Νέα

Audi A3 1.6 102 PS V8 '06

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vale_Lee
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Vale_Lee

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Πωλέιται Audi A3 1.6, Ζαντες 18", Ατρακάριστο, Κλιματισμός(A/C), ασημι μεταλλικό. 18" Look RS4 Ζάντες, ελαστικα Continental λιγα χιλιόμετρα. Φανάρια εμπρός LED Dectane. JVC Multimedia player με DVD, USB, SD card. Όλα τα service Καρεντα. 1o χέρι.

Τιμή 14000 euro. (συζητήσιμη)

αγγελία + photo : www.car.gr/656533]http://www.car.gr/656533[/url]

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Καλα ρε παλικαρι!
Πηγες και εβαλες 18αρα ζαντα σε 1600αρι αυτοκινητο???
Και πως ετσριβες μου λες?
Το διαφορικο ειναι κουρασμενο?

Για θετικο μας το λες πως τα service τα εκανε στην KARENTA?

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
14 χιλιαρικα?

Χαχα ελεος.

Σαν μερικους bmwακηδες με 316 m pack που τα δινουν 15 χιλιαρικα.

Ελεος ρε με τις μαλακιες πια! Απο χρυσο ειναι τα αμαξια?

Στην πουτσα μας οι 18αρες και το rs look και οι αλλες μαλακιες. Την καβλα του καθε ενα θα την πληρωνει ο υποψηφιος αγοραστης?

Σοβαρευτειτε ρε ...

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Koita3te...Opos anafero oi zantes einai look RS4...Auto shmainei pos den einai oi original pou vgazei h audi gia to RS4...Einai ths OEM kai einai kataskeuasmenes gia to audi a3...Oi zantes den kourazoun to amaksi kai to amaksi mpainei para polu kala stis strofes... Oso gia ta service pleon pouthena den einai thetiko na anafertheis...Apla o epishmos antiproswpos einai kaluteros apo ena magazi tis geitonias... Oso gia auta pou evala to leo epiprostheta oti dinontai ta palia zantolastixa kathos kai ta palia fanaria...ola kratountai se koutes kai dinontai mazi me to amaksi...Ta leuta ta opoia anaferomai einai ta leuta ta opoia mou dinei mantra sthn athina gia thn agora tou autokinhtou... To leo sthn idia timh mhpos kapoios to thelei giati o mantras tha to parei 14000 alla tha to poulhsei poio akriva...an kapoios to thelei stin timh pou to pairnei autos ego protimo na to dwsw se auton para se mantra...

Ο επισημος αντιπροσωπος ΠΟΤΕ δεν μπορει να ειναι καλυτερος απο ενα μαγαζι που εχεις προσωπο και ΞΕΡΕΙΣ τι γινεται στο αμαξι σου.

Στην επισημη αντιπροσωπεια κανουν ο,τι μαλακια θελουν και με την ασφαλεια του οτι ειναι εξουσιοδοτημενο δεν μπορεις να τους πεις τιποτα. Και σκεψου ποσο σε προσεχουν εσενα ως πελατη που εχεις ενα 1.6 σε σχεση με καποιον που εχει κανα rs4 η κανα αλλο τετοιο τουμπανο, η καποιο με καλυτερη εκδοση. Συνηθες φαινομενο στο αντιπροσωπειες.

Τελος παντων καλοπουλητο ευχομαι αν και το αμαξι δεν αξιζει με τιποτα τοσα. Ουτε γενικα ουτε ειδικοτερα.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Α, και στον τιτλο διαβαζουμε "V8", τι ακριβως ειναι V8 φιλε ? :2funny:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
An koitakseis oi times paizoun toso se auta to autokinhta... To dinw sta leuta pou to agorazei kai mia mantra... An den endiaferese pare yugo... kanei 400 euro... sou menoun kai na gamhseis se mpourdelo  :fuck2:

Tι να κοιταξω ρε μαλακοκαυλη.

Στα αρχιδια μου ποσο το παιρνει η μαντρα.

Δεν ενδιαφερομαι για μια μπροστινοκινητη, βαρια, γερμανικη μαλακια.

Αν ειναι τοσο καλο ρε βλαμενο ον γιατι το πουλας? Μηπως εσυ θελεις να γαμησεις σε μπουρδελο και δε σου φτανουν ?

Βλακα, ε βλακα.

Α καταλαβα γιατι το πουλας, γιατι το αγορασες για να κανεις καμια μοστρα και δε σου βγηκε τωρα με τα φραγκα, και πρεπεινα το δωσεις. Μαλακα ελληνα.

Και οσο για το yugo, καλυτερα απο καθε audi.

OP
OP
V

Vale_Lee

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Tι να κοιταξω ρε μαλακοκαυλη.

Στα αρχιδια μου ποσο το παιρνει η μαντρα.

Δεν ενδιαφερομαι για μια μπροστινοκινητη, βαρια, γερμανικη μαλακια.

Αν ειναι τοσο καλο ρε βλαμενο ον γιατι το πουλας? Μηπως εσυ θελεις να γαμησεις σε μπουρδελο και δε σου φτανουν ?

Βλακα, ε βλακα.

Α καταλαβα γιατι το πουλας, γιατι το αγορασες για να κανεις καμια μοστρα και δε σου βγηκε τωρα με τα φραγκα, και πρεπεινα το δωσεις. Μαλακα ελληνα.

Και οσο για το yugo, καλυτερα απο καθε audi.

Oxi malaka ellhna...to poulao gia na paro allo kainourio..kai pali audi...kai den exo anagkh na plhroso gia na gamhso... ;)
warnmute.gif
 [/color[/URL]]

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Kala auto nai...An skasei o allos me to R8 sigoura sthn poutsa tous gia mena... Dustuxos omws etsi einai...Otan sou lene kane edw ta service mhn xaseis thn egguhsh ti kaneis?

Αν ψαχνοσουν λιγο θα ηξερες οτι η εγγυηση κρατιεται ακομα και σε οποιοδηποτε αλλο συνεργειο αρκει τα ανταλλακτικα να ειναι αυθεντικα.

Αλλα που να το ξερεις.

Αν ψαχνοσουν θα μου πεις δεν θα ειχες αγορασει την μαλακια που τωρα πουλας.

[quote author=Vale_Lee]Xaxaxa...V8 shmainei oti to amaksi einai oxtavalvido...Dhladh grhgorh ekkinhsh alla mikroteres telikes me alla px V16... Einai h ekdosh kinhthra!!![/quote]

Τοτε ρε μαλακα Ελληνα βαλε 8V οχι V8. Mαθε τα βασικα, τι καγκουρας εισαι.

Γρηγορη εκκινηση αλλα με παταει και το yugo γιατι εβαλα 18αρες και το αμαξι ζυγιζει 5 τονους.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Oxi malaka ellhna...to poulao gia na paro allo kainourio..kai pali audi...kai den exo anagkh na plhroso gia na gamhso... ;)

Δεν ειναι αναγκη το να πληρωνεις για να γαμας. Χομπι λεγεται και μηδενικη ανοχη στο χασιμο χρονου.

Εδωσες λεφτα για 18αρες και δεν γαμησες γιαυτο πας σε αλλο αμαξι τωρα.

Κλασσικος μαλακας Ελληνας.

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
στο θεμα με το v μαλλον εχει δικιο ο αναλ!

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Κυριοι γιατι την πεφτετε στον ανθρωπο? Δικο του ειναι,οτι λαστιχο θελει βαζει,οσα χρηματα θελει ζηταει. Αν καποιος ενδιαφερεται και βρισκη την τιμη τσιμπημενη ας στου στειλει προσωπικο μηνυμα να το παζαρεψει.Απλα το να σχολιαζουμε τις επιλογες (ενταξει λανθασμενες) καποιου δεν νομιζω οτι βοηθαει σε τιποτα.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Κυριοι γιατι την πεφτετε στον ανθρωπο? Δικο του ειναι,οτι λαστιχο θελει βαζει,οσα χρηματα θελει ζηταει. Αν καποιος ενδιαφερεται και βρισκη την τιμη τσιμπημενη ας στου στειλει προσωπικο μηνυμα να το παζαρεψει.Απλα το να σχολιαζουμε τις επιλογες (ενταξει λανθασμενες) καποιου δεν νομιζω οτι βοηθαει σε τιποτα.
παληκαρι ο καφες σου πινεται ή γλυφεται ??  :rolleyes:

(του την πεφτουν γιατι ειναι ζων. σε ενα χρονο οπως επισημανε ο γιωργος, το car-ο του ανεβασε αξια κατα κατι παραπανω απο 4 χιλιαρικα. παγκοσμιο φαινομενο για τετοιο μοδέλο)..

zefuros

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Τυχαίνει να εχω το ιδιο αυτοκίνητο, απλά μοντέλο του 2004.

Περιληπτικά κατά την γνώμη μου τα + και τα -

+
Το αμάξι ειναι τρένο
Ποιοτητα κατασκευης και ανταλλακτικών - π.χ. εχω φτάσει 100.000χλμ και τα αμορρτισερ ακομα δεν θελουν αλαλγη - βλάβη καμια πέραν προγραμματισμένω σερβις
(Προσωπική άποψη: Το look τα σπάει)

-
Ειναι βαριά καρότσα, ο οκταβαλβιδος 1.6 το κινεί μεν αξιοπρεπώς, αλλά σιγουρα θα ηθελε λίγο παραπάνω ισχυ.ΑΠό την αλλη, ο 8αβαλβιδος ειναι αθανατος και δεν πεθαινει ποτέ, σε αντίθεση με υποπτα FSI TSI
Ως AYDI, ακριβά σερβις
Σε αντίθεση με οτι αναφέρθηκε παραπάνω, για 1600αρι η κατανάλωση - ειδικά μέσα στην πόλη - είναι αυξημένη (9,5λ/100χλμ μου πάει εμενα). ΑΝτιθέτως, σε εθνική με σχετικά χαλαρους ρυθμούς (πχ μεχρι 140) δεν καιει τπτ.

Κατά τα λοιπά, οι 18αρες ζάντες είναι υπερβολή. Το δικό  μου εχει 17αρες από την μαμα του, και πάλι θεωρω πως ειναι too much.
ΜΕ την σημερινή κατασταση, αν βρηκες μαντρά να δινει 14.000, κάνε το σταυρό σου και δώσε το. Εγώ το δικό μου το παντρεύομαι, καθώς δεν εχω σκοπό να το σκοτώσω για 10 χιλιάρικα.

Υ.Γ. Στην καθομιλουμενη φυσικά λέμε 8v. επειδή οι γερμανοι βεβαια ειναι αλλοπρόσαλλοι, στο κωδικό του αμαξιου μπορει να εχουν βάλει V8 (to οποίο στη καθομιλουμενη σημαίνει 8ακυλινδρο σε διαταξη V).

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
μπαινουν μεσα και γραφουν μαλακιες και μετα σβηνουνε ψηφοφοριες για bodo

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Τυχαίνει να εχω το ιδιο αυτοκίνητο, απλά μοντέλο του 2004.

Περιληπτικά κατά την γνώμη μου τα + και τα -

+
Το αμάξι ειναι τρένο
Ποιοτητα κατασκευης και ανταλλακτικών - π.χ. εχω φτάσει 100.000χλμ και τα αμορρτισερ ακομα δεν θελουν αλαλγη - βλάβη καμια πέραν προγραμματισμένω σερβις
(Προσωπική άποψη: Το look τα σπάει)

-
Ειναι βαριά καρότσα, ο οκταβαλβιδος 1.6 το κινεί μεν αξιοπρεπώς, αλλά σιγουρα θα ηθελε λίγο παραπάνω ισχυ.ΑΠό την αλλη, ο 8αβαλβιδος ειναι αθανατος και δεν πεθαινει ποτέ, σε αντίθεση με υποπτα FSI TSI
Ως AYDI, ακριβά σερβις
Σε αντίθεση με οτι αναφέρθηκε παραπάνω, για 1600αρι η κατανάλωση - ειδικά μέσα στην πόλη - είναι αυξημένη (9,5λ/100χλμ μου πάει εμενα). ΑΝτιθέτως, σε εθνική με σχετικά χαλαρους ρυθμούς (πχ μεχρι 140) δεν καιει τπτ.

Κατά τα λοιπά, οι 18αρες ζάντες είναι υπερβολή. Το δικό  μου εχει 17αρες από την μαμα του, και πάλι θεωρω πως ειναι too much.
ΜΕ την σημερινή κατασταση, αν βρηκες μαντρά να δινει 14.000, κάνε το σταυρό σου και δώσε το. Εγώ το δικό μου το παντρεύομαι, καθώς δεν εχω σκοπό να το σκοτώσω για 10 χιλιάρικα.

Υ.Γ. Στην καθομιλουμενη φυσικά λέμε 8v. επειδή οι γερμανοι βεβαια ειναι αλλοπρόσαλλοι, στο κωδικό του αμαξιου μπορει να εχουν βάλει V8 (to οποίο στη καθομιλουμενη σημαίνει 8ακυλινδρο σε διαταξη V).

μπηκε με αλλο nick

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom