Νέα

Άρθρο BDSM : Candid Ουρολαγνεία !

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6

Πηγή : Άρθρα BDSM : /p/bdsm_9702.html

Άρθρο BDSM : Candid Ουρολαγνεία !
/2012/09/bdsm-candid.html

Η Ουρολαγνεία και γενικά τα λεγόμενα Watersports , χαρακτηρίζονται συνήθως ακραία φετίχ και μάλιστα πολλές φορές , ακόμα και συνειδητοποιημένοι υποτακτικοί με χρόνια εμπειρίας , διστάζουν να παραδεχτούν ότι τους αρέσει αυτό το φετίχ , ανοικτά σε BDSM διαδικτυακές κοινότητες .
Δεν είναι παρεξηγήσιμο σε καμία περίπτωση !
Ανθρώπινο είναι !
Το σημερινό άρθρο πάντως , δεν επιδιώκει να σας παρουσιάσει κάτι καινούριο . Εξάλλου , η Ουρολαγνεία , έχει αναλυθεί διεξοδικά σε παλαιότερο άρθρο ( πληροφορίες εδώ ) ..


Εκεί που θα ήθελα να σταθώ , είναι σε ένα περίεργο ρεύμα που υπήρξε στο διαδίκτυο , ειδικότερα στις αρχές του 2000 , για όσου θυμούνται και μάλιστα να ευχαριστήσω και τον φίλο αναγνώστη που το επισήμανε μιας και εγώ πραγματικά το είχα ξεχάσει .
Η Ουρολαγνεία λοιπόν , όπως οι περισσότεροι θυμούνται ήταν ένα φετίχ το οποίο για αρκετά χρόνια , καλύπτονταν μόνο απο κάποια ασιατικά σάιτ με φετιχιστικές ταινίες s/m και φυσικά απο Γερμανικές παραγωγές S/M.
Σύντομα , πρώτα στην Αμερικανική αγορά και φυσικά ύστερα στην Ρωσσική , η ουρολαγνεία αποενοχοποιήθηκε και τώρα πια είναι ένα απο τα βασικά φετίχ σε παραγωγές SM όπως η ποδολαγνεία , το Smothering , Strapon Training κλπ.

Το 2000 λοιπόν , και ενώ όλοι οι υποτακτικοί που αρέσκονταν στην Ουρολαγνεία αναζητούσαν μανιωδώς υλικό στο διαδίκτυο απο video samples και φωτογραφίες που έκαναν δειλά την εμφάνισή τους , ανακαλύφθηκε μια μεγάλη πηγή και μάλιστα προέκυψε απο τυχαία αναζήτηση .
Toilet Candid ονομαζόταν και μάλιστα , μπορούσε να το εντοπίσει κανείς και σε άσχετες με το SM ιστοσελίδες όπως Αμερικανικά φοιτητικά φόρουμ όπου οι φωτογραφίες με νεαρούς φοιτητές και φοιτήτριες που έκαναν εξαλλοσύνες έδιναν και έπαιρναν .
Προέκυψε λοιπόν , μια αγαπημένη φάρσα των φοιτητών που δεν ήταν άλλη απο τον αιφνιδιασμό ανύποπτων κοριτσιών την στιγμή που ουρούσαν , είτε σε τουαλέτα , είτε στην ύπαιθρο , είτε σε τουαλέτες κλάμπ κλπ .
Εντελώς ξαφνικά , σε μια εποχή που το εξειδικευμένο υλικό στο διαδίκτυο ήταν αρκετά δύσκολο να εντοπιστεί σε δωρεάν δείγματα , μπορούσε κάποιος να βρεί εκατοντάδες φωτογραφίες φοιτητριών που ουρούσαν σε κάθε είδους περιοχή και το σημαντικότερο με το χαμόγελο στο στόμα μιας και προφανώς αστιεύονταν εκείνη την στιγμή με τον/την «φωτογράφο» .

Η αγορά , έπιασε φυσικά το παλμό και την νέα φετιχιστική τάση και ξεκίνησαν οι πρώτες επαγγελματικές ιστοσελίδες με θέμα που δεν ήταν άλλο απο την «αυθόρμητη ούρηση» γυναικών που φυσικά δεν ήταν και τόσο αυθόρμητη πια.
Outdoor Pissing , Voyeur Pissing , Toilet Webcams , οι αναδυόμενοι ιστοχώροι ήταν κυριολεκτικά εκατοντάδες , χωρίς να υπολογίσω και αρκετούς μεμονωμένους ανθρώπους που κατά παράβαση κάθε νόμου και δεοντολογίας έβαζαν κρυφές κάμερες σε τουαλέτες και ανέβαζαν υλικό χωρίς την θέληση φυσικά κανενός .
Αρκετοί απο τους προαναφερόμενους παραβάτες συνελήφθησαν και μάλιστα τιμωρήθηκαν με αυστηρές ποινές όπως ακριβώς πρέπει να γίνεται σε ευνομούμενες πολιτείες μιας και καθε είδους ερωτική δραστηριότητα πρέπει να γίνεται με συναίνεση και χωρίς χαρακτηριστικά υποκλοπής .


Οι Ρώσοι μπήκαν δυναμικά και αυτοί στο παιχνίδι , όχι μόνο με τις πανέμορφες Ρωσίδες Αφέντρες που πια υποχρέωναν τους τυχερούς τους σκλάβους σε ουρολαγνεία αλλά με με ιστοσελίδες όπου υπήρχαν κάμερες σε τουαλέτες Γυναικών .
Η τρέλα της Candid Ουρολαγνείας , δεν έσβησε ποτέ και μέχρι σήμερα υπάρχουν εκατοντάδες ιστοσελίδες που παρέχουν αντίστοιχο υλικό .
Αντιθέτως , ο φοιτητόκοσμος , προφανώς βαρέθηκε αυτή την τρέλα μιας και σε μια μικρή αναζήτηση που έκανα για τις ανάγκες του άρθρου σήμερα , βρήκα ελάχιστες νέες φωτογραφίες .

Photographs :



Διαβάστε Επίσης Σχετικά Άρθρα
Watersports – Ουρολαγνεία
 

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Μηνύματα
3.324
Κριτικές
2
Like
405
Πόντοι
36
τσουλε σ εχουνε κατουρησει ποτε?

      :piss:
 

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Μηνύματα
932
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Τύπε πως καταλαβαίνεις στη φώτο αν όντως κατουράνε για να καβλώσεις ή αν χέζουν για να αλλάξεις φώτο αηδιασμένος?
 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
196
Πόντοι
866
Τύπε πως καταλαβαίνεις στη φώτο αν όντως κατουράνε για να καβλώσεις ή αν χέζουν για να αλλάξεις φώτο αηδιασμένος?
τυπε μονο μην παιζει αν δει κουραδι να καυλωσει πιο πολυ :grin:
 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
τσουλε σ εχουνε κατουρησει ποτε?

       :piss:
Ουρολαγνεία είναι πάντα κάτι που κάνω σε αυταρχικό πρόγραμμα!
Διάβασε τις κριτικές μου και θα καταλάβεις
Εσένα σε έχουν κατουρήσει ?  :piss:
 

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Μηνύματα
2.623
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Τα φετίχ (αν και το συγκεκριμένο ανήκει στις παραφιλίες)..αποτελεί σεξουαλική παρέκκλιση και όχι σεξουαλικο παιχνίδι όταν γίνεται μοναδικός τρόπος σεξουαλικής διέγερσης και ολοκλήρωσης, οταν επηρεάζει την καθημερινή λειτουργικότητα του ατόμου που την εφαρμόζει και δεν είναι επικεντρωμένα στο σύντροφο αλλά σε αυτό καθεαυτό το φετιχ...

Τέλος πάντων είναι πολύ προοδευτικο να συζητείται κάτι τέτοιο φίλε male tsouli. Καλά κάνεις και αναφέρεις το συγκεκριμενο φετιχ..αλλά δεν αξίζει να συνδιαλέγεσαι με άτομα του σαιτ που απλά μπαίνουν για να σε  ειρωνευτούν ..παρά μονο με αυτους που έχουν πργαματικό ενδιαφέρον.
Απέφευγε τους γιατι όσο τους απαντάς τους δίνεις τροφή για να πουν περισσότερα...

 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom