Μια φορά ήθελα να κανονίσω μια ανεξάρτητη τραβελο για ραντεβού για πίπα και την ρώτησα δουλεύεις?? Και έσβησα το μήνυμα.
Δεν απάντησε ποτέ.
Την άλλη μέρα στέλνει έλα μωρό μου συγγνώμη είχα ρεπό χθες τι κάνεις .??
Είναι η γυναίκα μου δίπλα το βλέπει.
Σκέφτεται τι να αρχίσει να μου πετάει και με ποια σειρά.Της λέω δεν την ξέρω ρε μωρό μου ποια είναι αυτή κάτσε εδώ μπροστά σου να της στείλω.
Και γράφω στην κόκοτα" με ποιο δικαίωμα με λες μωρό μου και τέτοια με ξέρεις κι από χθες??"
και σε μια φάση σηκώνεται πάει στο ψυγείο να πιει νερό ενώ κλαίει.
Στέλνω μπαμ μπαμ στην άλλη στο βαιμπερ "το είδε η γυναίκα μου κάνε κάτι" πατάω "διαγραφη για τον εαυτό μου το μήνυμα που της έστειλα και δεν φαίνεται ότι της έστειλα κάτι εκτός από τα βρισιδια.
Και μου απαντάει η γκόμενα με συγχωρείτε για την αναστάτωση κύριε σας μπέρδεψα με την αδερφή μου γιατί μοιάζουν οι αριθμοί σας σας έγραψα μήνυμα επειδή δεν σας έβρισκα σε κλήση που σας έκανα ήθελα να σας ενημερώσω για την διαθεσιμότητα για ένα ανταλλακτικό που πήρατε να ρωτήσετε ....
1.)γυναίκα κανονική δεν θα έβρισκε τόσο γαμάτη δικαιολογία.
Μόνο εμείς οι άντρες χαχαχαχαχ
2.) δεν μίλαγα 2 μέρες στην γυναίκα μου γιατί βγήκα και από πάνω την έβριζα τόσα χρόνια δεν έχω κοιτάξει άλλη γυναίκα και θα πεις πάω με άλλη??? Ντροπή σου χτύπαγα και τις πόρτες