Ενημερωτικά : Ήμουν Ψυρρή και χρειάστηκα χρήματα, πήγα σε ένα ΑΤΜ από αυτά τα "τουριστικά" που δεν είναι συγκεκριμένης τράπεζας, πήρα 80 ευρώ και στην ενημέρωση από την τράπεζα μου είδα ότι χρεώθηκα 84,95 !!! Υπόψη ότι στα ΑΤΜ των τραπεζών όταν βάλεις κάρτα άλλης τράπεζας σε ενημερώνει το ΔΙΑΣ πόση θα είναι η προμήθεια, αν θες να προχωρήσεις στην ανάληψη ή όχι. Εδώ το μηχάνημα καμμία ενημέρωση !! Πρός γνώση και συμμόρφωση ....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ATM χρέωσε προμήθεια 4,95 ευρώ!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα digger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 36
- Εμφανίσεις 1K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ghajnsielem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.829
- Πόντοι
- 456
Ενημερωτικά : Ήμουν Ψυρρή και χρειάστηκα χρήματα, πήγα σε ένα ΑΤΜ από αυτά τα "τουριστικά" που δεν είναι συγκεκριμένης τράπεζας, πήρα 80 ευρώ και στην ενημέρωση από την τράπεζα μου είδα ότι χρεώθηκα 84,95 !!! Υπόψη ότι στα ΑΤΜ των τραπεζών όταν βάλεις κάρτα άλλης τράπεζας σε ενημερώνει το ΔΙΑΣ πόση θα είναι η προμήθεια, αν θες να προχωρήσεις στην ανάληψη ή όχι. Εδώ το μηχάνημα καμμία ενημέρωση !! Πρός γνώση και συμμόρφωση ....
Αν πήγες σε αυτό η κάτι παρόμοιο αυτά σου κόβουν το κώλο.
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.732
- Πόντοι
- 2.356
Από περιέργεια το έψαξα λίγο στο Google.
www.euronetatms.gr
Αυτές ήταν οι χρεώσεις (φωτο) που είχε αυτοί το 2019... τώρα προφανώς έχουν ανεβεί.
Κάπου αυτοί εξηγούν τις χρεώσεις στην ιστοσελίδα τους. Εξηγούμε τις χρεώσεις στα ΑΤΜ της Euronet - Euronet
Συμφωνώ με τον φίλο @ΑΝΤΖΕΛΟ σε αυτό που λέει, ότι για να πας εκεί πρέπει να το κάνεις μόνο αν είσαι στη μέση του πουθενά ή έχεις άμεση ανάγκη για μετρητά και δεν έχει μηχάνημα της τράπεζάς σου. Πάντως αν το καλοσκεφτείς για κάποιον που είναι τουρίστας συμφέρει μια χαρά όλο αυτό το δίκτυο.
Το Ψυρρή, το Μοναστηράκι και γενικά αυτό το τρίγωνο εκεί είναι φουλ τουριστική περιοχή και έχει ένα σωρό τέτοια μηχανήματα (Αθηνάς, Πανδρόσου, Αιόλου και κάτι άλλα στενά όπου βρίσκονται κάθετα σε αυτούς τους δρόμους)

Euronet: Ηγέτης της αγοράς στις λύσεις ATM στην Ελλάδα
Η Euronet διαθέτει ένα ισχυρό δίκτυο ΑΤΜ που συνεχώς εξελίσσεται και προσφέρει ασφαλή πρόσβαση σε μετρητά και υπηρεσίες.
Αυτές ήταν οι χρεώσεις (φωτο) που είχε αυτοί το 2019... τώρα προφανώς έχουν ανεβεί.
Κάπου αυτοί εξηγούν τις χρεώσεις στην ιστοσελίδα τους. Εξηγούμε τις χρεώσεις στα ΑΤΜ της Euronet - Euronet
Συμφωνώ με τον φίλο @ΑΝΤΖΕΛΟ σε αυτό που λέει, ότι για να πας εκεί πρέπει να το κάνεις μόνο αν είσαι στη μέση του πουθενά ή έχεις άμεση ανάγκη για μετρητά και δεν έχει μηχάνημα της τράπεζάς σου. Πάντως αν το καλοσκεφτείς για κάποιον που είναι τουρίστας συμφέρει μια χαρά όλο αυτό το δίκτυο.
Το Ψυρρή, το Μοναστηράκι και γενικά αυτό το τρίγωνο εκεί είναι φουλ τουριστική περιοχή και έχει ένα σωρό τέτοια μηχανήματα (Αθηνάς, Πανδρόσου, Αιόλου και κάτι άλλα στενά όπου βρίσκονται κάθετα σε αυτούς τους δρόμους)
Ghajnsielem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.829
- Πόντοι
- 456
στο εξωτερικο κάνουν εκστράτεια να αποφεύγουν οι τουρίστες τα euronet κυρίωςΑπό περιέργεια το έψαξα λίγο στο Google.
![]()
Euronet: Ηγέτης της αγοράς στις λύσεις ATM στην Ελλάδα
Η Euronet διαθέτει ένα ισχυρό δίκτυο ΑΤΜ που συνεχώς εξελίσσεται και προσφέρει ασφαλή πρόσβαση σε μετρητά και υπηρεσίες.www.euronetatms.gr
![]()
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.732
- Πόντοι
- 2.356
Δεν το γνώριζα - αλλά υποθέτω ότι πλέον οι τουρίστες στην Ελλάδα χρησιμοποιούν χρεωστικές κάρτες.στο εξωτερικο κάνουν εκστράτεια να αποφεύγουν οι τουρίστες τα euronet κυρίως
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 543
- Like
- 84.873
- Πόντοι
- 47.129
τυπε δε σηκωνεις λεφτα απο αυτα τα ατμ ουτε για να πας στο γιατρο, ακομα και για την αφαλεια των συναλλαγων με αυτα εχω τις αμφιβολιες μου
Τελευταία τροποποίηση:
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 23.725
- Πόντοι
- 7.046
Έχουν βγει και εκπομπές στο YT για τέτοιου τύπου ΑΤΜ, χρεώνουν κάποια αναλόγως και του ποσού ανάληψης. ΜΑΚΡΙΑ.
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.732
- Πόντοι
- 2.356
Μα δεν κλέβουν αυτοί ρε παιδιά. Αυτό είναι το business model τους: Σου παρέχουν τη δυνατότητα να σηκώσεις από οποιαδήποτε τράπεζα λεφτά. Δεν θα έπρεπε να παίρνουν κάποια προμήθεια; Και νομίζω έχουν site ή κάπου που αναφέρουν την προμήθεια.Τύπε, δεν ήξερες και τώρα έμαθες…
Σου κόστισε μόνο €4.95 το μάθημα… καλά είναι.!
Κλέψιμο είναι και μάλιστα χοντρό αυτό που κάνουν οι δικές μας εγχώριες τράπεζες όταν πχ θες να στείλεις λεφτά κάπου σε άλλη τραπεζα, πχ από Πειραιώς σε Alpha και σε χρεώνουν 2 ή 3 ευρώ.
Τελευταία τροποποίηση:
Magi
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 9
- Like
- 5.487
- Πόντοι
- 2.586
Ασχολούμεθα με γλυπτά σαν και αυτο ..περιοχη?![]()
Αν πήγες σε αυτό η κάτι παρόμοιο αυτά σου κόβουν το κώλο.

Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 15.684
- Πόντοι
- 3.656
Tυπε μου εισαι κομμουνιστης???Ενημερωτικά : Ήμουν Ψυρρή και χρειάστηκα χρήματα, πήγα σε ένα ΑΤΜ από αυτά τα "τουριστικά" που δεν είναι συγκεκριμένης τράπεζας, πήρα 80 ευρώ και στην ενημέρωση από την τράπεζα μου είδα ότι χρεώθηκα 84,95 !!! Υπόψη ότι στα ΑΤΜ των τραπεζών όταν βάλεις κάρτα άλλης τράπεζας σε ενημερώνει το ΔΙΑΣ πόση θα είναι η προμήθεια, αν θες να προχωρήσεις στην ανάληψη ή όχι. Εδώ το μηχάνημα καμμία ενημέρωση !! Πρός γνώση και συμμόρφωση ....
Το σαη εχει μελη που τους πεφτει κατα λαθος ταληρο κατω και ΔΕΝ το μαζευουν...Ειδικα στα νοτια προαστια τα κλωτσανε στους υπονομους ή κατω απο αμαξια αμα τους πεσουν τιποτα κερματα και 5ευρα...
Πηξαμε στην πλεμπα και την φτωχαντζα εδω μεσα !!!
Xaramofais
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 18.490
- Πόντοι
- 3.506
Για αυτό δεν κουβαλω πότε πορτοφόλι και κάνω πλούσιους φίλους 

athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 58.360
- Πόντοι
- 12.756
εγω τα μαζευωTυπε μου εισαι κομμουνιστης???
Το σαη εχει μελη που τους πεφτει κατα λαθος ταληρο κατω και ΔΕΝ το μαζευουν...Ειδικα στα νοτια προαστια τα κλωτσανε στους υπονομους ή κατω απο αμαξια αμα τους πεσουν τιποτα κερματα και 5ευρα...
Πηξαμε στην πλεμπα και την φτωχαντζα εδω μεσα !!!

χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.782
- Πόντοι
- 606
με 5 ευρω παιρνω απο ντισκαουντ σουπερ μαρκετ 3 λουκανικοπιτες και 3 τυροπιτες και την βγαζω 3 μερες απο φαγητο το μεσημεριΕνημερωτικά : Ήμουν Ψυρρή και χρειάστηκα χρήματα, πήγα σε ένα ΑΤΜ από αυτά τα "τουριστικά" που δεν είναι συγκεκριμένης τράπεζας, πήρα 80 ευρώ και στην ενημέρωση από την τράπεζα μου είδα ότι χρεώθηκα 84,95 !!! Υπόψη ότι στα ΑΤΜ των τραπεζών όταν βάλεις κάρτα άλλης τράπεζας σε ενημερώνει το ΔΙΑΣ πόση θα είναι η προμήθεια, αν θες να προχωρήσεις στην ανάληψη ή όχι. Εδώ το μηχάνημα καμμία ενημέρωση !! Πρός γνώση και συμμόρφωση ....

Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 13.795
- Πόντοι
- 2.606