Νέα

Ατύχημα με εγκατάλειψη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 924
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Μεταφέρω το μήνυμα όπως δημοσιεύτηκε στο forum του καθως και στο (forum με θέμα τους σιδηροδρόμους). Αρχική προέλευση από το
ατυχημα-εγκαταλειψη
αντιγραφω απο moto.gr::Είμαι στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσω πως κάποιος ανεύθυνος κουτάκιας κάνωντας όπισθεν με μια BMW ΜΑΎΡΗ ΜΕ ΦΙΜΈ ΤΖΆΜΙΑ (μάλων σειράς 1 με στογγυλα φανάρια) παρέσυρε και εγκατέληψε ένα γνωστό μου με παπί στη Καλλιθέα στις 23/12/07, και σαφώς εξαφανίστηκε...

απότι μου είπανε η ζημιά στη BMW ΕΊΝΑΙ ΚΥΡΊΩΣ ΣΤΟ ΠΊΣΩ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΉΡΑ

Πάνω στο παπί επεβαιναν 2 παιδιά, ο συνοδηγός δεν έπαθε τίποτα, μα δυστιχώς ο οδηγός θα χάσει και τα 2 του πόδια απότι με πληροφόρησαν και είναι μόλις 21 ετών.Το παιδι φορούσε κράνος κανονικά...

Το ατύχημα έγινε στην ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΖΕΡΒΟΥ ΚΑΙ ΧΑΤΖΙΝΗ ΓΩΝΙΑ...

Παιδιά, αε έχουμε το νου μας μηπως τον πετύχουμε τον π...η, για να μάθει τι σημαίνει ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ......

Για οποιαδήποτε πληροφορία γνωρίζετε, επικοινωνείτε με ********

ευχαριστώ... Παρακαλώ προωθήστε το και σε άλλα φόρουμ

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
μακαρι να τον βρειτε και του τα κοψετε κριμα το παιδι

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Να πω ότι εάν απευθυνθείτε στην αστυνομία, δια της εις ατόπου απαγωγής είναι πολύ εύκολο να βρεις ανάμεσα σε (λογικά) πολύ λίγα ΒΜW 1 series μαύρα πουλημένα στην Αθήνα......Ενα τηλέφωνο στο Υπουργείο Μεταφορών είναι. Το ίδιο πάνω κάτω είχε γίνει και προσφάτως με ένα Σιτροέν κόκκινο. :tickedoff:

tay65

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Καλή επιτυχία.
Παιδιά ποστάρω για να μείνει το θέμα πρώτη σελίδα.

katara

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Και 'γω το ίδιο.θα βρεθεί σίγουρα,ειναι θέμα ωρών.

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Καλό θα είναι πάντως αυτά να ελέγχονται πρώτα.

Το να γράφει ο καθένας κάτι που κατά τη γνώμη του έγινε και να το δημοσιοποιεί έτσι δε σημαίνει πάντα ότι έχει βάσιμες ή καλές προθέσεις.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Η σήμανση έχει φτάσει σε πολύ καλά σημεία. Τώρα εάν κάποιος είναι τόσο άρρωστος να κυνηγάει τον άλλο λέγοντας ότι του κοψε τα πόδια χωρις αυτά να έχουν κοπεί ..... εεε αυτό είναι σίγουρα κάτι που αποδεικνύεται εύκολα.....Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον τυπά. Με τη συμπεριφορά του έχω. Εάν χτυπήσεις κάποιον, φταις δε φταις πρέπει να έχεις τη στοιχειώδη ηθική να προσφέρεις τη βοήθειά σου ΕΙΔΙΚΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ. Εάν λοιπόν δεν έχεις αρκετή ηθική για αυτό, τότε 2-3 πλημμεληματάκια σε συσκευασία του ενός :boff: ίσως βοηθήσουν για την επόμενη φορά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom