Νέα

Αστείες Μικρές Αγγελίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα god_gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
Κάποιες αστείες αγγελίες που έχω στο αρχείο μου, και που έχω διαβάσει σε άλλο Forum... :

1. "Πιτσαρία ζητάει παππού ως 95 ετών με Πάρκινσον, να ρίχνει τυρί σε μακαρόνια"

2. Πωλειται βαρκα τρυπια για καταδυσεις . Δωρο τα κουπια .

3. Νεος, ομορφος , ευκαταστατος , με ωραιο σωμα , ζηταει γνωριμια με νταλικερηδες και χασαπηδες για απλη φιλικη σχεση

4. Ζητειται 15χρονος με πειρα στο pc gaming να μου περασει την 3η πιστα της 2ης αποστολης στο QUAKE II γιατι εχω κολλησει ενα μηνα τωρα και δεν εχω και τα cheats

5. Πωλειται πεος 20cm λογω αλλαγης φυλλου

6. Παντρεμενη 45αρα , παραμελημενη ,ατυχησασα,και μη ικανοποιησασα,ζητα απολαυση απο πραγματικο αντρα .Βαζω τον φουρνο , βαζεις το κεφαλακι ?

7. Ζευγαρια ζητουνται με σκοπο την αναβιωση των Αρχαιων Ρωμαικων Οργιων .Φωτογραφικες μηχανες απαγορευονται αυστηρα .ΜΟΝΟ VIDEO

8. Πωλειται σκυλος .Τρωει τα παντα ,ιδιαιτερη αδυναμια στα παιδια .

9. ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ 48χρονος, ελεύθερος, οικονομικά ανεξάρτητος, ζητεί νέα 18 - 25 ετών για γνωριμία γάμου, δεκτή ορφανή, πολύτεκνη, αλλοδαπή, επαρχία 694*******

10. ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ υγιής, 70 ετών, ζώδιο Αιγόκερως, ζητεί κυρία συνταξιούχο, έως 70 ετών, ζώδιο Παρθένος, Ταύρος, Αιγόκερως, Ιχθύς ή Σκορπιός, για γνωριμία γάμου, κος Δημήτρης 694*******

:rockon: :headbang: :dancing:  :rockon: :headbang: :dancing:  :rockon: :headbang: :dancing:  :rockon: :headbang: :dancing:  :rockon: :headbang: :dancing:

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Απο γνωστή Μονή ανταλλάσεται το παρακάτω Jeep Lincoln Navigator με Hummer H2 ή Cherokee Laredo

Τα χαρακτηριστικά του είναι τα εξής

1. Ενσωματωμένο Gps με όλα τα ιερά σημεία ενδιαφέροντος όπως Εκκλησίες, Μονές, Τράπεζες, Atm

2. Διαθέτει χώρο ανάμματος κεριών με αυτόματο συναγερμό ανίχνευσης καπνού και σύστημα πυρόσβεσης

3. Η οροφή πίσω είναι ελαφρώς μαύρη λόγω των κεριών

4. Ραδιο-cd εξαπλό παίζει και mp3, δώρο η κασετίνα με γνωστά remix απο εκκλησιασμούς

5. Θερμαινόμενα καθίσματα για τους απαιτητικούς

6. Τζάμια με αγιογραφίες φτιαγμένες στο χέρι απο γνωστό ζωγράφο

7. Ενσωματομένο παγκάρι για δωρεές και δώρο αυτόματος καταμετρητής κερμάτων

8. Δίδεται επίσης δώρο μηχάνημα ελέγχου γνησιότητας χαρτονομισμάτων.

Συνημμένα

• lincoln_navigator.jpg
    lincoln_navigator.jpg
    51,7 KB · Εμφανίσεις: 42

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Απο γνωστή Μονή ανταλλάσεται το παρακάτω Jeep Lincoln Navigator με Hummer H2 ή Cherokee Laredo

Τα χαρακτηριστικά του είναι τα εξής

1. Ενσωματωμένο Gps με όλα τα ιερά σημεία ενδιαφέροντος όπως Εκκλησίες, Μονές, Τράπεζες, Atm

2. Διαθέτει χώρο ανάμματος κεριών με αυτόματο συναγερμό ανίχνευσης καπνού και σύστημα πυρόσβεσης

3. Η οροφή πίσω είναι ελαφρώς μαύρη λόγω των κεριών

4. Ραδιο-cd εξαπλό παίζει και mp3, δώρο η κασετίνα με γνωστά remix απο εκκλησιασμούς

5. Θερμαινόμενα καθίσματα για τους απαιτητικούς

6. Τζάμια με αγιογραφίες φτιαγμένες στο χέρι απο γνωστό ζωγράφο

7. Ενσωματομένο παγκάρι για δωρεές και δώρο αυτόματος καταμετρητής κερμάτων

8. Δίδεται επίσης δώρο μηχάνημα ελέγχου γνησιότητας χαρτονομισμάτων.
μαλακα ιουλιε κλαιω απ τα γελια..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ο θεος θα σε καψει ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
6
Πόντοι
6
ιουλιε για πες το ανταλαγμα ????

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
μαλακα ιουλιε κλαιω απ τα γελια..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ο θεος θα σε καψει ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Tην ευλογία σου πάτερ!  :2funny: :2funny: :2funny:

Και θα συνε-ΧΥΣΩ την αγγελία της οποίας είμαι και νόμιμος εκπρόσωπος... :rockon: :rockon: :dancing: :dancing:

Επίσης πωλείται ή ανταλλάσεται καλιμάφιο χρώματος μαύρου με μπορντούρα και δαντέλα απο μαόνι. Δεκτή ανταλλαγή με δίσκους βινυλίου των παρακάτω ασμάτων

1. Ronnie James Dio  HOLY DIVER
2. Madonna PAPA DON'T PREACH
3. George Michael PAPA WAS A ROLLING STONE

Επίσης ζητούνται σεμεδάκια διαφόρων μεγεθών προς οικονομική ενίσχυσην του γήπεδου μπάντμινγκτον δια τους ιερομόναχους.

Ενισ-ΧΥΣΑΤΕ το έργο μας. Εσείς δώσατε τη δωρεά σας? :think:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Tην ευλογία σου πάτερ!  :2funny: :2funny: :2funny:

Και θα συνε-ΧΥΣΩ την αγγελία της οποίας είμαι και νόμιμος εκπρόσωπος... :rockon: :rockon: :dancing: :dancing:

Επίσης πωλείται ή ανταλλάσεται καλιμάφιο χρώματος μαύρου με μπορντούρα και δαντέλα απο μαόνι. Δεκτή ανταλλαγή με δίσκους βινυλίου των παρακάτω ασμάτων

1. Ronnie James Dio  HOLY DIVER
2. Madonna PAPA DON'T PREACH
3. George Michael PAPA WAS A ROLLING STONE

Επίσης ζητούνται σεμεδάκια διαφόρων μεγεθών προς οικονομική ενίσχυσην του γήπεδου μπάντμινγκτον δια τους ιερομόναχους.

Ενισ-ΧΥΣΑΤΕ το έργο μας. Εσείς δώσατε τη δωρεά σας? :think:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Εχω cd απο παπαροκαδες τους κανει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom