ο κοσμος αυτο που λεγεται ''ενδιαφερον''

Αλλα κι αυτη μετα απο 3 παιδια να θυμηθει οτι θελει να διαθεσει το κορμι της....

Δεν υπαρχει καμια δικαιολογια για τον κατηγορουμενο θυτη ....
Εφοσον μια γυναικα σου πει αυτο που του ειπε αυτη τοτε απλα παιρνεις το καπελακι σου και φευγεις

Ομως πανω σε παθος δεν μπορεις να ελεγξεις απολυτα τις καταστασεις .....
Ειδικα οταν προκαλεισαι....
Ποτε δεν μπορεις να ξερεις την αντιδραση του αλλου.

Το κακο ειναι οτι θα την πληρωσουν 3 παιδακια παναθεμα τα μυαλα που κουβαλανε μερικοι και μερικες....
Που μου θελουν και οικογενεια .... τρομαρα τους.

Οικογενεια σημαινει ΔΕΣΜΕΥΣΗ-ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ-ΑΦΟΣΙΩΣΗ και ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
33
Πόντοι
16
Eνα παλικαρι απο Αγγλια κερδισε 13 εκατ.ευρω το 2002 κ σημερα ειναι στην καθαριοτητα για τα προς το ζειν.
Τα εφαγε ολα σε τανες,drugs κτλ
Καλα ξηγηθηκε,τους γαμησε το κερατο αναποδα :rockon:,αλλα εκανε μια χοντρη μαλακια,θα μπορουσε να εχει κανει ενα κουμαντο κ να εχει κατιτις στην ακρη,δε σας λεω για μυρια εστω κατι ψιλα.
Διαβαστε εδω
Οπως εξομολογείται μόνο μέσα σε μία εβδομάδα χάλασε [move][size=10pt]17 χιλιάδες ευρώ σε ναρκωτικά, 6 χιλιάδες ευρώ σε πόρνες και άλλα 2 χιλιάδες ευρώ αγοράζοντας αλκοόλ από Super [/size][/move]Market.

Η τυχη μαλλον παει και κανει παρεα στους μαλακες μαλλον.... :2funny:

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Ποιος να ενδιαφερθει ?
Εχει χασει ο κοσμος αυτο που λεγεται ''ενδιαφερον''

Αλλα κι αυτη μετα απο 3 παιδια να θυμηθει οτι θελει να διαθεσει το κορμι της....

Δεν υπαρχει καμια δικαιολογια για τον κατηγορουμενο θυτη ....
Εφοσον μια γυναικα σου πει αυτο που του ειπε αυτη τοτε απλα παιρνεις το καπελακι σου και φευγεις

Ομως πανω σε παθος δεν μπορεις να ελεγξεις απολυτα τις καταστασεις .....
Ειδικα οταν προκαλεισαι....
Ποτε δεν μπορεις να ξερεις την αντιδραση του αλλου.

Το κακο ειναι οτι θα την πληρωσουν 3 παιδακια παναθεμα τα μυαλα που κουβαλανε μερικοι και μερικες....
Που μου θελουν και οικογενεια .... τρομαρα τους.

Οικογενεια σημαινει ΔΕΣΜΕΥΣΗ-ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ-ΑΦΟΣΙΩΣΗ

Δεν ξέρω πολλά από νομικά για να πω αν ήταν εν θερμώ ή όχι αλλά τι σκεφτόταν αυτός ο "άνθρωπος" αυτά τα 15 λεπτά;;; Δεν είναι μια κι έξω. Την πυροβόλησα, την μαχαίρωσα...ήταν η "κακιά στιγμή".

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.517
Πόντοι
2.357
Δεν ξέρω πολλά από νομικά για να πω αν ήταν εν θερμώ ή όχι αλλά τι σκεφτόταν αυτός ο "άνθρωπος" αυτά τα 15 λεπτά;;; Δεν είναι μια κι έξω. Την πυροβόλησα, την μαχαίρωσα...ήταν η "κακιά στιγμή".
Οχι βεβαια ....
Ειπα οτι σε καμια περιπτωση δεν δικαιολογηται η πραξη του

Ομως υποθετω πως οταν ερχεσαι σε κατασταση ''αμοκ'' τοτε δεν καταλαβαινεις και πολλα πολλα.
Ισως και γιαυτον τον λογο και δεν επενεβει κανεις την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη.

Το θεμα ειναι οτι τρεις αθωες ψυχες θα την πληρωσουν ασχημα
και θα εχουν και ψυχολογικα προβληματα ισως για ολη την υπολοιπη ζωη τους.... με αγνωστη καταλληξη.

Χαρη στα μυαλα των γονεων..... ''Αμαρτιες γονεων παιδευουσι τεκνα'' κολλαει και εδω....

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

Καλα της εκανε ...  :rockon:
Και εγω το ιδιο θα εκανα  :rockon:

Επισκέπτης
Ειναι ωραια η αλητεια. Αμα ειχα τα λεφτα που εχω χαλασει σε ναρκωτικα, αλκοολ, πουτανες και τζογο δεν θα ειχα οικονομικο προβλημα τωρα, ουτε θα χρειαζοταν να κανω 2 δουλειες. Το ευχαριστηθηκα ομως. Τις πουτανες τις εχω κοψει εδω και χρονια, το ιδιο και τα λεγομενα σκληρα ναρκωτικα. Το αλκοολ, το καπνισμα, το τζογο, και το χασισακι δεν τα κοβω. Δεν μπορω ειναι μερος της καθημερινοτητας μου. Ακομα κι αν ειμαι αφραγκος θα βρω λιγα ψιλα να χωθω σε κανα στουκι που στηνουν τα βραδια στο καφενειο ή να παιξω στοιχημα. Δοξα το θεο η φουντα και το κρασι δε μου λειπουν. Καμια φορα αναρωτιωμαστε με τους κολητους μου τι καταφεραμε στη ζωη μας περα απο το να περναμε καλα. Μπορει και τιποτα "ουσιαστικο" αλλα τουλαχιστον την απολαυσαμε και οσο μπορουμε και θα την απολαμβανουμε την πουτανα τη ζωη. Αν δεν υπηρχαν οι καταχρησεις η ζωη θα ηταν χωρις ουσια.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.517
Πόντοι
2.357
Καλα της εκανε ...  :rockon:
Και εγω το ιδιο θα εκανα  :rockon:
Δεν ειναι ευκολο να το κανεις αυτο Βιλμα
Το θυμα θα προκαλεσε παρα πολυ τον θυτη και σιγουρα θα υπηρχαν πολλα προηγουμενα μεταξυ τους....
για να εχει τετοια καταλληξη.

Σε μια τετοια φαση ''ο καθε λογικος ανθρωπος'' σκεφτεται τα παιδια του, ενω προσπαθει
καπως να διασωσει, οτι εχει μεινει απο την οικογενεια του στον βαθμο που μπορει.....
Εστω και με συμβιβασμους προς χαρη των παιδιων.....

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Δεν ειναι ευκολο να το κανεις αυτο Βιλμα
Το θυμα θα προκαλεσε παρα πολυ τον θυτη και σιγουρα θα υπηρχαν πολλα προηγουμενα μεταξυ τους....
για να εχει τετοια καταλληξη.

Σε μια τετοια φαση ''ο καθε λογικος ανθρωπος'' σκεφτεται τα παιδια του, ενω προσπαθει
καπως να διασωσει, οτι εχει μεινει απο την οικογενεια του στον βαθμο που μπορει.....
Εστω και με συμβιβασμους προς χαρη των παιδιων.....
Ρε τι λες τωρα...
Και τα παιδακια τι θα απογινουν τωρα?
Δεν αφαιρεις μια ζωη ετσι για πλακα..... :'(

Πραγματικα πιστευετε οτι σοβαρολογω  :idiot: ?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ειναι ωραια η αλητεια. Αμα ειχα τα λεφτα που εχω χαλασει σε ναρκωτικα, αλκοολ, πουτανες και τζογο δεν θα ειχα οικονομικο προβλημα τωρα, ουτε θα χρειαζοταν να κανω 2 δουλειες. Το ευχαριστηθηκα ομως.
ρισπεκτ για αυτο το ποστ.....στα ιδια περιπου και γω αλλα χαλαλι τα λεφτα,....νταξει ναρκωτικα και τζογο δεν ασχολουμαι απο ιδεολογια.....

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.373
Πόντοι
5.097
ρισπεκτ για αυτο το ποστ.....στα ιδια περιπου και γω αλλα χαλαλι τα λεφτα,....νταξει ναρκωτικα και τζογο δεν ασχολουμαι απο ιδεολογια.....
ουτε και γω μπρο :birdman:
τζογο ουτε να τον δω ουτε προπο :P

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Τι ισοβια και μαλακιες!

Ας τον στραγγαλισουν κι αυτον τον πουστη για ενα 15λεπτο ετσι να φτυσει αιμα!  :rockon:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.517
Πόντοι
2.357
Πραγματικα πιστευετε οτι σοβαρολογω  :idiot: ?
Ο γραπτος λογος βιλμα ετσι ειναι ....
Δεν μπορεις να δεις παντα καθαρα ποτε κανει αστειο ο αλλος και ποτε οχι

Φυσικα δεν μπορεις και να κρινεις καποιον απο καποιο ποστ χωρις να τον γνωρισεις απο κοντα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom