Νέα

Ασημίνα Ιγγλέζου!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356
Δεν πρεπει να υπαρχει μεγαλυτερο καβλομουνο αυτη τη στιγμη στη χωρα!

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.985
Πόντοι
6.515
δεν γνωρίζουμε αν κανει βίζιτες προφανως όμως καποιος πληρωνει για να παει στη ναουσα με το μαγιο στα χιονια
πιθανα η σελιδα του Mykonos live tv  :think:

denexomiala

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2017
Like
42
Πόντοι
0
Ασημίνα Ιγγλέζου είναι μεγάλη καύλα. Απλά όλη αυτή η διασημότητα και η αυτοπεποίθηση θα με κόμπλαρε να την πηδήξω ακόμα και αν έκανε βίζιτες. Ασημίνα Ουστάζι έμπαινα πιο εύκολα. Γνώμη μου.

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.273
Πόντοι
1.056
Η γυναίκα είναι πάνω από 40 χρόνων, έχει δύο κόρες και έχει κορμάρα που θα ζήλευε 20χρονη. Βέβαια για να αποκτήσει αυτό το κορμί έχει "ξεβιδωθει" να τρέχει υπερμαραθωνιους σε όλα τα κατσαβραχα.

wrangler1996

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2018
Like
931
Πόντοι
96
Η γυναίκα είναι πάνω από 40 χρόνων, έχει δύο κόρες και έχει κορμάρα που θα ζήλευε 20χρονη. Βέβαια για να αποκτήσει αυτό το κορμί έχει "ξεβιδωθει" να τρέχει υπερμαραθωνιους σε όλα τα κατσαβραχα.
ότι έχει ξεβιδωθει έχει ξεβιδωθει είναι η αλήθεια

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.273
Πόντοι
1.056
ότι έχει ξεβιδωθει έχει ξεβιδωθει είναι η αλήθεια
Δεν το πιστεύω τυπε. Απλώς της αρέσει να φωτογραφίζεται γυμνή και να προκαλεί. Φάτε μάτια ψάρια δηλαδή. Θα μου πεις πως το δέχεται ο άντρας της; Είναι πολύ σπάνιο στην Ελλάδα ο σύζυγός να είναι τόσο ακομπλεξαριστος με τα γυμνά της γυναίκας του. Και εγώ δεν θα ήμουνα. Τέτοιες "συμπεριφορές" τις συναντάμε συνήθως σε ζευγάρια στο εξωτερικό.

wicket

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Like
4.713
Πόντοι
441
Δεν το πιστεύω τυπε. Απλώς της αρέσει να φωτογραφίζεται γυμνή και να προκαλεί. Φάτε μάτια ψάρια δηλαδή. Θα μου πεις πως το δέχεται ο άντρας της; Είναι πολύ σπάνιο στην Ελλάδα ο σύζυγός να είναι τόσο ακομπλεξαριστος με τα γυμνά της γυναίκας του. Και εγώ δεν θα ήμουνα. Τέτοιες "συμπεριφορές" τις συναντάμε συνήθως σε ζευγάρια στο εξωτερικό.
Καλά θα κάνεις τυπε να το πιστέψεις!!!! Κάνει τρεις ώρες προπόνηση την ημέρα, έχει τρέξει και τερματίσει όλους τους αγώνες υπεραποστασεων σε βουνό στην χώρα μας. Είναι η μοναδική Ελληνίδα που τερματισε τον TDe Giants και ετοιμάζετε να πάει σε αγώνα 300 χλμ στα Ιμαλάια.... Και ναι ο άνδρας της και οι κόρες της είναι πάντα δίπλα της.

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.273
Πόντοι
1.056
Καλά θα κάνεις τυπε να το πιστέψεις!!!! Κάνει τρεις ώρες προπόνηση την ημέρα, έχει τρέξει και τερματίσει όλους τους αγώνες υπεραποστασεων σε βουνό στην χώρα μας. Είναι η μοναδική Ελληνίδα που τερματισε τον TDe Giants και ετοιμάζετε να πάει σε αγώνα 300 χλμ στα Ιμαλάια.... Και ναι ο άνδρας της και οι κόρες της είναι πάντα δίπλα της.
Εννοώ ότι δεν πιστεύω ότι κάνει βίζιτες. Κατά τα άλλα συμφωνώ.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.522
Πόντοι
9.931
Μου αρέσει πάντως η αγωγή που δείχνει στις κόρες της, πέτα τον κώλο έξω κορίτσι μου για likes και αναγνωρισιμότητα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom