Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
ασε να απαντήσει αυτός

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
τί έκανε στον τελικό;
Απο τον τελικο και μετα ειπα,οπου αρχισαν τα μεγαλα λαθη,κατ αρχας η περιπτωση Αβρααμ,η απαξιωση Μπαγιεβιτς και ολα τα επακολουθα με δηλωσεις και ενεργειες...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Κατα τη διαρκεια του τελικου,φυσικα με χαλασαν οι υψηλοι τονοι...θαρρεις και παιζαμε φιλικο με τη Β' ομαδα...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
για τον αβραάμ και τον μπάγιεβιτς φταίει ο λάμπρος τελικά;

γιατί εγώ νόμιζα οτι έφταιγαν ο αβραάμ και ο μπάγιεβιτς

Α ναι, και ο νεμπεγλέρας...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Κατα τη διαρκεια του τελικου,φυσικα με χαλασαν οι υψηλοι τονοι...θαρρεις και παιζαμε φιλικο με τη Β' ομαδα...
αυτό ήθελα να πεις ρε μεγάλε,

που να πάρουν χαμπάρι όμως τα ζώα...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66

Σε αυτο φταιν αυτοι που ανεφερες προηγουμενως και συμφωνω απολυτα...καλο το οπαδιλικι και πραγματικα ο Αρης εχει ισχυροποιηθει οπαδικα παρα πολυ αλλα οταν παει να μπλεξει με την ομαδα δεν κανει καλο...παντως,για να λεμε και την πληρη αληθεια,την εποχη που οι οπαδοι αρχισαν ΄ν'ασχολουνται δεν υπηρχε φως απο αλλου...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Αυτοί έφταιγαν γιατί ήθελαν να φύγουν. Απλά ο Λάμπρος το χειρίστηκε μαλακωδώς και απο κει άρχισε η σχιζοφρένεια

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
αυτό ήθελα να πεις ρε μεγάλε,

που να πάρουν χαμπάρι όμως τα ζώα...
Το λεγα και τοτε και μαλιστα στο θρεντ των γαβρων,μη με βαζεις να το ψαχνω,αν μας διαβαζει κανενας γαβρος μπορει να το θυμηθει...Μεγα λαθος και χρεωνεται αποκλειστικα στη διοικηση,ο οπαδος δικαιουται να ειναι οσο τρελλαμενος θελει,η διοικηση οχι...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Αυτοί έφταιγαν γιατί ήθελαν να φύγουν. Απλά ο Λάμπρος το χειρίστηκε μαλακωδώς και απο κει άρχισε η σχιζοφρένεια
γιατί να φταίνε;  σε μικρότερες ομάδες πήγαν;

μέχρι και ο νεμπεγλέρας πήγε σε μεγαλύτερη ομάδα.  Ξέρεις πόσο πληθυσμό έχει το Περιστέρι ;  :grin: :grin: :grin:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
γιατί να φταίνε;  σε μικρότερες ομάδες πήγαν;

μέχρι και ο νεμπεγλέρας πήγε σε μεγαλύτερη ομάδα.  Ξέρεις πόσο πληθυσμό έχει το Περιστέρι ;  :grin: :grin: :grin:
Όχι ρε χαμένε, "φταίνε" γιατί απλά θέλαν να φύγουν από τον ΑΡΗ. Επαγγελματίες είναι και κοιτάνε το συμφέρον τους. Εμένα όμως σαν οπαδό δεν με νοιάζει αυτό. Τι θέλεις να τους χτυπήσω και φιλικά την πλάτη; Απλά δεν θα έκανα αυτό που έκανε ο Λάμπρος.

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Όχι ρε χαμένε, "φταίνε" γιατί απλά θέλαν να φύγουν από τον ΑΡΗ. Επαγγελματίες είναι και κοιτάνε το συμφέρον τους. Εμένα όμως σαν οπαδό δεν με νοιάζει αυτό. Τι θέλεις να τους χτυπήσω και φιλικά την πλάτη; Απλά δεν θα έκανα αυτό που έκανε ο Λάμπρος.
εντάξει ρε φίλε, σε άλλες ομάδες τους χτυπάνε φιλικά την πλάτη, ειδικά αν οι διοικούντες μπορούν να μπουν στο "πετσί" των παιχτών (βλέπε περιπτώσεις Κουτσιανικούλη που ο πρόεδρος τον έφερε ο ίδιος, Χριστοδουλόπουλος, Μελίσσης κτλ)

Κάποιοι άλλοι τους βάζουν μέσα σε ένα αμάξι με ένα μπράβο...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
μπράβο όχι όπως λέμε ζήτω, έτσι;

το άλλο, το ουσιαστικό, αν με πιάνεις...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
εντάξει ρε φίλε, σε άλλες ομάδες τους χτυπάνε φιλικά την πλάτη, ειδικά αν οι διοικούντες μπορούν να μπουν στο "πετσί" των παιχτών (βλέπε περιπτώσεις Κουτσιανικούλη που ο πρόεδρος τον έφερε ο ίδιος, Χριστοδουλόπουλος, Μελίσσης κτλ)

Καλά κάνουν. Εγώ την ψωνίζω όταν φεύγουν παίκτες που γουστάρω. Πχ τον Ίβιτς μέχρι και φιλί στο στόμα θα του έδινα όταν έφευγε

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Καλά κάνουν. Εγώ την ψωνίζω όταν φεύγουν παίκτες που γουστάρω. Πχ τον Ίβιτς μέχρι και φιλί στο στόμα θα του έδινα όταν έφευγε
μπα, αυτός γουστάρει την άρτεμις...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Μωρη ξεδιαντροπη,εσυ ησουν που τον κυνηγουσες με τα εσωρουχα οταν εφευγε...ντροπη!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66

Στην περιπτωση Κουτσιανικουλη,ο Γκαγκατσης μπηκε στο πετσι του Τζωρτζογλου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom