vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
παιχταρας ο βιερινιατωρα σακατη τον καναμε
![]()
![]()
![]()
![]()
παοκια ετοιμαστητε
ηρθε το τελος σας
ηδη στην πρωτη σας περασαμε σε λαο
αλλα τι λεγατε περσι εσεις για τον μικρο;
παιχταρας ο βιερινιατωρα σακατη τον καναμε
![]()
![]()
![]()
![]()
παοκια ετοιμαστητε
ηρθε το τελος σας
αρα τι τον λες σακατηπαιχταρας ο βιερινια
αλλα τι λεγατε περσι εσεις για τον μικρο;
Και πέρσι πάντως στην υποδοχή του ρεγκέιρο περισσότεροι από του αμπρέου ήσαστε. Και μετα στους κανονικούς αγώνες που για να μπουνε οι γκόμενές σας έπρεπε να πληρώσουν ήσαστε πολύ λιγότεροιτωρα σακατη τον καναμε
![]()
![]()
![]()
![]()
παοκια ετοιμαστητε
ηρθε το τελος σας
εμεις οπως ξες δεν μπαινουμε κουτρα απο τα τουρνικεΚαι πέρσι πάντως στην υποδοχή του ρεγκέιρο περισσότεροι από του αμπρέου ήσαστε. Και μετα στους κανονικούς αγώνες που για να μπουνε οι γκόμενές σας έπρεπε να πληρώσουν ήσαστε πολύ λιγότεροι![]()
![]()
![]()
![]()
Αν μετρούσαμε και τους τζαμπαντάν τότε θα ήμασταν πολύ περισσότεροι από αυτούς που ακούγονται...εμεις οπως ξες δεν μπαινουμε κουτρα απο τα τουρνικε![]()
![]()
![]()
αγαπαμε την ομαδα μας παθολογικα και πληρωνουμε το αντιτιμο προς ενισχυση
εσεις οπου τσαμπα και τα παοκια πρωτα
Αν μετρούσαμε και τους τζαμπαντάν τότε θα ήμασταν πολύ περισσότεροι από αυτούς που ακούγονται...
...κίτρινη μειονότητα της πόλης!!!!!!!!!!!!!!!!!!
o αμπρεου δεν ηταν παρων οποτε δεν πηγαμε για να κανουμε τους πανυγιρτζηδεςαυτη η σαχλαμαρα της Θεσσαλονικης για την πρωτη προπονηση ειναι για γελια
και αυτα τα νουμερα 15000-16000-18000-20000 ειναι μονο και μονο για να φτιαχνονται τα πιτσιρικια
ακου εκει 20000 για να δουν το Αμπρεου σε προπονηση και μολις 10000 θεατες σε ματς πρωταθληματος
τα ιδια ισχυουν και για μας
η μποκα πασακα μου
η μποκα
οταν ακους μποκα-αρης
θα βαρας προσοχη![]()
καπουτ;
Ναι αυτο που λες ειναι αληθεια...φαινεται αλλωστε και στα διαρκειας!!!!!Αληθεια γιατι δεν βγαινει μια ανακοινωση για το ποσα εχετε???για την εξαγωγη της αληθειας και μονο
να ποιοι ειναι οι προπαγανδισται
πως ειναι δυνατον να ειμασται παραπανω στην πρωτη
και να ειμαστε μειονοτητα
αυτο που λες ειναι αντιφυσικο....
Ρε κατσε να απαντησει πρωτα ο αλβανος μπακ που σε αγνοησε παντελως και ασε που θες και τον Βιερινια!!!!αρα τι τον λες σακατη
αφου τον γουσταρεις για την ομαδα σου
και εγω θα τον ηθελα
ειναι εξαιρετικο εξτρεμ
ψεματα να λεμε
Στον σισέ πήγαν 1500 βάζελοι .... άρα είστε τετραπλάσιοι από αυτούς...για την εξαγωγη της αληθειας και μονο
να ποιοι ειναι οι προπαγανδισται
πως ειναι δυνατον να ειμασται παραπανω στην πρωτη
και να ειμαστε μειονοτητα
αυτο που λες ειναι αντιφυσικο....
o αμπρεου δεν ηταν παρων οποτε δεν πηγαμε για να κανουμε τους πανυγιρτζηδες
ο λαος συγκεντρωθηκε για να δωσει ωθηση και καταθεση ψυχης ενοψει της νεας σεζον
Ωπα,εδω εχουμε ειδηση!!!Τι θες να πεις δηλαδη οτι τα διαρκειας του αρη ειναι μονο 6000????Καλα το υποψιαζομουν!!!Στον σισέ πήγαν 1500 βάζελοι .... άρα είστε τετραπλάσιοι από αυτούς...
Επίσης στη Μίλαν τα εισητήρια διαρκείας που πουλήθηκαν ήταν 1000 άρα είστε και εξαπλάσιοι απο τους μιλανέζους![]()
![]()
![]()
![]()
Και οι συνδεσεις κινητης τηλεφωνιαςτα πραγματα ειναι απλα.ο αρης δεν μπορει κ δεν θελει να δημοσιευει τα διαρκειας του καθε τοσο οπως κανει ο ΠΑΟΚ κ αυτο γιατι απο την αρχη μπηκαν σε μια ατυπη διαμαχη για το ποιος θα κοβει περισσοτερα σε μια μερα.σταματησαν οι ανανεωσεις κ οι δωρεαν μπλουζες με καθε ανανεωση διαρκειας,επεσαν κ οι πωλησεις.ξυπνατε ρε........... 21 χιλιαδες θα παρει αυτος ο μεγαλος λαος.... κ 30 χιλιαδες θα εχει κυριακη παρα κυριακη η ΤΟΥΜΠΑ
λοιπον δεν μπαινω στο τριπακι να απαντησω σε ολα αυτα γιατι ειναι πομφολυγες και ανακριβιες
ενα θα σας πω
οριστε μια ιστορικη μαρτυρια ενος συνοπαδου σας κατα την δεκαετια του 90'
σας την παραθετω αυτολεξη,οπως ακριβως την αναφωνησε ο ιδιος: ''η απαντηση ηρθε γρηγορα και αυθορμητα στην ευγενικη ερωτηση ενος συμπαθους νεαρου με αναποδο φλαϊ και κασκολ του Αρη υπο το βλεμα 20-30 πανομοιοτυπων μπαμπουινων: “Εσυ ρε μουνι τι εισαι? Τουρκος? Ε?” AΡΕΙΑΝΑΡΑ λεω και σφιγκω τη γροθια μου στα μουτρα τους με ματια βουρκωμενα, και περισια αποφασηστικοτητα ετοιμος να παιθανω για το κιτρινομαυρο μεγαλειο… Ημουν θυμωμενος. Πως τολμουν να με ρωταν κατι τετοιο? .. Η φωνη μου τρεμαμενη και βραχνιασμενη με υποψια χλεπας στο λαρυγκα.Τα ματια υγρα απο την αδρεναλινη και τον ιερο φανατισμο και την οπαδικη αλληλεγγηη, και οχι φυσικα απο τον επερχομενο θανατο δια κλοτσομπουνιδιων ..Πρεπει να χεστηκα λιγακι αν θυμαμαι καλα. Στο μυαλο μου στριφογυριζε ο Αθανασιος Διακος και το μεχρι τωρα παρθενο ροδαλο κωλοσουφριδι μου το οποιο φλερταρε πολυ επικηνδυνα με την πρωκτοσυραφη. Θα με σοδομισουν μονο η θα παιρνω τσιμπουκια στη σειρα? θα με κανουν το πουτανακι τους για την υποληπη ζωη μου? Αρκει να σηκοναν λιγο το μπουφαν μου για δουν τη μουσκεμενη απο ποταμια ιδρωτα αγωνιας φανελα του ΠΑΟΚ.''
γκομενες γκομενες
μια ζωη θα ειστε γκομενες![]()
![]()
![]()