Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ξεφτυλιζεστε για εναν παιχτη που ηταν απλα υποφερτος στο περσινο χαλι μας,τι αληθεια εκανε ωστε να αξιζει τοσης προσοχης?Εβαλε καμια 10αρια γκολ η εκανε καμια τελικη πασα?Πως?Τρεχει και κανει τη βρωμικη δουλεια?Μα τετοιους παιχτες βρισκεις οπου κι αν κοιταξεις,δε χρειαζεται να τον παρεις απο το συμπολιτη για να'χεις να καυχιεσαι οτι διαλεξε εσενα αντι για αυτον(κατι που εκανε επηρεαζομενος απο τη διοικηση Λαμπρου,ξυπνηστε μαπες,κανενας απ'αυτους δε γεννηθηκε Αρειανος η παοκτσης).Απλα,ηταν μια ακομη ευκαιρια να φανει η βρωμια σας σε ολο της το μεγαλειο,τουλαχιστον ο γαβρος τον Κουδα πηγε να σας παρει οχι τον Μπαλαφα!!!Να'μαστε παρανομοι καταργωντας καθε νομο αλλα ν'αξιζει τον κοπο!
Αυτα θα τα λενε και οι ιδιοι του χρονου,μολις φυγουν οι παιχτες,οποιος ερχεται ειναι Μαραντονα,οποιος φευγει για τα μπαζα,κλασικος παοκτσης!

Πέρσι είμαι σίγουρος ότι τον θεωρούσες τον καλύτερό σου παίκτη......
Σαν να τα αλλάζεις και εσύ σαν τους Παοκτσήδες.....

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τι να τεκμηριωσω ρε συ,τρελλα πουλας?Αφου ειναι γνωστο το τι εγινε,μην κανεις τον Κινεζο,τι θες να βγουμε στον Τριανταφυλοπουλο με στοιχεια?
Τί έγινε;;;;; Τον ρωτήσαμε αν θέλει του χρόνου να παίξει σε εμάς. Υπογράφτηκε και ένα προσύμφωνο που λεει ΝΑΙ θέλω αν με αφήσει η ομάδα μου. Πού είναι η παρανομία;;;;

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Πέρσι είμαι σίγουρος ότι τον θεωρούσες τον καλύτερό σου παίκτη......
Σαν να τα αλλάζεις και εσύ σαν τους Παοκτσήδες.....
Μαλλον περσι αντι για το bourdela.com εμπαινες σε κανενα σαιτ μαγειρικης,αλλιως θα θυμοσουν τι λεγαμε για ολους αυτους και(κυριως)τι λεγαν οι δικοι σου οταν επαιζαν σε εμας,αν δε με πιστευεις κανε τον κοπο να γυρισεις πισω και να τα διαβασεις...

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μηπως το πηρα το κυπελλο...και σιγα που με πηγε ο γκαγκατσης....τρομερο επιχειρημα για να δωσεις αξια σε ενα ατομο που ....το ελληνικο ποδοσφαιρο τοσα χρονια....τι να πω....σε σας θα γινει και θεος τωρα...
Το πήρε ο καλύτερος...... το κακό είναι όμως ότι το είχε πανηγυρίσει ήδη ο χειρότερος....

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Τί έγινε;;;;; Τον ρωτήσαμε αν θέλει του χρόνου να παίξει σε εμάς. Υπογράφτηκε και ένα προσύμφωνο που λεει ΝΑΙ θέλω αν με αφήσει η ομάδα μου. Πού είναι η παρανομία;;;;
Μαλλον επιτηδες το κανεις,να με στειλεις για κανενα χαλαρωτικο μασσαζ,πες μου τουλαχιστον ποιο ειναι το δικο σου να το προτιμησω...

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Μαλλον περσι αντι για το bourdela.com εμπαινες σε κανενα σαιτ μαγειρικης,αλλιως θα θυμοσουν τι λεγαμε για ολους αυτους και(κυριως)τι λεγαν οι δικοι σου οταν επαιζαν σε εμας,αν δε με πιστευεις κανε τον κοπο να γυρισεις πισω και να τα διαβασεις...
ποιο λες; εκεινο με τις συνταγες για σαρδελες;

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Μάλλον δεν έχεις να μου πεις και τίποτα αξιόλογο....
Τι να πω...μ'εχεις στειλει τελειως...σε τι γλωσσα να στα πω να τα εμπεδωσεις?Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΚΟΛΟΧΑΡΤΟ Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΤΗ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ,ΤΕΛΕΙΩΣΕ!Εχει συμβολαιο με την ομαδα του,αν τον θελεις πας στην ομαδα και κανεις προταση,δε νομιμοποιησε να κανεις ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
παρανοια παρανοια μαζι σου κοκο στα ουρανια

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Δουλεύεις εσύ κάπου... και έρχεται ένας φίλος σου που έκανε δική του επιχείρηση έλα να δουλέψεις σε εμένα θα σου δίνω τόσα. Κάνει κάτι παράνομο;;;;;;;;;;

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Δουλεύεις εσύ κάπου... και έρχεται ένας φίλος σου που έκανε δική του επιχείρηση έλα να δουλέψεις σε εμένα θα σου δίνω τόσα. Κάνει κάτι παράνομο;;;;;;;;;;
Η επιστημη στην περιπτωση σας σηκωνει ποδια και χερια μαζι!!Τι σχεση εχει η δουλεια καποιου με τους κανονισμους στο παγκοσμιο ποδοσφαιρο...ρε συ κοκπιτ πρεπει να'σαι πολυ καλο παιδι αλλιως θα σου ριχνα χοντρο μπινελικι...

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
ρε γαμωτο ακους και sepultura εισαι και γραμματιζουμενο παιδι....το ιδιο ειναι το μαγαζι με την ομαδα; παρτε τον ρε και δωρο μια πιτσα ΕΣΑΣ σας καιει να παρετε ακομα εναν παιχτη που επαιζε στον ΑΡΗ

cap

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗ Κ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ Κ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ¨

ΑΠΟ
H ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων για το φιλικό αγώνα με την Boca Juniors που θα διεξαχθεί στις 21:00, το βράδυ της 5ης Αυγούστου στο Κλεάνθης Βικελίδης.
ΘΥΡΕΣ 1-3:     15 ΕΥΡΩ
ΘΥΡΑ 2:           25 ΕΥΡΩ
ΘΥΡΕΣ 5-6-9:  35 ΕΥΡΩ
ΘΥΡΑ    7:        50 ΕΥΡΩ
ΘΥΡΑ VIP:      100 ΕΥΡΩ
Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας VIP θα έχουν ελεύθερη είσοδο στο γήπεδο. ΟΛΑ τα υπόλοιπα εισιτήρια διαρκείας δεν ισχύουν για τα φιλικά παιχνίδια, όπως άλλωστε έχει ανακοινώσει η ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Τα εισιτήρια θα τεθούν στην κυκλοφορία την Παρασκευή 10 Ιουλίου. Μέχρι και την Τρίτη 21 Ιουλίου δικαίωμα αγοράς θα έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας(που θα έχουν ήδη αγοράσει μέχρι την συγκεκριμένη ημερομηνία το διαρκείας τους). Μάλιστα ο κάθε ένας από τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας θα μπορεί να προμηθεύεται μέχρι δύο εισιτήρια για τον σπουδαίο φιλικό αγώνα. Από την Τετάρτη 22 Ιουλίου τα εισιτήρια θα διατίθενται ελεύθερα και σε όλο το υπόλοιπο φίλαθλο κοινό. Επίσης σημειώνεται ότι από την Παρασκευή 10 Ιουλίου θα κυκλοφορήσουν συλλεκτικά κασκόλ, αλλά και Τ-shirt του ΑΡΗ και της Boca Juniors, τα οποία οι φίλαθλοι της ομάδας θα μπορούν να τα προμηθεύονται από το ARIS MEGASTORE.

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
καυλιαρη ποτε βγαινουν τα εισητηρια με την Μποκα;

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
στα φιλικά είστε πρώτοι.  Νωπές οι μνήμες από το φιλικό με την Μπριζ οπου οι βέλγοι περπατούσαν, εσείς σκοράρατε και ο κόντης δήλωνε οτι πάμε για 30 στα 30.  Μετά βέβαια ο Νάτσος σήκωσε ψηλά το κεφάλι και ζαλίστηκε απ την ηλίαση.  Βλέπετε, βαράει ο ήλιος το καλοκαίρι, ακόμη και εκεί στα ψηλά βουνά της Δαλματίας...

cap

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ΑΣΕ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΜΠΟΚΑ Κ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗ -ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ.

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
στα φιλικά είστε πρώτοι.  Νωπές οι μνήμες από το φιλικό με την Μπριζ οπου οι βέλγοι περπατούσαν, εσείς σκοράρατε και ο κόντης δήλωνε οτι πάμε για 30 στα 30.  Μετά βέβαια ο Νάτσος σήκωσε ψηλά το κεφάλι και ζαλίστηκε απ την ηλίαση.  Βλέπετε, βαράει ο ήλιος το καλοκαίρι, ακόμη και εκεί στα ψηλά βουνά της Δαλματίας...
ελα ρε μην εισαι κακος παμε μαζι θα σε παρω να δεις μποκα θα σε παρω και μαλλι της γριας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom