Νέα

Άρθρο BDSM : Sissy Academy - Εκπαίδευση Femdom Σε Άλλο Επίπεδο !

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : Άρθρα BDSM: /p/bdsm_8.html

Άρθρο BDSM : Sissy  Academy -  Εκπαίδευση Femdom Σε  Άλλο Επίπεδο !
/2012/09/bdsm-sissy-academy-femdom.html




Το σημερινό άρθρο , σίγουρα θα ξυπνήσει μνήμες στους υποτακτικούς που απο τα τέλη της δεκαετίας του 90 , αναζητούσαν πηγές και οπτικοακουστικό υλικό στο διαδίκτυο απο Αφέντρες του εξωτερικού .

Προσωπικά , τότε , για πρώτη φορά ήρθα σε επαφή με έναν μεγάλο αριθμό ιστοχώρων (που σήμερα δυστυχώς έχει λιγοστέψει) τα οποία είχαν ένα πολύ εξειδικευμένο τομέα της Γυναικείας Κυριαρχίας .

Συγκεκριμένα αποκαλούνταν «Sissies  Academies» και το αντικείμενό τους ήταν σχετικό με την Μεταμόρφωση σε Γυναίκα (Feminization)  , την Εκπαίδευση Αρσενικής Τσούλας (Slut Training) καθώς και την χρήση δονητών και στραπον  (Dildo Training) σε υπάκουους υποτακτικούς .

Οι συγκεκριμένοι ιστοχώροι που συνήθως διεθύνονταν απο έμπειρες Αφέντρες , προέβαλλαν ένα πολύ συγκεκριμένο είδος πειθαρχίας έναντι των υποτακτικών που αποφάσιζαν ότι ήθελαν να αφεθούν στα έμπειρα χέρια τους .

Υπήρχε μια διαδικασία όπου ο υποτακτικός έπρεπε να υποβάλλει με σεβασμό ένα αίτημα στην Αφέντρα προκειμένου να τον δεχτεί στην «Ακαδημία» , στην συνέχεια , είχε να περάσει απο μια εξευτελιστική συνέντευξη μπροστά στην Αφέντρα / Διευθύντρια (Headmistress) της Ακαδημίας .



Στο σημείο αυτό , πρέπει να υπενθυμίσω ότι ο Εξευτελισμός (Humiliation) είναι ένα φετίχ που αποτελεί βασικό εργαλείο στην εκπαίδευση μέσα σε μια  «Ακαδημία» . Εάν ο υποτακτικός , εκπληρώνει  τα στάνταρ και τις προϋποθέσεις ,  επιλέγεται να ακολουθήσει ένα πρόγραμμα , με ιδιαίτερη αυστηρότητα και εξευτελισμό .

Η Εκπαίδευση σε Ακαδημία Για Αρσενικές Τσούλες , έχει ώς κύριο γνώμονα τον διαρκή και μόνιμο εξευτελισμό προκειμένου ο υποτακτικός να μάθει να φέρεται , να ντύνεται και να κινείται σαν γυναίκα .

Ξεκινάει συνήθως η εκπαίδευση απο την μετατροπή του σώματος (Body Modification) όπως λέγεται το στάδιο κατά το οποίο ο υποτακτικός , δέχεται αποτρίχωση απο το κορμί του παρουσία της Αφέντρας/Διευθύντρια προκειμένου να αποκτήσει δέρμα σαν κοριτσάκι , στην συνέχεια , προσαρμόζεται στα γεννετικά του όργανα κάποια συσκευή αγνότητας (chastity device) προκειμένου να ελέγχεται πλήρως ο οργασμός (Orgasm Control)  του και φυσικά να περιορίζεται και τέλος , ξεκινάει μια μακροσκελής εκπαίδευση στο γυναικείο ντύσιμο , στο make up , στο περπάτημα , στο γενικότερο φέρσιμο μιας Γυναίκας .




Ο υποτακτικός , υπό συνθήκες στέρησης του οργασμού (Orgasm Denial) και υπό διαρκή εξευτελισμό ( Humiliation ) και φυσικά σωματική τιμωρία όπου αυτό χρειάζεται (πχ Spanking) μαθαίνει σταδιακά να φέρεται , να ντύνεται και να περπατά σαν γυναίκα.

Η Αφέντρα/Διευθύντρια , πάντα φροντίζει να κλιμακώνει τον εξευτελισμό όπως για παράδειγμα να το μεταφέρει ώς προς το μικρό μέγεθος του πέους του ( Small Dick Humiliation ) ενώ φροντίζει να αποτυπώσει και με άλλους εξευτελιστικούς τρόπους την θέση της Αρσενικής Τσούλας όπως για παράδειγμα με την επιβολή ποδολαγνείας , είτε επιβάλλοντάς του Smothering , Ass Worship κλπ .

Σε αρκετές δε περιπτώσεις , οι Αφέντρες / Διευθύντριες μιας Ακαδημίας Για Αρσενικές Τσούλες , προσφέρουν και ακόμα πιο ακραίες Υπηρεσίες εξευτελισμού όπως Ουρολαγνεία ή Δημόσιο Εξευτελισμό , προκειμένου οι «Μεταμορφωμένοι» υποτακτικοί να διαμορφώσουν την απαραίτητη ψυχολογία υποταγής  για να περάσουν στον επόμενο βήμα εκπαίδευσης που δεν είναι άλλο απο την Εκπαίδευση Αρσενικής Τσούλας (Slut Training)  που φυσικά περιλαμβάνει όλα τα στάδια παιχνιδιών με δονητές και στραπον (Dildo Training)

Οι Αφέντρες στην Ακαδημία , σε αυτό το στάδιο είναι πραγματικά ανελέητες μιας και θεωρούν ότι ο απώτερος σκοπός κάθε εκπαιδευόμενου υποτακτικού είναι να μετατραπεί σε μια Αρσενική Τσούλα που θα υπηρετεί ένα πέος (πλαστικό ή μη) .

Το σέξ με τον υποτακτικό σε παθητικό ρόλο και την Αφέντρα με το στραπον σε ενεργητικό , είναι συνεχές , άμεσο , βίαιο και με πολύ εξευτελισμό και φυσικά με ένταση και μεγάλη χρονική διάρκεια .




Οι Αφέντρες/Διευθύντριες μιας Ακαδημιας για Αρσενικές Τσούλες , έχουν πολύ καλή γνώση της επιδρασης που έχει το στραπον σε έναν υποτακτικό και σίγουρα δείχνουν υπερβάλοντα ζήλο στην εκπαίδευσή του !

Στο τέλος της εκπαίδευσης , αυτό που συνηθιζόταν πολύ απο τις Επαγγελματίες Αφέντρες που είχαν τέτοιες «Ακαδημίες» ήταν η πανυγηρική αποφοίτηση της Αρσενικής Τσούλας , ικανοποιώντας έναν άντρα και ένα πραγματικό αντρικό πέος .

Πολλές φορές , υπήρχαν ζευγάρια Αφέντρας/σκλάβου όπου η Αφέντρα πήγαινε τον σύντροφό της στην Ακαδημία για εκπαίδευση προκειμένου να ικανοποιήσει μετά τους εραστές της σε ένα πρελούδιο φαντασιώσεων φετιχιστικού κερατώματος (Cuckold Fetish)


Ως δώρο αποφοίτησης , όταν η Αρσενική Τσούλα , ικανοποιήσει έναν ΄πραγματικό άντρα , μπροστά στις Αφέντρες της , ίσως της επιτρέψουν και μια εξευτελιστική εκτόνωση (Humiliating Release) ; ύστερα απο τόσες ημέρες Στέρησης Οργασμού.

Η φοίτηση σε μια τέτοια Ακαδημία , έμεινε ένα απλησίαστο όνειρο για όλους τους υποτακτικούς εδώ στην Ελλάδα οι οποίοι έμειναν να φαντασιώνονται σκηνές διαστροφής χαζεύοντας ιστοσελίδες όπως της Mrs Silk που ήταν η πιο διάσημη του είδους .

Παρακάτω έχω παραθέσει κάποιους συνδέσμους αλλά δυστυχώς , απο ότι έχω παρατηρήσει καιρό τώρα , οι Sissies Academies έχουν λιγοστέψει μιας και τα στούντιο ή dungeons ακολούθησαν μια πολιτική που προσέφερε πιο μεμονωμένες φαντασιώσεις που χωράνε στην διάρκεια ενός session .




Η συγκεκριμένη φαντασίωση , λόγω της μεγάλης χρονικής της διάρκειας που μπορεί να έφτανε και κάποιους μήνες , είχε καταστεί δαπανηρή απόλαυση για τους υποτακτικούς που ειδικότερα αυτές τις εποχές μαστίζονται απο την οικονομική κρίση .

Θα ξαναδημιουργηθούν πάλι στο παλαιότερο μεγαλείο τους ; Κανείς δεν ξέρει !

Πηγές :


Photographs

Διαβάστε Επίσης Σχετικά Άρθρα

Cuckolding – Κεράτωμα ! Υπηρετώντας Τον Εραστή Της Αφέντρας

Slut Training – Εκπαίδευση Αρσενικής Τσούλας
/2012/01/slut-training.html

Humiliation – Εξευτελισμός
/2011/08/humiliation-verbalactivepublic-etc.html

Small Dick Humiliation - Κοροϊδία Για Το Μέγεθος Του Πέους
/2011/11/small-dick-humiliation.html

Forced Feminization - Εξαναγκαστική Μεταμόρφωση σε Γυναίκα
/2011/11/forced-feminization-sissyfication.html

Public Humiliation – Δημόσιος Εξευτελισμός
/2011/11/m.html

Orgasm Denial – Στέρηση Οργασμού
/2011/11/orgasm-denial-massage.html

Dildo Training – Παιχνίδια Με Δονητές
/2011/08/strapon-playdildo-trainingtransformatio.html

Spanking – Ξυλιές , Μαστίγωμα
/2011/08/spanking.html

Watersports – Ουρολαγνεία
/2011/08/watersportsgolden-showerpissing.html

Smothering – Εξαναγκαστικό Στοματικό Σέξ

Ass Worship – Στοματικό Σέξ Απο Πίσω
/2011/09/ass-worshiplicking.html

Humiliating Release – Εξευτελιστική Εκτόνωση

 

andre duc

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2019
Μηνύματα
19
Like
0
Πόντοι
0
ποια κυρια θα με αναλαβει να περπατω γυναικια, κ.λ.π?
 

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Μηνύματα
67.574
Like
27.795
Πόντοι
5.506
α ρε τυποι...τι ονειρο ειχε δει η μαμα σας οταν σας ελεγε να φορατε ζακετα...
 

Doblenina

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2019
Μηνύματα
15
Like
18
Πόντοι
0
Εχεις κανει 33.000 μνμτα στο μπου και σε ενοχλησαν οι ζακετες των sissies??
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom