Ezra
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2009
- Like
- 301
- Πόντοι
- 26
Ρε πούστη μου τα δυο κορίτσια που έχει δεν τα σκέφτεται καθόλου;; 17 χρονών είναι το ενα ολα γραμμενα στην μουναρα της τα εχει;;;
κλαιν τα κοριτσια σιγα
σε αγορια θαταν δυσκολο
Ρε πούστη μου τα δυο κορίτσια που έχει δεν τα σκέφτεται καθόλου;; 17 χρονών είναι το ενα ολα γραμμενα στην μουναρα της τα εχει;;;
giorgare σου οπλισε η ασημινα το χερι , την κουρκουνισες γερα και τωρα ψαχνεις συνεργους??? δεν υπαρχει συλλογικη ευθυνη στη μαλακια κυριος......ειναι μοναχικο αθλημα....ο αλλος προχτες το εγραψε καθαρα.....παραλιγο νατην παιξω ειπε.....αρα εσυ φταις που λυγισες,αλλοι κρατησαν τη θεση τους!ειστε για το πουτσο οι περισσοτεροι. η γυναικα ειναι αθλητρια μητερα και γυναικαρα αξιζει το σεβασμο μας γιατι αυτα πουκ ανει ειναι απιστευτα και εσεις τη συγκρινεται με βιζιτες
το μονο που ειμαστε ικανοι ειναι να την παιξουμε για παρτη της αλλιως ουτε να μας φτυσει!
εσυ εισαι για φτυσιμο σκατιαρηειστε για το πουτσο οι περισσοτεροι. η γυναικα ειναι αθλητρια μητερα και γυναικαρα αξιζει το σεβασμο μας γιατι αυτα πουκ ανει ειναι απιστευτα και εσεις τη συγκρινεται με βιζιτες
το μονο που ειμαστε ικανοι ειναι να την παιξουμε για παρτη της αλλιως ουτε να μας φτυσει!
...στο κανα επικαιρο .εσυ εισαι για φτυσιμο σκατιαρη
γιατι ζεις με επιδοματα και εισαι φτωχοπουστας
εγω το καλοκαιρι γαμαω ενα σωρο βουλγαρακια καισκοπιαναβορειομακεδονια στο ξενοδοχειο μου
θα του κατσει λες η ασημινα μετα απο αυτο?εσυ εισαι για φτυσιμο σκατιαρη
γιατι ζεις με επιδοματα και εισαι φτωχοπουστας
εγω το καλοκαιρι γαμαω ενα σωρο βουλγαρακια και σκοπιανα στο ξενοδοχειο μου
ειστε για το πουτσο οι περισσοτεροι. η γυναικα ειναι αθλητρια μητερα και γυναικαρα αξιζει το σεβασμο μας γιατι αυτα πουκ ανει ειναι απιστευτα και εσεις τη συγκρινεται με βιζιτες
τύπε επειδή είμαι δρομέας αντιλαμβάνομαι απόλυτα το τι έχει καταφέρει σαν αθλήτρια και είναι όντως πολύ καλή.
δεν καταλαβαίνω όμως ότι ενώ είναι μητέρα και αθλήτρια, έχει φτιάξει προς τα έξω αυτο το ξεκωλόπροφίλ που όλοι βλέπουμε.
λογικό μου φαίνεται κάποιος να την περάσει για βίζιτα. έμπαινα στο milf και με τους 10 πόντους
....τι σε απετρεψε τυπε?
γιατι που δεν ανεβασε την φωτο να τον παιξουμε εμεις που το πας?
Πολύ δυνατό μωρό... Μακάρι να έβγαινε στο κλαρί! Θα έκανα οικονομίες για ένα χρόνο άμα ήταν να μπώ μέσα της. Είναι διαρκώς μέσα στην καύλα!