Νέα

Άρθρο BDSM : «Εξωτικά» Sex Toys ! Για Ακραία Κυριαρχία

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 0
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : Άρθρα BDSM :
Ενότητα 1η
/p/bdsm_3.html
Ενότητα 2η
/p/blog-page_13.html


Άρθρο BDSM : «Εξωτικά» Sex Toys ! Για Ακραία Κυριαρχία
/2013/02/bdsm-sex-toys.html



Η Γυναικεία Κυριαρχία , είναι στάση ζωής και πάνω απο όλα ψυχολογική διεργασία στο μυαλό τόσο του υποτακτικού , όσο και της Αφέντρας του .

Φυσικά , τα αξεσουάρ κυριαρχίας όπως δονητές , strapon , δεσμά , μαστίγια κλπ είναι απαραίτητα προκειμένου να μπορούν να υλοποιηθούν τα διάφορα σενάρια BDSM και οι διάφοροι ρόλοι επιθυμούν .

Η απόκτηση εξοπλισμού και διάφορων χρήσιμων αξεσουάρ , είναι μια αρκετά δύσκολη και χρονοβόρα υπόθεση μιας η ποικιλία τιμών και προϊόντων απαιτεί αναζήτηση , τόσο στο διαδίκτυο , όσο και στα ίδια τα καταστήματα .

Στο παρελθόν , έχω γράψει σχετικά με τον εξοπλισμό ενός dungeon και την αγορά βασικών sex toys (Πληροφορίες εδώ και εδώ )

Στο σημερινό άρθρο θα ασχοληθώ με τα πιο «εξωτικά» sexy toys , απο εκείνα που θέλουν ιδιαίτερο ψάξιμο τόσο στο κομμάτι των Φετίχ που πραγματεύονται αλλά και πρακτικού είδους «ψάξιμο» μιας και δεν είναι εύκολο να τα εντοπίσει κάποιος και να τα αγοράσει .

Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά τα πολύ εξειδικευμένα sexy toys που θα ήθελα κάποτε να δω να τα χρησιμοποιούν επαγγελματίες στην Ελλάδα

Rocket Dildo
(Πληροφορίες)



Πρόκειται για Δονητή μεταλλικό , ο οποίος έχει μια πολύ ιδιαίτερη δυνατότητα.
Μεταφέρει ηλεκτρικό ρεύμα και προκαλεί σόκ στο πρωκτό ενός υποτακτικού ο οποίος εκείνη την στιγμή το δέχεται απο την Αφέντρα του .

Piss Funnel
(Πληροφορίες)






Πολύ εξεζητημένο sex toy ! Ειναι μια μορφή χωνιού που δένει με ειδικά straps στο πρόσωπο του υποτακτικού και προσφέρεται για παιχνίδια με ουρολαγνεία. Εξυπηρετεί βέβαια ακόμα περισσότερο όταν ο υποτακτικός δεχθεί στο στόμα του το νέκταρ απο μια ή παραπάντω Αφέντρες

Locked Butt Plug
(Πληροφορίες)





Είναι μια επιστημονικά σχεδιασμένη πρωκτική τάπα η οποία όταν μπεί στο πρωκτό ενός σκλάβου , είναι πτυσσόμενη και ανοίγει ενώ μπορεί να κλειδωθεί και σε αλυσίδα με λουκέτο , κάνοντας την «μόνιμη» προσθήκη σε έναν υποτακτικό .

Male Milking Machines
(Πληροφορίες)





Οι μηχανές αυτές έχουν δανείστεί τον σχεδιασμό τους , απο αντίστοιχες συσκευές που αρμέγουν ζώα για την παραγωγή γάλακτος . Η διαφορά είναι ότι αυτές απευθύνονται στις Αφέντρες που θέλουν να αρμέξουν μηχανικά τους σκλάβους τους . Πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα προσθήκη σε Medical Femdom Φαντασιώσεις

Fucking Machines
(Πληροφορίες)



Οι συσκευές αυτές , πρωτοχρησιμοποιήθηκαν εκτενώς σε BDSM παραγωγές της γνωστής εταιρείας Kink.Com και θεωρούνται ώς ιδέες του παραγωγού Peter Acworth .
Μάλιστα , οι εν λόγω μηχανές , αποτελούν μικρά θαύματα της μηχανολογίας μιας και έχοντας ειδικά συστήματα κίνησης , επιτρέπουν το πρωκτικό σέξ σε σκλάβους και σκλάβες επι ώρες ολόκληρες  .
Στην άκρη τους μπορούν να προσαρμοστούν πολλά είδη δονητών .

Φυσικά υπάρχουν πολλά περίεργα και εξωτικά είδη sex toys . Ψάξιμο θέλει και φαντασία .

Ααα , ξέχασα και χρήματα φυσικά μιας και όπως καταλαβαίνετε , το ασυνήθιστο κοστίζει !!!


Διαβάστε Επίσης Σχετικά Άρθρα

Εξοπλίζοντας Ένα Dungeon
/2012/09/bdsm-dungeon.html

Προτάσεις Για Βασικό Εξοπλισμός Ενός Dungeon
/2013/01/dungeon.html

Αγορά Rocket Dildo

Αγορά Cocktail Piss Funnel

Αγορά Locked Butt Plug

Αγορά Male Milking Machines

Αγορά Fucking Machines


 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom