You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Aura από Filarakia.gr
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Pasato
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 53
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
pipinolatris12
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 17
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1.997
Φίλε θα μπορούσες να αλλάξεις τον τίτλο του θρεντ γιατί βγάζεις το nickname της κοπέλας στην φόρα και δεν ξέρεις πόσοι μποροί να της την πέσουν.Μαλακία σου που δίνεις το nickname της.
Σωστότατος!!
Εδώ θα έπρεπε να επέμβουν και οι μοντερέτορ.
Φιλε imaginas στις 7-4 ειχαμε βγει για πρωτη φορα σημερα θα ξαναβγουμε για δευτερη φορα.
Paparov εχεις χιλλια δικια οταν το καταλαβα ηταν πλεον αργα δεν μπορουσα να το διορθωσω, μακαρι καποιος μοντερειτορ να βγαλει το νικ της κοπελας το σιγουρο ειναι δεν εγινε επιτιδες, τα λαθη του πρωταρη ρε παιδια γιατι εγω δεν ειμαι και τοσο "γατονι"οπως αλλοι
παντως σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον
Paparov εχεις χιλλια δικια οταν το καταλαβα ηταν πλεον αργα δεν μπορουσα να το διορθωσω, μακαρι καποιος μοντερειτορ να βγαλει το νικ της κοπελας το σιγουρο ειναι δεν εγινε επιτιδες, τα λαθη του πρωταρη ρε παιδια γιατι εγω δεν ειμαι και τοσο "γατονι"οπως αλλοι
alitis1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
τι να σβήσουν το νικ της μαϊμούς?Φιλε imaginas στις 7-4 ειχαμε βγει για πρωτη φορα σημερα θα ξαναβγουμε για δευτερη φορα.
Επισκέπτης
τι να σβήσουν το νικ της μαϊμούς?
παντως εσυ παπαριων εισαι τρελη μαιμου
Paparov
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Aliti εσύ γιατί σκας τόσο ρε φίλε?Τόσο απίθανο είναι να βγάλει κάποιος γκόμενα από τσατ και να είναι και καλή?Και εγώ για μια περίοδο που έλιωνα στα τσατ έιχα βρει κάτι καλές περιπτώσεις και είχαμε βγει και μαζί.Pasato στα αρχίδια σου ρε,άστους να λένε απλά κράτα και μια πισινή και μην σε φάει ο έρωτας γιατί γίνονται και χοντρές μαλακίες.Για τον τίτλο του θρεντ απευθύνσου σε κάποιον μοντ για να τον αλλάξει αν γίνεται γιατί ο τίτλος παραπέμπει αλλού.
Επισκέπτης
Aliti εσύ γιατί σκας τόσο ρε φίλε?Τόσο απίθανο είναι να βγάλει κάποιος γκόμενα από τσατ και να είναι και καλή?Και εγώ για μια περίοδο που έλιωνα στα τσατ έιχα βρει κάτι καλές περιπτώσεις και είχαμε βγει και μαζί.Pasato στα αρχίδια σου ρε,άστους να λένε απλά κράτα και μια πισινή και μην σε φάει ο έρωτας γιατί γίνονται και χοντρές μαλακίες.Για τον τίτλο του θρεντ απευθύνσου σε κάποιον μοντ για να τον αλλάξει αν γίνεται γιατί ο τίτλος παραπέμπει αλλού.
ο τυπος αυτος καθεται ολη μερα και ποσταρει σα πολυβολο μηπως και σπασει κανα ρεκορ.......
ηταν ο αριων (παπαριων)και τωρα σαν μαλακας 1970......
The Lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2005
- Like
- 415
- Πόντοι
- 36
οι φωτο που εχει η κυρια στο συγκεκριμενο site...
για τους ενδιαφερομενους...
για τους ενδιαφερομενους...
Συνημμένα
argentinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
αυτες ειναι ο φςτο,της ΑΥΡΑΣ,,απο το φιλαρακια.gr....???
δηλαδη ο ετι ειναι τοσο βλημα??
η γκομενα ειναι τσοντα κ βιζιτα,,θελει πολυ μυαλο?
δηλαδη ο ετι ειναι τοσο βλημα??
η γκομενα ειναι τσοντα κ βιζιτα,,θελει πολυ μυαλο?
Paparov
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Τώρα αλλάζουν τα πράγματα μετά από αυτές τις φωτο!Φίλε Pasato με το συμπάθιο αλλά δεν μου φαίνεται ότι θα γίνει ρομαντική φάση με την συγκεκριμένη.Η κωλάρα της όντως είναι όνειρο πάντως,οπότε κατάλαβα γιατί μιλούσες για όνειρο!Για τον Αρίων τα ξέρω πρόεδρε..
Σωστός! ! !ο τυπος αυτος καθεται ολη μερα και ποσταρει σα πολυβολο μηπως και σπασει κανα ρεκορ.......
ηταν ο αριων (παπαριων)και τωρα σαν μαλακας 1970......
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 3K