Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Σκουλήκια βρε δεν σαλτάρετε λεώ εγώ.  Πήρατε ένα χ χωρίς ευκαιρία και βγάλατε και λαλά.  Ναι ρε μαλάκες, εμείς δεν κάναμε ευκαιρίες αλλά παρόλο που είχαμε απουσίες+αγωνιστικός χώρος+καθυστερήσεις διαιτητή+μόνο 30 λεπτά παιχνίδι προβληματιζόμαστε για την ομάδα μας.  Αντιθέτως εσείς έχετε 6 αγώνες να βάλετε γκολ, παίζετε ποδόσφαιρο που το κοροϊδεύουν όλοι (έχω διαβάσει σε εφημερίδες Αθηνών να χαρακτηρίζουν την ομαδούλα σας "χαζοχαρούμενη"), κάνατε καθυστερηση απ το πρώτο λεπτο, δεν μπήκατε στην περιοχή κτλ κτλ, παρ' όλα αυτά λοιπόν εσείς πανηγυρίζετε λες και πήρατε το διηπειρωτικό

Αυτή είναι η κατάντια σας, να μην παραδέχεστε τίποτα και να προσπαθείτε απ' όλο το χάλι σας να βρείτε κάτι το θετικό (οι 5 πάσες που αλλάξατε προχθές) για να την πείτε στους άλλους

Είστε τυφλωμένοι οπαδικά και έρμαια της προπαγάνδας αυτών που δας διοικούν πίσω απ την κουρτίνα με το ζονγκ-κουκουβάγια

Αγνιους εγώ δεν σου κοκορεύτηκα για την μπάλα του ΠΑΟΚ προχθές, αν εσένα σου άρεσε η ρούλα όπως έπαιξε και βγήκες να μας την πείς μετά τρεις μήνες που κρυβόσουν, τότε δείχνεις και το ποιόν σου ως φίλαθλος

Για τον μοντερέητορ τα λόγια είναι περιττά.  Έχω φτάσει σε συμπέρασμα για σένα αλλά το κρατάω για μένα...  Το μόνο που σου λέω είναι πως εδώ και 1 μιση χρόνο που σε διαβάζω, δεν έχω δει ένα ποστ σου να παραδέχεσαι κάτι με οπαδό αντίπαλης ομάδας κρίνοντας πάντα με 2 σταθμά τα ίδια γεγονότα ανάλογα με το αν συμβαίνουν απ την πλευρά της δική σου ή της άλλης ομάδας.  Παραδείγματα πολλά, οι δανεικοί παίχτες, η βαθμολογία, τα χρέη, οι φασαρίες οπαδών....  Πάνε σε γιατρό, στο λέω όχι φιλικά, αλλά προειδοποιητικά...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
1.Σκουλήκια βρε δεν σαλτάρετε λεώ εγώ.  2.Πήρατε ένα χ χωρίς ευκαιρία και βγάλατε και λαλά.  Ναι ρε μαλάκες, εμείς δεν κάναμε ευκαιρίες αλλά παρόλο που είχαμε απουσίες+αγωνιστικός χώρος+καθυστερήσεις διαιτητή+μόνο 30 λεπτά παιχνίδι προβληματιζόμαστε για την ομάδα μας.  Αντιθέτως εσείς έχετε 6 αγώνες να βάλετε γκολ, παίζετε ποδόσφαιρο που το κοροϊδεύουν όλοι (έχω διαβάσει σε εφημερίδες Αθηνών να χαρακτηρίζουν την ομαδούλα σας "χαζοχαρούμενη"), 3.κάνατε καθυστερηση απ το πρώτο λεπτο, δεν μπήκατε στην περιοχή κτλ κτλ, παρ' όλα αυτά λοιπόν εσείς πανηγυρίζετε λες και πήρατε το διηπειρωτικό

Αυτή είναι η κατάντια σας, να μην παραδέχεστε τίποτα και να προσπαθείτε απ' όλο το χάλι σας να βρείτε κάτι το θετικό (οι 5 πάσες που αλλάξατε προχθές) για να την πείτε στους άλλους

4.Είστε τυφλωμένοι οπαδικά και έρμαια της προπαγάνδας αυτών που δας διοικούν πίσω απ την κουρτίνα με το ζονγκ-κουκουβάγια

Αγνιους εγώ δεν σου κοκορεύτηκα για την μπάλα του ΠΑΟΚ προχθές, αν εσένα σου άρεσε η ρούλα όπως έπαιξε και βγήκες να μας την πείς μετά τρεις μήνες που κρυβόσουν, τότε δείχνεις και το ποιόν σου ως φίλαθλος

Για τον μοντερέητορ τα λόγια είναι περιττά.  Έχω φτάσει σε συμπέρασμα για σένα αλλά το κρατάω για μένα...  Το μόνο που σου λέω είναι πως εδώ και 1 μιση χρόνο που σε διαβάζω, δεν έχω δει ένα ποστ σου να παραδέχεσαι κάτι με οπαδό αντίπαλης ομάδας κρίνοντας πάντα με 2 σταθμά τα ίδια γεγονότα ανάλογα με το αν συμβαίνουν απ την πλευρά της δική σου ή της άλλης ομάδας.  Παραδείγματα πολλά, οι δανεικοί παίχτες, η βαθμολογία, τα χρέη, οι φασαρίες οπαδών....  Πάνε σε γιατρό, στο λέω όχι φιλικά, αλλά προειδοποιητικά...
1. Χαλάρωσε
2. Εν μέρει δεν έχεις άδικο
3. Μάλλον άλλον αγώνα είδες
4. Το ίδιο συμβαίνει με σένα σε μεγαλύτερο βαθμό από πολλούς εδώ μέσα.
Τελειώνοντας να πω την άποψή μου στο θέμα των υποτιθέμενων πανηγυρισμών. Μιλάμε αυτές τις μέρες γιατί μας είχατε σπάσει τα αρχίδια με την υπερομάδα σας, πως θα μας ξεκωλιάσετε, πως θα παίξουμε με κατεβασμένα βρακιά κλπ. Δεν νομίζω κανείς εδώ να είπε ΑΝΤΕ ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΑΜΕ, ΠΑΙΞΑΜΕ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ κλπ. Ηρεμήστε λίγο και μην τρελαίνεστε.
Αυτά και καλό ΣΚ

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Νομιζω πως αρκετα αναλωθηκαμε να σχολιαζουμε αγωνα με τους αμπαλους,ασ τους να τρων το παραμυθι του Πετρουλακη και του Μινου και να νομιζουν πως εχουν ομαδα και παιχταραδες.Αληθεια,ΜΙΑ αγωνιστικη στον Κοντρερας??????Καλα,αυτος δεν αποβληθηκε με απ'ευθειας κοκκινη?Τελικα,αυτη η ομαδα εχει πολλους προστατες,ουτε βιζιτου να ηταν...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Νομιζω πως αρκετα αναλωθηκαμε να σχολιαζουμε αγωνα με τους αμπαλους,ασ τους να τρων το παραμυθι του Πετρουλακη και του Μινου και να νομιζουν πως εχουν ομαδα και παιχταραδες.Αληθεια,ΜΙΑ αγωνιστικη στον Κοντρερας??????Καλα,αυτος δεν αποβληθηκε με απ'ευθειας κοκκινη?Τελικα,αυτη η ομαδα εχει πολλους προστατες,ουτε βιζιτου να ηταν...

Ναι ρε "να μην πω τι".  Μία αγωνιστική έφαγε.  Εσύ τι ζόρι τραβάς; 
Πάνε στο λευκό πύργο να πανηγυρίσεις το χ στην τούμπα γιατί πήρε τηλέφωνο ο καντινιέρης και του εξαντλήθηκαν τα λουκάνικα...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
1. Χαλάρωσε
2. Εν μέρει δεν έχεις άδικο
3. Μάλλον άλλον αγώνα είδες
4. Το ίδιο συμβαίνει με σένα σε μεγαλύτερο βαθμό από πολλούς εδώ μέσα.
Τελειώνοντας να πω την άποψή μου στο θέμα των υποτιθέμενων πανηγυρισμών. Μιλάμε αυτές τις μέρες γιατί μας είχατε σπάσει τα αρχίδια με την υπερομάδα σας, πως θα μας ξεκωλιάσετε, πως θα παίξουμε με κατεβασμένα βρακιά κλπ. Δεν νομίζω κανείς εδώ να είπε ΑΝΤΕ ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΑΜΕ, ΠΑΙΞΑΜΕ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ κλπ. Ηρεμήστε λίγο και μην τρελαίνεστε.
Αυτά και καλό ΣΚ
1. Χαλαρός είμαι αλλά την υποκρισία δεν την μπορώ ρε φίλε.  Την μία έτσι και την άλλη γιουβέτσι.  Την μία "σπάσαν τα μαγαζιά" και την άλλη "τί ζητούσαν οι ΠΑΟΚτσήδες στου Χαριλάου".  Ξερόλα γουάρχολ για πες μου, την περιοχή Χαριλάου την έχετε κατουρημένη γύρω γύρω και απαγορεύετε να περνάνε τα λεωφορεία;  Να το πείτε στον ΟΑΣΘ να κάνει παράκαμψη...
2.Χαίρομαι που συμφωνείς
3 Προφανως αστειεύεσαι, από το πρώτο λεπτο ο Νέτο και ο Βιτόλο έκαναν την χαρακτηριστική κίνηση "ήρεμα" με τα χέρια, δεν ησουν στο γήπεδο οπότε μην κρίνεις
4  Εγώ σε αντίθεση με κάποιους άλλους μπορώ να κάνω μία συζήτηση με επιχειρήματα γιατί και ποδόσφαιρο ξέρω και μπασκετ και επίσης μπορώ να σου μιλήσω και αρκετή ώρα για τεχνικά θέματα.  Αυτός ο "να μην πω τι" που μιλάει για μπάσκετ αμφιβάλω αν γνωρίζει γιατί ο ΠΑΟΚ είναι κάτω απ τον ΑΡΗ στη βαθμολογία.  Μπορεί η απάντηση που θα σου δώσει να είναι του στυλ " γιατί έχουμε λαό", "γιατί είμαστε αυτοκράτορες", γιατί "η κίτρινη φανέλα είναι βαριά" ή "γιατί ο γκάλης γαμούσε τις μάνες σας" όπως έγραψε ένας  άλλος "να μην πω τι".  Μία φορά ρε πούστη μου να δω να γράψετε κάτι αντικειμενικό, κάτι που να βασίζεται στις γνώσεις σας, για να αποδείξετε σε αυτούς που σας διαβάζουν οτι κάτι ξέρετε τέλος πάντων. 
Τα τελευταία τα γράφω διότι μου έχετε αποδείξει οι περισσοτεροι αρειανοί οτι είστε παντελώς άσχετοι από αθλητικά και το μοτό στη ζωή σας είναι "γαμιέται ο ΠΑΟΚ"  Επίσης αμφιβάλλω αν ένας απο εσάς που μιλάει για αυτοκράτορες στο μπάσκετ και λοιπές σαχλαμάρες έχει πάει έστω μια φορά στο μπάσκετ πριν το 1991...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ναι ρε "να μην πω τι".  Μία αγωνιστική έφαγε.  Εσύ τι ζόρι τραβάς; 
Πάνε στο λευκό πύργο να πανηγυρίσεις το χ στην τούμπα γιατί πήρε τηλέφωνο ο καντινιέρης και του εξαντλήθηκαν τα λουκάνικα...
Αν εχεις την αισθηση οτι πανηγυριζει κανεις στην πολη,μαλλον ζεις καπου στη Αφρικη(η μηπως Τουρκια?)Για τη μια αγωνιστικη και για τους προστατες σου,μοkο ε?

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Αν εχεις την αισθηση οτι πανηγυριζει κανεις στην πολη,μαλλον ζεις καπου στη Αφρικη(η μηπως Τουρκια?)Για τη μια αγωνιστικη και για τους προστατες σου,μονο ε?
Εδώ μέχρι και εσύ ξύπνησες από τη χειμερία νάρκη και θα μου πεις οτι δεν πανηγυρίζετε.  Αντε τράβα στα λουκάνικα. 
Και όσο για τη μια αγωνιστική μαγκιά μας.  Πήρε τηλέφωνο ο γιος το μπαμπά και παρακάλεσε, ο μπαμπάς είπε "εντάξει παιδί μου, αφού το θέλει και ο θόδωρος θα δω τι μπορώ να κάνω" και μετά ο μπαμπάς τηλεφώνησε στην πειθαρχική.  Τόσο απλά...
Εντάξει ευχαριστήθηκες τώρα;  αυτό ήθελες να ακούσεις;  Λες και χωρίς τον Κοντρέρας πάτησες περιοχή...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Εδώ μέχρι και εσύ ξύπνησες από τη χειμερία νάρκη και θα μου πεις οτι δεν πανηγυρίζετε.  Αντε τράβα στα λουκάνικα. 
Και όσο για τη μια αγωνιστική μαγκιά μας.  Πήρε τηλέφωνο ο γιος το μπαμπά και παρακάλεσε, ο μπαμπάς είπε "εντάξει παιδί μου, αφού το θέλει και ο θόδωρος θα δω τι μπορώ να κάνω" και μετά ο μπαμπάς τηλεφώνησε στην πειθαρχική.  Τόσο απλά...
Εντάξει ευχαριστήθηκες τώρα;  αυτό ήθελες να ακούσεις;  Λες και χωρίς τον Κοντρέρας πάτησες περιοχή...
Πατησα περιοχη οσες φορες μου το επετρεψε ο προστατης σας που σταματησε το παιχνιδι στο 44 στο α' κι ενω εκτελουσαμε φαουλ προς την περιοχη σας,καθως και ο αγωνιστικος χωρος.Οσο το αν ξερεις απο μπαλα μου το χεις αποδειξει οσες φορες εχουμε μιλησει,ιδεα δεν εχεις,τρως πολυ παραμυθι απο τα μεσα και οσα ακους απο τις παρεες σου,
γενικα αντιλαμβανεσαι ο,τι σε συμφερει(πανηγυρια τως Αρειανων και τρεχα γυρευε).Οσο για τη χειμερια ναρκη μου οπως λες,αυτη οφειλεται στο οτι δεν εχω παντα το χρονο και τη διαθεση να απανταω σε αμπαλους.

shark3

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Like
46
Πόντοι
0
εχετε πλακα κρανιοφορες ορνιθες γιατι δεχεσται αντικοιμενικα οτι σας επιβαλαμε την χρηση παμπερς στο χανουμ κοτετς :uglystupid: :tickedoff: :jerking: :jerking: :jerking:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
....Οσο για τη χειμερια ναρκη μου οπως λες,αυτη οφειλεται στο οτι δεν εχω παντα το χρονο και τη διαθεση να απανταω σε αμπαλους.
Tην οποίο χρόνο βρήκες κατα σύμπτωση την Τετάρτη το βράδυ...

Οσο για τα άλλα, εντάξει δεν ξέρω και τρώω πρόλογο, δεν περίμενα να πεις κάτι καλύτερο, εδώ δεν παραδέχεσαι οτι είμαστε μεγαλύτερη ομάδα, τόσο υπνωτισμένος είσαι

Και τέλος για τον Κάκο, σε παρακαλώ ξαναγράψτο, ο Κάκος σας έσφαξε, σφύριξε στο 44 και χάσατε την μεγάλη ευκαιρία που θα κάνατε ενώ δεν κάνατε ούτε μία σε όλο το ματς....  Πας καλά;

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
1. Χαλαρός είμαι αλλά την υποκρισία δεν την μπορώ ρε φίλε.  Την μία έτσι και την άλλη γιουβέτσι.  Την μία "σπάσαν τα μαγαζιά" και την άλλη "τί ζητούσαν οι ΠΑΟΚτσήδες στου Χαριλάου".  Ξερόλα γουάρχολ για πες μου, την περιοχή Χαριλάου την έχετε κατουρημένη γύρω γύρω και απαγορεύετε να περνάνε τα λεωφορεία;  Να το πείτε στον ΟΑΣΘ να κάνει παράκαμψη...
2.Χαίρομαι που συμφωνείς
3 Προφανως αστειεύεσαι, από το πρώτο λεπτο ο Νέτο και ο Βιτόλο έκαναν την χαρακτηριστική κίνηση "ήρεμα" με τα χέρια, δεν ησουν στο γήπεδο οπότε μην κρίνεις
4  [glow=red,2,300]Εγώ σε αντίθεση με κάποιους άλλους μπορώ να κάνω μία συζήτηση με επιχειρήματα γιατί και ποδόσφαιρο ξέρω και μπασκετ και επίσης μπορώ να σου μιλήσω και αρκετή ώρα για τεχνικά θέματα.[/glow]  Αυτός ο "να μην πω τι" που μιλάει για μπάσκετ αμφιβάλω αν γνωρίζει γιατί ο ΠΑΟΚ είναι κάτω απ τον ΑΡΗ στη βαθμολογία.  Μπορεί η απάντηση που θα σου δώσει να είναι του στυλ " γιατί έχουμε λαό", "γιατί είμαστε αυτοκράτορες", γιατί "η κίτρινη φανέλα είναι βαριά" ή [glow=red,2,300]"γιατί ο γκάλης γαμούσε τις μάνες σας" όπως έγραψε ένας  άλλος "να μην πω τι".[/glow]  Μία φορά ρε πούστη μου να δω να γράψετε κάτι αντικειμενικό, κάτι που να βασίζεται στις γνώσεις σας, για να αποδείξετε σε αυτούς που σας διαβάζουν οτι κάτι ξέρετε τέλος πάντων. 
Τα τελευταία τα γράφω διότι μου έχετε αποδείξει οι περισσοτεροι αρειανοί οτι είστε παντελώς άσχετοι από αθλητικά και το μοτό στη ζωή σας είναι "γαμιέται ο ΠΑΟΚ"  Επίσης αμφιβάλλω αν ένας απο εσάς που μιλάει για αυτοκράτορες στο μπάσκετ και λοιπές σαχλαμάρες έχει πάει έστω μια φορά στο μπάσκετ πριν το 1991...

Ο κλασικος ο Ελληνας, ο ξερολας, που βαζει πρωτη πρωτη τη λεξη "ΕΓΩ"!!!!!

"ΕΣΥ" κοιτα να μαθεις πρωτα τους κανονες ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΟΥΣ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ (αγνωστη λεξη??), σε εναν χωρο που φιλοξενουνται οι αποψεις σου και μετα ελα να μας πεις για επιχειρηματα και συζητηση........

ΑΥΤΟΣ που εγραψε "επειδη ο Γκαλης ...... τις μανες σας" αφου ειχε αηδιασει απο τα postαρισματα σου......

1ον το εγραφε στο topic του ΑΡΗ, της ομαδας του, ΑΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ και οχι σε καποιο αλλο και......
2ον και κυριοτερο, αφου καταλαβε οτι εγραψε ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ειχε τα ΠΑΠΑΡΙΑ να ζητησει ΣΥΓΝΩΜΜΗ..... τουλαχιστον απο τους ΝΟΗΜΟΝΕΣ εδω μεσα...... :uglystupid:

shark3

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Like
46
Πόντοι
0
εχει κανενα ρουμ για ουγκα μουγκα φοραω κρανος και σπαω ποδηλαταδικα να γραφετε εκει και να μην αφηνετε τισ κουτσουλιεσ σας εδω? :think: :think:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Tην οποίο χρόνο βρήκες κατα σύμπτωση την Τετάρτη το βράδυ...

Οσο για τα άλλα, εντάξει δεν ξέρω και τρώω πρόλογο, δεν περίμενα να πεις κάτι καλύτερο, εδώ δεν παραδέχεσαι οτι είμαστε μεγαλύτερη ομάδα, τόσο υπνωτισμένος είσαι

Και τέλος για τον Κάκο, σε παρακαλώ ξαναγράψτο, ο Κάκος σας έσφαξε, σφύριξε στο 44 και χάσατε την μεγάλη ευκαιρία που θα κάνατε ενώ δεν κάνατε ούτε μία σε όλο το ματς....  Πας καλά;
Καλα,εσυ κατσε και χειροκροτα την επομενη φορα που καποιο πουλι σταματησει δικη σου επιθεση στο 44'(!)αν και κατι τετοιο δε θα γινει ποτε με σας,να εισαι σιγουρος.κατσε και χειροκροτα οταν καποιο πουλι σπρωχνει τον ανυπαρκτο αντιπαλο σου στα καρε με φαουλ-εφευρεσεις ενω σε καραμπινατη περιπτωση κοκκινης δε δινει ουτε φαουλ για να εχει δικαιολογια("Δεν το ειδα"...),κατσε και χειροκροτα οταν οι αντιπαλοι σου πεφτουν σαν ηλεκτρισμενοι στην περιοχη και το πουλι καθεται και τους κοιτα,κατσε και χειροκροτα οταν οι αντιπαλοι οπαδοι κανουν τα μυρια οσα (μεχρι και εισβολη στο γηπεδο ειχαμε κατα την προσφιλη τακτικη της Τ(ρ)ουμπας)και το πουλι στο φυλλο αγωνα δε σημειωνει τιποτα...

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
εχει κανενα ρουμ για ουγκα μουγκα φοραω κρανος και σπαω ποδηλαταδικα να γραφετε εκει και να μην αφηνετε τισ κουτσουλιεσ σας εδω? :think: :think:
Παντα κρανος αδερφε...κυκλοφορουν ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ!!!

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
εχετε πλακα κρανιοφορες ορνιθες γιατι δεχεσται αντικοιμενικα οτι σας επιβαλαμε την χρηση παμπερς στο χανουμ κοτετς :uglystupid: :tickedoff: :jerking: :jerking: :jerking:
Γαμησε τα φιλε,ο Παμπλο δηλωσε οτι δεν ερχεται στο...κλεανθης Καρπαζιδης,χεστηκε ο μαλακας! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Μάγκες τζάμπα το παλεύετε με τέτοιου είδους συζητήσεις, προσπαθείτε ο ένας να πείσει τον άλλο για πράγματα που δεν πρόκειται κανείς να παραδεχτεί ποτε! ;)

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Ο κλασικος ο Ελληνας, ο ξερολας, που βαζει πρωτη πρωτη τη λεξη "ΕΓΩ"!!!!!

"ΕΣΥ" κοιτα να μαθεις πρωτα τους κανονες ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΟΥΣ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ (αγνωστη λεξη??), σε εναν χωρο που φιλοξενουνται οι αποψεις σου και μετα ελα να μας πεις για επιχειρηματα και συζητηση........

ΑΥΤΟΣ που εγραψε "επειδη ο Γκαλης ...... τις μανες σας" αφου ειχε αηδιασει απο τα postαρισματα σου......

1ον το εγραφε στο topic του ΑΡΗ, της ομαδας του, ΑΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ και οχι σε καποιο αλλο και......
2ον και κυριοτερο, αφου καταλαβε οτι εγραψε ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ειχε τα ΠΑΠΑΡΙΑ να ζητησει ΣΥΓΝΩΜΜΗ..... τουλαχιστον απο τους ΝΟΗΜΟΝΕΣ εδω μεσα...... :uglystupid:
Ναι ρε να μην πω τι,  "εγώ", αφού για τον εαυτό μου σου γράφω

τι να την κάνω τη συγγνώμη σου ρε;  από τότε που εμφανίστηκε το συγνώμη γεμίσαμε αδερφές.  Πρώτα βρίζεις και μετά το παίρνεις πίσω...  

"έιχε αηδιάσει" και άλλα φλώρικα, σας έπιασαν τα ψυχολογικά σας μου φαίνεται

shark3

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Like
46
Πόντοι
0
κατι θα ξερεις παραπανω για ρουφιανους.. :2funny: ειμαι σιγουρος :2funny:

Stories

Νέο!