Νέα

Αθώος ο πρώην διαχειριστής του bourdela.com!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 188
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
η μεταβαση στον νεο διαχειρηστη πως εγινε?πουληθηκε το site?θα ειναι ενδιαφερον αν μαθαιναμε λεπτομεριες..ποιοι (nicknames εννοω) ασχολουνται με μισθο στο site ,ποσο κοστιζει μια διαφημιση στο site κτλ..οχι οτι περιμενω αποκαλυψεις κτλ απλα θα ηταν ενδιαφερον να ξεραμε..

και μια περιουσία να βγάζουν ποιον ενοχλούν και τι σημασία έχει ?    :think:

dick_reckard

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Στο ΠΡΕΖΑ υπήρξαν και τα πρώτα υποστηριχτικά δημοσιεύματα, για λογοκρισία, όταν έκλεισαν το μπου.

Επισκέπτης
Στο ΠΡΕΖΑ υπήρξαν και τα πρώτα υποστηριχτικά δημοσιεύματα, για λογοκρισία, όταν έκλεισαν το μπου.

Είχε γίνει θέμα τότε. Για να γίνει κίνηση εναντίον του μπου, χρειάζεται ο ενάγων/καταγγέλων/μυνητής να διαπιστώσει παραβίαση του αμερικανικού δικαίου γιατι ειναι στο αμερικανικό δίκαιο το μπου. Αυτό δύσκολα γίνεται, πρέπει να κάνουν κατι πολύ σοβαρό για να ασχοληθούν μαζί τους οι αμερικανοί ιντερνετόμπατσοι.

dick_reckard

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Όσον αφορά τους διαχειριστές, εγώ θυμάμαι δυο nick, τον ALEXXX και τον Antisthenis. Αλήθεια ποιοί ήσαν οι τρεις. Τεσπα ακούστηκε ότι ο ΑLEXXX δεν ξανασχολείται και συνεχίζει ο Αντισθένης. Αυτά για την ιστορία.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.330
Πόντοι
22.266
Όσον αφορά τους διαχειριστές, εγώ θυμάμαι δυο nick, τον ALEXXX και τον Antisthenis. Αλήθεια ποιοί ήσαν οι τρεις. Τεσπα ακούστηκε ότι ο ΑLEXXX δεν ξανασχολείται και συνεχίζει ο Αντισθένης. Αυτά για την ιστορία.
aytος ειναι ο τριτος
:rockon: :rockon: :rockon:
παλικαρι απο τα λιγα :grin: :grin: :grin:

magoyras

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
26
Πόντοι
1
Εναν χρονο και τρεις μηνες απο την δημιουργια του bou μου πηρε μεχρι και να κανω επισημα την εγγραφη μου..Ολο αυτο το διαστημα,καθημερινα το μπανιζα,ενημερωνομουν,ξεψαρωνα..μεχρι να ερθει η 22η Νοεμβριου του σωτηριου ετους 2006 που εκανα πλεον την εγγραφη μου και εκτοτε ειμαι ενα περηφανο μελος του bou
Παντα ημουν και ειμαι απο τα μελη που παρακολουθουσαν σχεδον ολες τις συζητησεις και παρεμβενα σε αυτες που πιστευω οτι υπηρχε λογος να το κανω. Δεν μαρεσε ουτε μαρεσει το spam αν και αυτο ωρες ωρες χρειαζεται...
Τι να πρωτοθυμηθω..?
Τον alexx και τα αλλα παιδια να ειναι καθε μερα ολη μερα μεσα,εδω,στην παρεα τους...στην παρεα μας...Γιατι ρε παιδες για μια παρεα μιλαμε στην τελικη. Τουλαχιστον τοτε αυτο ηταν,μια παρεα..και ας μην βρεθηκαν ολοι με ολους απο κοντα.Οι συζητησεις,τα πριβε,ο χαβαλες, μας εκαναν ολους μια μεγαλη καλη παρεα.Ετσι πιστευω οτι ειναι ακομα,απλα σαν μια μεγαλη καλη παρεα που και που εχει και 3-4 μαλακες να την γαμαν..τους χεζουμε και συνεχιζουμε..
Να θυμηθω συναγωνιστες που ειτε αποχωρησαν ειτε ακομα ειναι εδω και εχουν βαλει το λιθαρακι τους..? Αξια μελη (για μενα παντα)!! τον warhol τον KOSTASF16 τον tasaef τον NEARXOS τον NiLe τον Lucent61 και ποσους ακομα....
Τους καυγαδες της ΑΛΙΚΗΣ στο τραβεστονημα ?
Τις φοβερες αναλυσεις στο νημα για την Τσεχια και στην Πραγα ?
Τα φοβερα ποστ των παιδιων οταν πρωτοξεκιναγε το νημα της Ταυλανδης ?
Το χρονικο διαστημ που το site ηταν κλειστο και καθε μερα ψαχναμε τις μπαρες διευθυνσης μπας και εχει επανελθει η αρρωστια μας ?
Την θλιψη οταν μαθαμε τα οσα ειχαν γινει και το θεμα με τον alexx ?
Την χαρα οταν ο antisthenis ανελαβε να ξαναβαλει το μηχανημα στην πριζα και να μας ξαναδωσει ζωη ?
Τι να πρωτοθυμηθω..??

Ενα πραμα μονο ακομα θα πω..

Alexx συγχαρητηρια ρε φιλαρακι..οχι τοσο που για την πληρη και τελεσιδικη αθωωση σου,αυτην την περιμεναμε αργα ή γρηγορα..αλλα για το κουραγιο σου ολο αυτο το διαστημα,και γιατι εσυ μαζι με 2 ακομα φιλαρακια σου,δημιουργησατε κατι τοσο μοναδικο οσο η παρεα του bou
Ευχαριστω Bou !!

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Πω ρε πούστη μου... τώρα ξεμπέρδεψε ο Alexxx?
Πάλι καλά... μαλακία ήταν όλες οι κατηγορίες.

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
το πάθος για την λευθεριά , είναι δυνατότερο απ'όλα τα κελιά !

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Καλησπέρα παιδιά.

Τέλος καλό όλα καλά με την υπόθεση, τράβηξε πολύ και με πολλές αναβολές... (δεν ειμαι σιγουρος πόσες σταμάτησα να μετράω από κάποια στιγμή και μετά). Το θετικό ειναι ότι ενώ πήγαινε για διαγραφή (αν δεν κάνω λάθος ειναι στα 8 χρόνια) τελικά υπήρξε αθωωτική απόφαση...οσο να ναι ειναι δικαίωση.

Η όλη φάση ήταν χωρίς ιδιαίτερο νόημα, ποτέ δεν κατάλαβα γιατί υπήρξε κατ' ευθείαν εντολή για σύλληψη χωρίς κανένα στοιχείο παρα μόνο ανώνυμες καταγγελίες (!). Μπορώ να υποθέσω ότι οι αρχές (ο εισαγγελέας) είδε ονομα "bourdela" και λέει πηγαίντε πιάστε τους, αυτοι ειναι μαστρωποί. Κακή κρίση κατα εμέ, προκατάληψη, θα μπορούσε να είχε γίνει η προανακριτική διαδικασία, να με καλέσουν να δουν περι τίνος πρόκειται. Οσον αφορα τα εκτελεστικά όργανα της ΓΑΔΑ ήταν κύριοι και κανανε σωστά τη δουλειά τους.

Η αθωωτική απόφαση ειναι θετικό, προφανώς για μένα σε προσωπικό επίπεδο αλλά και για το site και για τον χώρο γενικότερα. Επιβεβαιώνει ότι καλώς υπάρχει ένα site για το αντικείμενο και καλώς που το τρέχαν αυτοί που το τρέχανε, θα μπορούσε όντως να ήταν μπλεγμένο το site σε παρανομίες. Το γεγονός ότι το αντικείμενο του site ειναι τέτοιο αλλά οι διαχειριστές ανέκαθεν ήταν παιδιά επιπέδου θεωρώ ήταν σημαντικό για την επιτυχεία του. Εκτός αυτού  η αθώωση δικαιώνει το site και επιβεβαιώνει την ανάγκη που υπάρχει για σωστή πληροφόρηση και ανταλλαγή πληροφοριών επι του θέματος.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και χαιρετισμό σε όλους όσους στήριξαν το site αλλά και εμένα όταν έγινε το σκηνικό, αναφέρω stavros51, ZeroTolerance, str81977, pitsilistis, τα παιδιά που έφτιαξαν το "LOST" (συγγνώμη αν ξεχνάω κάποιους, πάνε χρόνια) και φυσικά στον Antistheni που στήριξε την φάση από την αρχή που τον γνώρισα από το site (2006). Ξέρω ότι ετοιμάζει ωραία πράγματα για το site...

Τέλος υπήρξαν κάποιοι που βρήκαν ευκαιρία τότε να εκμεταλευτούν τη κατάσταση, κρίμα για αυτούς και ειναι άξιοι των πράξεών τους.

Καλή συνέχεια σε όλους και καλό βόλι, μπαίνω που και που και διαβάζω...

Α.

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Να είσαι καλά φίλε !  :rockon:

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
να είσαι πάντα καλά Alex

εμένα μου έδωσες την ευκαιρία μέσα από το site, όχι μόνο να ικανοποιήσω την καύλα μου, αλλά και να γνωρίσω από κοντά πολλά αξιόλογα παιδιά

και στον Antistheni πάντα κοντά και πάντα επιτυχίες

:thumbsup:

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
Καλησπέρα παιδιά.

Τέλος καλό όλα καλά με την υπόθεση, τράβηξε πολύ και με πολλές αναβολές... (δεν ειμαι σιγουρος πόσες σταμάτησα να μετράω από κάποια στιγμή και μετά). Το θετικό ειναι ότι ενώ πήγαινε για διαγραφή (αν δεν κάνω λάθος ειναι στα 8 χρόνια) τελικά υπήρξε αθωωτική απόφαση...οσο να ναι ειναι δικαίωση.

Η όλη φάση ήταν χωρίς ιδιαίτερο νόημα, ποτέ δεν κατάλαβα γιατί υπήρξε κατ' ευθείαν εντολή για σύλληψη χωρίς κανένα στοιχείο παρα μόνο ανώνυμες καταγγελίες (!). Μπορώ να υποθέσω ότι οι αρχές (ο εισαγγελέας) είδε ονομα "bourdela" και λέει πηγαίντε πιάστε τους, αυτοι ειναι μαστρωποί. Κακή κρίση κατα εμέ, προκατάληψη, θα μπορούσε να είχε γίνει η προανακριτική διαδικασία, να με καλέσουν να δουν περι τίνος πρόκειται. Οσον αφορα τα εκτελεστικά όργανα της ΓΑΔΑ ήταν κύριοι και κανανε σωστά τη δουλειά τους.

Η αθωωτική απόφαση ειναι θετικό, προφανώς για μένα σε προσωπικό επίπεδο αλλά και για το site και για τον χώρο γενικότερα. Επιβεβαιώνει ότι καλώς υπάρχει ένα site για το αντικείμενο και καλώς που το τρέχαν αυτοί που το τρέχανε, θα μπορούσε όντως να ήταν μπλεγμένο το site σε παρανομίες. Το γεγονός ότι το αντικείμενο του site ειναι τέτοιο αλλά οι διαχειριστές ανέκαθεν ήταν παιδιά επιπέδου θεωρώ ήταν σημαντικό για την επιτυχεία του. Εκτός αυτού  η αθώωση δικαιώνει το site και επιβεβαιώνει την ανάγκη που υπάρχει για σωστή πληροφόρηση και ανταλλαγή πληροφοριών επι του θέματος.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και χαιρετισμό σε όλους όσους στήριξαν το site αλλά και εμένα όταν έγινε το σκηνικό, αναφέρω stavros51, ZeroTolerance, str81977, pitsilistis, τα παιδιά που έφτιαξαν το "LOST" (συγγνώμη αν ξεχνάω κάποιους, πάνε χρόνια) και φυσικά στον Antistheni που στήριξε την φάση από την αρχή που τον γνώρισα από το site (2006). Ξέρω ότι ετοιμάζει ωραία πράγματα για το site...

Τέλος υπήρξαν κάποιοι που βρήκαν ευκαιρία τότε να εκμεταλευτούν τη κατάσταση, κρίμα για αυτούς και ειναι άξιοι των πράξεών τους.

Α.

"Σιδερενιος" φιλε......καλως ηρθες και παλι  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.330
Πόντοι
22.266
Καλησπέρα παιδιά.

Α.
οτι καλυτερο φιλε και πραγματικα οποιος πρωτοπορει στην ελλαδα κυνηγιεται

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.147
Πόντοι
42.697
Καλησπέρα παιδιά.

Α.

Alexxx είναι μεγάλη η χαρά που μας δίνεις βλέπωντας σε να ποστάρεις εδώ μετά απο τόσα χρόνια
Ευχομαι ότι καλύτερο  σε ότι κάνεις.
Μην χάνεσαι!

You have enemies? Good. That means you've stood up for something, sometime in your life.

Winston Churchill

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Καλησπέρα παιδιά.
.....
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και χαιρετισμό σε όλους όσους στήριξαν το site αλλά και εμένα όταν έγινε το σκηνικό, αναφέρω stavros51, ZeroTolerance, str81977, pitsilistis,
.....
Α.

"Σιδερένιος", και να είσαι πάντα καλά, φίλε!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
ο Ακης θα βγει τυπε , ειναι συμφωνημενο .... τα ξερεις καλυτερα απο εμενα οτι .....

Ο Άκης δεν βγαίνει (σύντομα) για δυο λόγους:

Ο ένας είναι ότι το πολιτικό κλίμα (στη βάση) θα εκραγέι, αν γίνει κάτι τέτοιο. Δεν "σηκώνει" να τον βγάλουν ΤΩΡΑ έξω, με όλα τα μέτρα που παίρνονται και ο κόσμος αγκομαχάει. Θα γίνει επανάσταση.
Αντίθετα, παζαρεύονται και ποιός ακόμα θα "κληθεί" για απολογία (και θα χωθεί επίσης σε προφυλάκιση) για να πέσει κι άλλη στάχτη στα μάτια του κόσμου...
Αυτό που παζαρεύει ο Άκης είναι μήπως και καταφέρει να αφήσουν τη γυναίκα του.

Ο άλλος λόγος είναι ότι ο Άκης έχει φάει ήδη και μια οχτάρα χρόνια (δεν θυμάμαι ακριβώς για ποιο λόγο, αλλά μάλλον για ψευδές "πόθεν έσχες"), επομένως ο χρόνος προφυλάκισης δεν παίζει ρόλο πότε λήγει. Θα κάτσει μέσα ούτως ή άλλως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom