Νέα

ασφαλεια αυτοκινητου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koukos0000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

koukos0000

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
243
Πόντοι
26
μαγκες θελω τα φωτα σας!πριν καμποσο καιρο τρακαρε ο αδερφος μου.ολικη.ιουνιο μηνα.η ασφαλεια του εχει εδρα το εξωτερικο.γινανε ολες οι κινησεις και μας ειπαν τα λεφτα θα της αποζημιωσης θα μπουν μεχρι μεσα οκτωμβριου.δεν μπηκαν.πηραμε τηλεφωο και μας λεει το υποκαταστημα εδω οτι δεν εχει δοθει εντολη πληρωμης.θα προωθησω το αιτημα σας.με λιγα λογια μας εμπεζουν.τα φωτα σας απο εδω και περα μαγκες.αναγκη!!!

MARIOS32

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
2.153
Πόντοι
3.415
μαγκες θελω τα φωτα σας!πριν καμποσο καιρο τρακαρε ο αδερφος μου.ολικη.ιουνιο μηνα.η ασφαλεια του εχει εδρα το εξωτερικο.γινανε ολες οι κινησεις και μας ειπαν τα λεφτα θα της αποζημιωσης θα μπουν μεχρι μεσα οκτωμβριου.δεν μπηκαν.πηραμε τηλεφωο και μας λεει το υποκαταστημα εδω οτι δεν εχει δοθει εντολη πληρωμης.θα προωθησω το αιτημα σας.με λιγα λογια μας εμπεζουν.τα φωτα σας απο εδω και περα μαγκες.αναγκη!!!

φίλε μου , έψαχνε ο αδελφός σου να γλυτώσει 20-30 € το εξάμηνο για να μην πάει σε μια μεγάλη εταιρεία και τωρα ψάχνει λύση! Κρίμα

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.887
Πόντοι
216

καλα να παθετε ... ετσι για να μαθετε !!!

aero111

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2014
Κριτικές
6
Like
480
Πόντοι
26
Ποια ασφαλεια φιλε

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.684
Πόντοι
4.546

Μυρίζει πουστιά η όλη υπόθεση αδερφέ μου!
Θα κοιτάξουν να σας τα φάνε.. τρελίτσα κι έτσι κατάλαβες!
Λοιπόν το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να βάλετε δικηγόρο.. ξέρω πολλά λεφτά αλλά διαφορετικά ΔΕΝ βλέπω φως στο τούνελ!
*Όπως προείπαν και oι άλλοι.. στις μέρες μας ΔΕΝ πρέπει για λίγα ευρώ κέρδος να ρισκάρεις να χάσεις πολλά περισσότερα!

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
365
Πόντοι
326
Κανε αγωγή γρήγορα μη τη κοπανήσουνε

Raymond Chandler

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2018
Like
2
Πόντοι
0
Πάρε ένα τηλέφωνο τον Γιάννη Τζανάτο - Μαλάτο!  :rockon:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Eλληνική ασφάλεια με έδρα στο εξωτερικό;Η δικιά σας ή του φταίχτη ;Τρέχα σε δικηγόρο ΧΘΕΣ!!!

IanAlderson

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Like
132
Πόντοι
16
Τύπε εγώ θα περίμενα μέχρι τέλος Νοεμβρίου και μετά θα τους κούμπωνα μια αγωγή για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Αν η απαίτηση είναι κάτω από 20.000 ευρώ η αγωγή σου πάει στο ειρηνοδικείο οπότε θεωρητικά θα ξεμπερδεψεις νωρίτερα.

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
παιδιά φίλος το 2005 τράκαρε με άλλο αμάξι. Έφταιγε ο άλλος βέβαια, παρόλα αυτά με μεικτή Interamerican παπάρια πήρε τελικά. Χάλασε ένα κάρο λεφτά σε τηλέφωνα και δουλειά δεν έγινε τελικά.. Προτιμήστε την πιο φτηνή και όντως όπως είπε ο πιο πάνω βγάλτε τα πέρα μόνοι σας...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Κατσε ρε χριστιανε μου, γιατι εχετε ασφαλεια εξωτερικου?

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
531
Πόντοι
96
Eλληνική ασφάλεια με έδρα στο εξωτερικό;Η δικιά σας ή του φταίχτη ;Τρέχα σε δικηγόρο ΧΘΕΣ!!!

Κατσε ρε χριστιανε μου, γιατι εχετε ασφαλεια εξωτερικου?

δεν νομιζω οτι εχουν ασφαλεια εξωτερικου ουτε οτι δραστηριοποιειται ασφαλιστικη στην ελλαδα με εδρα το εξωτερικο

ολες ειναι υποχρεωμενες να εχουν εδρα στην ελλαδα ωστε να ελεγχεται η επαρκεια κεφαλαιων τους

καποιες ειναι θυγατρικες διεθνων ομιλων και η μητρικη ειναι στο εξωτερικο (το να παρουσιαζεται η συγκεκριμενη σαν υποκαταστημα σκετο εμενα μου καθεται καπως περιεργα)

και επειδη το συνηθισμενο ειναι οι ασφαλιστικες να ψαχνουν και την παραμικρη λεπτομερεια ωστε να καθυστερησουν την πληρωμη το καλυτερο που μπορει να κανει καποιος σε τετοιες περιπτωσεις ειναι να τους τρεξει με δικηγορο - φυσικα τα εξοδα του δικηγορου και τυχον δικαστικα εξοδα θα τα ζητησει και αυτα απο την ασφαλιστικη

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
πολλες εταιριες εχουν εδρα εξωτερικο

qudos
dallbogg
qatar // evolution // nexus
city
euroins

τωρα αν σε απασχολει να γλυτωσεις 20-30ευρω κανε ασφαλεια εκει αν και αυτες δεν εχουν φιλικο διακανονισμο δηλαδη οπως και να χει δεν αποζημιωνεσαι απο αυτους εκτος αν θες μικτη/θραυση η κατι σχετικο

xxxa1a2b3c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2016
Κριτικές
6
Like
274
Πόντοι
281
Αν εχεις νομικη καλυψη, βαλε δικηγορο απο την ασφαλεια σου τζαπα.
Αν δεν στα δωσει η ασφαλεια του αλλου, νομιζω οτι μπορεις να κινηθεις εναντιον του ιδιοκτητη στο τελος. (δεν ειμαι σιγουρος για αυτο)

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.334
Πόντοι
3.556
Φτηνές ασφάλειες, φτηνά λάστιχα κλπ,, ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στο αλεύρι ... και μετά ζητάμε συμβουλές και ενέργειες 10πλασιες της ασφαλείας

Όταν το μουνακι όμως ζητήσει χαιλικι ξεβρακώνεστε μπας και γαμησετε

Guru43

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2018
Like
4
Πόντοι
0
Φτηνές ασφάλειες, φτηνά λάστιχα κλπ,, ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στο αλεύρι ... και μετά ζητάμε συμβουλές και ενέργειες 10πλασιες της ασφαλείας

Όταν το μουνακι όμως ζητήσει χαιλικι ξεβρακώνεστε μπας και γαμησετε
χαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom