Νέα

ATM χρέωσε προμήθεια 4,95 ευρώ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα digger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.388
Πόντοι
7.195
Ενημερωτικά : Ήμουν Ψυρρή και χρειάστηκα χρήματα, πήγα σε ένα ΑΤΜ από αυτά τα "τουριστικά" που δεν είναι συγκεκριμένης τράπεζας, πήρα 80 ευρώ και στην ενημέρωση από την τράπεζα μου είδα ότι χρεώθηκα 84,95 !!! Υπόψη ότι στα ΑΤΜ των τραπεζών όταν βάλεις κάρτα άλλης τράπεζας σε ενημερώνει το ΔΙΑΣ πόση θα είναι η προμήθεια, αν θες να προχωρήσεις στην ανάληψη ή όχι. Εδώ το μηχάνημα καμμία ενημέρωση !! Πρός γνώση και συμμόρφωση ....

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
2.829
Πόντοι
456
Ενημερωτικά : Ήμουν Ψυρρή και χρειάστηκα χρήματα, πήγα σε ένα ΑΤΜ από αυτά τα "τουριστικά" που δεν είναι συγκεκριμένης τράπεζας, πήρα 80 ευρώ και στην ενημέρωση από την τράπεζα μου είδα ότι χρεώθηκα 84,95 !!! Υπόψη ότι στα ΑΤΜ των τραπεζών όταν βάλεις κάρτα άλλης τράπεζας σε ενημερώνει το ΔΙΑΣ πόση θα είναι η προμήθεια, αν θες να προχωρήσεις στην ανάληψη ή όχι. Εδώ το μηχάνημα καμμία ενημέρωση !! Πρός γνώση και συμμόρφωση ....
65071323_441087239778807_6772410801492852736_n.jpg

Αν πήγες σε αυτό η κάτι παρόμοιο αυτά σου κόβουν το κώλο.

riding

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
9.646
Πόντοι
2.306
4,95€!

Πολύ λογικό το ποσό μυστη μου!
Απορώ γιατί το κάνεις ντόρο

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.732
Πόντοι
2.356
Από περιέργεια το έψαξα λίγο στο Google.

Αυτές ήταν οι χρεώσεις (φωτο) που είχε αυτοί το 2019... τώρα προφανώς έχουν ανεβεί.
Κάπου αυτοί εξηγούν τις χρεώσεις στην ιστοσελίδα τους. Εξηγούμε τις χρεώσεις στα ΑΤΜ της Euronet - Euronet

Συμφωνώ με τον φίλο @ΑΝΤΖΕΛΟ σε αυτό που λέει, ότι για να πας εκεί πρέπει να το κάνεις μόνο αν είσαι στη μέση του πουθενά ή έχεις άμεση ανάγκη για μετρητά και δεν έχει μηχάνημα της τράπεζάς σου. Πάντως αν το καλοσκεφτείς για κάποιον που είναι τουρίστας συμφέρει μια χαρά όλο αυτό το δίκτυο.
Το Ψυρρή, το Μοναστηράκι και γενικά αυτό το τρίγωνο εκεί είναι φουλ τουριστική περιοχή και έχει ένα σωρό τέτοια μηχανήματα (Αθηνάς, Πανδρόσου, Αιόλου και κάτι άλλα στενά όπου βρίσκονται κάθετα σε αυτούς τους δρόμους)

1745908486983.png

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
2.829
Πόντοι
456
Από περιέργεια το έψαξα λίγο στο Google.

Αυτές ήταν οι χρεώσεις (φωτο) που είχε αυτοί το 2019... τώρα προφανώς έχουν ανεβεί.
Κάπου αυτοί εξηγούν τις χρεώσεις στην ιστοσελίδα τους. Εξηγούμε τις χρεώσεις στα ΑΤΜ της Euronet - Euronet

Συμφωνώ με τον φίλο @ΑΝΤΖΕΛΟ σε αυτό που λέει, ότι για να πας εκεί πρέπει να το κάνεις μόνο αν είσαι στη μέση του πουθενά ή έχεις άμεση ανάγκη για μετρητά και δεν έχει μηχάνημα της τράπεζάς σου. Πάντως αν το καλοσκεφτείς για κάποιον που είναι τουρίστας συμφέρει μια χαρά όλο αυτό το δίκτυο.
Το Ψυρρή, το Μοναστηράκι και γενικά αυτό το τρίγωνο εκεί είναι φουλ τουριστική περιοχή και έχει ένα σωρό τέτοια μηχανήματα (Αθηνάς, Πανδρόσου, Αιόλου και κάτι άλλα στενά όπου βρίσκονται κάθετα σε αυτούς τους δρόμους)

1745908486983.png
στο εξωτερικο κάνουν εκστράτεια να αποφεύγουν οι τουρίστες τα euronet κυρίως

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.732
Πόντοι
2.356
στο εξωτερικο κάνουν εκστράτεια να αποφεύγουν οι τουρίστες τα euronet κυρίως
Δεν το γνώριζα - αλλά υποθέτω ότι πλέον οι τουρίστες στην Ελλάδα χρησιμοποιούν χρεωστικές κάρτες.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.732
Πόντοι
2.356
Πλέον και το το τελευταίο περίπτερο είναι υποχρεωμένο να έχει POS πολλώ δε μάλλον τα εμπορικά καταστήματα στο Κέντρο της Αθήνας.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
543
Like
84.873
Πόντοι
47.129

τυπε δε σηκωνεις λεφτα απο αυτα τα ατμ ουτε για να πας στο γιατρο, ακομα και για την αφαλεια των συναλλαγων με αυτα εχω τις αμφιβολιες μου

Τελευταία τροποποίηση:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
23.725
Πόντοι
7.046
Έχουν βγει και εκπομπές στο YT για τέτοιου τύπου ΑΤΜ, χρεώνουν κάποια αναλόγως και του ποσού ανάληψης. ΜΑΚΡΙΑ.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.732
Πόντοι
2.356
Τύπε, δεν ήξερες και τώρα έμαθες…

Σου κόστισε μόνο €4.95 το μάθημα… καλά είναι.!
Μα δεν κλέβουν αυτοί ρε παιδιά. Αυτό είναι το business model τους: Σου παρέχουν τη δυνατότητα να σηκώσεις από οποιαδήποτε τράπεζα λεφτά. Δεν θα έπρεπε να παίρνουν κάποια προμήθεια; Και νομίζω έχουν site ή κάπου που αναφέρουν την προμήθεια.

Κλέψιμο είναι και μάλιστα χοντρό αυτό που κάνουν οι δικές μας εγχώριες τράπεζες όταν πχ θες να στείλεις λεφτά κάπου σε άλλη τραπεζα, πχ από Πειραιώς σε Alpha και σε χρεώνουν 2 ή 3 ευρώ.

Τελευταία τροποποίηση:

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.684
Πόντοι
3.656
Tυπε μου εισαι κομμουνιστης???
Το σαη εχει μελη που τους πεφτει κατα λαθος ταληρο κατω και ΔΕΝ το μαζευουν...Ειδικα στα νοτια προαστια τα κλωτσανε στους υπονομους ή κατω απο αμαξια αμα τους πεσουν τιποτα κερματα και 5ευρα...
Πηξαμε στην πλεμπα και την φτωχαντζα εδω μεσα !!!

Edifier

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2025
Like
328
Πόντοι
21
Παλι καλα που δεν εβγαλες κανα μεγαλο ποσο τυπε.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
58.360
Πόντοι
12.756
Tυπε μου εισαι κομμουνιστης???
Το σαη εχει μελη που τους πεφτει κατα λαθος ταληρο κατω και ΔΕΝ το μαζευουν...Ειδικα στα νοτια προαστια τα κλωτσανε στους υπονομους ή κατω απο αμαξια αμα τους πεσουν τιποτα κερματα και 5ευρα...
Πηξαμε στην πλεμπα και την φτωχαντζα εδω μεσα !!!
εγω τα μαζευω:coffee:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.782
Πόντοι
606
με 5 ευρω παιρνω απο ντισκαουντ σουπερ μαρκετ 3 λουκανικοπιτες και 3 τυροπιτες και την βγαζω 3 μερες απο φαγητο το μεσημερι:coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom