Ρε παιδιά μπαίνω εδώ και καιρό στο την έχω πέσει σε μια γκόμενα που το νικ της είναι aura μου κάνει χοντρό παιχνίδι μέσα στο chat το θέμα είναι ότι όταν της λέω να βγούμε μου άπαντα ότι είναι νωρίς ακόμα. Της έδωσα μσν και ανοίξαμε κάμερα όντως είναι πολύ καλό μουνί τι να κάνω για να βγω μαζί της?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Aura από Filarakia.gr
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Pasato
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 53
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ε πιαστης κουβεντουλα παιχτο χαλαρος, και οταν θα σε ξερει καλυτερα πες της να πατε για καφε.Α πριν απο αυτο προσπαθησε να μιλησετε στο τηλεφωνο, μην ειναι κανας τραβελος και δεν εχεις που να κρυφτεις μεταΡε παιδιά μπαίνω εδώ και καιρό στο Filarakia.gr την έχω πέσει σε μια γκόμενα που το νικ της είναι aura μου κάνει χοντρό παιχνίδι μέσα στο chat το θέμα είναι ότι όταν της λέω να βγούμε μου άπαντα ότι είναι νωρίς ακόμα. Της έδωσα μσν και ανοίξαμε κάμερα όντως είναι πολύ καλό μουνί τι να κάνω για να βγω μαζί της?
Προφανώς η κοπέλα βρίσκεται σε αναζήτηση ερωτικού συντρόφου. Στο πρόσωπό σου φαίνεται να βρίσκει κατ` αρχήν το πρόσωπο που ποθεί. Όμως έχει ακόμα μέσα της κάποιες αναστολές, κάποιες επιφυλάξεις. Χρειάζεται κάποιο χρόνο ακόμα για να τις ξεπεράσει. Υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να τις ξεπεράσει. Αποφασιστικός παράγοντας για να ξεπεραστούν εναι η δική σου πιο πέρα συμπεριφορά έναντί της.Αν δηλαδή την σπρώξεις προς το ναί ή προς το όχι... Έτσι λειτουργεί συνήθως η γυναικεία ψυχολογία σε τέτοιες καταστάσεις.
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
Εικονική μαλακία έχετε κτυπήσει ? Πως λέμε εικονικός γάμος, εικονική πραγματικότητα. Είναι σημαντικό να ξέρεις αν έχει το σωστό timing.
Ενταξει παιχνιδάκια εχουμε κανει οχι ομως ως το τελος δεν γουσταρω εγω
Εικονική μαλακία έχετε κτυπήσει ? Πως λέμε εικονικός γάμος, εικονική πραγματικότητα. Είναι σημαντικό να ξέρεις αν έχει το σωστό timing.
Μάλλον φίλε......δεν έπιασες πως το λέει ο Jules.Ενταξει παιχνιδάκια εχουμε κανει οχι ομως ως το τελος δεν γουσταρω εγω
Εννοεί να μην περιμένεις και τίποτα σπουδαίο.
Συνήθως αυτά δεν αποδίδουν. Αν η γκόμενα είναι εμφανίσημη.....γιατί δεν κυκλοφορεί λιγο έξω να τσιμπήσει όποιον γουστάρει ;
Για να το παλεύει έτσι κάτι βρωμάει.
Ελπίζω να μην το μάθεις στην πορεία, και κυρίως όταν θα είναι αργά.
gatos19811981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
Ετσι φιλε κρατα χαρακτηρα!!!Μη σε περασει για κανεναν ανικανο να βρει γκομενα και ψαχνει μεσω ιντερνετ!!!Ενταξει παιχνιδάκια εχουμε κανει οχι ομως ως το τελος δεν γουσταρω εγω
Κανω παιχνιδι εδω και 15 μερες δεν φενετε τιποτα περιεργο εχουμε μιλισει και αρκετα στο τηλεφωνο μου εχει πει οτι θελει λιγο να ξεπερασει ενα προσφατο χωρισμο και οτι θα βρεθουμε. Στην καμερα ειναι τελεια που την εχω δει πολλες φορες δεν φενετε τιποτα περιεργο τι να πω ρε παιδια.... δεν ξερω.
Μάλλον φίλε......δεν έπιασες πως το λέει ο Jules.
Εννοεί να μην περιμένεις και τίποτα σπουδαίο.
Συνήθως αυτά δεν αποδίδουν. Αν η γκόμενα είναι εμφανίσημη.....γιατί δεν κυκλοφορεί λιγο έξω να τσιμπήσει όποιον γουστάρει ;
Για να το παλεύει έτσι κάτι βρωμάει.
Ελπίζω να μην το μάθεις στην πορεία, και κυρίως όταν θα είναι αργά.
Ε ναι ρε φιλε δεν ειμαι λιγουρος
Ετσι φιλε κρατα χαρακτηρα!!!Μη σε περασει για κανεναν ανικανο να βρει γκομενα και ψαχνει μεσω ιντερνετ!!!
Επιτελους παιδες σημερα θα βγω με την κοπελια ελπιζω να πανε ολα καλα.
Τι έγινε τελικά ; Βγήκατε ; Φαίνεται νορμάλ η φάση ;
Για ρίξε.
Φαντάζομαι πως εσύ και καμιά εκατοστή άλλοι, τη φλερτάρετε. Κ αυτή κάθετε κ επιβεβαιώνει τον εγωισμό της, γιατί αν είναι όντος ωραία, δε χρειάζεται το ίντερνετ.
Tα είπες ΟΛΑ! ;)
Ego - Boosters ψάχνει. Aν είναι πράγματι ωραία και ΘΕΛΕΙ γκόμενο, σε χρόνο ΜΗΔΕΝ τον έχει.
alitis1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
μούφες είναι όλες αυτές εδώ στα Ελληνικά site γνωριμιών μαιμού προφίλ για κράχτες της βάζουν.Tα είπες ΟΛΑ! ;)
Ego - Boosters ψάχνει. Aν είναι πράγματι ωραία και ΘΕΛΕΙ γκόμενο, σε χρόνο ΜΗΔΕΝ τον έχει.
JOULIANI
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 90
- Πόντοι
- 16
Εαν την λες και της ξαναλες να βγειτε θα σου λεει οχι .
Το θεμα ειναι να γυρισεις την κατασταση να στο ζητησει εκεινη .
Εαν εχει προσφατο χωρισμο και θελει να τον ξεπερασει οπως σου ειπε ...απλα περανει την ωρα σου μαζι σου μεχρι να τα ξαναβρει με τον αλλον .
Θα πρεπει να λαβεις υποψη σου οτι δεν εισαι μονο εσυ που μιλατε αλλα και αλλοι ,δεν εχεις την αποκλειστικοτητα .
Προσωπικα επειδη κατεχω master σε αυτες τις καταστασεις chat θα σου ελεγα να την φτυσεις να βρεις μια κοπελα να εχεις και να μην ψαχνεις μεσω chat να κανεις γνωριμιες .
Θα απογοητευτεις μεχρι εκει που δεν περνει άλλο .
Το θεμα ειναι να γυρισεις την κατασταση να στο ζητησει εκεινη .
Εαν εχει προσφατο χωρισμο και θελει να τον ξεπερασει οπως σου ειπε ...απλα περανει την ωρα σου μαζι σου μεχρι να τα ξαναβρει με τον αλλον .
Θα πρεπει να λαβεις υποψη σου οτι δεν εισαι μονο εσυ που μιλατε αλλα και αλλοι ,δεν εχεις την αποκλειστικοτητα .
Προσωπικα επειδη κατεχω master σε αυτες τις καταστασεις chat θα σου ελεγα να την φτυσεις να βρεις μια κοπελα να εχεις και να μην ψαχνεις μεσω chat να κανεις γνωριμιες .
Θα απογοητευτεις μεχρι εκει που δεν περνει άλλο .
Παιδες η γκομενα δεν παιζετε μιλαμε βγηκαμε για καφε και μετα πηγαμε για φαγητο, ειναι θεα λεμε και απο οτι καταλαβα η κοπελα ηταν σε ενα δεσμο τρια χρονια και ο μαγκας που τα ειχε ηταν πολυ μαλακας. Απο οτι φενετε παει μια χαρουλα η ιστορια την πεμπτη θα ξαναβγουμε για τα περετερω χεχεχεχε. Δεν πιεσα καθολου τα πραγματα μην φανω και λιγουρος αν καη η κοπελια γουσταρε τρελλα.
alitis1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
μην ξεχάσεις να βάλεις το ξυπνητήρι να ξυπνήσεις μην χάσεις το μεροκάματο.
alitis1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
με γκρα η πολυβόλο?Τωρα βουρ στον πατσα!!! γιουργια στον ντορβα με τα κουλουρια!!!Καλο βολι μεγαλε!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 3K