Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
θέλεις να μου πεις οτι σιχτήριζες παπάζογλου και βιτόλο;

ασε ρε...
Παπαζογλου και Βιτολο φυγαν ελεω Σκορδα,τον δευτερο ειδικα αλλοι τον σιχτηριζαν στην πολη,αυτοι που τωρα τον περιμενουν ως μανα εξ ουρανου...Οσο για τον Ρεγκειρο,καθε Κυριακη τα ακουγε,πιστεψε με...καλος,αλλα εκνευριστικος παιχτης,με μηδενικη σεντρα και με ημιτελεις ενεργειες,θα ξεσηκωσει την κερκιδα σας με κανα 2 τριπλες και μετα θ'αρχισουν τα μπινελικια...θα με θυμηθεις...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
ρε πας καλά;  σιχτηρίζαμε εμείς το βιτόλο;

ακόμη όμως και να είπαμε κάτι, αυτό ήταν για το τακλιν και όχι για την αξία του παίχτη που όλοι αναγνωρίζαμε...

και δε μου λες;  αν λέγατε αυτά που λέγατε για το ρεγκέιρο, για το χαβίτο τί κάνατε;

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ρε πας καλά;  σιχτηρίζαμε εμείς το βιτόλο;

ακόμη όμως και να είπαμε κάτι, αυτό ήταν για το τακλιν και όχι για την αξία του παίχτη που όλοι αναγνωρίζαμε...

και δε μου λες;  αν λέγατε αυτά που λέγατε για το ρεγκέιρο, για το χαβίτο τί κάνατε;
Μαλλον βλεπεις αυτα που θες,η θυμασαι ο,τι σε βολευει.Ο Χαβιτο ηταν ισως ο κορυφαιος περσι,τουλαχιστον ειχε το φιλοτιμο,εφαγε πολυ κλωτσια και γενικα ηταν βελτιωμενος σε σχεση με τις προηγουμενες χρονιες,καμια σχεση με τον ρεγκειρο που στα δυσκολα γινοταν βαδιστης,για την αξια του Βιτολο δεν εχω κανενος απο σας παραθεση,το Πουστολο εχει μεινει,ακομη κι αν προηλθε απο εκεινο το τακλιν...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Μαλλον βλεπεις αυτα που θες,η θυμασαι ο,τι σε βολευει.Ο Χαβιτο ηταν ισως ο κορυφαιος περσι,τουλαχιστον ειχε το φιλοτιμο,εφαγε πολυ κλωτσια και γενικα ηταν βελτιωμενος σε σχεση με τις προηγουμενες χρονιες,καμια σχεση με τον ρεγκειρο που στα δυσκολα γινοταν βαδιστης,για την αξια του Βιτολο δεν εχω κανενος απο σας παραθεση,το Πουστολο εχει μεινει,ακομη κι αν προηλθε απο εκεινο το τακλιν...

Ο χαβίτο ήταν ο κορυφαίος πέρυσι γιατί έμεινε στην ομάδα.  Αν έφευγε θα ήταν και αυτός ένα απ τα παλτά που πήρε ή θα πάρει ο ΠΑΟΚ.  Ολοι λένε οτι ο καλύτερος πέρυσι ηταν ο Βιτόλο αλλά εσείς το δικό σας.

Όπως το ίδιο έλεγαν πέρυσι για τον Ιβιτς αλλά ξέρω, ήταν αργός.  Γι αυτό πήρατε τον τια΄γκοζεντήλ, το γιο του ανέμου

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερα και απο μενα.Με βαση τα οσα ειδαμε περσι δεν ενθουσιαζομαι στην ιδεα αποκτησης του Ρεγκειρο.Φυσικα με τα χρηματα που ακουγεται οτι θα υπογραψει δεν παραγνωριζω οτι αποτελει μια ακομα καλη λυση.Ειδικα απο τη στιγμη που θα μεινει και ο Βιερινια που μαλλον υπογραφει ανανεωση στην Πορτο και ανανεωνει τον δανεισμο του στον Π.Α.Ο.Κ.  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Βιερινια,Κουτσιανικουλης,Κονσεισαο,Ρεγκειρο...ρε τελικα σαν καλα ακρα να εχουμε....!!!!!!!!

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
μοννο καλα; τρικαλα να λες

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ο χαβίτο ήταν ο κορυφαίος πέρυσι γιατί έμεινε στην ομάδα.  Αν έφευγε θα ήταν και αυτός ένα απ τα παλτά που πήρε ή θα πάρει ο ΠΑΟΚ.  Ολοι λένε οτι ο καλύτερος πέρυσι ηταν ο Βιτόλο αλλά εσείς το δικό σας.

Όπως το ίδιο έλεγαν πέρυσι για τον Ιβιτς αλλά ξέρω, ήταν αργός.  Γι αυτό πήρατε τον τια΄γκοζεντήλ, το γιο του ανέμου
Το οτι δεν πηραμε καποιον καλυτερο,δε σημαινει οτι αυτος που εφυγε ηταν καλος,μαλλον και οι περισσοτεροι απο σας εχουν καταλαβει τι παιχτης ηταν ο Ιβιτς(καλος αλλα για ομαδα τεταρτοπεμπτη και κατω).Τη γνωμη για τους παιχτες την αλλαζετε εσεις,εξαρταται με το αν ειναι η οχι στην ομαδα σας.Οποιος ερχεται απο τον Αρη ειναι ξαφνικα παιχταρα,δειξε μου ρε θεσπαντερ παραθεση απο ομοιδεατη σου για Βιτολο,Ρεγκειρο και θα παραδεχτω οτι δεν ειστε γυριστρουλες,αντιθετα μπινελικια για Ρεγκειρο,Ιβιτς και Χαλκια εχεις διαβασει σιγουρα απο εμας οταν αγωνιζονταν στον Θεο.Το λαθος απλα ηταν οτι δεν αποκτηθηκαν καλυτεροι και σε αυτο ευθυνεται η διοικηση Λαμπρου,μακαρι να μην κανουν το ιδιο και στην περιπτωση ρεγκειρο και να βρουν να φερουν παιχταρα...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Σοβαρά;

Ευθυνεται η διοίκηση Λάμπρου;

Και ποιοί ήταν στη διοίκηση Λάμπρου;

Μήπως ο Αθανασιάδης;

Μήπως στην ομάδα ήταν και ο κύριος Κόντης ο οποίος έβγαινε και έλεγε για 30 στα 30 και πρωτάθλημα;

Αλλά ξέρω ξέρω, για όλα φταίει ο Λάμπρος (και αυτός με τον οποίο δεν τα βρήκαν στη μοιρασιά, λέω εγώ)...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Σοβαρά;

Μήπως ο Αθανασιάδης;

Μήπως στην ομάδα ήταν και ο κύριος Κόντης ο οποίος έβγαινε και έλεγε για 30 στα 30 και πρωτάθλημα;

Αλλά ξέρω ξέρω, για όλα φταίει ο Λάμπρος (και αυτός με τον οποίο δεν τα βρήκαν στη μοιρασιά, λέω εγώ)...

Ο Λάμπρος έκανε κουμάντο σε όλα. ¨ολοι οι υπόλοιποι ήταν για τα μάτια του κόσμου. Δεν υπήρχαν άλλοι στη διοίκηση

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Σοβαρά;

Μήπως ο Αθανασιάδης;

Γουσταρεις τους παιχτες μας,παρακολουθεις εναγωνιως τα διοικητικα μας,ποσο παοκτσης μπορεις να λεγεσαι?Προσωπικα το μονο που γουσταρω απο την ομαδουλα σου ειναι η κυρια του προεδρου(αν και χαλαει κι αυτη,την πετυχα προχθες)...

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Γουσταρεις τους παιχτες μας,παρακολουθεις εναγωνιως τα διοικητικα μας,ποσο παοκτσης μπορεις να λεγεσαι?Προσωπικα το μονο που γουσταρω απο την ομαδουλα σου ειναι η κυρια του προεδρου(αν και χαλαει κι αυτη,την πετυχα προχθες)...

Στα δύσκολα ποτέ δεν έχετε απάντηση..........

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Το οτι δεν πηραμε καποιον καλυτερο,δε σημαινει οτι αυτος που εφυγε ηταν καλος,μαλλον και οι περισσοτεροι απο σας εχουν καταλαβει τι παιχτης ηταν ο Ιβιτς(καλος αλλα για ομαδα τεταρτοπεμπτη και κατω).Τη γνωμη για τους παιχτες την αλλαζετε εσεις,εξαρταται με το αν ειναι η οχι στην ομαδα σας.Οποιος ερχεται απο τον Αρη ειναι ξαφνικα παιχταρα,δειξε μου ρε θεσπαντερ παραθεση απο ομοιδεατη σου για Βιτολο,Ρεγκειρο και θα παραδεχτω οτι δεν ειστε γυριστρουλες,αντιθετα μπινελικια για Ρεγκειρο,Ιβιτς και Χαλκια εχεις διαβασει σιγουρα απο εμας οταν αγωνιζονταν στον Θεο.Το λαθος απλα ηταν οτι δεν αποκτηθηκαν καλυτεροι και σε αυτο ευθυνεται η διοικηση Λαμπρου,μακαρι να μην κανουν το ιδιο και στην περιπτωση ρεγκειρο και να βρουν να φερουν παιχταρα...

Ότι πρέπει για εσάς δλδ.... αν και σε εμάς που βγήκαμε 2οι καλός ήταν.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Στα δύσκολα ποτέ δεν έχετε απάντηση..........
Κοκπιτ,αφου σου αρεσουν τα δυσκολα,κανε μια λιστα με τους παιχτες του Θεου που δε γουσταρεις και κατεθεσε την εδω περα...ετσι για το αρχειο του σαιτ.Και οποιος αλλος παοκτσης γουσταρει.

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Κοκπιτ,αφου σου αρεσουν τα δυσκολα,κανε μια λιστα με τους παιχτες του Θεου που δε γουσταρεις και κατεθεσε την εδω περα...ετσι για το αρχειο του σαιτ.Και οποιος αλλος παοκτσης γουσταρει.

Της θεάς του έρωτα και του σκυψίματος εννοείς.

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
οκ η αεκ ήταν καλύτερη από εμάς.

Ποια δύσκολα βρε;;;;;;; απλά προσδιόρισέ μου ποιας ομάδας τους παίκτες θέλεις να σου κάνω λίστα.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Που είναι ρε η ταρατσόπουστρα να κάνει αρχείο με τα ποσταρίσματα του καθενός για να γελάμε μετά

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
οκ η αεκ ήταν καλύτερη από εμάς.

Ποια δύσκολα βρε;;;;;;; απλά προσδιόρισέ μου ποιας ομάδας τους παίκτες θέλεις να σου κάνω λίστα.
και η Αεκ και ο Παο...γραψε τους παιχτες του Αρη που δεν σου αρεσουν απο το φετεινο μας ροστερ,η αποψη σου καταγραφεται για μελλοντικη χρηση...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Αμυδρές ελπίδες για τον Βιτόλο11:11 - Τρίτη, 7 Ιουλίου 2009 - 579 αναγνώσεις

Οι πιθανότητες που είχε ο ΠΑΟΚ για να αποκτήσει τον Βίκτορ Βιτόλο, όλο και περιορίζονται αφού πρόκειται για μια εξαιρετικά δύσκολη και περιπλεγμένη υπόθεση στην οποία εκτός των δυο πλευρών, του παίκτη και της Ρασίγκ Σανταντέρ, υπάρχει και η οφειλή του Αρη προς τον παίκτη. Όλα αυτά έχουν δημιουργήσει ένα πλέγμα συσχετισμών που δεν μπορεί να λυθεί μόνο με την καλή θέληση, δεδομένου πως υπάρχουν και οικονομικά συμφέροντα.

Ετσι όσο περνούν οι μέρες τόσο περιορίζονται οι ελπίδες για την μεταγραφή του παίκτη στον ΠΑΟΚ και είναι κοντύτερα πλέον η προοπτική να μην γίνει αυτή η μεταγραφή, από την πιθανότητα να γίνει.
Αν πάντως ο ΠΑΟΚ δεν θα κάνει κίνηση να αποκτήσει άλλον παίκτη εφ’ όσον χαλάσει η μεταγραφή του Βιεϊρίνια, δεν είναι βεβαιωμένο πως θα πράξει το ίδιο στην περίπτωση που ναυαγήσει οριστικά και η μετακίνηση του Βιτόλο

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΑΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
"Παιδιά συμφωνώ μαζί σας αλλά κάποιοι άλλοι εδώ μέσα μας έλεγαν διάφορα για τους Ρεγκέιρους και τους λατίνους εραστές...
Κανένας δεν σακουλεύτηκε οτι οι κροάτες είχαν σκυλιάσει στο β' πριν 15 μέρες..

Από τη στιγμή που ο άρης δεν σκόραρε στο α' σήμερα, ήταν σκούρα τα πράγματα...

Η ποιότητα θέλει μέτρο, θέλει και καμιά κλωτσιά και λίγο τσαμπουκά, και κανα μπινελίκι.  Αυτά τα είχαν πέρσι οι Νεμπεγλέρας, Αβραάμ και Ιβιτς.  Φέτος τί;

Ο Ρεγκέιρο πολύ λίγος, μου θυμίζει τον Κονσεϊσάο στον ΠΑΟΚ.  Ο Κόκε απέδειξε σήμερα οτι όσο και μεγάλος παίχτης να είσαι, πρέπει να έχεις και τους κατάλληλους συμπαίχτες για να φανείς.  Για τους άλλους τα έχω γράψει, λές και πάιζουν σε τσίρκο.  Ο χαβίτος να μασάς και να φτύνεις.  Ο ζεντίλ είναι δυνατόν να θεωρείται καλύτερος του Ιβιτς;  Πόσες κάθετες έβγαλε σήμερα και πόσες κεφαλιές (τα 2 χαρακτηριστικά του σέρβου) πήρε ο Βραζιλιάνος;

Άσχετα με το τι λέγανε οι άσχετοι από την τβ, οι καλύτεροι του άρη  ήταν σήμερα νατσο και ρονάλντο.

Υ.Γ.  warhol γύρνα πίσω, θα μου λείψει η αιχμηρή (τρομάρα της) επιχειρηματολογία σου.  Μην στεναχωριέσαι, ο φιλοξ δεν θα σου ξαναβρίσει τη μάνα, έφυγε απ το σάιτ..."

Ποσταρισμα παοκτση μετα το ματσ με Σλαβεν(ποιος ηταν αραγε?Αν εχει τα αρχ...να το πει ο ιδιος πριν τον αποκαλυψω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom