Νέα

Αξίζει να τα δεις πριν... πεθάνεις!!! (έστω και μια φορά)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trixotos kavliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Αγαπητοί φίλοι & φίλες,

Το champions league φτάνει στις 23 του μηνός στομ τέλος του και όλοι θα αρχίσουμε να κάνουμε σκέψεις για τις καλοκαιρινές μας διακοπές.

Σήμερα είδα ένα πολύ καλό αρθράκι στο forthnet και παραθέτω σχετικό link για περαιτέρω...

www.forthnet.gr/templates/newsPosting.aspx?p=197023]http://www.forthnet.gr/templates/newsPosting.aspx?p=197023[/url]

Πιστεύω οτι αξίζει να τα δεί κανείς απο κοντά ( όσα μπορεί )..

Φιλικά

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ρε τριχοτε με ψυχοπλακωσες ρε φιλε....

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Έστω και ένα να δεις, καταλαβαίνεις ότι έχουμε κληρονομήσει τον παράδεισο :boobies:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Η ελλαδα γιατι δεν ειναι μεσα? :(

τριχωτουλη δε με ψυχοπλακωσες με αγχωσες ομωςςςςςςς πρεπει να προλλαβωωωωωωω

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μην κοροιδευεις......ο πονος μου ειναι τα ταξιδια και τα λεφτα που δεν εχω για να τα κανω.....χαχαχαχαχα

cosyle

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
5/50 τωρα μπορω να πεθανω;

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω καθε μερα που περναει μολις ξαπλωσω,ευχαριστω τον θεο που με εχει και καλα και σκεφτομαι οτι η μερα που περασε δεν ξαναρχετε..Ειναι απιστευτα σηματικο αυτο που λεει ο Γιαννακης στη διαφημηση οτι οι περισσοτεροι ανθρωποι ξαχναμε να ζησουμε τη στιγμη και προσπαθουμε να φτασουμε σε κατι που περιμενουμε...Σημασια εχει να ζεις την καθε στιγμη χωρις αγχος για το μετα..Με την πρωτη ευκαιρια εχω φυγει για καποιο απ ολα ετσι για αρχη...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Λες να απελπιστω τοσο? χαχαχαχαχαχα
παραειμαι εγωιστρια για κατι τετοιο (ευτυχως για σας και το αντρικο φυλο εν γενει) :2funny:

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
δεν υπαρχει πιο υπεροχο πραγμα (εκτος του σεξ και του υπνου βεβαια) απο το να ταξιδευεις. και ειναι πανευκολο.. 150? το μηνα να βαζεις στην ακρη (μια μεση επισκεψη σε strip δηλαδη), να το ταξιδακι..

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
και μιας και λεμε για ταξιδια εμενα προσωπικα μου αρεσει να ταξιδευω συνηθως μονη μου.....ειναι αλλη αισθηση..... (οποτε φλεσακο παλι γλυτωσατε :P )

OP
OP
T

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
και μιας και λεμε για ταξιδια εμενα προσωπικα μου αρεσει να ταξιδευω συνηθως μονη μου.....ειναι αλλη αισθηση..... (οποτε φλεσακο παλι γλυτωσατε :P )

Μόνη;;;

Και αν σε κλέψουν;;;; Εμείς τί θα απογίνουμε;;;;;

:2funny: :2funny: :2funny:

Αποκλείεται μόνο με συνοδεία κατόπιν διαβουλεύσεων των μελών του σάϊτ...

:2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τριχωτε θα φυγω απο το κεφαλι σας δες το θετικα :P

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Γιατί κανένας λογικός και ενημερωμένο ς άνθρωπος δε πάει διακοπές στον τρίτο κόσμο.

Οχι και ετσι ....φιλε todok!!!!Πολλες απο τις χωρες της λιστας ειναι πιο τριτοκοσμικες απο την Ελλαδαρα μας.Σιγουρα πανεμορφα τοπια και κορυφαια δειγματα του καθε πολιτισμου αλλα πιστευω οτι και εμεις κατι εχουμε να δειξουμε......Παρεπιμπτοντως ερωτηθηκαν μονο Βρετανοι τουριστες (ενα το κρατουμενο...) και 30 τουλαχιστον τοποθεσιες εχουν η ειχαν αποικιακη σχεση με την μαμα Βρετανια.Δεν ειναι παραξενο ; Και κατι αλλο......Για να αγαπησει καποιος  την Πατριδα του θα πρεπει η να την μελετησει η να την  περιδιαβει ολοκληρη απο ακρη σε ακρη  σαν το αρχαιο πορτογυρη Παυσανια. Εχει παει κανεις στο Φρακτο, στην Δαδια, στην Δρακολιμνη,στο Πετρωμενο δασος στην Γορτυνα ,στο Βαι ,στην Ροδοπη.......κτλ. Ποσο καλα ξερουμε την Πατριδα μας για να θελουμε να βγουμε και εξω;
    ( σημ.Εχω παει σε τουλαχιστον 23 τοποθεσιες απο την λιστα και περασα θαυμασια, αλλα παρολο που εχω γυρισει σχεδον ολη την Ελλαδα δεν την χορτασα ακομα...)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom