Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Σημερινή απόφαση

αντιγράφω από sportsdog.gr

"Το μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης διέταξε την συντηρητική κατάσχεση κάθε κινητής και ακίνητης περιουσίας της ΠΑΕ Άρης για ποσό 500.000 ευρώ, το οποίο αντιστοιχεί στο 20% του ολικού ποσού πώλησης του Αβραάμ στους πρωταθλητές Ελλάδας"

Επισκέπτης
Σημερινή απόφαση

αντιγράφω από sportsdog.gr

"Το μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης διέταξε την συντηρητική κατάσχεση κάθε κινητής και ακίνητης περιουσίας της ΠΑΕ Άρης για ποσό 500.000 ευρώ, το οποίο αντιστοιχεί στο 20% του ολικού ποσού πώλησης του Αβραάμ στους πρωταθλητές Ελλάδας"
Η κατάσχεση είναι για τον προπονητικό κέντρο του Ρύσιου, αλλά δεν ξέρω ποιος θα πρωτοπρολάβει να το πάρει αυτό! Ξέρω για 2 περιπτώσεις που έχει διαταχτεί το ίδιο και είναι στις εφέσεις, για τον Γούιλτζερ και για την απατεωνιά που έκαναν με της διαφημιστικές εταιρείες!

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
1. Χαλαρός είμαι αλλά την υποκρισία δεν την μπορώ ρε φίλε.  Την μία έτσι και την άλλη γιουβέτσι.  Την μία "σπάσαν τα μαγαζιά" και την άλλη "τί ζητούσαν οι ΠΑΟΚτσήδες στου Χαριλάου".  Ξερόλα γουάρχολ για πες μου, την περιοχή Χαριλάου την έχετε κατουρημένη γύρω γύρω και απαγορεύετε να περνάνε τα λεωφορεία;  Να το πείτε στον ΟΑΣΘ να κάνει παράκαμψη...
2.Χαίρομαι που συμφωνείς
3 Προφανως αστειεύεσαι, από το πρώτο λεπτο ο Νέτο και ο Βιτόλο έκαναν την χαρακτηριστική κίνηση "ήρεμα" με τα χέρια, δεν ησουν στο γήπεδο οπότε μην κρίνεις
4  Εγώ σε αντίθεση με κάποιους άλλους μπορώ να κάνω μία συζήτηση με επιχειρήματα γιατί και ποδόσφαιρο ξέρω και μπασκετ και επίσης μπορώ να σου μιλήσω και αρκετή ώρα για τεχνικά θέματα.  Αυτός ο "να μην πω τι" που μιλάει για μπάσκετ αμφιβάλω αν γνωρίζει γιατί ο ΠΑΟΚ είναι κάτω απ τον ΑΡΗ στη βαθμολογία.  Μπορεί η απάντηση που θα σου δώσει να είναι του στυλ " γιατί έχουμε λαό", "γιατί είμαστε αυτοκράτορες", γιατί "η κίτρινη φανέλα είναι βαριά" ή "γιατί ο γκάλης γαμούσε τις μάνες σας" όπως έγραψε ένας  άλλος "να μην πω τι".  Μία φορά ρε πούστη μου να δω να γράψετε κάτι αντικειμενικό, κάτι που να βασίζεται στις γνώσεις σας, για να αποδείξετε σε αυτούς που σας διαβάζουν οτι κάτι ξέρετε τέλος πάντων. 
Τα τελευταία τα γράφω διότι μου έχετε αποδείξει οι περισσοτεροι αρειανοί οτι είστε παντελώς άσχετοι από αθλητικά και το μοτό στη ζωή σας είναι "γαμιέται ο ΠΑΟΚ"  Επίσης αμφιβάλλω αν ένας απο εσάς που μιλάει για αυτοκράτορες στο μπάσκετ και λοιπές σαχλαμάρες έχει πάει έστω μια φορά στο μπάσκετ πριν το 1991...
Δεν εχεις ουτε μια φορα συζητησει με επιχειρηματα!!Γραφεις αυτα που θελεις και μετα δεν εισαι σε θεση να απαντησεις και να συνεχισεις την κουβεντα με εναν ειρμο σκεψης που αρμοζει σε εναν ενηλικα!
Καλο σου βραδυ...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Δεν εχεις ουτε μια φορα συζητησει με επιχειρηματα!!Γραφεις αυτα που θελεις και μετα δεν εισαι σε θεση να απαντησεις και να συνεχισεις την κουβεντα με εναν ειρμο σκεψης που αρμοζει σε εναν ενηλικα!
Καλο σου βραδυ...

μάλλον δεν ξέρεις αυτά που λένε για τον γάιδαρο και τον πετεινό...

Να σε ρωτήσω κάτι;

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Ξέρεις αυτό που λένε μερικοί οτι "η μαλακία και η βλακεία είναι ανίκητη";

Δεν σε περνάω για μαλάκα πάντως

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Ξέρεις αυτό που λένε μερικοί οτι "η μαλακία και η βλακεία είναι ανίκητη";

Δεν σε περνάω για μαλάκα πάντως
Η σωστη διατυπωση της προτασης που ειπες ειναι η εξης,
"Δεν σε θεωρω μαλακα" ή θα μπορουσες να πεις "δεν μου δινεις την εντυπωση ενος μαλακα ανθρωπου"!
Πριν αποδωσεις τον χαρακτηρισμο του βλακα σε καποιο ατομο,φροντισε να μαθεις ελληνικα πρωτα!
Ολα αυτα ομως δεν εχουν σημασια  γιατι δεν με ενδιαφερει η αποψη σου!Δεν μπορω να ασχολουμαι με τους πνευματικα αναπηρους,με συγχωρεις!
Αυτα απο μενα και καληνυχτα......

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ναι ρε να μην πω τι,  "εγώ", αφού για τον εαυτό μου σου γράφω

τι να την κάνω τη συγγνώμη σου ρε;  από τότε που εμφανίστηκε το συγνώμη γεμίσαμε αδερφές.  Πρώτα βρίζεις και μετά το παίρνεις πίσω...  

"έιχε αηδιάσει" και άλλα φλώρικα, σας έπιασαν τα ψυχολογικά σας μου φαίνεται

Κι αν ειχες ελαχιστη νοημοσυνη θα ηξερες οτι ΟΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ, οποτε το ΕΓΩ ειναι περιττο, ειναι πλεονασμος ειναι ενδειξη ΕΓΩΙΣΜΟΥ και δειχνει εναν ανθρωπο ισχυρογνωμονα.... τι σου λεω τωρα, ψιλα γραμματα........ αστο...... επιπτωσα ναουμ.......

Στο μονο που συμφωνω ειναι οτι "απο τοτε που βγηκε η συγνωμη, χεστηκε το φιλοτιμο" αλλα τουλαχιστον τη ΜΙΑ φορα που εβρισα, το πηρα πισω, ΔΕ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΒΡΙΖΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΥ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΩ.........

Αν σου φαινεται φλωρικο το οτι ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΑΗΔΙΑΣΕΙ με ΟΛΑ τα γραφομενα σου.......... ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΑ....... αντε πετα κανενα μπουκαλι και πυρσο σε κανενα γηπεδο 'η πηγαινε να μαλωσεις με κανενα στορι....... μαγκα Ε ΜΑΓΚΑ...... επιπτωσα ναουμ

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Ευχόμαστε στο πιο καθαρό σωματείο της Θεσ/νίκης....νίκη απέναντι στο πιο βρώμικο της Ελλάδας!!! :rockon: :rockon: :rockon:

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Ο...Καρα-βούτας άρχισε τα δικά του.... :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Απο τότε που βγήκε ο Γιάρο και μπήκε ο Γιαχιτς έχει βελτιωθεί ο Άρης αμυντικά και με τον Σηφάκη σε καλή κατάσταση αλλά όσο πάει η επίθεση χειροτερεύει, αυτός ο Κόκε όταν παίρνει την μπάλα δεν ξέρει τι να την κάνει, κοιτάει να την δώσει και όχι να προσπαθήσει να απειλήσει την εστία!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
μήπως ήταν πέναλτυ το χεράκι του  κυρίου πάνω στην γραμμή?.....ή η φάση δεν ήταν για γκόλ?...... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

[move][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]ΘΡΥΛΕ ΘΕΕΕ ΜΟΥΥΥΥ[/size][/size][/size][/size][/size] :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ο μαλ΄κας...έδωσε πέναλτυ ανύπαρκτο για να καλύψει την μαλακία του...τόσο καραγκιόζης είναι.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom