thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
ασε να απαντήσει αυτός
Απο τον τελικο και μετα ειπα,οπου αρχισαν τα μεγαλα λαθη,κατ αρχας η περιπτωση Αβρααμ,η απαξιωση Μπαγιεβιτς και ολα τα επακολουθα με δηλωσεις και ενεργειες...τί έκανε στον τελικό;
Άντε μαλάκα βγάλε τη μέσκα, σε εμποδίσει και στο διάβασμα. Μετά τον τελικό λέει
αυτό ήθελα να πεις ρε μεγάλε,Κατα τη διαρκεια του τελικου,φυσικα με χαλασαν οι υψηλοι τονοι...θαρρεις και παιζαμε φιλικο με τη Β' ομαδα...
Σε αυτο φταιν αυτοι που ανεφερες προηγουμενως και συμφωνω απολυτα...καλο το οπαδιλικι και πραγματικα ο Αρης εχει ισχυροποιηθει οπαδικα παρα πολυ αλλα οταν παει να μπλεξει με την ομαδα δεν κανει καλο...παντως,για να λεμε και την πληρη αληθεια,την εποχη που οι οπαδοι αρχισαν ΄ν'ασχολουνται δεν υπηρχε φως απο αλλου...για τον αβραάμ και τον μπάγιεβιτς φταίει ο λάμπρος τελικά;
γιατί εγώ νόμιζα οτι έφταιγαν ο αβραάμ και ο μπάγιεβιτς
Α ναι, και ο νεμπεγλέρας...
Αυτοί έφταιγαν γιατί ήθελαν να φύγουν. Απλά ο Λάμπρος το χειρίστηκε μαλακωδώς και απο κει άρχισε η σχιζοφρένειαγια τον αβραάμ και τον μπάγιεβιτς φταίει ο λάμπρος τελικά;
γιατί εγώ νόμιζα οτι έφταιγαν ο αβραάμ και ο μπάγιεβιτς
Α ναι, και ο νεμπεγλέρας...
Προσωπικα στραβωσα απο τους χειρισμους του απο τον τελικο και μετα...
Το λεγα και τοτε και μαλιστα στο θρεντ των γαβρων,μη με βαζεις να το ψαχνω,αν μας διαβαζει κανενας γαβρος μπορει να το θυμηθει...Μεγα λαθος και χρεωνεται αποκλειστικα στη διοικηση,ο οπαδος δικαιουται να ειναι οσο τρελλαμενος θελει,η διοικηση οχι...αυτό ήθελα να πεις ρε μεγάλε,
που να πάρουν χαμπάρι όμως τα ζώα...
γιατί να φταίνε; σε μικρότερες ομάδες πήγαν;Αυτοί έφταιγαν γιατί ήθελαν να φύγουν. Απλά ο Λάμπρος το χειρίστηκε μαλακωδώς και απο κει άρχισε η σχιζοφρένεια
Όχι ρε χαμένε, "φταίνε" γιατί απλά θέλαν να φύγουν από τον ΑΡΗ. Επαγγελματίες είναι και κοιτάνε το συμφέρον τους. Εμένα όμως σαν οπαδό δεν με νοιάζει αυτό. Τι θέλεις να τους χτυπήσω και φιλικά την πλάτη; Απλά δεν θα έκανα αυτό που έκανε ο Λάμπρος.γιατί να φταίνε; σε μικρότερες ομάδες πήγαν;
μέχρι και ο νεμπεγλέρας πήγε σε μεγαλύτερη ομάδα. Ξέρεις πόσο πληθυσμό έχει το Περιστέρι ;![]()
![]()
![]()
Σαν ξεψάρωσαν πολύ στο DROM. Που θα μου πεις και για τα Αιλινοικά μουμάλλον τα ελληνικά σας είναι ΓΤΠ
Οχι τα δικά σου , του πέτρου και του κάφρου...
εντάξει ρε φίλε, σε άλλες ομάδες τους χτυπάνε φιλικά την πλάτη, ειδικά αν οι διοικούντες μπορούν να μπουν στο "πετσί" των παιχτών (βλέπε περιπτώσεις Κουτσιανικούλη που ο πρόεδρος τον έφερε ο ίδιος, Χριστοδουλόπουλος, Μελίσσης κτλ)Όχι ρε χαμένε, "φταίνε" γιατί απλά θέλαν να φύγουν από τον ΑΡΗ. Επαγγελματίες είναι και κοιτάνε το συμφέρον τους. Εμένα όμως σαν οπαδό δεν με νοιάζει αυτό. Τι θέλεις να τους χτυπήσω και φιλικά την πλάτη; Απλά δεν θα έκανα αυτό που έκανε ο Λάμπρος.
Καλά κάνουν. Εγώ την ψωνίζω όταν φεύγουν παίκτες που γουστάρω. Πχ τον Ίβιτς μέχρι και φιλί στο στόμα θα του έδινα όταν έφευγεεντάξει ρε φίλε, σε άλλες ομάδες τους χτυπάνε φιλικά την πλάτη, ειδικά αν οι διοικούντες μπορούν να μπουν στο "πετσί" των παιχτών (βλέπε περιπτώσεις Κουτσιανικούλη που ο πρόεδρος τον έφερε ο ίδιος, Χριστοδουλόπουλος, Μελίσσης κτλ)
Κάποιοι άλλοι τους βάζουν μέσα σε ένα αμάξι με ένα μπράβο...
μπα, αυτός γουστάρει την άρτεμις...Καλά κάνουν. Εγώ την ψωνίζω όταν φεύγουν παίκτες που γουστάρω. Πχ τον Ίβιτς μέχρι και φιλί στο στόμα θα του έδινα όταν έφευγε
Μωρη ξεδιαντροπη,εσυ ησουν που τον κυνηγουσες με τα εσωρουχα οταν εφευγε...ντροπη!Καλά κάνουν. Εγώ την ψωνίζω όταν φεύγουν παίκτες που γουστάρω. Πχ τον Ίβιτς μέχρι και φιλί στο στόμα θα του έδινα όταν έφευγε
Στην περιπτωση Κουτσιανικουλη,ο Γκαγκατσης μπηκε στο πετσι του Τζωρτζογλου...εντάξει ρε φίλε, σε άλλες ομάδες τους χτυπάνε φιλικά την πλάτη, ειδικά αν οι διοικούντες μπορούν να μπουν στο "πετσί" των παιχτών (βλέπε περιπτώσεις Κουτσιανικούλη που ο πρόεδρος τον έφερε ο ίδιος, Χριστοδουλόπουλος, Μελίσσης κτλ)
Κάποιοι άλλοι τους βάζουν μέσα σε ένα αμάξι με ένα μπράβο...
μαγκιά μαςΣτην περιπτωση Κουτσιανικουλη,ο Γκαγκατσης μπηκε στο πετσι του Τζωρτζογλου...