maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Καλησπερα, η σελιδα του παοκ εδω???? Ρε παιδια, τι εγινε, ο βιτολο υπεγραψε???????
δεν βιαζομαστε για βιτολο...ολα στην ωρα τουςΚαλησπερα, η σελιδα του παοκ εδω???? Ρε παιδια, τι εγινε, ο βιτολο υπεγραψε???????
δεν βιαζομαστε για βιτολο...ολα στην ωρα τους
ααααα,θα γερασεις γρηγορα εσυ.θα υπογραψει κ θα ανακοινωθει ελπιζω μαζι με τον βιειρινια,οταν μεινει ελευθερος απο πορτοΝαι, αλλα ποτε θα υπογραψει???? Ξεκινησα-με προετοιμασια και σε 20 μερες παιζου-με το πρωτο ευρωπαικο.....
ααααα,θα γερασεις γρηγορα εσυ.θα υπογραψει κ θα ανακοινωθει ελπιζω μαζι με τον [glow=red,2,300]βιειρινια[/glow],οταν μεινει ελευθερος απο πορτο
τον βιειρινια δεν τον αφηνει η πορτο ελευθερο,εχει δηλωσει οτι θελει να ερθει σε εμας αλλα ο Παοκ δεν μπορει να δωσει χρηματα στην πορτο για να τον παρει οποτε τον περιμενει.δεν κανει νερα ο παικτης,η πορτο κανει.η προετοιμασια ξεκιναει τεταρτη οποτε εχουμε δυο μερες ακομα να δουμε τι θα κανειΑυτος παλι, γιατι δεν υπογραφει???? Τι θα γινει επιτελους, αυτος ειδικα ξερει και το με-γα-λειο της τουμπας, εγινε αρρωστακι, γιατι "μας" κανει νερα?????
Αφου.... υπαρχει....προγραμματισμος..... εδω και τοσο καιρο..... η ομαδα επρεπε να ξεκινησει προετοιμασια με ολους τους παικτες.....
τον βιειρινια δεν τον αφηνει η πορτο ελευθερο,εχει δηλωσει οτι θελει να ερθει σε εμας αλλα ο Παοκ δεν μπορει να δωσει χρηματα στην πορτο για να τον παρει οποτε τον περιμενει.δεν κανει νερα ο παικτης,η πορτο κανει.η προετοιμασια ξεκιναει τεταρτη οποτε εχουμε δυο μερες ακομα να δουμε τι θα κανει
μην την ψαχνειςΑαα, τωρα καταλαβα, καλα και αυτη η πορτο πως την εχει δει, θελει να παρει και λεφτα?? Αφου ο παικτης θελει να ερθει...
μην την ψαχνεις
και να παει τι έγινε;Λες να παει στο γαυρο?
Ρε τα σκουλήκια...
Μήπως είστε κλώνοι όλοι εσείς; Ίδιοι μου φαίνεστε όλοι, ίδια συμπεριφορά, ίδιο χιούμορ, ίδια επιχειρήματα
Εκτός κι αν δεν είναι έτσι, είστε διαφορετικοί, απλά τυγχαίνει να παίρνετε την ίδια γραμμή απ τα κεντρικά...
ρε μεγαλε λες να μην ξερω τι ομαδα εισαι?τραβα του πουλι σου μπας κ μεγαλωσει που θα με κοροιδεψεις.απλα μ αρεσει να γεμιζω τις σελιδες σας με νεα του Παοκ.ειμαι στο site ενα χρονο λες να μη με κοβει να διαβαζω λιγο πιο πισω τι καπνο φουμαρει ο καθενας?Μη μου το χαλας ρε παλτο, τσιμπησε ο αλλος..... καλα τον δουλευα!!!!!
ρε μεγαλε λες να μην ξερω τι ομαδα εισαι?[glow=red,2,300]τραβα του πουλι σου μπας κ μεγαλωσει[/glow] που θα με κοροιδεψεις.απλα μ αρεσει να γεμιζω τις σελιδες σας με νεα του Παοκ.ειμαι στο site ενα χρονο λες να μη με κοβει να διαβαζω λιγο πιο πισω τι καπνο φουμαρει ο καθενας?
δεν νομιζω να το χρειαζομαι.......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σ' εσενα επιασε 'η ακομα το παιδευεις??????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα τον ανακοινώσουμε την ίδια μέρα με σμολαρεκΚαλησπερα, η σελιδα του παοκ εδω???? Ρε παιδια, τι εγινε, ο βιτολο υπεγραψε???????
παμε παρα κατω.....τα διαρκειας μου εχουν φτασει σχεδον τις 14 χιλιαδες κ περιμενω κ τον ρεγκειρο να παιξει μπαλαρα στην ομαδα μου κατι το οποιο δεν εκανε στη δικη σου οπως αλλωστε κ οι περισσοτεροι παικτες που ηρθαν.τωρα εχεις αλλη ερωτηση για να απαντησω?