Νέα

Aura από Filarakia.gr

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pasato
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Φίλε θα μπορούσες να αλλάξεις τον τίτλο του θρεντ γιατί βγάζεις το nickname της κοπέλας στην φόρα και δεν ξέρεις πόσοι μποροί να της την πέσουν.Μαλακία σου που δίνεις το nickname της.

pipinolatris12

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
17
Like
12
Πόντοι
1.997
Φίλε θα μπορούσες να αλλάξεις τον τίτλο του θρεντ γιατί βγάζεις το nickname της κοπέλας στην φόρα και δεν ξέρεις πόσοι μποροί να της την πέσουν.Μαλακία σου που δίνεις το nickname της.

Σωστότατος!!
Εδώ θα έπρεπε να επέμβουν και οι μοντερέτορ.

OP
OP
P

Pasato

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε imaginas στις 7-4 ειχαμε βγει για πρωτη φορα σημερα θα ξαναβγουμε για δευτερη φορα.
Paparov εχεις χιλλια δικια οταν το καταλαβα ηταν πλεον αργα δεν μπορουσα να το διορθωσω, μακαρι καποιος μοντερειτορ να βγαλει το νικ της κοπελας το σιγουρο ειναι δεν εγινε επιτιδες, τα λαθη του πρωταρη ρε παιδια γιατι εγω δεν ειμαι και τοσο "γατονι"οπως αλλοι
παντως σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Φιλε imaginas στις 7-4 ειχαμε βγει για πρωτη φορα σημερα θα ξαναβγουμε για δευτερη φορα.
Paparov εχεις χιλλια δικια οταν το καταλαβα ηταν πλεον αργα δεν μπορουσα να το διορθωσω, μακαρι καποιος μοντερειτορ να βγαλει το νικ της κοπελας το σιγουρο ειναι δεν εγινε επιτιδες, τα λαθη του πρωταρη ρε παιδια γιατι εγω δεν ειμαι και τοσο "γατονι"οπως αλλοι
παντως σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον
τι να σβήσουν το νικ της μαϊμούς?

OP
OP
P

Pasato

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλα εσυ στην κοσμαρα σου αντε σε κανενα κοκκινο σπιτι ρε μαν να ξεχαρμανιασεις που ξεσπας εδω μεσα "Γατονι" λολ

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Aliti εσύ γιατί σκας τόσο ρε φίλε?Τόσο απίθανο είναι να βγάλει κάποιος γκόμενα από τσατ και να είναι και καλή?Και εγώ για μια περίοδο που έλιωνα στα τσατ έιχα βρει κάτι καλές περιπτώσεις και είχαμε βγει και μαζί.Pasato στα αρχίδια σου ρε,άστους να λένε απλά κράτα και μια πισινή και μην σε φάει ο έρωτας γιατί γίνονται και χοντρές μαλακίες.Για τον τίτλο του θρεντ απευθύνσου σε κάποιον μοντ για να τον αλλάξει αν γίνεται γιατί ο τίτλος παραπέμπει αλλού.

OP
OP
P

Pasato

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε παπαροβ σε ευχαριστω πολυ σιγουρα θα προσεχω να εισαι καλα. Σημερα θα δειξει σε λιγο εχουμε ραντεβου με την κοπελια οποτε αυριο θα ξερω τι ακριβος παιζει.

Επισκέπτης
Aliti εσύ γιατί σκας τόσο ρε φίλε?Τόσο απίθανο είναι να βγάλει κάποιος γκόμενα από τσατ και να είναι και καλή?Και εγώ για μια περίοδο που έλιωνα στα τσατ έιχα βρει κάτι καλές περιπτώσεις και είχαμε βγει και μαζί.Pasato στα αρχίδια σου ρε,άστους να λένε απλά κράτα και μια πισινή και μην σε φάει ο έρωτας γιατί γίνονται και χοντρές μαλακίες.Για τον τίτλο του θρεντ απευθύνσου σε κάποιον μοντ για να τον αλλάξει αν γίνεται γιατί ο τίτλος παραπέμπει αλλού.

ο τυπος αυτος καθεται ολη μερα και ποσταρει σα πολυβολο μηπως και σπασει κανα ρεκορ.......
ηταν ο αριων (παπαριων)και τωρα σαν μαλακας 1970......

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
415
Πόντοι
36
οι φωτο που εχει η κυρια στο συγκεκριμενο site...
για τους ενδιαφερομενους... :boobies: :boobies:

Συνημμένα

• aura_filarakia5.jpg
    aura_filarakia5.jpg
    9,4 KB · Εμφανίσεις: 19
  • aura_filarakia4.jpg
    aura_filarakia4.jpg
    8,9 KB · Εμφανίσεις: 20
  • aura_filarakia2.jpg
    aura_filarakia2.jpg
    8,5 KB · Εμφανίσεις: 17
  • aura_filarakia1.jpg
    aura_filarakia1.jpg
    9,1 KB · Εμφανίσεις: 15
  • aura_filarakia.jpg
    aura_filarakia.jpg
    10,4 KB · Εμφανίσεις: 15

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ε αυτή τώρα...δν είναι κοπελιά.....ΕΙΝΑΙ ΜΗΤΡΟΜΑΝΑ !!!!
Και μας λες ρε φίλε για ρομαντικά ραντεβουδάκια και ψιλές ελιές !
Πες της στα ίσα ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΞΕΣΚΙΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΡΑ.....σίγουρα θα κάτσει !!
Αφού είναι ολοφάνερο τι γυρεύει !

argentinos

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
αυτες ειναι ο φςτο,της ΑΥΡΑΣ,,απο το φιλαρακια.gr....???
δηλαδη ο ετι ειναι τοσο βλημα??
η γκομενα ειναι τσοντα κ βιζιτα,,θελει πολυ μυαλο?

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Τώρα αλλάζουν τα πράγματα μετά από αυτές τις φωτο!Φίλε Pasato με το συμπάθιο αλλά δεν μου φαίνεται ότι θα γίνει ρομαντική φάση με την συγκεκριμένη.Η κωλάρα της όντως είναι όνειρο πάντως,οπότε κατάλαβα γιατί μιλούσες για όνειρο!Για τον Αρίων τα ξέρω πρόεδρε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom