Νέα

Άρθρα BDSM : Η Γέννηση του Smothering / Ass Worship Fetish στα 90's

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 0
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή :
Άρθρα  BDSM : /p/bdsm_30.html

Άρθρα BDSM : Η Γέννηση του Smothering / Ass Worship Fetish στα 90's
/2012/04/bdsm-smothering-ass-worship-fetish-90s.html




Δεκαετία του 90  !
Οι παλαιότεροι ας θυμηθούν , οι νεώτεροι ας μάθουν για το πως ξεκίνησαν απο τις Η.Π.Α  , φετίχ που σήμερα κυριαρχούν στην BDSM σκηνή και φυσικά ακόμα και στο κρεβάτι μας μιας και το διαδίκτυο έγινε το εργαλείο που τα αποενοχοποίησε και τα διέδωσε σε εκατομμύρια ανθρώπους .

Βρισκόμαστε στην Ελλάδα της δεκαετίας του 1990 . Δυστυχώς “ψηφιακά αναλφάβητη” , με ταχύτητες διαδικτύου της τάξης των 33 – 56 kbps , οι πιο “οικονομημένοι” είχαν γραμμές ISDN δηλαδή 120 kbps .




Ατελείωτες νύχτες προκειμένου όλοι εμείς οι φετιχιστές που ανακαλύψαμε το νέο παράθυρο στο κόσμο να κατεβάσουμε τα βίντεο samples απο διάφορα sites απο επαγγελματίες Αφέντρες και να δούμε λίγο , ένα μικρό κομματάκι απο φετιχιστικές ταινίες .

Αναζητούσαμε σε sites  όπως famousbabes.com , themaniacs.com φωτογραφίες απο διασημότητες , ηθοποιούς και μοντέλα να ποζάρουν με τις ψηλοτάκουνες γόβες ή τα πατουσάκια τους εκτεθειμένα .




Στην Ελλάδα , αυταρχικά και φετιχιστικά προγράμματα ήταν ακόμα σε νηπιακό στάδιο και οι οικονομικές απαιτήσεις ήταν αρκετά υψηλές . Στα sex shops εύρισκε κανείς ταινίες sm με τιμές που ξεκινούσαν απο 30.000 δραχμές ( σε εποχές που ο μέσος μισθός ήταν 160.000 δρχ ) ενώ με 15.000 δρχ μπορούσε να πάρει κανείς πιο απλές ταινίες με απλά θέματα ( πχ spanking) ενώ εδώ πρέπει να τονίσω για να μην ξεχνιόμαστε ότι μιλάμε για ΒΙΝΤΕΟΚΑΣΕΤΕΣ !  Τα DVD ήταν ακόμα πιο ακριβά.
Το διαδίκτυο έφερε την πραγματική επανάσταση  !




Σε μια εποχή που όταν ζήταγε κάποιος απο μια κοπέλα σε οίκο ανοχής της Φυλής να της πιπιλήσει τα δακτυλάκια των ποδιών και εκείνη τον κοίταζε σαν εξωγήινο όν , πριν ακόμα έρθουν οι Ανατολικοευρωπαίες που τα αλλάξαν όλα στον αγοραίο έρωτα , ήρθε μια εταιρεία , η IBN Productions που έδωσε σάρκα και οστά σε μια απο τις πιο ενδόμυχες επιθυμίες ενός υποτακτικού !

Μιλάμε για την ατελείωτη δίψα ενός υποτακτικού να δεχτεί στο πρόσωπό του τα οπίσθια της Αφέντρας και να τα λατρέψει ! 

Η ορολογία Smothering / Ass worship μπήκε στην ζωή μας και τα μόντεμ πήραν φωτιά .

Η ΙΒΝ , στρατολόγησε τις πιο εντυπωσιακές pornstars , πρώην χορεύτριες στριπτήζ με εντυπωσιακά προσόντα , ειδικά στα οπίσθια και το όνειρο ξεκίνησε .

Θυμίζω χαρακτηριστικά μερικές απο τις αγαπημένες μου :

1.Eve Ellis






2.Kelly Ashton








3.Jewel Marceau





4.Taylor St. Claire







5.Brittany Andrews








6.Tracy Smith






Όλες οι παραπάνω ηθοποιοί , είτε έχουν αποσυρθεί , είτε βαδίζουν την 4η δεκαετία της ζωής τους  αλλά είναι οι πρωτοπόροι .


Είναι οι pornstars οι  οποίες  προκάλεσαν τόνους σπέρματος να χυθούν και μάλιστα πολλές φορές χωρίς να έχουν βγάλει ούτε κάν τα εσώρουχά τους .

Οι παλαιοί φετιχιστές και κυνηγοί sm υλικού , μπορεί να θυμηθούν εκείνη την εποχή , χωρίς το Youtube ή άλλα όμοια sites που σήμερα μπορεί κάποιος να βρει οτιδήποτε !

Ώρες αναζήτησης , ένα καινούριο video sample , ένα καινούριο αρχείο απο το napster η το Kazaa αργότερα , ένας φίλος στην άκρη του κόσμου που έστειλε αρχεία σε mail , ένα καινούριο site με φωτογραφίες σε πλήρη ανάλυση ( 800 Χ 600 !)

Όσο γράφω , αντιλαμβάνομαι ότι στην Ελλάδα υπήρξε μεγάλη δίψα για φετίχ και κίνκυ παιχνίδια . Έπρεπε να περάσουν τόσα χρόνια για να φτάσουμε στην σημερινή εποχή όπου κάποια βήματα γίνονται , τουλάχιστον απο τις επαγγελματίες .

Αν δεν ήταν οι επαγγελματίες , ειδικά κάποιες συγκεκριμένες περιπτώσεις με όραμα και ιδέες , ακόμα θα είμασταν στην λίθινη εποχή με ένα περιβάλλον αγοραίου έρωτα που θα έμοιαζε σαν να είχε βγεί απο το βιβλίο του Πετρόπουλου (Μπουρδέλο ) και περιέγραφε πόσο “λούμπεν” στοιχείο ήταν ο αγοραίος έρωτας στην Ελλάδα .

Τι μέλλει γενέσθαι ;  Με την οικονομική κρίση ειδικότερα ;

Δεν γνωρίζω ! Δεν ξέρω πως θα τελειώσει όλο αυτό το κακό ! Ίσως γυρίσουμε  στην εποχή των μοντεμ να ψάχνουμε ψήγματα φετιχιστικού υλικού επειδή εδώ θα έχουν καταστραφεί όλα .

Θα προσπαθήσω μόνο να είμαι αισιόδοξος  , για όσο ακόμα τα καταφέρνω .
Διαβάστε Επίσης Σχετικά Άρθρα :
Smothering – Εξαναγκαστικό Στοματικό Σέξ
/2011/08/pussy-worshipass-licking-smothering.html
Ass Worship – Γλείψιμο Απο Πίσω ! Η Γυναικεία Κυριαρχία Στην Πράξη
/2011/09/ass-worshiplicking.html
Facesitting – Απόλαυση για την Αφέντρα Και Τον Υποτακτικό
/2011/12/facesitting.html
Queening – Κάτω Απο Τα Οπίσθια Της Αφέντρας
/2012/03/queening-smothering.html
Οδοιπορικό Στα Μονοπάτια Του Πληρωμένου Έρωτα : 1ο
/2011/08/1.html
Οδοιπορικό Στα Μονοπάτια Του Πληρωμένου Έρωτα : 2ο
/2011/08/2.html
Οδοιπορικό Στα Μονοπάτια Του Πληρωμένου Έρωτα : 3ο
/2011/08/3.html
Αγοραίος Έρωτας : Η Εξέλιξη Των Αυταρχικών Προγραμμάτων Εως Και Σήμερα
/2012/01/blog-post.html
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom