Νέα

Άρθρα BDSM : Full Body Worship ! Το «Δώρο» Της Αφέντρας

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 0
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή :
Άρθρα BDSM :
Ενότητα 1 : /p/bdsm_3.html
Ενότητα 2: /p/blog-page_13.html


Άρθρα BDSM : Full Body Worship ! Το «Δώρο» Της Αφέντρας
/2012/11/bdsm-full-body-worship.html



Σε ένα Αυταρχικό Session , μια ικανή και έμπειρη Αφέντρα , ισορροπεί πάντα τον πόνο με την απόλαυση και μάλιστα έχοντας δημιουργήσει ένα  backround ψυχολογικής υποταγής που χωρίς αυτό , τίποτε δεν έχει νόημα .

Η Ψυχολογική υποταγή ενός σκλάβου , είναι λοιπόν το Άλφα και το Ωμέγα σε ένα αυταρχικό σενάριο ρόλων !

Πώς όμως επιτυγχάνεται ;



Έχουμε μιλήσει εκτενώς για τα φετίχ και τα αξεσουάρ καθώς και τις στολές που καθιερώνουν την Αφέντρα ώς σύμβολο εξουσίας στο μυαλό ενός υποτακτικού ! Υπάρχει όμως και κάτι ακόμα .

Η δίψα ενός υποτακτικού για υποταγή , έχει την βάση της στο μυαλό του , απο μια μεγάλη ανάγκη που έχει να υπηρετήσει την Αφέντρα και Θεά του . Θέλει να υποταχθεί , να υπομείνει τις τιμωρίες και τον εξευτελισμό αλλά πάνω απο όλα θέλει να «χρησιμοποιηθεί» απο την Αφέντρα του για την δική της ευχαρίστηση .

Αυτός είναι και ο λόγος που πολλές φορές Επαγγελματίες Αφέντρες που δεν έπιτρέπουν άμεση επαφή με τον υποτακτικό τους ( πχ να τους κάνει γλειφομούνι ή γλείψιμο πίσω ) , αποτυγχάνουν στο session που κάνουν !

Μα είναι τόσο σημαντικό το να κάνει ο υποτακτικός στοματικό σέξ στην Αφέντρα του;

Και βέβαια ! Είναι το Πάν για εκείνον , να νοιώσει ότι η Αφέντρα τον «αναγκάζει» να της χαρίσει έναν οργασμό με το στόμα του (oral sex slave)  ή ακόμα και να τον «αναγκάσει» να της κάνει σέξ ( sex slave )  .




Μέρος λοιπόν ενός Αυταρχικού session απο επαγγελματίες Αφέντρες, είναι και η  δυνατότητα που θα προσφέρουν στον υποτακτικό τους , να τους κάνει αυτό που στο κόσμο των Φετίχ ονομάζεται Full Body Worship .

Οι επιτυχημένες Αφέντρες πάντα το προσφέρουν ώς υπηρεσία και μάλιστα αρκετές το κάνουν για την δική τους ευχαρίστηση μιας και κανείς δεν λέει ότι μια Επαγγελματίας Αφέντρα δεν πρέπει να ικανοποιείται και η ίδια κατά την διάρκεια του session .

Μιλώντας λοιπόν για Full Body Worship εννοούμε την στιγμή εκείνη στην διάρκεια ενός session όπου η Αφέντρα , έχει εξευτελίσει τον υποτακτικό της , τον έχει τιμωρήσει ( spanking , χαστούκια κλπ ) και έχει έρθει η ώρα να τον «χρησιμοποιήσει» για την δική της απόλαυση .




Οι Επαγγελματίες Αφέντρες , έχουν το τρόπο να το κάνουν , αρχικά με την ποδολαγνεία και στην συνέχεια με το να επιβάλλουν στον σκλάβο τους να τους κάνει στοματικό σέξ , μπροστά και πίσω ( pussy worship ., ass worship)

Ακόμα θυμάμαι ένα έντονο session που είχα με την Αφέντρα Μπέτυ απο το Studio Oriental όπου μετά απο έντονες στιγμές εξευτελισμού , με διέταξε να της κάνω μασάζ για να χαλαρώσει ! Ήταν απο τις πιο ερωτικές στιγμές της ζωής μου  , καθώς της έκανα ένα απαλό μασάζ και την άκουσα να γουργουρίζει απο ευχαρίστηση ενώ λίγο πρίν είχα φάει τα σκαμπήλια μου .
Περιττό να σας πώ ότι επανήλθε ορεξάτη , με «υποχρέωσε» (λες και δεν ήθελα !! ) να της κάνω στοματικό σέξ μπροστά και πίσω και μετά πήρε τα ηνία με το στραπον της και δεν περιγράφεται το τι επακολούθησε !




Αυτό λοιπόν είναι το απόλυτο Full Body Worship !

Η Επαγγελματία Αφέντρα ( και όχι μόνο ) , αποφασίζει να γυρίσει τους όρους του session για την δική της ευχαρίστηση και μόνο προσφέροντας την απόλυτη αίσθηση υποταγής και στον σκλάβο της που κλειδώνει στο μυαλό του ότι κάθε ευχαρίστηση και ηδονή στην αφέντρα του είναι και δική του !




Μέσω του Full Body Worship ο υποτακτικός εκπαιδεύεται σαν πραγματικό σκλάβος στα θέλγητρα και τις επιθυμίες της Αφέντρας του ! Δοκιμάστε το ! Εϊναι η απόλυτη αίσθηση .


Διαβάστε Επίσης Σχετικά Άρθρα

Συνέντευξη Απο Την Αφέντρα Μπέτυ Του  Studio Oriental

Oral Sex Slave ! Ο Αγαπημένος Σκλάβος Των Γυναικών
/2012/06/oral-sex-slave.html

Sex Slave  ! Στην Υπηρεσία Της Αφέντρας

Αυτό Που Θέλουν Οι Κυριαρχικές Γυναίκες

Ανταμοιβές Της Αφέντρας Στον Υποτακτικό

Female Domination - Γυναικεία Κυριαρχία

Foot Worship - Ποδολαγνεία

Slut Training - Εκπαίδευση Αρσενικής Τσούλας

Humiliating Release – Εξευτελιστική Εκτόνωση

Studio Oriental


 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom