Νέα

Αστυνόμευση;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckable
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Fuckable

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
18
Like
5
Πόντοι
11
Ορμώμενος από το πάθος που διέκρινα από την πλευρά των admins/moderators του site για την διόρθωση, επαναφορά στην τάξη, απαγόρευση και γενικα την προσπάθεια που κάνουν να τηρούνται οι κανόνες του φόρουμ.
Ρωτάω αν θα γινει το bourdela.com ένα αστυνομοκρατούμενο σάϊτ με "μπάτσους" πάνω από τα κεφάλια μας μην τυχών και ξεφύγει κανένα κόμμα ή καμιά τελεία σε κανέναν. :(

Και στην τελική η ομορφιά του να διαβάζεις ένα forum είναι ακριβώς αυτή, ότι δηλαδή το "θέμα" θα ξεφύγει, θα μανουριάσουν κάποιοι μεταξύ τους, θα δημιουργηθούν ίντριγκες κ.ο.κ
Διαφορετικα πρέπει να σταματήσει το forum, δηλαδή η ελεύθερη αναγραφη σκέψεων και ιδεών-εμπειριών και να γίνει εγκυκλοπέδια που θα αναγράφονται οι πληροφορίες μετά από ενδελεχη έρευνα και μόνο από τους ειδικούς.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Ο φίλος σας Θοδωρής

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Προσωπικη μου αποψη,

Τα Greenglish και τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ εγω θα τα αφηνα και δεν θα τα διαβαζα γιατι με ζαλιζουν. O Alexxx που ειναι ο διαχειριστης εχει αλλη αποψη, οποτε μαχαιρωνονται

Κανεις σε κανενα σάϊτ, ουτε εδω, μιλαει για ορθογραφία

αποψεις, σχολια κλπ μπαινουν και μενουν, εκτος απο περιπτωσεις που οδηγουν σε νομικο προβλημα. Δεν χρειαζεται ιδιαιτερη εξυπναδα να σκεφτει κανεις τι προβληματα μπορει να δημιουργηθουν αν μπαινουν post του τυπου γαμιεται για 200 EUR η Χ τραγουδιαρα, ή αν αφήνονται τηλεφωνα που δεν υπαρχουν σ εφημερίδα, όπου για να βάλεις τηλέφωνο δίνεις ταυτότητα. Αν δηλαδή τα πάρω με τη γκόμενα, ποστάρω το τηλεφωνό της και καλά ξεμπερδέματα.

Για τον διαχωρισμό θεμάτων, αν κάποιος πιστεύει ότι σε post με τίτλο  ΄Μαρία η πουτάνα΄ θα πρέπει να γίνονται και τα post για τα κονδυλώματα επειδή παίρνει ακάπωτη πίπα, κατά τη γνώμη μου δεν έχει μεγάλη σχέση με οργάνωση και ταξινόμηση.

Οσον αφορα βρισιδια και λοιπα, η πολιτική είναι για μεγάλη ανοχή. Που την ειδες την αστυνομοκροτία δεν κατάλαβα και εν παση περιπτώση αρμόδιοι για πολιτικές είναι οι administrator, οπότε ας πουν την άποψή τους.

OP
OP
Fuckable

Fuckable

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
18
Like
5
Πόντοι
11
Βασικά αγαπητέ φίλε andreoug, το θέμα είναι ότι την αστυνομοκρατία δεν την είδα αλλά την "ένιωσα", ξέρεις σαν ένα feeling στην ατμόσφαιρα το site.
Πιθανολογώ για παράδειγμα, ότι η ίδια απάντηση του Alexxx για greeklish και κεφαλαία δεν είναι χειροκίνητη αλλά απο κάποιο ενσωματωμένο λογισμικό στο νέο φόρουμ που το κάνει αυτόματα. Αν ισχύει αυτό, πως το ανομάζεις αυτό το προγραμματάκι?

Μπάτσο....

Επίσης, το "μην γράφεις αυτό γιατι θα βγεις εκτός θέματος..." τι είναι?

Και σαφώς πιστεύω ότι πρέπει να δισφαλιστεί η ευρηθμη λειτουργία του σαϊτ, προπάντων χωρίς νομικά προβλήματα.

Εγώ προσωπικά ούτε έχω γράψει τηλέφωνο αλλά ούτε έχω πάρει ή ζητήσει. Αν αποφασίσω κάποια στιγμή να δώσω τηλ θα το σκανάρω από την εφημερίδα και θα το ποστάρω, και θα είμαστε όλοι σίγουροι.

Πριν,διάβαζα σε κάποιο θέμα, κάποιος είπε κάποιον άλλο μαλάκα, τι φοβερό και τι τρομερο θεε μου.
Τσουπ, πετάγεται ο Χ moderator και μας επαναφέρει στην τάξη.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Ο φίλος σας Θοδωρής

Επισκέπτης
Η χρήση τυχόν scripts για τη διευκόλυνση των διαχειριστών της σελίδας,δεν είναι κατακριτέα.Αυτά που είπε ο andreoug είναι σωστά.Η σελίδα δημιουργήθηκαι για την ενημέρωση περί πληρωμένου έρωτα.Οι φιλοσοφικές αναζητήσεις δεν είναι,νομίζω,των δραστηριοτήτητων της σελίδας.Όσο για τα περιβόητα greeklish,ευτυχώς διαπιστώνω ότι ολοένα και περισότερα φόρουμ τ'απαγορεύουν.Αν κάποιος προσπαθεί να καλύψει το πρόβλημά του στην ορθογραφία,μέσω των greeklish,είναι σφάλμα και στρουθοκαμιλισμός.

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Παιδιά,

Έχω εξηγήσει 400 φορές ότι ο λόγος που έχουμε τους κανόνες, είναι κατά 90% για τη προστασία μας, γιατι ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΘΟΥΜΕ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΜΑΛΑΚΙΑ. Πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβει κάποιος αυτό?

Οσο για τα greeklish και τα κεφαλαία, εχουν να κάνουν ΚΑΘΑΡΑ με την οργάνωση του forum. Οσοι ξέρουν από forum καταλαβαίνουν. Οσοι δεν ξέρουν, εξηγώ απλά ότι αν γράφανε οι μισοί εδω με greeknglish, οι μισές πληροφορίες θα ήταν στην "άχρηστες". Εκτόυς αυτού, κουράζουν πολύ και αισθητικά είναι άσχημα.

Αστυνόμευση είναι τουλάχιστον υπερβολικός όρος. Οχι δεν υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να απαντάει μόνο του στα greenglish, εγώ απαντάω πάντα. Το κάνω για να είναι οργανωμένο το forum.

Βρισίδια, γενικώς, αφήνουμε, όπως λένε και οι κανόνες του forum:

# 6. Η χρήση χυδαίων λέξεων (μέσα στα κοινά λογικά όρια) γενικά, δεν αποτελεί πρόβλημα. Αυτό δεν σημαίνει ότι οποιαδήποτε λέξη η φράση είναι δεκτή.

ΧΧΧ

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2005
Like
2
Πόντοι
0
Για το θέμα των greeklish καλά κάνουν οι admins και τα κόβουν. Μιλάμε ότι αν προσπαθήσεις να διαβάσεις κάποιο κείμενο μετά από 3 λεπτά πονάνε τα μάτια σου.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Καλό θα ήταν να γράφουμε και λίγα Ελληνικά βρε παιδιά. Οι περισσότεροι έχουν βολευτεί με τα greekglish για διάφορους λόγους. Πιστεύω ότι ο κυριότερος είναι η ορθογραφία, κάτι που η σημερινή νεολαία (15-22) αγνοεί παντελώς!!! Όσο για τον γενικό έλεγχο του site, συμφωνώ απόλυτα με τον Alexxx. Δεν πρόκειται να κυνηγήσουν κανέναν άλλο εκτός απο αυτόν.

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Αδυνατώ να κατανοήσω την άποψη του fuckable περί και καλά αστυνόμευσης την οποία συγχέει με την απλή ύπαρξη κανόνων.

Υπάρχουν κανόνες που εξυπηρετούν κάποιους σκοπους και αυτοί είναι. Αμα δε γουλάρεις, προβλημα δικό σου. Κάνε δικό σου μαγαζί χωρίς κανόνες.

Προφανώς και τα greeklish είναι η επιλογή των αμόρφωτων/ ανορθόγραφων.

Stalker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Like
18
Πόντοι
0
Αγαπητοί φίλοι, νίωθω την ανάγκη να απαντήσω σε αυτό το θέμα.

Ο όρος αστυνόμευση είναι αυτός ακριβώς που μας αρμόζει..

Χωρίς να έχω τίποτα προσωπικό, πάρτε το σαν άποψη ενός ανόητου, βλέπω συνεχώς τους Διαχειριστές π.χ. Alexxx (τον αναφέρω ώς παράδειγμα καθώς διάβασα το ποστ του σε αυτή τη συζήτηση, ΚΑΘΑΡΑ παράδειγμα) να γίνονται ΜΠΑΤΣΟΙ, όχι αστυνομικοι!

Η διαφορά στην παρομοίωση είναι οτι οι δεύτεροι κάνουν το καθήκον τους ενώ οι πρώτοι το βίτσιο τους!

Έχετε δίκιο, τα greeklish κουράζουν τα μάτια, ΑΛΛΑ είναι η μόνη αποδεκτή γλώσσα για ΕΛΛΗΝΕΣ χρήστες διαδικτύου, καθώς υπάρχουν ακόμα Η/Υ οι οποίοι ΔΕΝ έχουν εγκατεστημένη την ελληνική γλώσσα. Άρα για τεχνικούς και μόνο λόγους εάν θέλετε την υποτηθέμενη οργάνωση σας, απλά ανεχτείτε το! Μην ξεχνάμε οτι οι πρώτες ελληνικές προσπάθειες για επικοινωνία στο ίντερνετ από ανάγκη δημιούργησαν το greeklish. (συγκεκριμένα το Internet Relay Chat).

Σκεφτήκατε ποτε αυτό που προ-αναφέρθηκε; Μια πληροφορία σε greeklish είναι ΣΧΕΔΟΝ άχρηστη, καθώς χρειάζεται 3 λεπτά για να αποκωδικοποιηθεί και να κατανοηθεί... Ναι, αλλα δεν είναι καλύτερο το να έχουμε μια δυσανάγνωστη πληροφορία απο το να μην έχουμε καθόλου πληροφορία;

Σχετικά με νομοθεσία τώρα, η Ελλάδα έχει νομοθεσία για το ίντερνετ που βασίζεται στην καταπάτηση ιδιωτικής περιουσίας, παραβίασης οικογενειακού ασύλου κτλ.
Επειδή κάποιος έδωσε ένα τηλέφωνο, δεν πρόκειται να φάει κανένας mod ισόβια. Η διαδικασία είναι απλή και το φόρουμ μας κατωχυρώνει νομίκά! Όλα τα log-in καταγράφουν ip. Εάν εγώ κάνω "νομική" παράβαση, το θύμα μου, καταφεύγει στον εισαγγελέα. Με εντολή του, ελέγχονται η ώρα που έγινε η παρανομία και το ip που την έκανε, απευθήνονται στον isp που έδωσε το ip αυτό την συγκεκριμένη χρονική στιγμή και δίνονται τα στοιχεία του χρήστη. Απο εκεί και πέρα διώκεται νομικά ο ΚΑΤΟΧΟΣ της τηλεφωνικής γραμμής. Έτσι απλά!
(Εκτός της περίπτωσης που αναλλαμβάνει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που εκεί πλέον ψάχνουν τον συγκεκριμένο παράνομο).

Εάν ο χρήστης συνδέεται μέσω ανώνυμου proxy ΤΟΤΕ και μόνον επειδή είναι αδύνατος ο εντοπισμός του, παρεμβαίνει ο εισαγγελέας στον ΙΔΙΩΚΤΗΤΗ του φόρουμ για την απομάκρυνση του συγκεκριμένου ποστ (όχι thread, καθώς κάτι τέτοιο αποσκοπεί σε λογοκρισία ως προς τους υπόλοιπους χρήστες).

Me sevasmo Stalker.

cheetah

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Όταν χρησιμοποιείς έναν ιδιωτικό χώρο όπως αυτό το site, οφείλεις να σέβεσαι τους κανονισμούς που θέτει ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ του χώρου αυτού.

Εφόσον εσύ είσαι απλός χρήστης, έχεις δικαίωμα να έχεις άποψη, αλλά οφείλεις να σέβεσαι τις αποφάσεις αυτού που δουλεύει, οργανώνει και στην τελική πληρώνει για το χώρο αυτό.

Αυτά από μένα.
Η πολύ δημοκρατία βλάπτει :Ρ

Stalker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Like
18
Πόντοι
0
Μα το φόρουμ αν δεν κάνω λάθος θέλει να αυτοαποκαλείται φιλελεύθερο και οργανωμένο.
Κοινή ομολογία είναι οτι για να αυτοαποκαλείσαι έτσι, πρέπει να ακολουθείς άγραφους κανόνες. Αλλιώς γράφεις, ΦΑΣΙΣΜΟΣ, κ περνάνε απο έγκριση του Διαχειριστή για να δημοσιευθούν τα ποστ.

Καθώς δεν υφίσταται το μέτρο ΠΟΛΥ-ΛΙΓΟ έχω να προσθέσω: Η αναρχία βλάπτει, η δημοκρατία είναι το μοναδικό σύστημα διακυβέρνησης, το οποίο πέτυχε. Τραννό παράδειγμα είναι η ύπαρξη της από την αρχαιότητα!

Stalker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Like
18
Πόντοι
0
Μην ξεχνάμε πως ως χρήστες δεν διαμαρτυρόμαστε ή κατακρίνουμε τον ιδιωκτήτη αλλά παραθέτουμε επιχειρήματα και απόψεις για να τον βοηθήσουμε να κάνει καλύτερη δουλειά.

ΔΕΝ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΜΕ - ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΕΑ!

jimmye

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
το σαιτ το εφτιαξε ο alexxx και καποιοι αλλοι. αυτοι θετουν τους ορους και εμεις σαν μελη τους τηρουμε. αν δεν μας αρεσει παιρνουμε τον πουλο και παμε σε αλλο σαιτ.απλα ειναι τα πραγματα.

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Οσον αφορα Greeklish ειπα την αποψή μου, αν και και δεν μπορώ να κατανοήσω καποιον που αποδέχεται στους όρους εγγραφής την μη χρήση Greeknglish και μετά λέει φασίστα αυτόν που τα σβήνει. Γενικά δυσκολεύομαι να παρακολουθησω ανθρωπους που αποδιδουν χαρακτηρισμούς.

Για τα τηλεφωνα και τις φωτογραφιες θεωρω στουθοκαμηλισμό την επιχειρηματολογία για την νομοθεσία. Αν δηλαδη δεν γουσταρω την συναδελφο απεναντι, κάνω ενα post εδω για μια καριολα που παίρνει καλές πίπες, βάζω το τηλέφωνό της και οποιος το σβησει είναι μπάτσος, γιατι νομικά δεν θα σταθεί αγωγή απέναντί του. Η κακομοίρα που θ αναγκαστεί ν αλλάξει τηλέφωνο, και χει γίνει η ζωή της κώλος, ας πρόσεχε. Προσωπικα εχω προβλημα και για τις πουτανες. Επειδη ειναι δηλαδη καποια βιζιτου για να συμπληρώνει εισόδημα και έχει δώσει τηλεφωνο σε 10 πελάτες, δικαιολογείται και η δημοσίευσή του σε άλλους 10.000. Εχω το δικαίωμα να διαφωνήσω με αυτην την λογική ή η δημοκρατία του αλλου είναι φασισμός για μένα?

Stalker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Like
18
Πόντοι
0
Φίλε jimmye, τι στάση και άποψη είναι αυτή;

Μήπως ξεχνάς οτι βρισκόμαστε στο τμήμα του φόρουμ που δημιουργήθηκε για αυτόν ακριβώς τον σκοπο;
Επειδή οι Admins θέλουν να συζητούν και να βρίσκουν ενδιάμεσες λύσεις στα προβλήματα του φόρουμ και επειδή ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ τις συμβουλές (όχι κριτικές) τρίτων για το έργο τους!

Και στην τελική δεν αγνοούμε τους κανόνες, για να "πάρουμε τον πούλο" αλλά και επειδή ούτε οι ιδιοκτήτες θα ήθελαν να "ρίχνουν πουλους" (έτσι θέλω να πιστεύω), απλά επισημαίνουμε τα τυχόν "προβλήματα" κάποιον από τους κανόνες!

Και στο κάτω κάτω, εάν αρέσει στους Ιδιωκτήτες, να λειτουργεί έτσι το φόρουμ, επειδή δεν μας χρωστάνε, για να μας ρωτήσουν είναι απλό. Εξαφανίζεται το section "Σχετικά με το site" και κανείς δεν μπορεί να κάνει επισυμάνσεις παρά να ακολουθήσει τους κανόνες. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
  Παιδιά τα Greeklish είναι καθάρα για δικία μας προστασία και ΟΧΙ γιατί πονάνε τα μάτια.Αν το φόρουμ ήταν 50% Greeklish για να δοκιμάζατε να κάνετε μια αναζήτηση και θα καταλάβαίνατε τον λόγο απαγόρευσης.

Όσον αφορά τα τηλ,νομικά δεν θεωρούνται προσωπικό στοιχείο αλλά δημόσιο εκτός και αν τελείς ύπο προστασία.Το πρόβλημα όμως είναι πως αν εγώ έχω άχτι μια κοπέλλα και βγάλω τον αριθμό της εδώ ως βίζιτα θα γίνει πανικός.Αν μάλλιστα είναι αριθμός επαγγελματικός και πρέπει να τρέχει στην εφορία προκειμένου να προβεί σε αλλάγη ακόμη χειρότερα.Σε κάθε περίπτωση αν μάθει για το site λογικό είναι να κινηθεί δικαστικά κατά παντός υπευθύνου..Οπότε και πάλι η απαγόρευση είναι λογική για την προστασία του.

Τέλος μην μπερδεύετε την δημοκρατία με την αναρχία.Δεν μπορείς να έχεις 100% δημοκρατία μια και δεν έιναι δυνατόν η ολομέλεια ενός συνόλου αν8ρώπων να έχει κοινή πορεία πλεύσης.Τα δικαιώματα σου σταματάνε εκεί που αρχίζουν του  άλλου...

jimmye

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
φιλε stalker ειναι αλλο να κανεις προτασεις για την καλυτερη λειτουργια του φορουμ και αλλο να χαρακτηριζεις μπατσους τους δημιουργους του επειδη θετουν καποιους κανονες για να προστατευσουν εμας και φυσικα τους εαυτους τους. π.χ. ειναι διαφορετικο να κανεις ban καποιον χωρις λογο η επειδη δε σου αρεσουν οι αποψεις τους και διαφορετικο να σουταρεις καποιον παπαρα ο οποιος ενω τον παρακαλανε ολοι να γραφει ελληνικα αυτος συνεχιζει να γραφει greeklish επιτηδες. καταλαβαινεις τι εννοω φανταζομαι..

Stalker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Like
18
Πόντοι
0
Βρε παιδια, βρε παιδια..

Για να μπούμε σε μια σειρά!

Κατηγόρησα κανέναν; Εγώ είδα μια συζήτηση στην μέση και ένιωσα την ανάγκη να εκφράσω αυτό που νιώθω! Πήρα θέση και έδωσα άποψη!
Άλλωστε στην αρχή δήλωσα οτι όποιος θέλει μπορει να με θεωρήσει ανόητο, και οτι αυτή είναι η άποψη μου.

Μα καλα, δεν καταλλάβατε τίποτα απο όσα είπα; Μου φαίνεται οτι η διάθεση δεν είναι βοήθειας αλλά επιθετικότητας. τσ τσ τσ..

Είπα εγώ αφηστε να γράφουμε όλοι greeklish; ΟΧΙ! είπα όμως να μην κλειδώνεται θέματα με greeklish διότι μπορεί να υπάρχει σοβαρότερος λόγος να γράφει κανεις έτσι απο το να το γουστάρει απλα.

Αυτο με το 50% greeklish δεν υφίσταται γιατί σίγουρα θα έχουμε κ απαντησεις καθαρών ελληνικών που εάν κάνουμε αναζήτηση σε συγκεκριμένο θέμα ακόμα και τα greeklish να μην εμφανιστούν ως αποτελέσματα, θα εμφανιστούν άλλες απαντήσεις!

Βεβαίως βεβαίως η δημοκρατία λειτουργεί έτσι ακριβως. Όταν λεώ δημοκρατία (δεν είπα 100% δημοκρατία αν και θα ήταν πιο σωστο!) εννοώ το σύστημα Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία. Προεδρος; ο Ιδιωκτήτης. Κοινοβουλευτες; Οι διαχειριστές.

Η δημοκρατία λειτουργεί ως πυραμίδα με διαβαθμίσεις αλλιώς έχουμε ένα μπατε σκύλοι αλέστε..

ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ.

jimmye

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
για να μην παρεξηγηθω δεν ειπα οτι χαρακτηρισες εσυ καποιον μπατσο απλα δικαολογησα την θεση μου " οποιος δεν του αρεσει τον πουλο" για αυτους που χαρακτηρισαν μπατσους κλπ τους ιδιοκτητες του σαιτ. συμφωνω μαζι σου αλλα επειδη δεν κουβαλανε ολοι λογικα μυαλα καλο θα ειναι μερικες φορες να γινονται και "μπατσοι" οι admins.

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Μηπως η δημοκρατία είναι όταν βλέπουμε ότι οι πολλοί έχουν άλλη άποψη να την βλέπουμε ως τέτοια και όχι ως επίθεση? Λέω τώρα

επίσης έγραψες...

'βλέπω συνεχώς τους Διαχειριστές να γίνονται ΜΠΑΤΣΟΙ, όχι αστυνομικοι!'

Δεν ειναι χαρακτηρισμος αυτός? Αλλοι προτιμουν να τους αποοφευγουν, ειδικά όταν οι χαρακτηρισμοί γίνονται πίσω από μια οθόνη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom