Ωραία σίγουρα, αλλά όχι και η καλύτερη της..
Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να επιλέξω μια.. σίγουρα με κανένα bbc μ αρέσουν. Και σε κάποιες που κάνει την stepmom...
Ωραία σίγουρα, αλλά όχι και η καλύτερη της..
Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να επιλέξω μια.. σίγουρα με κανένα bbc μ αρέσουν. Και σε κάποιες που κάνει την stepmom...
Η Νο1 κατά τη γνώμη μου. Την προτιμώ όμως με τα λίγα κιλά, πριν κάποια χρόνια...Τώρα ξέφυγε πολύ νομίζω...
Δεν το είδα όλο το νήμα, αλλά η καλύτερη τσόντα της για μένα, είναι εκεί που πλημμυρίζει το σπίτι λόγω προβλήματος σε υδραυλικά και έρχεται ένας τύπος να το φτιάξει...
Αν έχει κανένας λινκ, ας το παραθέσει.
Η Νο1 κατά τη γνώμη μου. Την προτιμώ όμως με τα λίγα κιλά, πριν κάποια χρόνια...Τώρα ξέφυγε πολύ νομίζω...
Δεν το είδα όλο το νήμα, αλλά η καλύτερη τσόντα της για μένα, είναι εκεί που πλημμυρίζει το σπίτι λόγω προβλήματος σε υδραυλικά και έρχεται ένας τύπος να το φτιάξει...
Αν έχει κανένας λινκ, ας το παραθέσει.
Εγώ την προτιμώ έτσι.. της πάει πολύ.. σωματικά,είναι από τις πιο καβλα πορνοστάρ για μένα.. με χαλάει λίγο που είναι σαν να μην νιώθει τίποτα.. για να πει κάποιος ότι θα την σκίσει, θα πρέπει να τον έχει πάνω από 30cm