Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Μπα σπιτι… με κλιματιστικο…ελπιζω να μην εισαι στον καφενε και τ κανεις πουτανα ολα.
Μπα σπιτι… με κλιματιστικο…ελπιζω να μην εισαι στον καφενε και τ κανεις πουτανα ολα.
Επσας εχει γαμησει ο Μπουξος..επομενη καταρα του στον γαυρο το νου σας..τον Παναθηναικο θα τον αφησει ησυχο ειναι φιλος
η κουλα αποκλειστηκε απο την 3η ομαδα της βοσνιας με μπατζετ 250 χιλιαρικα.......Του χρόνου οι Ελληνικές ομάδες θα παίζουν στο 5χ5...
Εγώ δεν θέλω μεροκάματο!Καλά που τελειώσατε μπουρδελα για να δούμε κ καμία ταινία με τον Στάθη Ψάλτη!
Εγώ δεν θέλω μεροκάματο!
Θέλω 1000άρα μηχανή και θάνατο!!!
Δεν φταίει ο Ντένις (που παρεμπιπτόντως δεν τον πιστεύω, άσε που νομίζω ότι ο Κουεστα είναι καλύτερος του) αλλά ο Μπελανουαν, που έχασε τον παίχτη του και πήρε την κεφαλιά και μας το εμπηξε!!!Στο 120 ρε μαλακες; Σου πηρε ο αλβανος τη κεφαλια ρε πουστη ντενις γαμω τα παντα σου…
Ανείπωτη τραγωδία: Ο Λούμορ υπέγραψε στον Άρη και το μωράκι του έφυγε από τη ζωήΜια αδιανόητη τραγωδία έζησε το απόγευμα της Παρασκευής ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής του Άρη Λούμορ Αγκμπενιένου ο οποίος βίωσε τη χαρά της υπογραφής του νέου του συμβολαίου με την ομάδα της Θεσσαλονίκης ταυτόχρονα με τον πόνο του για τον άδικο χαμό του νεογέννητου γιου του. Ειδικότερα, Λούμορ...
www.dikaiologitika.gr
|
Ανείπωτη τραγωδία: Ο Λούμορ υπέγραψε στον Άρη και το μωράκι του έφυγε από τη ζωή
Μια αδιανόητη τραγωδία έζησε το απόγευμα της Παρασκευής ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής του Άρη Λούμορ Αγκμπενιένου ο οποίος βίωσε τη χαρά της υπογραφής του νέου του συμβολαίου με την ομάδα της Θεσσαλονίκης ταυτόχρονα με τον πόνο του για τον άδικο χαμό του νεογέννητου γιου του. Ειδικότερα, Λούμορ...www.dikaiologitika.gr
Τα πήρα άσχημα χθες (και δεν είμαι Αρειανός).α ρε ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΕ χασαμε αδικα
και εγω δεν ειμαι Αρης αλλα μου την εδωσε και μενα...και για την Αεκ μου την εδωσε..Τα πήρα άσχημα χθες (και δεν είμαι Αρειανός).
Γαμώ το κέρατό μου δηλ στο τελευταίο λεπτό της παράτασης.
Οι μαλάκες οι γαύροι εντωμεταξύ, να έχουν όρεξη για καζούρα.
και εγω δεν ειμαι Αρης αλλα μου την εδωσε και μενα...και για την Αεκ μου την εδωσε..
Δεν έφαγες το βράδυ;και εγω δεν ειμαι Αρης αλλα μου την εδωσε και μενα...και για την Αεκ μου την εδωσε..
λιγο παγωτο αλομα μονοΔεν έφαγες το βράδυ;
Φαντάσου πίκρα να είσαι μέσα.και εγω δεν ειμαι Αρης αλλα μου την εδωσε και μενα...και για την Αεκ μου την εδωσε..
Α το ωραίο με τις τρεις γευσειςλιγο παγωτο αλομα μονο
στην αεκ ηταν φιλος μου..πραγματι η πικρα μεσα στο γηπεδο ειναι χειροτερηΦαντάσου πίκρα να είσαι μέσα.
Στο 120' ρε πούστη.
Τεσπα - τα έχει η πουτάνα η μπάλα αυτά.