Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Καλησπερα, η σελιδα του παοκ εδω???? Ρε παιδια, τι εγινε, ο βιτολο υπεγραψε???????

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ναι, αλλα ποτε θα υπογραψει???? Ξεκινησα-με προετοιμασια και σε 20 μερες παιζου-με το πρωτο ευρωπαικο.....
ααααα,θα γερασεις γρηγορα εσυ.θα υπογραψει κ θα ανακοινωθει ελπιζω μαζι με τον βιειρινια,οταν μεινει ελευθερος απο πορτο

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ααααα,θα γερασεις γρηγορα εσυ.θα υπογραψει κ θα ανακοινωθει ελπιζω μαζι με τον [glow=red,2,300]βιειρινια[/glow],οταν μεινει ελευθερος απο πορτο

Αυτος παλι, γιατι δεν υπογραφει???? Τι θα γινει επιτελους, αυτος ειδικα ξερει και το με-γα-λειο της τουμπας, εγινε αρρωστακι, γιατι "μας" κανει νερα?????

Αφου.... υπαρχει....προγραμματισμος..... εδω και τοσο καιρο..... η ομαδα επρεπε να ξεκινησει προετοιμασια με ολους τους παικτες.....

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Αυτος παλι, γιατι δεν υπογραφει???? Τι θα γινει επιτελους, αυτος ειδικα ξερει και το με-γα-λειο της τουμπας, εγινε αρρωστακι, γιατι "μας" κανει νερα?????

Αφου.... υπαρχει....προγραμματισμος..... εδω και τοσο καιρο..... η ομαδα επρεπε να ξεκινησει προετοιμασια με ολους τους παικτες.....
τον βιειρινια δεν τον αφηνει η πορτο ελευθερο,εχει δηλωσει οτι θελει να ερθει σε εμας αλλα ο Παοκ δεν μπορει να δωσει χρηματα στην πορτο για να τον παρει οποτε τον περιμενει.δεν κανει νερα ο παικτης,η πορτο κανει.η προετοιμασια ξεκιναει τεταρτη οποτε εχουμε δυο μερες ακομα να δουμε τι θα κανει

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
τον βιειρινια δεν τον αφηνει η πορτο ελευθερο,εχει δηλωσει οτι θελει να ερθει σε εμας αλλα ο Παοκ δεν μπορει να δωσει χρηματα στην πορτο για να τον παρει οποτε τον περιμενει.δεν κανει νερα ο παικτης,η πορτο κανει.η προετοιμασια ξεκιναει τεταρτη οποτε εχουμε δυο μερες ακομα να δουμε τι θα κανει

Ααα, τωρα καταλαβα, καλα και αυτη η πορτο πως την εχει δει, θελει να παρει και λεφτα?? Αφου ο παικτης θελει να ερθει...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Ρε τα σκουλήκια...

Μήπως είστε κλώνοι όλοι εσείς;  Ίδιοι μου φαίνεστε όλοι, ίδια συμπεριφορά, ίδιο χιούμορ, ίδια επιχειρήματα

Εκτός κι αν δεν είναι έτσι, είστε διαφορετικοί, απλά τυγχαίνει να παίρνετε την ίδια γραμμή απ τα κεντρικά...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Λες να παει στο γαυρο?
και να παει τι έγινε;

Αν τον θέλει ο γαύρος και ο παίχτης γουστάρει γαύρο ας πάει στο γαύρο

Εμείς δεν θα βγούμε να πούμε οτι δεν έκανε καλά.  Μια χαρά θα κάνει αν πάει, και πιο πολλά λεφτά θα πάρει και τσ. λ θα παίξει

Άλλοι είναι αυτοί που προσπαθούν να υποβαθμίσουν τις μεταγραφες των υπόλοιπων ομάδων

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ρε τα σκουλήκια...

Μήπως είστε κλώνοι όλοι εσείς;  Ίδιοι μου φαίνεστε όλοι, ίδια συμπεριφορά, ίδιο χιούμορ, ίδια επιχειρήματα

Εκτός κι αν δεν είναι έτσι, είστε διαφορετικοί, απλά τυγχαίνει να παίρνετε την ίδια γραμμή απ τα κεντρικά...

Μη μου το χαλας ρε παλτο, τσιμπησε ο αλλος..... καλα τον δουλευα!!!!!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Μη μου το χαλας ρε παλτο, τσιμπησε ο αλλος..... καλα τον δουλευα!!!!!
ρε μεγαλε λες να μην ξερω τι ομαδα εισαι?τραβα του πουλι σου μπας κ μεγαλωσει που θα με κοροιδεψεις.απλα μ αρεσει να γεμιζω τις σελιδες σας με νεα του Παοκ.ειμαι στο site ενα χρονο λες να μη με κοβει να διαβαζω λιγο πιο πισω τι καπνο φουμαρει ο καθενας?

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
«Στη φαντασία του, ο παοκ αδικείται από την Αθήνα, τη διαιτησία, την τύχη του, τον καιρό, την κοινωνία. Είναι πιο κατατρεγμένος κι από πρόσφυγα. Στην πραγματικότητα, ο μόνος που τον αδικεί είναι ο εαυτός του.

Ένα από τα ερωτήματα που με ταλανίζουν το τελευταίο διάστημα είναι αν παρακολουθεί γιατρός τον Πάμπλο Γκαρσία. Και, κατʼ επέκταση, και ένα μέρος του «λαού του παοκ» που, εκτός από το να μην μπορεί να δεχθεί ακόμη ότι, όταν μπαίνει γκολ, δεν εισβάλλουμε στο γήπεδο, παρουσιάζει εσχάτως και άλλα ανησυχητικά συμπτώματα. Όπως το να θεωρεί ότι αδικήθηκε σφόδρα από τον Κάκο στο τελευταίο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, στο οποίο ο Πάμπλο μπέρδεψε το χορτάρι με παλαίστρα, «πλάκωσε» τον Σιμάο, έριξε κάτω κάνα δυο συμπαίκτες του, άρπαξε από το μπράτσο τον διαιτητή, έσπρωξε τον προπονητή και τον αρχηγό της ομάδας του, έβρισε όποιον φορούσε παp@utsια και, αφού εκτόξευσε όσες μπάλες είχαν καβάτζα στη σέντρα, επιτέθηκε με μπουνιές στην ομολογουμένως προκλητική φυσούνα. Όλα αυτά ακολουθώντας το γνωστό μοτίβο ότι ο παοκ είναι αδικημένος από γενέσεως κόσμου, γιατί είναι από τη Θεσσαλονίκη, που ναι μεν είναι η πόλη του έρωτα και η μόνη συμπρωτεύουσα του κόσμου, αλλά αδικείται κατάφωρα και συνεχόμενα από το κράτος των Αθηνών.

Δεν ξέρω τι θα γίνει όταν κάποιος αποφασίσει να ξεστομίσει μπροστά στον Πάμπλο – ή σε οποιονδήποτε από τους σκληροπυρηνικούς παοκτσήδες που τον έχουν πρότυπο- ότι είναι σαφές πλέον πως, αν δεν υπήρχαν τα πλέι οφ, ο παοκ δεν υπήρχε περίπτωση να έρθει δεύτερος. Δε θα ήθελα να είμαι εκεί όταν κάποιος θα υπενθυμίσει πως, αν μία ομάδα πήρε αβάντα φέτος από τη διαιτησία – πλην του Ολυμπιακού- αυτή είναι σίγουρα ο παοκ Αν επισημάνει πως η αποτυχία στα πλέι οφ οφείλεται σχεδόν αποκλειστικά στον προπονητή του, που εισήγαγε τη loser νοοτροπία σε ολόκληρη την ομάδα και τον κόσμο πριν ακόμη αυτά ξεκινήσουν, γκρινιάζοντας και μεμψιμοιρώντας θλιβερά για μια δοκιμασία στην οποία ήξερε εκ των προτέρων ότι θα υποβληθεί. Σε τελική ανάλυση, ποιος πιστεύει ότι μια ομάδα που δεν έχει κερδίσει ούτε ένα ντέρμπι εναντίον των τριών αντιπάλων της, μπορεί να ελπίζει ή να αξίζει τη δεύτερη θέση; Δε θα ήθελα να είμαι εκεί όταν θα ειπωθούν αυτά σε οποιονδήποτε πιστεύει ότι ο Πάμπλο Γκαρσία είναι μάγκας και πρότυπο λαού, σε όποιον από τη διοίκηση ή τους φιλάθλους του παοκ πιστεύει ότι για όλα φταίνε οι άλλοι, σε όλους εκείνους που από τη θέση τους δεν έκαναν ούτε μία δημόσια επίπληξη, δεν έριξαν ούτε μια τιμωρία για το μεγαλύτερο κ@@@παιδισμό που είδαν φέτος τα ελληνικά γήπεδα.

Προσωπικά, νομίζω ότι ο παοκ αδικεί ο ίδιος τον εαυτό του. Θεωρώ ότι, αν θέλει να συγκαταλέγεται στις ομάδες που διεκδικούν τίτλους και εξόδους στον Τσάμπιονς Λιγκ, πρέπει να ανεβάσει μόνος του τον πήχυ των απαιτήσεών του και να μη φέρεται σαν επαρχιώτης που θεωρεί πώς, αφού κατάφερε να παίξει επί ίσοις όροις με τους «πρωτευουσιάνους», ο κόσμος του χρωστάει. Που θεωρεί δεδομένο ότι δε θα κερδίσει κανένα ντέρμπι και θα το αποδώσει εύκολα και βολικά στη διαιτησία. Που θα κάνει σαν κακομαθημένο όταν δεν θα του έρθουν όλα όπως τα ήθελε. Λατρεύω την ιστορία με τον παοκικό σύνθημα εναντίον του χιονιού (και της μάνας του) σε ένα αδιάφορο αγωνιστικά παιχνίδι με πολύ κρύο-το βρίσκω ιδιοφυές. Πρέπει για μια φορά όμως ο παοκ εκτός από τον καιρό, την Αθήνα, τη διαιτησία, την τύχη του και την κοινωνία, να τα βάλει λίγο και με τον προπονητή του, τους φιλάθλους του, τους παίκτες του, αν όχι όλους, τουλάχιστον εκείνους που νομίζουν ότι τα παιχνίδια κερδίζονται με ξύλο, τσαμπουκά, το ντου της κερκίδας, με την γκρίνια, τις φωνές και την τζάμπα μαγκιά. Πρέπει, επιτέλους, ο παοκ να τα βάλει μια φορά με τον εαυτό του. Είναι ώρα πια. Ενηλικιώθηκε».

Μανίνα Ντάνου Καθημερινή

ΑΛΗΘΕΙΕΣ.............

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ρε μεγαλε λες να μην ξερω τι ομαδα εισαι?[glow=red,2,300]τραβα του πουλι σου μπας κ μεγαλωσει[/glow] που θα με κοροιδεψεις.απλα μ αρεσει να γεμιζω τις σελιδες σας με νεα του Παοκ.ειμαι στο site ενα χρονο λες να μη με κοβει να διαβαζω λιγο πιο πισω τι καπνο φουμαρει ο καθενας?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σ' εσενα επιασε 'η ακομα το παιδευεις??????

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
παμε παρα κατω.....τα διαρκειας μου εχουν φτασει σχεδον τις 14 χιλιαδες κ περιμενω κ τον ρεγκειρο να παιξει μπαλαρα στην ομαδα μου κατι το οποιο δεν εκανε στη δικη σου οπως αλλωστε κ οι περισσοτεροι παικτες που ηρθαν.τωρα εχεις αλλη ερωτηση για να απαντησω?

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
παμε παρα κατω.....τα διαρκειας μου εχουν φτασει σχεδον τις 14 χιλιαδες κ περιμενω κ τον ρεγκειρο να παιξει μπαλαρα στην ομαδα μου κατι το οποιο δεν εκανε στη δικη σου οπως αλλωστε κ οι περισσοτεροι παικτες που ηρθαν.τωρα εχεις αλλη ερωτηση για να απαντησω?

"Παλι" θα παρεις παικτη απο μενα???? Ε ρε γαμωτο, τι εχω γινει η ακαδημια σου??????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom