"Παιδιά συμφωνώ μαζί σας αλλά κάποιοι άλλοι εδώ μέσα μας έλεγαν διάφορα για τους Ρεγκέιρους και τους λατίνους εραστές...
Κανένας δεν σακουλεύτηκε οτι οι κροάτες είχαν σκυλιάσει στο β' πριν 15 μέρες..
Από τη στιγμή που ο άρης δεν σκόραρε στο α' σήμερα, ήταν σκούρα τα πράγματα...
Η ποιότητα θέλει μέτρο, θέλει και καμιά κλωτσιά και λίγο τσαμπουκά, και κανα μπινελίκι. Αυτά τα είχαν πέρσι οι Νεμπεγλέρας, Αβραάμ και Ιβιτς. Φέτος τί;
Ο Ρεγκέιρο πολύ λίγος, μου θυμίζει τον Κονσεϊσάο στον ΠΑΟΚ. Ο Κόκε απέδειξε σήμερα οτι όσο και μεγάλος παίχτης να είσαι, πρέπει να έχεις και τους κατάλληλους συμπαίχτες για να φανείς. Για τους άλλους τα έχω γράψει, λές και πάιζουν σε τσίρκο. Ο χαβίτος να μασάς και να φτύνεις. Ο ζεντίλ είναι δυνατόν να θεωρείται καλύτερος του Ιβιτς; Πόσες κάθετες έβγαλε σήμερα και πόσες κεφαλιές (τα 2 χαρακτηριστικά του σέρβου) πήρε ο Βραζιλιάνος;
Άσχετα με το τι λέγανε οι άσχετοι από την τβ, οι καλύτεροι του άρη ήταν σήμερα νατσο και ρονάλντο.
Υ.Γ. warhol γύρνα πίσω, θα μου λείψει η αιχμηρή (τρομάρα της) επιχειρηματολογία σου. Μην στεναχωριέσαι, ο φιλοξ δεν θα σου ξαναβρίσει τη μάνα, έφυγε απ το σάιτ..."
Ποσταρισμα παοκτση μετα το ματσ με Σλαβεν(ποιος ηταν αραγε?Αν εχει τα αρχ...να το πει ο ιδιος πριν τον αποκαλυψω...