Νέα

Ασιάτισσες μασέζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sailock
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 266
  • Εμφανίσεις 73K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Αυτή τη στιγμή τα δεδομένα είναι κάπως ασαφή και δυσοίωνα.
Υπάρχει η Γιόκο στο Βουλής 41, ήταν παλιά στο Κηφισίας 10 (άλλοτε ως γιαπωνέζα, άλλοτε ως κορεάτισσα)
Υπάρχει η Σίντυ στο Σινώπης
Αναφέρθηκε μια Φιλιππινέζα Νουμα στο Μούσες αλλά μάλλον ήταν μούφα, διότι ποτέ κανείς δεν την είδε
Υπάρχει και η Γιν Γιν στο Κατεχάκη που είναι κινέζα γλυκύτατη και πανέμορφη με καλό πρόγραμμα.
Παίζει μια ταυλανδέζα στο Moment massage στο Κουκάκι που κάνει μόνο φραπέ.

Η Γιν Γιν μου τράβηξε το ενδιαφέρον!

όμορφη αλλά δουλευει συνεχώς 3η βραδινή

manmegas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2018
Κριτικές
16
Like
1.078
Πόντοι
371
Να συμπληρώσω την Asia - jennifer στη Ζάνα

Awesome71

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
213
Πόντοι
21
Υπάρχει η Γιόκο στο Βουλής 41, ήταν παλιά στο Κηφισίας 10 (άλλοτε ως γιαπωνέζα, άλλοτε ως κορεάτισσα)
Αναφέρθηκε μια Φιλιππινέζα Νουμα στο Μούσες αλλά μάλλον ήταν μούφα, διότι ποτέ κανείς δεν την είδε
Υπάρχει και η Γιν Γιν στο Κατεχάκη που είναι κινέζα γλυκύτατη και πανέμορφη με καλό πρόγραμμα.

όμορφη αλλά δουλευει συνεχώς 3η βραδινή

Ναι; Γαμώτο.

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.102
Πόντοι
4.130
Ποιο Κατεχακη βρε παιδιά, υπαρχει το παλιό Κατεχακη?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.840
Πόντοι
19.795

Γιν σημαίνει έξυπνη. Γιν Γιν δύο φορές έξυπνη. :grin:

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.675
Πόντοι
456
μπορω να εχω πληροφοριες για το κατεχακη και την γιν γιν σε π.μ ?ευχαριστω

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Θυμάμαι στο μαρνης 28 παλιά ... την λουλου πολύ καλή...

Johnyrotten

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2011
Κριτικές
17
Like
521
Πόντοι
290
Ας έχει κάποιος την καλωσύνη να μας ενημερώσει για την Κινέζα στην Κατεχάκη! Στο 5 ή στο 8? Μήπως υπάρχει και άλλο επί της Κατεχάκη? Δεν με πειράζει να είναι studio αν και προτιμώ massage!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
ΥΓ: Η συνήθης Κινέζα μου (αυτή με τις πολλές προφυλάξεις στην οποία είχα αναφερθεί σε αντίστοιχο παλιότερο ποστ για Ασιάτισσες μασσέζ) μόλις έμαθε πως έχω γυρίσει από νησί πριν μια βδομάδα με έβαλε "καραντίνα" για μια βδομάδα ακόμη! Είπε να έχουν περάσει 15 μέρες! Τρέμει τον covid! Αυτό είναι ενοχλητικό αλλά έχει και την πλάκα του!

Mr. White

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
265
Πόντοι
21
Eπίσκεψη προχτές στο Moment. Μασάζ μιας ώρας με την Ταιλανδέζα -κατά δήλωση- Κρίσνα.
40 ευρώ η ζημιά με την κυρά στη ρεσεψιόν να δηλώνει εξ'αρχής ότι αν θέλω "κάτι πιο αισθησιακό" να δώσω άλλο ένα δεκάρικο στην κοπέλα.
Μασάζ ικανοποιητικό, happy ending μάλλον μηχανικό.
Η κοπέλα δεν είναι άσχημη - κλασσικός Ασιατικός σωματότυπος, για τους φανς του είδους.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Eπίσκεψη προχτές στο Moment. Μασάζ μιας ώρας με την Ταιλανδέζα -κατά δήλωση- Κρίσνα.
40 ευρώ η ζημιά με την κυρά στη ρεσεψιόν να δηλώνει εξ'αρχής ότι αν θέλω "κάτι πιο αισθησιακό" να δώσω άλλο ένα δεκάρικο στην κοπέλα.
Μασάζ ικανοποιητικό, happy ending μάλλον μηχανικό.
Η κοπέλα δεν είναι άσχημη - κλασσικός Ασιατικός σωματότυπος, για τους φανς του είδους.

Ισχύει ακόμα το ότι οι κοπέλες δεν παρελαύνουν για να τις δει ο πελάτης και απλά παίρνεις γουρούνι στο σακί;

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Έδωσες 30+10 ή 40+10?

Mr. White

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
265
Πόντοι
21
Ισχύει ακόμα το ότι οι κοπέλες δεν παρελαύνουν για να τις δει ο πελάτης και απλά παίρνεις γουρούνι στο σακί;

Πήγα για την Ταιλανδέζα την οποία και ζήτησα με το που μπήκα. Δε με ενδιέφερε να δω άλλες. Στην είσοδο ήταν κι αλλη μια τύπισσα, προφανώς μασέζ, νεαρούλα, μελαχρινη, όχι άσχημη.

Πλήρωσα 40+10.

Στα πλην οτι πήγα κατα τις 12.30 και παρόλο που έγραφαν στο σαιτ ότι ανοιγαν 11πμ δεν είχαν ακόμα ανοίξει.

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456

Πήγα για την Ταιλανδέζα την οποία και ζήτησα με το που μπήκα. Δε με ενδιέφερε να δω άλλες. Στην είσοδο ήταν κι αλλη μια τύπισσα, προφανώς μασέζ, νεαρούλα, μελαχρινη, όχι άσχημη.

Πλήρωσα 40+10.

Στα πλην οτι πήγα κατα τις 12.30 και παρόλο που έγραφαν στο σαιτ ότι ανοιγαν 11πμ δεν είχαν ακόμα ανοίξει.

Η Ταυλανδεζα σερβίρει μπριζόλα ?

Έκανες πρόταση ?

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.427
Πόντοι
736
υπαρχει αλλη μια στο TOTAL RELAX Ραβινε 22 η Λιζα εχει και μεγαλα βιζια για κινεζα παντα.Εξερετικο μασαζ και ειναι υπακουη σε οτι της πεις αν σε καταλαβει βεβαια χαχαχαχα.Παντως εχω περασει καλα οσες φορες εχω δοκιμασει

Μπορώ να έχω πληροφορίες για το κατάστημα και για το κορίτσι εάν θες στείλε μ σε pm

pipadoros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
9
Like
1.838
Πόντοι
216

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
Παίζει και αυτό, αν και απ' ότι γράφουν δεν περιλαμβάνει μπριζόλα, αλλά ίσως κανα φραπεδάκι μπορεί να παίζει.
Αν έχει δοκιμάσει κανένας συναγωνιστής, να μας πει.

μασαζ 1 ωρας-30ευρω,1μιση ωρα 50€
*Μασαζ απο γνησιες θεραπευτριες μασαζ!!!Με προυπηρεσια σε σπα του εξωτερικου κυριως στην Τουρκια!!!(5stars hotels spa)
*οχι σεξ

ρε οχι σεξ στην τουρκια εννοει,οτι δεν κανανε σεξ στην τουρκια:grin::grin::grin::grin::grin:

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
Παίζει και αυτό, αν και απ' ότι γράφουν δεν περιλαμβάνει μπριζόλα, αλλά ίσως κανα φραπεδάκι μπορεί να παίζει.
Αν έχει δοκιμάσει κανένας συναγωνιστής, να μας πει.
τυπε ειναι το ιδιο με αυτο που λεει στην προηγουμνη σελιδα ο mr.white.
τελειως ντεκαβλε φαση , και γενικα το μαγαζι δε ξερει τι θελει. Οταν αποφασισουν οτι θα προσφερουν γεναιωδωρο φραπε με καλαμακι τουλαχιστο τοτε θα επανεκτιμηθει. Μεχρι τοτε ειναι στα νο νο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom