You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Άρτα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blackpele
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 30
- Εμφανίσεις 18K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 4.545
Ενα γεφυρι παιζει εχω ακουσει.
dfwk
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 406
- Πόντοι
- 316
Παιδιά υπάρχει ανάγκη και ροτάω στην ʼρτα υπάρχει τίποτα?
Γειά σου Πατριώτη!! Παλαιότερα είχα ακούσει ότι κάτι έπαιζε αλλά το κυνηγήσαν και έκλεισε... Αλλά λόγω μιας πρόσφατης εμπειρίας που είχα όταν κατέβηκα ένα τριήμερο τέλη Ιουνίου γνωρίσα ένα απίστευτο μωρό στο Απρόβλεπτο , την Τζούλια. Απίστευτο σκηνικό και το κυριότερο δεν πλήρωσα τίποτα....(πέρα από τα ποτά , το φαγητό και το ξενοδοχείο). Οπότε θα σου συμβούλευα να κάνεις κάτι παρόμοιο.
Τυχαία από περιήγηση σε ένα site Βρήκα μια ενδιαφέρουσα αγγελία μιας ρωσίδας στο που δίνει και κινητό τηλέφωνο...αν θέλει ή ξερει κάποιος κάτι ας ενημερώσει για τους περίοικους την πόλη...εγώ το καθήκον μου το έκαναν, χαιρετίσματα στην Αρτα...
vasillis2085
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Φίλε είδα και γω αυτό το τηλ, αλλά είναι μαϊμού, γάματα τίποτα απο πουτάνες εδώ
papacool
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2006
- Like
- 46
- Πόντοι
- 1
Πολύ λίγα πράγματα στην ʼρτα. Σύμπλεγμα και Απρόβλεπτο όπως και κάτι άλλα κολόμπαρα στην είσοδο της πόλης είναι για μπάτσες. Κλασικό κονσομασιόν με ποτά μπόμπες και υποτυπώδες στριπ (μόνο στο Σύμπλεγμα και το Απρόβλεπτο). Τώρα ο φίλος από πάνω που λέει για κάποια κοπελίτσα που κατάφερε να τραβήξει σε ξενοδοχείο μπορεί να έχει δίκαιο και μαγκιά του αλλά είναι η εξαίρεση.
Από cg δεν έχει πάρει το μάτι μου τίποτα τόσα χρόνια που πάω. Σίγουρα κάτι θα υπάρχει αλλά βαθιά χωμένο. Οπότε φίλε μου φαντάρε χτύπα καμιά παντρεμένη που παίζουν πάρα πολύ ή κανένα φοιτητάκι από το ΤΕΙ να βρεις την υγειά σου. Αλλιώς κάνε κονέ με τους πιο παλιούς να ανεβαίνεις Γιάννενα.
Από cg δεν έχει πάρει το μάτι μου τίποτα τόσα χρόνια που πάω. Σίγουρα κάτι θα υπάρχει αλλά βαθιά χωμένο. Οπότε φίλε μου φαντάρε χτύπα καμιά παντρεμένη που παίζουν πάρα πολύ ή κανένα φοιτητάκι από το ΤΕΙ να βρεις την υγειά σου. Αλλιώς κάνε κονέ με τους πιο παλιούς να ανεβαίνεις Γιάννενα.
tsolias1979
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Υπαρχει και το DNA και το BABY O για γαμω τα στριπτιτζαδικα και τα δυο με καλα γκομενακια!!!Συνολικα στην Αρτα υπαρχουν καμμια 10αρια
Συναγωνιστές,
επειδή μένω Αρτα, σας λέω ότι δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΕ!!!
Και όλα αυτά γιατί δεν αφήνει ο δεσπότης (παλιομαλάκας) να ανοίξει κάποιος κανά ρδελο...
Τα μόνα που υπάρχουν είναι κάτι κωλόμπαρα και από ότι έχω μάθει (μιας και δεν είναι του γούστου μου και δεν έχω πατήσει ποτέ μου και ούτε πρόκειται), μερικά για λίγες μέρες έχουν πολύ καλά μωρά! Βέβαια για να τα "σπρώξεις", πρέπει να τα σπρώξεις και εσύ τα ευρώ χοντρά, συν το γεγονός ότι πρέπει να τον ξέρεις τον ιδιοκτήτη - νταβατζή τους, γιατί έχει πέσει πολύ σύρμα στη τοπική ασφάλεια τώρα τελευταία και υποψιάζονται τους πάντες τώρα πια!
Ετσι λοιπόν, μόνο μέσω γνωστού και να έχετε πολλά πολλά φράγκα στη τσέπη...
Η καλύτερη λύση είναι οι φοιτήτριες του ΤΕΙ, που ψάχνονται και είναι πρόθυμες, αν είστε ωραίοι τύποι και ευγενικοί μαζί τους. Εχεις και το κεφαλάκι σου ήσυχο μιας και δεν είναι μόνιμες στη πόλη και αυτό σημαίνει ότι κάνουν τα πάντα και δε σε πρήζουν για "άλλα" μιας και σε ξέρουν ότι σε λίγα χρόνια το πολύ, θα πάρουν το πούλο από τη πόλη της Αρτας!
επειδή μένω Αρτα, σας λέω ότι δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΕ!!!
Και όλα αυτά γιατί δεν αφήνει ο δεσπότης (παλιομαλάκας) να ανοίξει κάποιος κανά ρδελο...
Τα μόνα που υπάρχουν είναι κάτι κωλόμπαρα και από ότι έχω μάθει (μιας και δεν είναι του γούστου μου και δεν έχω πατήσει ποτέ μου και ούτε πρόκειται), μερικά για λίγες μέρες έχουν πολύ καλά μωρά! Βέβαια για να τα "σπρώξεις", πρέπει να τα σπρώξεις και εσύ τα ευρώ χοντρά, συν το γεγονός ότι πρέπει να τον ξέρεις τον ιδιοκτήτη - νταβατζή τους, γιατί έχει πέσει πολύ σύρμα στη τοπική ασφάλεια τώρα τελευταία και υποψιάζονται τους πάντες τώρα πια!
Ετσι λοιπόν, μόνο μέσω γνωστού και να έχετε πολλά πολλά φράγκα στη τσέπη...
Η καλύτερη λύση είναι οι φοιτήτριες του ΤΕΙ, που ψάχνονται και είναι πρόθυμες, αν είστε ωραίοι τύποι και ευγενικοί μαζί τους. Εχεις και το κεφαλάκι σου ήσυχο μιας και δεν είναι μόνιμες στη πόλη και αυτό σημαίνει ότι κάνουν τα πάντα και δε σε πρήζουν για "άλλα" μιας και σε ξέρουν ότι σε λίγα χρόνια το πολύ, θα πάρουν το πούλο από τη πόλη της Αρτας!
Μπορείς να μας πείς κατι περισσότερο για τη Τζούλια?Γειά σου Πατριώτη!! Παλαιότερα είχα ακούσει ότι κάτι έπαιζε αλλά το κυνηγήσαν και έκλεισε... Αλλά λόγω μιας πρόσφατης εμπειρίας που είχα όταν κατέβηκα ένα τριήμερο τέλη Ιουνίου γνωρίσα ένα απίστευτο μωρό στο Απρόβλεπτο , την Τζούλια. Απίστευτο σκηνικό και το κυριότερο δεν πλήρωσα τίποτα....(πέρα από τα ποτά , το φαγητό και το ξενοδοχείο). Οπότε θα σου συμβούλευα να κάνεις κάτι παρόμοιο.
γεια σας και απο εμενα. ειμαι φανταρος στην Αρτα και απο οτι ακουσα απο κατι αρτινους εδω περα δεν παιζει κανα ρδελο. Αυτο που μου κινησε ομως το ενδιαφερον ειναι στην Σκουφα ενα ξενοδοχειο που λεγεται Rex εκει ειδα μια μαυρουλα να βγαινει απο μεσα και ηταν πολυ ξεκωλλο. αλλα δεν ξερω περισσοτερα. οποιος εχει πληροφοριες ας πει τπτ...
ειμαι φανταρος στην Αρτα
Tιμημένο υγειονομικό.....
γεια σας και απο εμενα. ειμαι φανταρος στην Αρτα και απο οτι ακουσα απο κατι αρτινους εδω περα δεν παιζει κανα ρδελο. Αυτο που μου κινησε ομως το ενδιαφερον ειναι στην Σκουφα ενα ξενοδοχειο που λεγεται Rex εκει ειδα μια μαυρουλα να βγαινει απο μεσα και ηταν πολυ ξεκωλλο. αλλα δεν ξερω περισσοτερα. οποιος εχει πληροφοριες ας πει τπτ...
Η καταγωγη μου ειναι απο εκει αλλα δεν μενω αρτα ειμαι αθηνα. Σαββατοκυριακο θα κατεβω θα ρωτησω και θα σου πω αλλα μαλλον σε βλεπω για Ιωαννινα
Αυτό το ξενοδοχείο το REX είναι το μέρος όπου μένουν οι κοπέλες από τα κωλόμπαρα. Γι' αυτό και είδες τη μαύρη να βγαίνει από εκεί μέσα. Πάω στοίχημα ότι ήταν χάλια, όπως είναι οι περισσότερες από αυτές.
Παλιότερα, μπορεί και ακόμα αν και δε το πιστεύω, ήταν γαμιστρώνας για τις παντρεμένες της πόλης μας, μιας και ο ιδιοκτήτης ήταν "τάφος".
Είπαμε Αρτα μόνο φοιτήτριες και αν είσαι ωραίος τύπος, τα σκας και αν έχεις τις κατάλληλες γνωριμίες.
Για νεότερα ξαναμιλάμε...
Παλιότερα, μπορεί και ακόμα αν και δε το πιστεύω, ήταν γαμιστρώνας για τις παντρεμένες της πόλης μας, μιας και ο ιδιοκτήτης ήταν "τάφος".
Είπαμε Αρτα μόνο φοιτήτριες και αν είσαι ωραίος τύπος, τα σκας και αν έχεις τις κατάλληλες γνωριμίες.
Για νεότερα ξαναμιλάμε...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 73
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 7
- Εμφανίσεις
- 783