Νέα

Αριστερό Bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gatoni9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gatoni9

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
3
Πόντοι
1
ρε παίδες,δε ξέρω αν το χει ξανα αναφέρει κανείς.Σε μια αναζήτηση που έκανα στην γοογλε μου εβγαλε αποτέλεσμα απο syriza.org , πάτησα και βγάινει το bourdela.

γουάτ δε φάκ!!!  :2funny: :s&m_2:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ρε παίδες,δε ξέρω αν το χει ξανα αναφέρει κανείς.Σε μια αναζήτηση που έκανα στην γοογλε μου εβγαλε αποτέλεσμα απο syriza.org , πάτησα και βγάινει το bourdela.

που να δεις και σε εξι μηνες που θα ειμαστε κυβερνηση μαν τι αλλο θα δεις....θα αλλαξουν πολλα στην ελλαδα :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εξαλλου το σαιτ ειναι κοκκινο.... ;)

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96

Μαγεία τύπε! Οι πιρφόροι εξαπλώνονται! :2funny:

OP
OP
gatoni9

gatoni9

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
3
Πόντοι
1
που να δεις και σε εξι μηνες που θα ειμαστε κυβερνηση μαν τι αλλο θα δεις....θα αλλαξουν πολλα στην ελλαδα :rockon:
Θα φέρετε αράπηδες "αδέρφια μας" να μας πηδάνε γυναίκες,αδερφές κτλ?  :s&m_2: :grin: >:(

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Θα φέρετε αράπηδες "αδέρφια μας" να μας πηδάνε γυναίκες,αδερφές κτλ?  :s&m_2: :grin: >:(
τα παντα ολα....και τωρα που σε πηδαει ο τροικανος κι η κυρα μερκελ τι καταλαβες δλδ;

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16

Χειρότερα δεν γίνεται! Θα μάθουν ότι ο Τσίπρας δίνει χαρτιά και θα πλακώσουν απο παντού!
Μόλις το μάθει όμως η μερκελ θα μας πετάξει έξω απο την Ευρώπη με τις κλωτσιές χάρη στο δουβλίνο δύο.  :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Κι αν δεν καθονται, θα τις κοπανανε στα βραχια στην Παρο.
αν ημουν γκλομπαλ γιαυτο σου το ποστ θα χες φαει μπαν....ατυχεστατο και απαραδεκτο με ελλειψη σεβασμου σε ενα ανθρωπινο δραμα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Χειρότερα δεν γίνεται! Θα μάθουν ότι ο Τσίπρας δίνει χαρτιά και θα πλακώσουν απο παντού!
Μόλις το μάθει όμως η μερκελ θα μας πετάξει έξω απο την Ευρώπη με τις κλωτσιές χάρη στο δουβλίνο δύο.  :2funny:
αλλον καημο δεν ειχαν μαν να ρθουν στην μπανανια μας που δεν εχει δουλειες να ξυνουν τα αρχιδια τους παρεα με μας

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
αλλον καημο δεν ειχαν μαν να ρθουν στην μπανανια μας που δεν εχει δουλειες να ξυνουν τα αρχιδια τους παρεα με μας

Τι στοίχημα βάζεις? Νομίζεις θα κάτσουν στις χώρες τους που έχουν πόλεμο και αν κλέψουν σκοτώσουν βιάσουν τους εκτελούν?
300 χιλιάδες Σύριοι καταφτάνουν. Ήδη έστειλαν 1900 μπάτσους στα σύνορα να τους κατεβάσουν Αθήνα.  :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Τι στοίχημα βάζεις? Νομίζεις θα κάτσουν στις χώρες τους που έχουν πόλεμο και αν κλέψουν σκοτώσουν βιάσουν τους εκτελούν?
300 χιλιάδες Σύριοι καταφτάνουν. Ήδη έστειλαν 1900 μπάτσους στα σύνορα να τους κατεβάσουν Αθήνα.  :2funny: :2funny: :2funny:
are you syrious?NO i m greek..... :grin:

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16

τα θες και τα λες? εκτος και ειστε 2 ατομα αλλος το πρωι και αλλος το βραδυ

OP
OP
gatoni9

gatoni9

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
3
Πόντοι
1
τα παντα ολα....και τωρα που σε πηδαει ο τροικανος κι η κυρα μερκελ τι καταλαβες δλδ;
Ελεος πια μ αυτό το επιχείρημα.Το ότι με γαμάει η Τρόικα σημαίνει ότι πρέπει να μη ληφθούν μέτρα για κοινωνικά προβλήματα?

Βέβαια υπάρχει και χειρότερο , αυτό που όταν αναφέρεις σε καμια Δούρου και λοιπούς αριστερο-φασίστες για το μεταναστευτικό σε παραμπεμπουν στον ΟΗΕ για τους πολεμους που προκαλλουν μετανάστευση.

Επισκέπτης
αν ημουν γκλομπαλ γιαυτο σου το ποστ θα χες φαει μπαν....ατυχεστατο και απαραδεκτο με ελλειψη σεβασμου σε ενα ανθρωπινο δραμα

Ελλειψη σεβασμου εχεις εσυ παλιοβλαμμενε στο ανθρωπινο δραμα της οικογενειας με το να μας σπας τα αρχιδια περι δικαιωματων εγχρωμων που φημιζονται για τα γαρυφαλα που μοιραζουν εκ παραδοσεως στις γυναικες τους :jerking:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ελεος πια μ αυτό το επιχείρημα.Το ότι με γαμάει η Τρόικα σημαίνει ότι πρέπει να μη ληφθούν μέτρα για κοινωνικά προβλήματα?
ναι....εξαλλου τα μετρα τα περιβοητα τα βλεπω καθε μερα εδω και τρια τεσσερα χρονια να λαμβανονται απο μη αριστερες κυβερνησεις......απο τα πολλα ριζοσπαστικα μετρα εχω κατεβασει πεντε νουμερα στα παντελονια...... :jerking:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ελλειψη σεβασμου εχεις εσυ παλιοβλαμμενε στο ανθρωπινο δραμα της οικογενειας με το να μας σπας τα αρχιδια περι δικαιωματων εγχρωμων που φημιζονται για τα γαρυφαλα που μοιραζουν εκ παραδοσεως στις γυναικες τους :jerking:
ριχνεις το επιπεδο της συζητησης μαν ......θα σκεφτω σοβαρα πως να αντιμετωπισω αυτο το προβλημα πιανοντας τα αρχιδια μου.......

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
0
Εμφανίσεις
2K
Απαντήσεις
0
Εμφανίσεις
997

Stories

Νέο!

Stories