Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ρε...οπως και να χει...εμας μας πειραξε πιο πολυ που το παιζε αρειανακι και ερχοταν και κατω απο τη 3 και μας εκανε το αλανι....δεν τρελαθηκαμε που εφυγε ο ΠΑΙΚΤΑΡΑς Απο την ομαδα μας...ουτε ο Τζεραρντ ηταν...ουτε ο μακελελε....ουτε καν ο σιμαο του παο...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ξεφτυλιζεστε για εναν παιχτη που ηταν απλα υποφερτος στο περσινο χαλι μας,τι αληθεια εκανε ωστε να αξιζει τοσης προσοχης?Εβαλε καμια 10αρια γκολ η εκανε καμια τελικη πασα?Πως?Τρεχει και κανει τη βρωμικη δουλεια?Μα τετοιους παιχτες βρισκεις οπου κι αν κοιταξεις,δε χρειαζεται να τον παρεις απο το συμπολιτη για να'χεις να καυχιεσαι οτι διαλεξε εσενα αντι για αυτον(κατι που εκανε επηρεαζομενος απο τη διοικηση Λαμπρου,ξυπνηστε μαπες,κανενας απ'αυτους δε γεννηθηκε Αρειανος η παοκτσης).Απλα,ηταν μια ακομη ευκαιρια να φανει η βρωμια σας σε ολο της το μεγαλειο,τουλαχιστον ο γαβρος τον Κουδα πηγε να σας παρει οχι τον Μπαλαφα!!!Να'μαστε παρανομοι καταργωντας καθε νομο αλλα ν'αξιζει τον κοπο!

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
ρε...οπως και να χει...εμας μας πειραξε πιο πολυ που το παιζε αρειανακι και ερχοταν και κατω απο τη 3 και μας εκανε το αλανι....δεν τρελαθηκαμε που εφυγε ο ΠΑΙΚΤΑΡΑς Απο την ομαδα μας...ουτε ο Τζεραρντ ηταν...ουτε ο μακελελε....ουτε καν ο σιμαο του παο...
ρε ολοι μισθωφοροι ειναι απλα..... ας μην εκανε εκεινο το τακλιν που γκρεμισε τον δικο σας κανεις δεν θα τον θυμοτανε τωρα

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
μαλον δεν θα ερθει ο βιτολο στο ΠΑΟΚ αλλα ειναι παιχταρας
τι απλα τρεχει;
ιδανικο αμυντικο χαφ για Ελλαδα
οπως παιχταρας ηταν προπερσι ο Κοκε με τον Νατσο Γκαρσια
αλλα εσεις μια ζωη οτι δεν τα φτανετε τα κανετε κρεμασταρια

Επισκέπτης
Πολύ καλός παίκτης για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα αλλά προσωπικά μ'ενόχλησε πιο πολύ που στη συγκεκριμένη θέση έδιωξαν το Νεμπε!

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
ρε ολοι μισθωφοροι ειναι απλα..... ας μην εκανε εκεινο το τακλιν που γκρεμισε τον δικο σας κανεις δεν θα τον θυμοτανε τωρα
ωρε πουστη το μισθοφοροι με ο γραφετε παλι τιμωρια θα με βαλει ο κοκος

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αφου σου αρεσει να το σκεφτεσαι μονος σου,σκεψου και πες μου αν υπαρχει παιχτης στην υφηλιο που θα υπεγραφε κατι παρομοιο...Η συζητηση οπως καταλαβαινεις ειναι"να'χαμε να λεγαμε"για κατι που ολοι ξερουμε και εσεις κρυβετε,ειλικρινα σας ευχομαι να τον παρετε και σου υποσχομαι πως ποτε δεν θα τον αποκαλεσω Πουστολο...
Δεν ξέρω αν το έχει κάνει κάποιος.. αυτό όμως δε σημαίνει ότι είναι παράνομο. Εγώ σου είπα γιατί δεν είναι παράνομο. Εσύ δε μου είπες γιατί είναι. Και το ξαναλέω δε μας καίει ιδιαίτερα για τον πούστολο... Εσάς καίει αν θα έρθει ή όχι.
Το προσύμφωνο ξαναλέω νομικά δεν έχει μεγάλη σημασία. Σημασία θα έχει αν π.χ. υπογραφεί προσύμφωνο που να λέει ότι εγώ ο πουστολο έρχομαι στον ΠΑΟΚ αν απελευθερωθώ, αν όμως δεν απελευθερωθώ και δεν πάω πληρώνω κάποιο ποσό σαν αποζημίωση στον ΠΑΟΚ ενώ αν ελευθερωθώ και δεν με πάρει ο ΠΑΟΚ τότε πληρώνει ο ΠΑΟΚ αποζημίωση σε εμένα. Απλά και κατανοητά πράγματα. Αν είχε νομική ισχυ τότε θα υπέγραφε κατευθείαν συμβόλαιο κάτι το οποίο δε γίνεται γιατί είναι παράνομο. Αν είστε άσχετοι ή απλά προβατάκια μη το δείχνετε τόσο έντονα.....

Επίσης θυμηθείτε ότι ο Παπάζογλου υπέγραψε συμβόλαιο μαζί μας τον Ιανουάριο κάτι απολύτως νόμιμο (λιγότερο από 6 μήνες για τη λήξη του συμβολαίου του)

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
εμας μας καιει για τον βιτολο;;;;; ρε συ μπας και εχεις καμπριο και σε βαραει η ζεστη;  στο ριπαπα μας αν ερθει σε εσας στο ριπαπα μας αν δεν ερθει εσεις μαζευετε απο εμας παιχτες

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
εμας μας καιει για τον βιτολο;;;;; ρε συ μπας και εχεις καμπριο και σε βαραει η ζεστη;  στο ριπαπα μας αν ερθει σε εσας στο ριπαπα μας αν δεν ερθει εσεις μαζευετε απο εμας παιχτες
Το βλέπω.....

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Δεν ξέρω αν το έχει κάνει κάποιος.. αυτό όμως δε σημαίνει ότι είναι παράνομο. Εγώ σου είπα γιατί δεν είναι παράνομο. Εσύ δε μου είπες γιατί είναι. Και το ξαναλέω δε μας καίει ιδιαίτερα για τον πούστολο... Εσάς καίει αν θα έρθει ή όχι.
Το προσύμφωνο ξαναλέω νομικά δεν έχει μεγάλη σημασία. Σημασία θα έχει αν π.χ. υπογραφεί προσύμφωνο που να λέει ότι εγώ ο πουστολο έρχομαι στον ΠΑΟΚ αν απελευθερωθώ, αν όμως δεν απελευθερωθώ και δεν πάω πληρώνω κάποιο ποσό σαν αποζημίωση στον ΠΑΟΚ ενώ αν ελευθερωθώ και δεν με πάρει ο ΠΑΟΚ τότε πληρώνει ο ΠΑΟΚ αποζημίωση σε εμένα. Απλά και κατανοητά πράγματα. Αν είχε νομική ισχυ τότε θα υπέγραφε κατευθείαν συμβόλαιο κάτι το οποίο δε γίνεται γιατί είναι παράνομο. Αν είστε άσχετοι ή απλά προβατάκια μη το δείχνετε τόσο έντονα.....

Επίσης θυμηθείτε ότι ο Παπάζογλου υπέγραψε συμβόλαιο μαζί μας τον Ιανουάριο κάτι απολύτως νόμιμο (λιγότερο από 6 μήνες για τη λήξη του συμβολαίου του)
Ρε συ φιλε για πλακα το κανεις και παιζεις με τα νευρα μας?Σου εξηγησα,δεν εχει σημασια τι σκατοχαρτο εχει υπογραψει,και μονο η προσεγγιση του ειναι παρανομη,αν μιλησει σας περιμενει καμπανα,μη το συνεχιζουμε,το κουραζουμε...καμια σχεση η περιπτωση Παπαζογλου,Χαλκια,Ιβιτς

Επισκέπτης
τι εννοεις γκρεμισε το δικο μας?παοκ ειμαι? :2funny: :2funny: :2funny:...ε...μονο για μικρομεσαια ομαδα της ελλαδας εκανε...που περσυ ηταν ο ΑΡΗΣ...και ας ειμαι αρειανος...στα ρχιδια μου ο παοκ...ομαδα του γκαγκατση... κατι που συνεπαγεται πολλα.ο ναφτι εχει δοκιμαστει στο αγγλικο πρωταθλημα που ειναι το σκληροτερο....εκει ο βιτολο θα ταν η μπαλα για τους σκληροτραχηλους παικτες εκεινης της χωρας....για ελλαδα ειναι καλος...θα βοηθησει το παοκ....μιας και πλεον ειναι ομαδα που εχει καλους παραγοντες...και θα τυγχει(πιθανοτατα) καλης αντιμετωπισης ;)

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Ρε συ φιλε για πλακα το κανεις και παιζεις με τα νευρα μας?Σου εξηγησα,δεν εχει σημασια τι σκατοχαρτο εχει υπογραψει,και μονο η προσεγγιση του ειναι παρανομη,αν μιλησει σας περιμενει καμπανα,μη το συνεχιζουμε,το κουραζουμε...καμια σχεση η περιπτωση Παπαζογλου,Χαλκια,Ιβιτς
αντε ο παπαζογλου ισως να ναι και λαθος που εφυγε αλλα ο χαλκιας και ο ιβιτς..... μπραβο συμπολιτες μεγαλο κατορθωμα κανατε ο ενας πιανει πεπονια ο αλλος δεν εχει ιδρωσει ποτε φανελα, ιβιτς ο περιπατητης

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
τι εννοεις γκρεμισε το δικο μας?παοκ ειμαι? :2funny: :2funny: :2funny:...ε...μονο για μικρομεσαια ομαδα της ελλαδας εκανε...που περσυ ηταν ο ΑΡΗΣ...και ας ειμαι αρειανος...στα ρχιδια μου ο παοκ...ομαδα του γκαγκατση... κατι που συνεπαγεται πολλα.ο ναφτι εχει δοκιμαστει στο αγγλικο πρωταθλημα που ειναι το σκληροτερο....εκει ο βιτολο θα ταν η μπαλα για τους σκληροτραχηλους παικτες εκεινης της χωρας....για ελλαδα ειναι καλος...θα βοηθησει το παοκ....μιας και πλεον ειναι ομαδα που εχει καλους παραγοντες...και θα τυγχει(πιθανοτατα) καλης αντιμετωπισης ;)
οχι ρε δεν σε εβρισα  :2funny: :2funny:

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ σου εξηγώ γιατι δεν είναι. Εσύ απλά λες κάτι χωρίς να το τεκμηριώνεις

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
αντε ο παπαζογλου ισως να ναι και λαθος που εφυγε αλλα ο χαλκιας και ο ιβιτς..... μπραβο συμπολιτες μεγαλο κατορθωμα κανατε ο ενας πιανει πεπονια ο αλλος δεν εχει ιδρωσει ποτε φανελα, ιβιτς ο περιπατητης
Αυτα θα τα λενε και οι ιδιοι του χρονου,μολις φυγουν οι παιχτες,οποιος ερχεται ειναι Μαραντονα,οποιος φευγει για τα μπαζα,κλασικος παοκτσης!

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αυτος ο γκαγκάτσης δεν είναι που με τις "εύκολες" κληρώσεις σε πήγε τελικό κυπέλλου;;;;;; Αλλά τότε σε συνέφερε...

Και επίσης ποιος ο ρόλος του αγγελάκη;;;;;;;

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Εγώ σου εξηγώ γιατι δεν είναι. Εσύ απλά λες κάτι χωρίς να το τεκμηριώνεις
Τι να τεκμηριωσω ρε συ,τρελλα πουλας?Αφου ειναι γνωστο το τι εγινε,μην κανεις τον Κινεζο,τι θες να βγουμε στον Τριανταφυλοπουλο με στοιχεια?

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Αυτος ο γκαγκάτσης δεν είναι που με τις "εύκολες" κληρώσεις σε πήγε τελικό κυπέλλου;;;;;; Αλλά τότε σε συνέφερε...

Και επίσης ποιος ο ρόλος του αγγελάκη;;;;;;;
πλακα κανεις; εχετε παρει ολο το σοι γκαγκατση πατεραδες γιους συνυφαδες και μιλατε; αυτην την κοπρια αυτον τον γλυτσα;;; ελα ρε κοκο ελεος.....πλακα πλακα αλλα μην την  :knockinb: την κουβεντα

Επισκέπτης
μηπως το πηρα το κυπελλο...και σιγα που με πηγε ο γκαγκατσης....τρομερο επιχειρημα για να δωσεις αξια σε ενα ατομο που ....το ελληνικο ποδοσφαιρο τοσα χρονια....τι να πω....σε σας θα γινει και θεος τωρα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom