Νέα

Athens 2004

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Πριν τρία χρόνια τέτοιο καιρό
η Αθήνα γινόταν για λίγο το κέντρο του κόσμου
Μιας και φέτος είναι το τελευταίο προολυμπιακό έτος
και του χρόνου όλα τα φώτα θα στραφουν στο Πεκίνο
Ας θυμηθούμε τίποτα από εκείνες τις μέρες.

Λοιπόν ως εθελοντής θυμάμαι κάποια στιγμή κάτι μουσουλμάνους να στρώνουν κάτι χαλάκια και να αρχίζουν ότι κάνουν τελοσπάντων οι άνθρωποι όταν προσευχονται.
Μιας και είχανε και κάτι σακίδια απο αυτά τα κλασσικά της πλάτης τα μικρά
Ψιλοχεστήκαμε μην και ετοιμάζονται για κάμμια φάση καμικάζι αυτοκτονίας :2funny: :rockon:

[move][glow=red,2,300]Καλούνται άπαντες οι εθελοντές στις 13/08 να ξαναβάλουν τα μπλουζάκια τους για να χρωματίσουμε την Αθήνα για μια ακόμη φορά[/glow][/move]

kolaz1

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ θυμάμαι την απίστευτη γυναικεία ομάδα βόλευ της Σλοβενίας ή Σλοβακίας αν θυμάμαι καλά. Τι μουνάρες ήταν αυτές!!! :boobies: Μέσα στο ολυμπιακό χωριό, όπου κινούνταν γινόταν πανδαιμόνιο, όλοι τις κοιτούσαν σαστισμένοι!!! Επίσης θυμάμαι κάποιες κολυμβήτριες του Καναδά. Μιλάμε, τέτοια κορμιά δεν έχετε ξαναδεί συνάδελφοι, να την βγάζεις και να την παίζεις επι τόπου....  :boobies: :dancing: :rockon:

spatoula

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
εγω θυμάμαι που μας είχε πιάσει η επιφυλακή στον Έβρο και είχαν ανοίξει 3 παροπλισμένα φυλάκια στα Ελληνοβουλγαρικά και μέναμε 10 άτομα σε 1000μ υψόμετρο 500 μέτρα από τα σύνορα σε παλιό δασαρχείο σαν σαλέ ένα πράμα...
ήρθαν μετά και οι πομάκοι στα 10 μέτρα και κάνανε πανυγήρι 3 μέρες τουρνουά πάλης αλιμένοι με λάδι... 10000 κόσμος!
όποιος είναι από κει τα ξέρει..

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Εγώ θυμάμαι φάση που περνάω έξω από το Άννα-Ντορ στη Γλυφάδα περπατώντας με ένα φιλαράκι...
Λίγο ποιο πάνω υπάρχει μαγαζί (Ιρλανδέζικο αν θυμάμαι καλά) όπου υπάρχει πολύς κόσμος, κυρίως γυναίκες...Η ώρα ήταν περίπου 1 το βράδυ...

Την ώρα που περνάμε απ έξω, πιάνω την πάρλα με μία τύπισα κοντά στο 1.90, Αυστραλέζα. Μέσα σε 5 λεπτά έχουν μαζευτεί άλλες 2-3 στην παρέα (ψιλοκομμάτια όλες...), μας κερνάνε μπυρίτσα και αρχίζουν να βγάζουν φωτογραφίες κτλπ. Σημείωση: Δεν ήταν και τίποτα τρελά μουνιά.... Όχι και πατσαβούρες όμως σε καμία περίπτωση.
Για να μην τα πολυλογώ, μετά από λίγο διαπιστώνω ότι από το λαιμό της μίας κρέμεται ένα μετάλιο.
Την ρωτάω (σα μαλάκας) που το πήρε και αν μπορώ να βρω κι εγώ ένα, υποψιαζόμενος βέβαια ότι είναι ψεύτικο.....
Όχι μου λέει δεν είναι fake. Είναι αληθινό. Πριν από λίγο τα πήραμε....
Πάρτο μου λέει στα χέρια σου και θα δεις...
Είχε δίκιο... Ψάρωσα άσχημα...

Τελικά διαπίστωσα ότι πίναμε μπύρες με τις ασημένιες Ολυμπιονίκες στο μπάσκετ γυναικών.

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Εγώ θυμάμαι φάση που περνάω έξω από το Άννα-Ντορ στη Γλυφάδα περπατώντας με ένα φιλαράκι...
Λίγο ποιο πάνω υπάρχει μαγαζί (Ιρλανδέζικο αν θυμάμαι καλά) όπου υπάρχει πολύς κόσμος, κυρίως γυναίκες...Η ώρα ήταν περίπου 1 το βράδυ...

Την ώρα που περνάμε απ έξω, πιάνω την πάρλα με μία τύπισα κοντά στο 1.90, Αυστραλέζα. Μέσα σε 5 λεπτά έχουν μαζευτεί άλλες 2-3 στην παρέα (ψιλοκομμάτια όλες...), μας κερνάνε μπυρίτσα και αρχίζουν να βγάζουν φωτογραφίες κτλπ. Σημείωση: Δεν ήταν και τίποτα τρελά μουνιά.... Όχι και πατσαβούρες όμως σε καμία περίπτωση.
Για να μην τα πολυλογώ, μετά από λίγο διαπιστώνω ότι από το λαιμό της μίας κρέμεται ένα μετάλιο.
Την ρωτάω (σα μαλάκας) που το πήρε και αν μπορώ να βρω κι εγώ ένα, υποψιαζόμενος βέβαια ότι είναι ψεύτικο.....
Όχι μου λέει δεν είναι fake. Είναι αληθινό. Πριν από λίγο τα πήραμε....
Πάρτο μου λέει στα χέρια σου και θα δεις...
Είχε δίκιο... Ψάρωσα άσχημα...

Τελικά διαπίστωσα ότι πίναμε μπύρες με τις ασημένιες Ολυμπιονίκες στο μπάσκετ γυναικών.
Υπηρχε περιπτωση να γινοταν αυτο αν πετυχαινες την εθνικη ελληνιδων;  :think:

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055

Οι αθλήτριες δεν ειναι τοσο μαλακισμενες. Και στο γυμναστηριο με αυτες που πανε για να γυμναστουνε και οχι για να δειξουν το λευκο κολάν, πιανεις ανετα κουβεντα

Για το 04 το χει γράψει ο Μαρκαρης στον 'Βασικό Μέτοχο', 'Παλιγγενεσία, μετά βουλιάξαμε πάλι'

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6

Για να πω την αλήθεια δεν ξέρω, αλλά δεν νομίζω.
Δυστυχώς η Ελληνική 'μουνότρυπα' αθλητική ή μη, έχει σηκώσει πολύ ψηλά τον αμανέ τα τελευταία χρόνια.

Τεσπά, εγώ το ανέφερα απλά ως γεγονός και όχι ως μέτρο σύγκρισης με τις Ελληνίδες αθλήτριες.

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Οι αθλήτριες δεν ειναι τοσο μαλακισμενες. Και στο γυμναστηριο με αυτες που πανε για να γυμναστουνε και οχι για να δειξουν το λευκο κολάν, πιανεις ανετα κουβεντα

Αυτό ισχύει και για την Ε.Πρεζεράκου (έχουμε ολόκληρο τόπικ αφιερωμένο...) ????  ;)  ;)

Αν ναι, παρακαλώ όποιος συναγωνιστής γνωρίζει σε ποιο γυμναστήριο γυμνάζει αυτά τα θεσπέσια κωλομέρια, να το καταθέσει για να πάω για κουβεντούλα...και ότι προκύψει....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Βεβαια σκεφτειτε και το αλλο. Σιγα μην επαιρνε η Ελλαδα ασημενιο μεταλλιο στο μπασκετ γυναικων :tooth:

Herculas

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
18
Like
1.222
Πόντοι
6.765
Περνώντας από τη γέφυρα στη Δυραχίου βλέπω 3 τύπους με αθλητικά και τα ταμπελάκια που φοράγανε στο λαιμό οι αθλητές. Μεσημέρι και έψαχναν ταξί για Καλλιθέα . Λέω να κάνω το καλό να τους πετάξω γιατί ακόμα εκεί θα ήταν ...Ήταν από την Εθνική πυγμαχίας του Ουζμπεκιστάν οι 2 αθλητές και ο προπονητής. Ακόμα και 3 χρόνια μετά μου στέλνουν email και με ευχαριστούν .
Είχα δει πάνω από 6 αθλήματα και 2 φορές στίβο .Μακάρι να προλαβαίναμε άλλη μία Ολυμπιάδα στην Ελλάδα.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
[move][glow=red,2,300]Καλούνται άπαντες οι εθελοντές στις 13/08 να ξαναβάλουν τα μπλουζάκια τους για να χρωματίσουμε την Αθήνα για μια ακόμη φορά[/glow][/move]

Πω πω!!! Προς στιγμή νόμισα ότι οι εθελοντές θα έβαζαν μπλουζάκια του ... γλομπέου  :dancing:

paykiller

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Εγω αυτο που θυμαμαι και βλεπω ειναι ολα αυτα τα φραγκα που δωσαμε και πηγανε χαμενα(εγκαταστασεις,υπερογκοι μισθοι κ.λ.π,κ.λ.π,κ.λ.π)

trooper

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2005
Like
28
Πόντοι
0
Εγώ θυμάμαι την απίστευτη γυναικεία ομάδα βόλευ της Σλοβενίας ή Σλοβακίας αν θυμάμαι καλά. Τι μουνάρες ήταν αυτές!!! :boobies:

επειδη ημουν εθελοντης στο βολλευ, δεν ειχε προκριθει η ομαδα ουτε της Σλοβενιας ουτε της Σλοβακιας. Μαλλον καποιες αλλες ηταν, η απο καποιο αλλο αθλημα...

Τελος παντων εκεινες τις ημερες παρολο που ημουν απο το πρωι ως το βραδυ στο ποδι στο ΣΕΦ, ειχα περασει υπεροχα και εζησα πραγματα που δεν θα μπορεσω να ζησω ξανα. Παντως αν θελετε να μιλησουμε απο κορμια, καλα κομματια στο βολλευ ειχαν η Κουβα και η Γερμανια. Ιταλια και Βραζιλια ηταν υπερεκτιμημενες από τα ΜΜΕ.

OP
OP
tomito

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Πω πω!!! Προς στιγμή νόμισα ότι οι εθελοντές θα έβαζαν μπλουζάκια του ... γλομπέου  :dancing:

Μπλουζάκια με τον Γλομπέο μπορούμε να φορέσουμε όλοι στις εκλογές.

Και αν μας ρωτάνε θα λέμε ότι είμαστε του Ερντογάν :2funny: :2funny: :2funny:

Εν Γλόμπω Νίκα :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom