1. Χαλαρός είμαι αλλά την υποκρισία δεν την μπορώ ρε φίλε. Την μία έτσι και την άλλη γιουβέτσι. Την μία "σπάσαν τα μαγαζιά" και την άλλη "τί ζητούσαν οι ΠΑΟΚτσήδες στου Χαριλάου". Ξερόλα γουάρχολ για πες μου, την περιοχή Χαριλάου την έχετε κατουρημένη γύρω γύρω και απαγορεύετε να περνάνε τα λεωφορεία; Να το πείτε στον ΟΑΣΘ να κάνει παράκαμψη...
2.Χαίρομαι που συμφωνείς
3 Προφανως αστειεύεσαι, από το πρώτο λεπτο ο Νέτο και ο Βιτόλο έκαναν την χαρακτηριστική κίνηση "ήρεμα" με τα χέρια, δεν ησουν στο γήπεδο οπότε μην κρίνεις
4 Εγώ σε αντίθεση με κάποιους άλλους μπορώ να κάνω μία συζήτηση με επιχειρήματα γιατί και ποδόσφαιρο ξέρω και μπασκετ και επίσης μπορώ να σου μιλήσω και αρκετή ώρα για τεχνικά θέματα. Αυτός ο "να μην πω τι" που μιλάει για μπάσκετ αμφιβάλω αν γνωρίζει γιατί ο ΠΑΟΚ είναι κάτω απ τον ΑΡΗ στη βαθμολογία. Μπορεί η απάντηση που θα σου δώσει να είναι του στυλ " γιατί έχουμε λαό", "γιατί είμαστε αυτοκράτορες", γιατί "η κίτρινη φανέλα είναι βαριά" ή "γιατί ο γκάλης γαμούσε τις μάνες σας" όπως έγραψε ένας άλλος "να μην πω τι". Μία φορά ρε πούστη μου να δω να γράψετε κάτι αντικειμενικό, κάτι που να βασίζεται στις γνώσεις σας, για να αποδείξετε σε αυτούς που σας διαβάζουν οτι κάτι ξέρετε τέλος πάντων.
Τα τελευταία τα γράφω διότι μου έχετε αποδείξει οι περισσοτεροι αρειανοί οτι είστε παντελώς άσχετοι από αθλητικά και το μοτό στη ζωή σας είναι "γαμιέται ο ΠΑΟΚ" Επίσης αμφιβάλλω αν ένας απο εσάς που μιλάει για αυτοκράτορες στο μπάσκετ και λοιπές σαχλαμάρες έχει πάει έστω μια φορά στο μπάσκετ πριν το 1991...