Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Μάλλον δεν είσαι πληροφορημένος και πολύ σωστά. Και από εσάς έχουν παιχτεί τέτοια αίσχη με μαχαίρια και μάλιστα πριν πολλά χρόνια είχε πεθάνει ένα παληκάρι. ΕΠίσης μάθε τι έγινε πριν 10 χρόνια στην Πλαστήρα. Τέτοιες μαλακίες γίνονται από παντού. Δεν είναι θέμα τι ομάδα είναι κάποιος (όποιος το πιστευει αυτό είναι τουάχιστον αφελής) αλλά πόσο γίδι είναι. Μακάρι τα πάντα να σταματάνε στις βρισιές.

Τώρα δε μπορώ να καταλάβω τι σημαίνει η λέξη παράνομα. Μας άρεσε ένας παίκτης (πιθανώς γιατί ακόμα δεν έχει ακουστεί τίποτα επίσημα) και μάλλον είδαμε τι μπορεί να κάνουμε. Και να έχει υπογραφεί προσύμφωνο δε σημαίνει κάτι. Νομικά το προσύμφωνο είναι ένα τίποτα. Παρανομία θα ήταν να υπογραφόταν συμβόλαιο. Οπότε μην μασάτε σαν προβατάκια κουτόχορτο από αυτά που σας λένε στο κεντρικό.....
πες μου εστω και με π.μ τι εγινε πλαστηρα;
γιατι δεν μου αρεσει να μου λενε ψεματα
ευχαριστω

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Μάλλον δεν είσαι πληροφορημένος και πολύ σωστά. Και από εσάς έχουν παιχτεί τέτοια αίσχη με μαχαίρια και μάλιστα πριν πολλά χρόνια είχε πεθάνει ένα παληκάρι. ΕΠίσης μάθε τι έγινε πριν 10 χρόνια στην Πλαστήρα. Τέτοιες μαλακίες γίνονται από παντού. Δεν είναι θέμα τι ομάδα είναι κάποιος (όποιος το πιστευει αυτό είναι τουάχιστον αφελής) αλλά πόσο γίδι είναι. Μακάρι τα πάντα να σταματάνε στις βρισιές.

Τώρα δε μπορώ να καταλάβω τι σημαίνει η λέξη παράνομα. Μας άρεσε ένας παίκτης (πιθανώς γιατί ακόμα δεν έχει ακουστεί τίποτα επίσημα) και μάλλον είδαμε τι μπορεί να κάνουμε. Και να έχει υπογραφεί προσύμφωνο δε σημαίνει κάτι. Νομικά το προσύμφωνο είναι ένα τίποτα. Παρανομία θα ήταν να υπογραφόταν συμβόλαιο. Οπότε μην μασάτε σαν προβατάκια κουτόχορτο από αυτά που σας λένε στο κεντρικό.....
Μαλλον δεν εχεις ιδεα...και η απλη προσεγγιση ενος παιχτη που εχει συμβολαιο απαγορευεται ρητα και(που δεν προκειται)αν αποδειχτει τοτε η καμπανα ειναι μεγαλη,αλλα ειπαμε μονο οταν οι κατω εκαναν παρομοια πραγματα για παιχτες σας σας επιανε η συγκινηση...

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μαλλον δεν εχεις ιδεα...και η απλη προσεγγιση ενος παιχτη που εχει συμβλαιο απαγορευεται ρητα και(που δεν προκειται)αν αποδειχτει τοτε η καμπανα ειναι μεγαλη,αλλα ειπαμε μονο οταν οι κατω εκαναν παρομοια πραγματα για παιχτες σας σας επιανε η συγκινηση...
Δηλαδή αν δει ο Βρύζας στον δρόμο τον καλβο και τον ρωτήσει αν θέλει του χρόνου να έρθει στον ΠΑΟΚ τότε θα φάμε καμπάνα;;;; Σκεφτείτε λίγο με το μυαλό το δικό σας όχι μόνο με το μυαλό του κεντρικού. ΑΝ υπογραφεί συμβόλαιο ΝΑΙ το δεχομαι.

psixiatros

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Like
8
Πόντοι
1
Aπό τον Ιανουάριο και μετά είχανε κρυφτεί,και ξαναβγήκανε τώρα πάλι μόλις ξεθαρέψανε με τις 2-3 μεταγραφές.
Για να ξαναβάλουνε πάλι μέσα τα κεφάλια όταν θα έρθουνε τα στραπάτσα.Γνωστή η ιστορία κάθε χρόνο.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Δηλαδή αν δει ο Βρύζας στον δρόμο τον καλβο και τον ρωτήσει αν θέλει του χρόνου να έρθει στον ΠΑΟΚ τότε θα φάμε καμπάνα;;;; Σκεφτείτε λίγο με το μυαλό το δικό σας όχι μόνο με το μυαλό του κεντρικού. ΑΝ υπογραφεί συμβόλαιο ΝΑΙ το δεχομαι.
Εξαρταται...αν εχει και χαρτια μαζι του...μη το ψαχνεις ειστε μακραν η πιο βρωμικη ομαδα της ηπειρου...ρωτα και τον Ποικιλιδη για προπερσι,κατι ξερει...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Ρωτα και τον τανασακη ΑΠΟ ΠΟΤΕ συμφωνησε με την ομαδα σου και ποσο ψηστηρι εφαγε απο ζησουκο και σια......

Αλλα ειπαμε, τα δικα μας δικα μας και τα δικα σας ΠΑΛΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ..... Δε γινεται αυτο φιλαρακι, αυτο εννοουμε οταν λεμε ΠΟΥΣΤΙΚΗ την ομαδα σου, πας και ανακατευεσαι ΜΟΝΙΜΩΣ με παικτες ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ νομιμα-παρανομα, ηθικα-ανηθικα, ΧΕΣΤΗΚΑ, το πουστριλικι ξεκιναει και τελειωνει απο τη στιγμη που ΠΡΟΣΣΕΓΙΖΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, πραγμα που το εχεις κανει συστημα και κοντευει να γινει και "προγραμματισμος μεταγραφων" απο τα φερεφωνα δημοσιογραφακια του κωλου.....

Για να με καταλαβεις ΨΑΞΟΥ λιγακι, ποσοι παικτες φετος παρελασαν απο τον "προγραμματισμο" :jerking: :jerking: :jerking: του ζηση, οι οποιοι ειχαν συμφωνησει με την ομαδα σου και "ξαφνικα" οι ομαδες που ΑΝΗΚΑΝ αξιωναν (ακουσον-ακουσον) και χρηματικα ανταλλαγματα!!!! Τιποτα δεν ειναι τυχαιο........

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Οταν ομως αυτο το κανουν "οι απο κατω" ειναι κακοι, πουστηδες και κλεβουν τους παικτες, ε?? Οχι φιλαρακο, τα ιδια σκατα ειστε και σεις, ιδιες τακτικες χρησιμοποιειτε, οταν και οσο σας παιρνει, οποτε θα την ακουτε για τα καλα και δε θα μπορειτε να απαντησετε παρα μονο με παπαρολογιες, τι μας ειπε ο συνδεσμος, τι γραμμη ακολουθουμε, ποτε εκλασε ο σαουριδης και αλλα τετοια ωραια που γραφετε...... αλλα ειπαμε, ενημερωμενοι για ολα ειστε και ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ..... Superακια τρελα ειστε, αλλα δεν το παραδεχεστε!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Γιατι αραγε ο προεδρος της Σαντατερ τα'χει παρει στο κρανιο και δε δινει την ελευθερας του παιχτη?Και γιατι αραγε ο παοκ σαν οργανωμενη ομαδα που θελει να ειναι δεν εχει στραφει σε εναλλακτικες λυσεις?Ας απαντησουν οσοι δεν ειναι φυτα και δεν τρων preast απο τις φυλλαδες...

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καταρχάς που ξέρετε εσεις αν έχουμε στραφεί σε άλλες λύσεις ή αν πραγματικά θέλουμε τον πουστόλο.
Επίσης απο τη στιγμη που ΔΕΝ έχει υπογραφεί συμβόλαιο με κάποιον παίκτη τίποτα δεν είναι παράνομο. Πάντως αν ήταν του Βιτόλο παράνομο αυτή η παρανομία θα αφορούσε την σαντατέρ και όχι εσάς. Οι δικοί μας παίκτες έφυγαν επειδή ήταν απλήρωτοι (αν και ο οκκάς ήταν) όχι επειδή τελείωσε το συμβόλαιο. Π.χ. θα ήταν πουστιά στη σαντατέρ που χρωστά λεφτά στον παίκτη να υπογραφεί τώρα συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και τα δκαστήρια να μας δικαιώσουν Αυτό είχε γίνει με τους παίκτες μας.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Καταρχάς που ξέρετε εσεις αν έχουμε στραφεί σε άλλες λύσεις ή αν πραγματικά θέλουμε τον πουστόλο.
Επίσης απο τη στιγμη που ΔΕΝ έχει υπογραφεί συμβόλαιο με κάποιον παίκτη τίποτα δεν είναι παράνομο. Πάντως αν ήταν του Βιτόλο παράνομο αυτή η παρανομία θα αφορούσε την σαντατέρ και όχι εσάς. Οι δικοί μας παίκτες έφυγαν επειδή ήταν απλήρωτοι (αν και ο οκκάς ήταν) όχι επειδή τελείωσε το συμβόλαιο. Π.χ. θα ήταν πουστιά στη σαντατέρ που χρωστά λεφτά στον παίκτη να υπογραφεί τώρα συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και τα δκαστήρια να μας δικαιώσουν Αυτό είχε γίνει με τους παίκτες μας.
Κου Κου...για τη Σαντατερ μιλαμε τοσην ωρα,το θεμα ειναι σε ποιον εχεις κανει την παρανομια η αν εχει γινει?

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ρε φίλε θέλεις να με τρελλάνεις;;;;; Έχει υπογραφεί συμβόλαιο;;;;;;;;;; ΝΑΙ ή ΟΥ;;;;;;;;;;;;;;;

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ρε φίλε θέλεις να με τρελλάνεις;;;;; Έχει υπογραφεί συμβόλαιο;;;;;;;;;; ΝΑΙ ή ΟΥ;;;;;;;;;;;;;;;
Σου ειπα,εισαι ασχετος,πανε ρωτα κανεναν μεγαλυτερο...αν θες τον παιχτη και δε ληγει το συμβολαιο του χτυπας την πορτα της ομαδας και τον ζητας,δεν εχεις καμια δουλεια να υπογραφεις προσυμφωνα,αυτου του ειδους η προσεγγιση ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ.Εξου και η προτροπη προς τον παιχτη αν τελικα χαλασει η δουλεια να σκισει το κωλοχαρτο και να μη βγαλει αχνα...

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Σου ειπα,εισαι ασχετος,πανε ρωτα κανεναν μεγαλυτερο...αν θες τον παιχτη και δε ληγει το συμβολαιο του χτυπας την πορτα της ομαδας και τον ζητας,δεν εχεις καμια δουλεια να υπογραφεις προσυμφωνα,αυτου του ειδους η προσεγγιση ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ.Εξου και η προτροπη προς τον παιχτη αν τελικα χαλασει η δουλεια να σκισει το κωλοχαρτο και να μη βγαλει αχνα...
Μου αρέσει να το ψάχνω μόνος μου και να σκέφτομαι. Όχι να μου λένε οι άλλοι τι είναι σωστό και τι όχι. Αν το προσύμφωνο γράφει ότι εγώ ο πουστόλο όταν και αν τελειώσει το συμβόλαιό μου με τη Σαντατερ θα έρθω στον ΠΑΟΚ με τόσα φράγκα....που είναι η παρανομία;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Μου αρέσει να το ψάχνω μόνος μου και να σκέφτομαι. Όχι να μου λένε οι άλλοι τι είναι σωστό και τι όχι. Αν το προσύμφωνο γράφει ότι εγώ ο πουστόλο όταν και αν τελειώσει το συμβόλαιό μου με τη Σαντατερ θα έρθω στον ΠΑΟΚ με τόσα φράγκα....που είναι η παρανομία;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Αφου σου αρεσει να το σκεφτεσαι μονος σου,σκεψου και πες μου αν υπαρχει παιχτης στην υφηλιο που θα υπεγραφε κατι παρομοιο...Η συζητηση οπως καταλαβαινεις ειναι"να'χαμε να λεγαμε"για κατι που ολοι ξερουμε και εσεις κρυβετε,ειλικρινα σας ευχομαι να τον παρετε και σου υποσχομαι πως ποτε δεν θα τον αποκαλεσω Πουστολο...

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
αααααχαχαχαχα τι γραφουν οι γελοτωποιοι!!καλα το γραψα μπαμπινιωτη;;;; οοοοοοοοοοοοοοοοοχοχοχοχο σημερα δωσατε ρεσιταλ........ελα ελα συνεχιστε

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
ο βιτόλο έχει υπογράψει...

Ο ΠΑΟΚ του είπε οκ, υπέγραψε να κατοχυρωθείς και αν μείνεις ελεύθερος τότε τα λέμε

τώρα αν είναι παράνομο, ναι είναι, αυτό είναι το θέμα όμως ή το αν ο παίχτης θέλει να έρθει στον ΠΑΟΚ ή όχι;

Γιατί δεν σχολιάζετε αυτό το γεγονός;  οτι δηλαδή ο παίχτης κατάλαβε ποιά είναι η μεγάλη ομάδα της πόλης;

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Γιατι αραγε ο προεδρος της Σαντατερ τα'χει παρει στο κρανιο και δε δινει την ελευθερας του παιχτη?

Και γιατι αραγε ο παοκ σαν οργανωμενη ομαδα που θελει να ειναι δεν εχει στραφει σε εναλλακτικες λυσεις?

Ας απαντησουν οσοι δεν ειναι φυτα και δεν τρων preast απο τις φυλλαδες...

1.διότι του χρωστάει λεφτά και με αυτόν τον τρόπο τον εκβιάζει για να συμφωνήσει ο παίχτης με τη μικρότερη το δυνατόν αποζημίωση

2. Αυτό δεν το ξέρεις, εξάλλου είναι ακόμη 3 Ιουλίου και οι μεταγραφές λήγουν 31 Αυγούστου.  Μην ξεχνάς οτι περυσι μουσλίμοβιτς και Γκαρσία ήρθαν τον αυγουστο, το ίδιο και ο βιτόλο σε εσάς...

3....

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
ρε μορφη παλιε μου φιλε γνωριμε τι διαλογαρα ηταν αυτη;;;; να σε πω αξιζει τοσο κουβεντα και τοσα πρωτοσελιδα αυτος ο παιχτης; εσυ που εισαι και αντικειμενικος;

Επισκέπτης
ο βιτολο καλο παιχτακι...αλλα μονο για ελληνικο πρωταθλημα θα κανε...τελειωσαν οι παικτες μινιατουρες χωρις δυναμη....για αμυντικα χαφ.και στο παοκ δυσκολα θα παιξει βασικος....ο σκαρσια ειναι κλασης καλυτερος...οσο για ΑΡΗ...ηθελα τσαβι τορρες να ερθει ...ειναι πολυ καλος και ποιοτικος παικτης...απο τους καλυτερους στη β μπαρτσελονα...και σε οσα παιχνιδια τον ειχα δει...εβγαζε ματια....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom