Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ναι ρε εννοειτε αυτο,αφου εκανες ολες τις αλλαγες νωρις νωρις για να χτυπησεις το παιχνιδι!!!Ρε μια πλακα που εχετε...
Ενω εσυ που τις εκανες νωρις εβγαλες επιθετικο για να βαλεις τον Κων/δη να σιγουρεψεις τι νικη σου,ρε ειστε πολλοι γελοιοι...

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Ρε συ πες'τα πουθενα αλλου αυτα.Περσι σας εκραζε και η διοικηση σας που παιζατε σε αδειο παλε πλακα μας κανεις???Περιμενω για τα φετινα εισητηρια
Θα απαντησεις ποσο εληξε το μεταξυ μας παιχνιδι και ποια ειναι η βαθμολογια?Αβαβα πας να το περασεις? :2funny: :2funny: :2funny:!
Μεταξυ συγγενων φιλων δεν παιξαμε ποτε οπως εσεις αγαπητε μου!
Βαλε τα εισιτηρια των 2 ομαδων!Ποσα σολντ αουτ εχω κανει,ποση πληροτητα εχουμε κτλ κτλ!

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ρε μην πέφτετε στο τρυπακι του warhol, ότι και να του πεις στο μπασκετ το γυρνάει! :grin:
Ο warhol είναι πονηρός και θέλει το κακό σας!  :2funny:
Τι κοινο εχει με λαμπρο και ιωαννη Μελισσανιδη???

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    3,3 KB · Εμφανίσεις: 17

Επισκέπτης
Να ρωτήσω κάτι γιατί δεν ξέρω, στο μπασκετ τα ίδια σκατά δεν είμαστε σαν πόλη? Εννοώ για τριτοτεταρτοι δεν πάτε όλοι? :think:

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Θα απαντησεις ποσο εληξε το μεταξυ μας παιχνιδι και ποια ειναι η βαθμολογια?Αβαβα πας να το περασεις? :2funny: :2funny: :2funny:!
Μεταξυ συγγενων φιλων δεν παιξαμε ποτε οπως εσεις αγαπητε μου!
Βαλε τα εισιτηρια των 2 ομαδων!Ποσα σολντ αουτ εχω κανει,ποση πληροτητα εχουμε κτλ κτλ!
Ρε συ αυτοανακυρηχθηκες αυτοκρατορας και εχεις να πας τελικο απο το 1991 και συζηταμε ακομα???
Τι εγινε τελικα με τα εισητηρια??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Τι κοινο εχει με λαμπρο και ιωαννη Μελισσανιδη???
Ακομα να απαντησεις!!!ποσο εληξε το μεταξυ μας παιχνιδι και ποια ειναι η βαθμολογια!!Αχουτο μωρε,φοβαται να απαντησει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Να ρωτήσω κάτι γιατί δεν ξέρω, στο μπασκετ τα ίδια σκατά δεν είμαστε σαν πόλη? Εννοώ για τριτοτεταρτοι δεν πάτε όλοι? :think:
Μην είσαι μαλάκας . Πέρσυ στο παρατρίχα γλίτωσαν τον υποβιβασμό

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Οχι ρε ο αρης παει για πρωταθλημα!!!Επειδη ηταν αυτοκρατορας το 1988!!!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ακομα να απαντησεις!!!ποσο εληξε το μεταξυ μας παιχνιδι και ποια ειναι η βαθμολογια!!Αχουτο μωρε,φοβαται να απαντησει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μην το θεωρεις απιθανο και να μην ξερει καν να σου πει...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ρωτάω αν ο στόχος κάποια ομάδας απο εδώ είναι το πρωτάθλημα?
Θα μου απαντήσεις γιατί ειλικρινά δεν ξέρω!
Γιατι στο ποδοσφαιρο ειναι?Απλα,να χαμε να λεγαμε...να κυνηγαμε το κατεστημενο και τους Καζναφερηδες μια φορα το χρονο...

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τα εισητηρια της Α1 ρε παιδια!!!!Που ειναι???Δεν το εχει γεματο ο αυτοκρατορας???Εχει γουστο να τον περναει και αυτος που θα επεφτε!!!Εχει γουστο...

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Ρε συ αυτοανακυρηχθηκες αυτοκρατορας και εχεις να πας τελικο απο το 1991 και συζηταμε ακομα???
Τι εγινε τελικα με τα εισητηρια??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Απο το 1991 και μετα εχω

1 πρωταθλημα!
3 κυπελλα ελλαδας!
1 κυπελλο κορατς!
1 ουλεμπ καπ!
1 fiba europe cup!

Kαι εσεις σε ΟΛΗ την ιστορια σας εχετε  7 πρωταθληματα και κυπελλα ΣΥΝΟΛΙΚΑ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!

Και μιλατε κιολας ανυπαρκτοι? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ρωτάω αν ο στόχος κάποια ομάδας απο εδώ είναι το πρωτάθλημα?
Θα μου απαντήσεις γιατί ειλικρινά δεν ξέρω!
Στο μπάσκετ δεν μπορεί να χτυπήσει κανείς τους αθηναίους. Το δυναμικό των ομάδων δεν συγκρίνεται

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Τα εισητηρια της Α1 ρε παιδια!!!!Που ειναι???Δεν το εχει γεματο ο αυτοκρατορας???Εχει γουστο να τον περναει και αυτος που θα επεφτε!!!Εχει γουστο...
Πες μας πρωτα ποσο εληξε το μεταξυ μας παιχνιδι και ποια ειναι η βαθμολογια και θα σου ποσταρουμε και τα εισιτηρια!!Ελα μωλε μην φοβασαι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Απο το 1991 και μετα εχω

1 πρωταθλημα!3 κυπελλα ελλαδας!
1 κυπελλο κορατς!
1 ουλεμπ καπ!
1 fiba europe cup!

Kαι εσεις σε ΟΛΗ την ιστορια σας εχετε  7 πρωταθληματα και κυπελλα ΣΥΝΟΛΙΚΑ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!

Και μιλατε κιολας ανυπαρκτοι? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τι ωρα???Ααααααα,εβαλες και το μιλκο καπ βλεπω!!!Τελικος με πολωνους...αυτο βτα λεει ολα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ρε σεις δεν βαριέστε; Ο ένας μιλάει για το μπάσκετ επειδή δεν έχει να πει τίποτα για το ποδόσφαιρο. Ο άλλος προσπαθεί με ηλίθια επιχειρήματα (μιλκο καπ) να μειώσει τον ΑΡΗ στο μπάσκετ (αθεόφοβε) γιατί και αυτός δεν έχει κάτι άλλο να πει. [size=20pt]ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΤΕ ΠΟΤΕ[/size] γιατί το κουράζετε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom