Βρε αυτή καυλωμενη θα πηγε σίγουρα, πως θα έγινε όταν κατέβηκε το εσώρουχο του άλλου δεν ξέρω χαχαχα. Πέρα από την πλάκα, η Αριανα είναι και τόσο καλή επαγγελματίας που ποτε δεν έκανε και ούτε θα κάνει τον πελάτη της να νιώσει κατώτερος. Είναι απλά εξαιρετική. Οταν ήμουν Αθήνα την επισκέφθηκα μια φορά μόνο, όλο ήταν κλεισμένη. Ο Θεός σε ευλόγησε με ένα πολύ καλό προσόν, κανεις πολύ καλά και όσο είσαι γερος να το χρησιμοποιείς! Μακάρι να τα επισκεφθείς τα κορίτσια και να περάσετε σούπερ!!! Την «φήμη» σου πάντως εγώ την εμαθα μετά την επίσκεψη μου στην Sexyjo. Μάλλον ήμουν ο επόμενος μετά από εσένα, γιατί όταν την γύρισα στα 4 την είδα τόσο ανοιχτή στον κωλο και λέω από μέσα μου « ρε φίλε τι έχει πάρει η γυναικα». Ε με τον διάλογό μας μετά το σεξ, μου είπε πως ήταν το προηγουμενο ραντεβού της αρκετά έντονο με πολύ μεγάλο και χοντρό εργαλείο και πονεσε. Πρέπει να είχε ανεβάσει και μια φωτο στο νήμα της αν δεν κάνω λάθος παλιότερα. Μόλις μου είπε και το όνομα Odin και οτι ήταν πελατησ του σάιτ, λέω εντάξει εδώ είμαστε. Ο μάγκας λέω την ξεκωλιασε τη γυναικα χαχαχαχα.
Υ.Γ. ΜΥΣΤΕΣ για αυτό σας λέω: Μετά τον Odin μην βάζετε ραντεβού.
Πέρα από τον χαβαλέ, να περνάτε όλοι όμορφα.