Νέα

Άρθρο BDSM : Mistresses Tea Party ! Οι Επαγγελματίες Αφέντρες Διασκεδάζουν

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 0
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : Άρθρα BDSM :
Ενότητα 1η
/p/bdsm_3.html
Ενότητα 2η
/p/blog-page_13.html


Άρθρο BDSM : Mistresses Tea  Party ! Οι Επαγγελματίες Αφέντρες Διασκεδάζουν

/2013/01/bdsm-mistresses-tea-party.html



Η κεντρική ιδέα του συγκεκριμένου άρθρου , έχει τις καταβολές της την δεκαετία του 1990 , όταν ο θαυμαστός κόσμος της Γυναικείας Κυριαρχία και του BDSM , άρχισε να χτίζεται στο διαδίκτυο που τότε στην Ελλάδα έκανε τα νηπιακά του βήματα .

Οι Επαγγελματίες Αφέντρες , πρώτες αντιλήφθηκαν το στρατηγικό πλεονέκτημα που τους έδινε το διαδίκτυο και ξεκινούσαν να στήνουν τις ιστοσελίδες τους και να μας σαγηνεύουν με τα δείγματα των «υπηρεσιών» υποταγής που προσέφεραν στους υποτακτικούς πελάτες τους !

Θυμάμαι τότε , μπορούσε κάποιος να βρει απο άκρως επαγγελματικά site μέχρι εντελώς ερασιτεχνικές προσπάθειες απο επαγγελματίες Αφέντρες στο Geocities ( τι θυμήθηκα !! ) .

Δυστυχώς στην Ελλάδα του 1990 , δεν υπήρχε η αντίστοιχη ανταπόκριση μιας ο χώρος της Γυναικείας Κυριαρχίας δεν είχε αρχίσει να αναδύεται με παρόμοιες προσπάθειες .

Η απόλυτη ιδέα στο κόσμο του BDSM και της Γυναικείας Κυριαρχίας , ήταν ο ιστοχώρος του Other World Kingdom ( OWK ) όπου ιδρύθηκε ένας χώρος στον οποίο οι άντρες ήταν υπόδουλοι σε σέξυ Τσέχες Αφέντρες που τον διοικούσαν !

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα , απέκτησε εκατομμύρια οπαδούς στο κόσμο , παρόλο που είχε μια κάπως αναχρονιστική σχεδίαση  και ο λόγος ήταν απλός! Η Ιδέα της υποταγής σε μια ομάδα απο Αφέντρες ήταν εξαιρετική !

Πράγματι ! Ποιός σκλάβος δεν θα ήθελε να βρεθεί σαν υπόδουλος υπήκοος σε όμορφες Αφέντρες .

Η ιδέα αυτή , σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ένα ταξίδι στην Τσεχία όπου ήταν η έδρα του ( OWK ) , αποτελούσε μια πολύ οικονομική και προσιτή λύση για τον μεσαίου εισοδήματος υποτακτικό  , έπέφερε μεγάλα κέρδη στους ιδιοκτήτες του ιστοχώρου ενός εκτός απο sessions  , οι δραστηριότητες επεκτάθηκαν και σε παραγωγές ταινιών κλπ .

Οι υπόλοιπες Ευρωπαίες Αφέντρες , ειδικά απο Αγγλία και Γερμανία , αισθάνθηκαν την πίεση του ανταγωνισμού και αποφάσισαν ότι έπρεπε και εκείνες να προσφέρουν ένα είδος (Group Domination) στους υποτακτικούς τους .

Έτσι λοιπόν , στα Dungeons της Αγγλίας , γεννήθηκε η ιδέα του Mistresses  Tea Party όπως ονομάστηκε και ουσιαστικά ήταν μια διαφορετική εκδοχή ομαδικής υποταγής (Group Domination ) .

Η ιδέα είχε ώς εξής :
(Συνέχιζεται .....  )
Αν Σας Ενδιαφέρει Το Συγκεκριμένο Άρθρο Ακολουθήστε Το Link :
/2013/01/bdsm-mistresses-tea-party.html


Διαβάστε Επίσης Σχετικά Άρθρα

Με Δύο Αφέντρες Είναι Καλύτερα

Εξευτελισμός & Υποταγή Μπροστά Στις Φίλες Της Αφέντρας

Αυτό που Θέλουν Οι Κυριαρχικές Γυναίκες

C.F.N.M – Γυμνός Σκλάβος Μπροστά Σε Αφέντρες

Αποκαλύπτοντας Τις Kinky Φαντασιώσεις

Group Domination – Ομαδική Υποταγή !

 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom