Νέα

Ατυχήματα τούμπες γέλια σε ραντεβου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nofucksgiven
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nofucksgiven

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
28
Like
2.115
Πόντοι
1.196
Εψαξα-ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ όμως παρόμοιο θέμα ,αν κάνω λαθος-υπαρχει παρομοιο-ενοχλει ας κατέβει...

Θέλω να γράψουμε αστείες γελοίες στιγμές που σίγουρα έχουν συμβεί σε όλους μας στα τόσα αγόραστα γαμησια που έχουμε ρίξει.

OP
OP
Nofucksgiven

Nofucksgiven

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
28
Like
2.115
Πόντοι
1.196
εγώ ήμουν μια φορά σε ένα ξενοδοχείο στο κέντρο και οπως έβγαινα από το τζακουζι να πάω να φέρω ένα σαμπουάν από την τσάντα να κάνουμε σαπουναδες και κόλπα με την κοπέλα,επειδή το τζακουζι ήταν αρκετά ψηλό δεν υπολόγισα καλά και προσπαθώντας να κατέβω γύρισε ο αστράγαλος και προσπαθώντας να πιαστώ κάπου ώστε να μην πέσω έριξα το κινητό της κοπέλας κάτω που είχε εκεί δίπλα και της έριξα και μια μικρή μπάτσα :grin::glasses::glasses::glasses:

Δεν ξανασυναντήθηκαμε ποτέ της πλήρωσα το ραντεβού της έδωσα και 100 για το κινητό και έπαθα και διάστρεμμα.
Ήμουν από πριν διεστραμμένος όμως έπαθα και στο πόδι.
Έκανε ένα ΚΡΑΚ ΚΡΑΚ ΚΡΑΚ ο αστράγαλος τα άκουσα ένα ένα.

OP
OP
Nofucksgiven

Nofucksgiven

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
28
Like
2.115
Πόντοι
1.196
Άλλη φορά γαμαω μια κοπέλα πισοκολλητο και την γυρνάω να την γαμησω κανονικά και άρχισε το μουνι να βγάζει αέρα και αυτή το πήρε προσωπικά και άρχισε να φωνάζει δεν εκλασα δεν εκλασα ορκίζομαι χαχαχαχα
Και με έπιασε νευρικό για κάνα 20λεπτο δεν μπορούσα να γαμησω να κάνω τίποτα γελούσα ασταματητα

OP
OP
Nofucksgiven

Nofucksgiven

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
28
Like
2.115
Πόντοι
1.196
Άλλη φορά γαμαγα πάλι πισοκολλητο και όταν είναι να χύσω βγάζω Καποτά να χύσω στον κωλο-πλατη της πάνω όμως το εργαλείο για κάποιον λόγο τα έστειλε πιο μακριά και μια πιστόνια την πήρε στα μαλλιά ... Ακόμα με βρίζει και δεν ξανά απάντησε ποτέ σε μήνυμα :buck2:

OP
OP
Nofucksgiven

Nofucksgiven

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
28
Like
2.115
Πόντοι
1.196
Άλλη φορά όταν έχυσα έβγαλα το προφυλακτικό και σαν άλλος Αντετοκούμπο ήθελα να το πετάξω από μακρυά στο καλαθάκι με τα σκουπίδια .
Σαν γνήσιος Αντετοκούμπο δεν το έβαλα μέσα και έπεσε στα παπούτσια της πάνω.
Μέχρι να επιβεβαιώσει ότι δεν γέμισαν τα παπούτσια της χυσια άρχισε να περνάει η ζωή μου από μπροστά μου νόμιζα ήταν τα τελευταία μου λεπτά.
Ευτυχώς δεν πήγαν τα παιδιά μου στα παπούτσια της και ζω ακομα

slayer123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2022
Κριτικές
8
Like
4.934
Πόντοι
736
Ραντεβου για παρτουζα!!
Εχω κανει μπανακι
,ερχονται οι τσουπρες,
μπαινουν και αυτες,
βγαινουν,
γινετε το μπερδεγουει,
πανε ξανα για μπανιο,
παω και εγω ο δυσμοιρος και πεφτω μεσα στη ντουζιερα,
βγαινω εξω,οι αλλες δεν ειχαν καταλαβει τιποτα,
με βλεπουν με κοκκινο χερι και κοκκινη μουτσουνα,
μου ζηταγανε συγνωμη γιατι νομιζανε οτι μου τα κανανε πανω στο μπερδεγουει!!!!!

OP
OP
Nofucksgiven

Nofucksgiven

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
28
Like
2.115
Πόντοι
1.196
Σε ένα μπουρδέλο παλιά χρόνια που είχε μουναρες Κολωνού 32α ήταν η Τζέσικα κάπου 10 χρόνια πριν μια Ρουμάνα φόραγε γυαλιά δασκάλας καυλιάρα και έτσι.
Είχα πάρει ραντεβού μισή ώρα και όταν έχυσα τελευταία φορά πριν να φύγω παίζαμε με τα γυαλιά της που εν τέλη ξέχασα στο κεφάλι μου και έφυγα με αυτά.
Την επόμενη μέρα πήγα να τα επιστρέψω με είχε πιάσει άγχος είχε ρεπό.
Μπορούσα να τα αφήσω να τα παραδώσει κάποια τσα2 αλλά επειδή ήθελα να κάνω και τον γαμπρό ήθελα να της τα δώσω εγώ προσωπικά.
Τα έχω ακόμα :buck2::buck2:

Alex_BigBoy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2023
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
280
Εγώ σε ένα ξενοδοχείο στο Σκαραμαγκά έκλεισα ένα ντομάτιο με τζακούζι σε ξεχωριστό χώρο από το ντομάτιο και πώς ήθελα να τις φτιάξω ατμόσφαιρα το άνοιξα να τον γεμίσω έβαλα και μπόλικο αφρόλιτο:*:* και μετά ήρθε η κοπέλα με άρπαξε ο ξεχάσει το τζακούζι και γέμισα όλο το δωμάτιο νερά και αφρός ....
Μετά φαντάζεστε πώς καθόμουν να μαζεύω όλα τα νερά:headbang::headbang::headbang:

slayer123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2022
Κριτικές
8
Like
4.934
Πόντοι
736
Παρτουζα με μια τσουπρα που την ειχα παρει αρκετες φορες και μου ειπαν απο το γραφειο για μια αλλη.
Ερχονται με τη μια οκ,ειχαμε καλυτερη χημεια,
Πρωτος γυρος
Η καινουργια οπως γαμαγα την παλια μου ειπε βαλε δαχτυλο στο μουνι μου,
της βαζω και σιγα σιγα μπηκε ολο το χερι χωρις να τσινισει!!
Δευτερος γυρος
Ξανα να γαμαω την παλια και η αλλη ο ιδιο,
παω να βαλω δαχτυλο,
βαζω και δευτερο και επειδη δεν με βολευε ενω ηταν το χερι μου μεσα το γυρισα,
φωναζει αυτη και μου λεει
ρε μωρο ποιο ηρεμα με πονεσες!
Οταν ειχα βαλει ολο το χερι δεν ποναγε ομως!!!!!!!!!!!

Και δευτερο σκηνικο με αυτη
Την πρωτη φορα που ειχα βαλει ολο το χερι μεσα κατι επιασα και χεστηκα πανω μου,
Νομιζα οτι ηταν τραβελι!!!!
Μετα ειπε οτι ηταν το σπιραλ γιατι ηταν και πορνοσταρ τρομαρα της!

OP
OP
Nofucksgiven

Nofucksgiven

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
28
Like
2.115
Πόντοι
1.196
Παρτουζα με μια τσουπρα που την ειχα παρει αρκετες φορες και μου ειπαν απο το γραφειο για μια αλλη.
Ερχονται με τη μια οκ,ειχαμε καλυτερη χημεια,
Πρωτος γυρος
Η καινουργια οπως γαμαγα την παλια μου ειπε βαλε δαχτυλο στο μουνι μου,
της βαζω και σιγα σιγα μπηκε ολο το χερι χωρις να τσινισει!!
Δευτερος γυρος
Ξανα να γαμαω την παλια και η αλλη ο ιδιο,
παω να βαλω δαχτυλο,
βαζω και δευτερο και επειδη δεν με βολευε ενω ηταν το χερι μου μεσα το γυρισα,
φωναζει αυτη και μου λεει
ρε μωρο ποιο ηρεμα με πονεσες!
Οταν ειχα βαλει ολο το χερι δεν ποναγε ομως!!!!!!!!!!!

Και δευτερο σκηνικο με αυτη
Την πρωτη φορα που ειχα βαλει ολο το χερι μεσα κατι επιασα και χεστηκα πανω μου,
Νομιζα οτι ηταν τραβελι!!!!
Μετα ειπε οτι ηταν το σπιραλ γιατι ηταν και πορνοσταρ τρομαρα της!
Έχω δει κάτι κλειτορίδας αδερφέ παπαρι κανονικό άστα

slayer123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2022
Κριτικές
8
Like
4.934
Πόντοι
736
Έχω δει κάτι κλειτορίδας αδερφέ παπαρι κανονικό άστα
Δυο φορες εχω παει να την πατησω και δεν την πατησα.
Πιστευω οτι δεν την εχω πατησει,αλλα οχι και πανω στη παρτουζα,ΚΡΙΜΑΣ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!

OP
OP
Nofucksgiven

Nofucksgiven

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
28
Like
2.115
Πόντοι
1.196
Μια φορά ήθελα να κανονίσω μια ανεξάρτητη τραβελο για ραντεβού για πίπα και την ρώτησα δουλεύεις?? Και έσβησα το μήνυμα.
Δεν απάντησε ποτέ.
Την άλλη μέρα στέλνει έλα μωρό μου συγγνώμη είχα ρεπό χθες τι κάνεις .??
Είναι η γυναίκα μου δίπλα το βλέπει.
Σκέφτεται τι να αρχίσει να μου πετάει και με ποια σειρά.Της λέω δεν την ξέρω ρε μωρό μου ποια είναι αυτή κάτσε εδώ μπροστά σου να της στείλω.
Και γράφω στην κόκοτα" με ποιο δικαίωμα με λες μωρό μου και τέτοια με ξέρεις κι από χθες??"
και σε μια φάση σηκώνεται πάει στο ψυγείο να πιει νερό ενώ κλαίει.
Στέλνω μπαμ μπαμ στην άλλη στο βαιμπερ "το είδε η γυναίκα μου κάνε κάτι" πατάω "διαγραφη για τον εαυτό μου το μήνυμα που της έστειλα και δεν φαίνεται ότι της έστειλα κάτι εκτός από τα βρισιδια.
Και μου απαντάει η γκόμενα με συγχωρείτε για την αναστάτωση κύριε σας μπέρδεψα με την αδερφή μου γιατί μοιάζουν οι αριθμοί σας σας έγραψα μήνυμα επειδή δεν σας έβρισκα σε κλήση που σας έκανα ήθελα να σας ενημερώσω για την διαθεσιμότητα για ένα ανταλλακτικό που πήρατε να ρωτήσετε ....

1.)γυναίκα κανονική δεν θα έβρισκε τόσο γαμάτη δικαιολογία.
Μόνο εμείς οι άντρες χαχαχαχαχ
2.) δεν μίλαγα 2 μέρες στην γυναίκα μου γιατί βγήκα και από πάνω την έβριζα τόσα χρόνια δεν έχω κοιτάξει άλλη γυναίκα και θα πεις πάω με άλλη??? Ντροπή σου χτύπαγα και τις πόρτες :P

OP
OP
Nofucksgiven

Nofucksgiven

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
28
Like
2.115
Πόντοι
1.196
Μια άλλη φορά ( μου έρχονται ένα ένα) μια κοπέλα έριξε ένα ρέψιμο τρελό την ώρα που μου έκανε πίπα αχχαχαχαχ μου ζηταγε συγγνώμη σε όλο το ραντεβού χαχαχαχ

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.528
Πόντοι
12.056
Ραντεβου για παρτουζα!!
Εχω κανει μπανακι
,ερχονται οι τσουπρες,
μπαινουν και αυτες,
βγαινουν,
γινετε το μπερδεγουει,
πανε ξανα για μπανιο,
παω και εγω ο δυσμοιρος και πεφτω μεσα στη ντουζιερα,
βγαινω εξω,οι αλλες δεν ειχαν καταλαβει τιποτα,
με βλεπουν με κοκκινο χερι και κοκκινη μουτσουνα,
μου ζηταγανε συγνωμη γιατι νομιζανε οτι μου τα κανανε πανω στο μπερδεγουει!!!!!

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.791
Πόντοι
6.236
Μια φορά ήθελα να κανονίσω μια ανεξάρτητη τραβελο για ραντεβού για πίπα και την ρώτησα δουλεύεις?? Και έσβησα το μήνυμα.
Δεν απάντησε ποτέ.
Σκέφτεται τι να αρχίσει να μου πετάει και με ποια σειρά.Της λέω δεν την ξέρω ρε μωρό μου ποια είναι αυτή κάτσε εδώ μπροστά σου να της στείλω.
Και γράφω στην κόκοτα" με ποιο δικαίωμα με λες μωρό μου και τέτοια με ξέρεις κι από χθες??"
Στέλνω μπαμ μπαμ στην άλλη στο βαιμπερ "το είδε η γυναίκα μου κάνε κάτι" πατάω "διαγραφη για τον εαυτό μου το μήνυμα που της έστειλα και δεν φαίνεται ότι της έστειλα κάτι εκτός από τα βρισιδια.
Και μου απαντάει η γκόμενα με συγχωρείτε για την αναστάτωση κύριε σας μπέρδεψα με την αδερφή μου γιατί μοιάζουν οι αριθμοί σας σας έγραψα μήνυμα επειδή δεν σας έβρισκα σε κλήση που σας έκανα ήθελα να σας ενημερώσω για την διαθεσιμότητα για ένα ανταλλακτικό που πήρατε να ρωτήσετε ....

2.) δεν μίλαγα 2 μέρες στην γυναίκα μου γιατί βγήκα και από πάνω την έβριζα τόσα χρόνια δεν έχω κοιτάξει άλλη γυναίκα και θα πεις πάω με άλλη??? Ντροπή σου χτύπαγα και τις πόρτες :P

:2funny::2funny:

Περιπτωσάρα είσαι! :2funny:

OP
OP
Nofucksgiven

Nofucksgiven

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
28
Like
2.115
Πόντοι
1.196
Περίμενα πολύ μεγαλύτερη συμμετοχή σε αυτό το έπος που ανοιξα

OP
OP
Nofucksgiven

Nofucksgiven

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
28
Like
2.115
Πόντοι
1.196
Μια φορά ξεκίνησα να γαμησω την γυναίκα μου.
Και έτσι όπως έχουμε αρχίσει φιλιά αγκαλιές κλειστά φώτα κλπ αρχίζει αυτή να χαϊδεύει το ριπαπα να το πιάνει να το τραβολογαει ακούμε ξαφνικά ένα ΔΥΝΑΤΟ αναδτεναγμα-ξεφυσιμα "πφφφφφφφφ" παραπονεμένα,σαν άνθρωπος που χρωστάει στο ΤΕΒΕ 30 χιλιάρικα και του έχουν κατασχέσει τον λογαριασμό.
Ήταν το σκυλί που η ξεχάσαμε να το βγάλουμε στο δίπλα δωμάτιο όπως κάναμε πάντα η αυτός άνοιξε την πόρτα και ήρθε χωρίς να τον καταλάβουμε.
δεν γάμησα ποτέ εκείνο το βράδυ .

slayer123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2022
Κριτικές
8
Like
4.934
Πόντοι
736
Σεξοτουρισμος Ασια!
Περνω μια τσουπρα,παμε για φαι και καταληγουμαι ξενοδοχειο!
Πριν αρχισουμε μου λεει θελω να παω τουαλετα,
παει και αφηνει την πορτα ανοιχτη καθεται και χεζει!!!!!!!
(αυτο ειναι που λενε εισαι για χεσιμο!!!!!)
Εχω μεινει μαλακας!
Κανει τη δουλεια της σκουπιζεται,πλενεται και ερχεται!
Ειχα σηκωθει,ειχα ντυθει ηδη,την πηρα και καλα να παμε για ποτο!!!!
Σε ενα μπαρ την αφησα και πηγα στην επομενη!

pacwman

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Κριτικές
104
Like
573
Πόντοι
6.280
Πριν χρονια, συναντω μετα απο συσταση φιλου ανεξαρτητη κοπελα, παμε LACOBA . Στο υπογειο παρκινγκ παιρνοντας το σακακι μου απο το πισω καθισμα μου πεφτει το πορτοφολι (με ολα μου τα χρηματα, ταυτοτητα, καρτες κλπ) . Αφου τελειωσαμε και μολις κατεβηκαμε reception ανακαλυπτω την απωλεια (πανικος 100 % + ρεζιλι στο κοριτσι + ρεζιλι στο ξενοδοχειο) . Ακολουθησε χορωδια της συνοδου μου και της ρεσεψιονιστ : "ηρεμηστε κυριε" . Εδειξαν να καταλαβαινουν οτι δεν κοροιδευω αλλα το προβλημα ειναι πραγματικο και η κοπελα στη ρεσεψιον , μαλλον το ειχε αντιμετωπισει ξανα , προτεινε να ξαναδω στο αυτοκινητο.
Ω! του θαυματος ηταν εκει ΚΑΤΩ απο το αυτοκινητο !!

Gigifiogkos

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουν 2023
Κριτικές
28
Like
3.352
Πόντοι
2.596
Σεξοτουρισμος Ασια!
Περνω μια τσουπρα,παμε για φαι και καταληγουμαι ξενοδοχειο!
Πριν αρχισουμε μου λεει θελω να παω τουαλετα,
παει και αφηνει την πορτα ανοιχτη καθεται και χεζει!!!!!!!
(αυτο ειναι που λενε εισαι για χεσιμο!!!!!)
Εχω μεινει μαλακας!
Κανει τη δουλεια της σκουπιζεται,πλενεται και ερχεται!
Ειχα σηκωθει,ειχα ντυθει ηδη,την πηρα και καλα να παμε για ποτο!!!!
Σε ενα μπαρ την αφησα και πηγα στην επομενη!
ευτυχως που πλυθηκε τουλαχιστον:buck2:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν απάντησε ποτέ.

πολιτικος επρεπε να γινεις:wink:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom