ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.829
- Πόντοι
- 34.538
Αντε παλι...ανωμαλιες τα μιλφακια!!!!
η γρια το πηρε χαμπαρι ομως το σκηνικο.στα νιατα της θα ειχε παρομοιες εμπειριες.ε ρε πουστη μου τι γινεται με ολες τις αγαμιτες.θα τους ξεπουτσιασουν τους πιτσιρικαδες.Αντε παλι...ανωμαλιες τα μιλφακια!!!!
Ετσι!!!Gilfακιας γεννιεσαι......δε γινεσαι!!!
Αυτός ανήλικος αυτή εξήντα χρόνων και πέρασε το δικό της στο δικαστήριο?
Αν τα φύλα ήταν διαφορετικά θα έτρωγε αβέρτα φυλάκα ο εξηντάρης που βίασε το μικρό ανήλικο κορίτσι ότι και να λέγανε και οι δύο.
Πάντως πολύ άσχημο το γκιλφάκι γιαυτό δήλωσε μετάνοια ο μικρός, αν ήταν δεκαπέντε χρόνια νεότερη θα είχε ένα χαμόγελο ως τα αυτιά.
Πάντως πολύ άσχημο το γκιλφάκι ...
μαθανε οτι γαμιομαστε, πλακωσανε κι οι γυφτοιθυμαμαι καμακι που εκανα σε γυφτισα μεσα στην θαλασσα
Ξεσάλωσαν μικρές μεγάλεςΤι άλλο θα ακούσουμε ...
εγω πάντως αν είχα γιο...δε θα ειχα πρόβλημα να τον ξεμπουκώνει μια τόσο η κυρία....ούτε να φοβάσαι μην την γκαστρόσει ούτε μην την καψουρευτεί.
Άσε που πρέπει οι γονείς του να έλεγαν και ευχαριστώ στην μιφλάρα γιατί ξεπέταξε το αγοράκι τους
το ίδιο θα ήθελα κι εγώ να μου συνέβαινε στα 14-15 μέχρι που να έβρισκα το γκομενάκι μου
Δεν νομίζω ότι εννοεί ακριβώς αυτό ο gejgi, αλλά όπως και να χει είναι γεγονός το ότι υπάρχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά σε πάρα πολλούς τομείς. Αν είσαι άτυχος και μπλέξεις σε φάση όπου μια γυναίκα μόνο και μόνο για να σε εκδικηθεί ή να σε βλάψει σε κατηγορήσει στην αστυνομία ότι δήθεν την παρενόχλησες σεξουαλικά ή κάτι τέτοιο, ακόμα κι αν δεν υπάρχει κανένας μάρτυρας και τα έχει βγάλει όλα από το μυαλό της, δεν σε πιστεύει κανένας και μπλέκεις άσχημα.Αν νομίζεις ότι είναι προς συμφέρον σου να δέχεσαι το καθεστώς οι νόμοι να εφαρμόζονται ΜΟΝΟ εναντίον των αντρών, πλανάσαι. Απλά βοηθάς να διαιωνίζεται το υπάρχον καθεστώς, ότι οι γυναίκες είναι ΜΟΝΟ ΘΥΜΑΤΑ και οι άντρες είναι ΜΟΝΟ ΕΝΟΧΟΙ