Νέα

Άρθρα BDSM : Electro stimulation & BDSM !

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 0
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : Άρθρα BDSM II : /p/blog-page_13.html

Άρθρα  BDSM : Electro stimulation & BDSM !
/2012/10/bdsm-electro-stimulation-bdsm.html


Προχωρώντας την περιήγησή μας στα «ενδότερα» του σκοτεινού αλλά και γοητευτικού συνάμα για πολλούς ανθρώπους κόσμου του BDSM , ανακαλύπτουμε ολοένα και περισσότερο , περισσότερο ακραία φετίχ που όχι και λίγες φορές , εγκυμονούν κινδύνους για την υγεία , ειδικά εάν δεν υπάρχει η απαιτούμενη παιδεία .

Ένα απο αυτά τα Φετίχ είναι και το Electro Stimulation  το οποίο έχει να κάνει με την πρόκληση πόνου και ερεθισμού με την χρήση ηλεκτρικού ρεύματος που παρέχεται μέσω ειδικών συσκευών sex toys




To Electro Stimulation , είναι ένα Φετίχ που ιστορικά έχει τις καταβολές του απο τα απάνθρωπα πειράματα των Ναζί επιστημόνων στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο όπου και κατανοήσαν ότι το ηλεκτρικό ρεύμα , όταν διοχετεύεται στο ανθρώπινο σώμα, εκτός απο πόνο , προκαλεί και σεξουαλική διέγερση και μάλιστα κόντρα στην βούληση του ατόμου που το δέχεται .

Τα συμπεράσματα των απάνθρωπων αυτών μελετών πέρασαν στις Η.Π.Α μέσω των Ναζί Επιστημόνων που πήραν πολιτικό άσυλο προκειμένου να στρατευτούν εναντίον της Ε.Σ.Σ.Δ κατά την διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου και φυσικά ενσωματώθηκαν στην Ιατρική και σε άλλες επιστήμες .




Γύρω λοιπόν στα 1950 άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους τα πρώτα συστήματα «παθητικής γυμναστικής» όπου οι μύες διεγείρονταν με την χρήση ηλεκτρικού ρεύματος ( κάτι σαν τις συσκευές του telemarketing ) ενώ και στην Ιατρικη επιστήμη άρχισαν να εμφανίζονται αντίστοιχες συσκευές για ερευνητικούς λόγους .

Δεν είναι γνωστό πότε ακριβώς άρχισε να χρησιμοποιείται το ηλεκτρικό ρεύμα ώς φετίχ παρά μόνο ενδεικτικά , αν κάποιος ανατρέξει σε πορνό βιντεοταινίες Bdsm στα μέσα περίπου της δεκαετίας του 90 θα δεί ότι δειλά δειλά , έκαναν την εμφάνισή τους σε κάποιες σκηνές «βασανισμού» .

Φυσικά στα sex shops έκαναν αντίστοιχη ημερομηνία και οι συσκευές αυτές οι οποίες έως και σήμερα εξελίσσονται διαρκών με την τελευταία λέξη της τεχνολογία .

Εάν για παράδειγμα ανατρέξουμε σε υλικό απο τις εταιρείες Kink.com , Club Domme , Men Are Slaves  κλπ , θα δούμε ότι υπάρχει μεγάλη ποικιλία και μάλιστα ακόμα και με τηλεχειρισμό όπου η Αφέντρα έχει τον έλεγχο μιας συσκευής που μπαίνει στα γεννητικά όργανα και την χειρίζεται απο μακριά .




Αρκετές επαγγελματίες Αφέντρες , το προσφέρουν στις παρεχόμενες υπηρεσίες τους και μάλιστα απο την δεκαετία του 90 .

Είναι πολύ σημαντικό , να επισημάνω όμως και τους κινδύνους για την υγεία κάποιου υποτακτικού που αποφασίζει να παίξει με το ηλεκτρικό ρεύμα .

Καταρχήν , όπως προέκυψε απο ένα ψάξιμο στο διαδίκτυο , έχουν συμβεί χιλιάδες ατυχήματα απο άτομα που αποφάσισαν να φτιάξουν αυτοσχέδιες συσκευές ή να χρησιμοποιήσουν απευθείας την πρίζα . ΛΑΘΟΣ !!!

Το φαινόμενο τραυματισμών απο αυτοσχέδια sex toys είναι σύνηθες , ειδικά στους δονητές όπου κάποιοι αντικαθιστούν με λαχανικά ή άλλα αντικείμενα και στο τέλος καταλήγουν στο νοσοκομείο .

Γιαυτό λοιπόν πάντα sex toys απο αντίστοιχα sex shops και όχι δικοί μας αυτοσχεδιασμοί !




Απο εκεί και πέρα , το Electro Stimulation εάν χρησιμοποιηθεί καθ’ υπερβολή μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό , έγκαυμα , προβλήματα στα νεύρα ενώ χρειαζεται  μεγάλη προσοχή όταν χρησιμοποιείται σε πιο προχωρημένες ηλικίες μιας και έχουν σημειωθεί μέχρι και καρδιακές ανακοπές απο την χρήση του .



Στο σημείο αυτό πρέπει να επισημάνω ότι στο εξωτερικό , όταν επισκεφτείτε dungeons και ζητήσετε ακραία παιχνίδια ( περιλαμβάνεται και το Electro Stimulation ) , οι επαγγελματίες Αφέντρες σας ζητάνε να υπογράψετε ένα ειδικό συμφωνητικό όπου αποδέχεστε όλους τους κινδύνους για την υγεία και την ζωή σας .

Αυτό σίγουρα πρέπει να το λάβετε υπόψη σας όσοι αναζητάτε τα ακραία παιχνίδια !

Πηγή : Links :
Διαβάστε Επίσης Σχετικά Άρθρα

Πλήρης Οδηγός Φετίχ και Kinky Παιχνιδιών
/p/bdsm.html

CBT ! Βασανισμός Πέους !
/2012/10/bdsm-cock-ball-torture-cbt.html

Femdom Clinics
/2012/10/bdsm-femdom-clinic.html

Παίζοντας Με Chastity Devices !
/2012/09/bdsm-chastity-devices.html

Sperm Feeding ! Εξευτελισμός Απο Την Αφέντρα
/2012/09/bdsm-sperm-feeding.html

Femdom Subspace ! Τα Σκοτεινά Μονοπάτια Της Υποταγής
/2012/10/femdom-subspace.html
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom