Έχω social αν θες στείλε μουΑν λέμε την ίδια,εγώ την είχα πάρει πριν 2 χρόνια για πριβε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Athens Queens
- Μέλος που άνοιξε το νήμα panos.t
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 568
- Εμφανίσεις 175K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
γιατί με έχει φάει η περιέργεια τώραΑν λέμε την ίδια,εγώ την είχα πάρει πριν 2 χρόνια για πριβε
καλησπερα πριν κανα χρονο στο εν λογο μαγαζι πριβε με μια πολυ ωραια κοπελα 100 ευρο και μου κανε απλα για 10 λεπτα τεχνικο χορο οπως σε απλο χορο τιποτα ιδιαιτερο εχει αλαξει κατι? σεξ παιζει?
Με ποια είχες κάνει; Το μαγαζί παλιότερα δεν είχε δωμάτια για καλό πριβέ
δεν θυμαμαι ονομα τουμπανο ασπρο μαλι μαλλον φιλανδια μου χε πει μπροστα καπου απο μπαρ ειχε και κΜε ποια είχες κάνει; Το μαγαζί παλιότερα δεν είχε δωμάτια για καλό πριβέ
ρεβατι μικρος χωρος αλλα οκ
απο οσο θυμαμαι εχει απο την εισοδο δεξια πριν μπεις τα πριβε και απεναντι απο μπαρΜε ποια είχες κάνει; Το μαγαζί παλιότερα δεν είχε δωμάτια για καλό πριβέ
callahan
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.533
- Πόντοι
- 4.587
Οχι..ουτε την προηγουμενη βδομαδα,ουτε πριν κανα μηνα και βαλε που πηγα..νομιζω ειχε αναφερθει οτι εχει αλλαξει μαγαζι αλλα δε θυμαμαι ποιο..Καλησπέρα
Η Σοφία, απο Ουκρανία με το μπαλετικο κορμί και τα τρελά σπαγγατα είναι ακόμα εκεί;
Cantfindname
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2017
- Like
- 1.641
- Πόντοι
- 206
Έχει σταματήσει εδώ και μήνες. Δε δουλεύει σε κάποιο μαγαζίΚαλησπέρα
Η Σοφία, απο Ουκρανία με το μπαλετικο κορμί και τα τρελά σπαγγατα είναι ακόμα εκεί;