You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ασημίνα Ιγγλέζου!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
PLM
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2019
- Like
- 46
- Πόντοι
- 1
έχεις κονέ ή έτσι το λες ?Σιγα τη γκομενα.βιζιτρονι κατ εξακολουθηση.τιποτα αληθινο εχει πανω της γιατι ολα πλαστικα τα βλεπω
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.522
- Πόντοι
- 9.931
Peacful_Warrior
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 238
- Πόντοι
- 36
mykonos live tv
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2018
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
wrangler1996
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2018
- Like
- 931
- Πόντοι
- 96
καυλαρος άνευ προηγουμένου
Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.347
- Πόντοι
- 2.356
Δεν πρεπει να υπαρχει μεγαλυτερο καβλομουνο αυτη τη στιγμη στη χωρα!
wrangler1996
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2018
- Like
- 931
- Πόντοι
- 96
σε τέτοια ηλικία κιόλας με τίποταΔεν πρεπει να υπαρχει μεγαλυτερο καβλομουνο αυτη τη στιγμη στη χωρα!
denexomiala
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2017
- Like
- 42
- Πόντοι
- 0
Ασημίνα Ιγγλέζου είναι μεγάλη καύλα. Απλά όλη αυτή η διασημότητα και η αυτοπεποίθηση θα με κόμπλαρε να την πηδήξω ακόμα και αν έκανε βίζιτες. Ασημίνα Ουστάζι έμπαινα πιο εύκολα. Γνώμη μου.
Θα ήθελε.... Αλλά...έχεις κονέ ή έτσι το λες ?
PLM
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2019
- Like
- 46
- Πόντοι
- 1
αυτό ακριβώς λέω,όλοι λένε για βίζιτες και άμα τους πεις τι και πώς,σφυρανε αδιάφορα,πηξαμε στους γνώστες εδώ μέσαΘα ήθελε.... Αλλά...
wrangler1996
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2018
- Like
- 931
- Πόντοι
- 96
ότι έχει ξεβιδωθει έχει ξεβιδωθει είναι η αλήθειαΗ γυναίκα είναι πάνω από 40 χρόνων, έχει δύο κόρες και έχει κορμάρα που θα ζήλευε 20χρονη. Βέβαια για να αποκτήσει αυτό το κορμί έχει "ξεβιδωθει" να τρέχει υπερμαραθωνιους σε όλα τα κατσαβραχα.
Δεν το πιστεύω τυπε. Απλώς της αρέσει να φωτογραφίζεται γυμνή και να προκαλεί. Φάτε μάτια ψάρια δηλαδή. Θα μου πεις πως το δέχεται ο άντρας της; Είναι πολύ σπάνιο στην Ελλάδα ο σύζυγός να είναι τόσο ακομπλεξαριστος με τα γυμνά της γυναίκας του. Και εγώ δεν θα ήμουνα. Τέτοιες "συμπεριφορές" τις συναντάμε συνήθως σε ζευγάρια στο εξωτερικό.ότι έχει ξεβιδωθει έχει ξεβιδωθει είναι η αλήθεια
Καλά θα κάνεις τυπε να το πιστέψεις!!!! Κάνει τρεις ώρες προπόνηση την ημέρα, έχει τρέξει και τερματίσει όλους τους αγώνες υπεραποστασεων σε βουνό στην χώρα μας. Είναι η μοναδική Ελληνίδα που τερματισε τον TDe Giants και ετοιμάζετε να πάει σε αγώνα 300 χλμ στα Ιμαλάια.... Και ναι ο άνδρας της και οι κόρες της είναι πάντα δίπλα της.Δεν το πιστεύω τυπε. Απλώς της αρέσει να φωτογραφίζεται γυμνή και να προκαλεί. Φάτε μάτια ψάρια δηλαδή. Θα μου πεις πως το δέχεται ο άντρας της; Είναι πολύ σπάνιο στην Ελλάδα ο σύζυγός να είναι τόσο ακομπλεξαριστος με τα γυμνά της γυναίκας του. Και εγώ δεν θα ήμουνα. Τέτοιες "συμπεριφορές" τις συναντάμε συνήθως σε ζευγάρια στο εξωτερικό.
Εννοώ ότι δεν πιστεύω ότι κάνει βίζιτες. Κατά τα άλλα συμφωνώ.Καλά θα κάνεις τυπε να το πιστέψεις!!!! Κάνει τρεις ώρες προπόνηση την ημέρα, έχει τρέξει και τερματίσει όλους τους αγώνες υπεραποστασεων σε βουνό στην χώρα μας. Είναι η μοναδική Ελληνίδα που τερματισε τον TDe Giants και ετοιμάζετε να πάει σε αγώνα 300 χλμ στα Ιμαλάια.... Και ναι ο άνδρας της και οι κόρες της είναι πάντα δίπλα της.
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.522
- Πόντοι
- 9.931
Μου αρέσει πάντως η αγωγή που δείχνει στις κόρες της, πέτα τον κώλο έξω κορίτσι μου για likes και αναγνωρισιμότητα.
Ναι ρε τυπε... Δεν έχει και χρόνο άλλωστε για βίζιτες....Εννοώ ότι δεν πιστεύω ότι κάνει βίζιτες. Κατά τα άλλα συμφωνώ.
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.522
- Πόντοι
- 9.931
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις