Spiros_73
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 12.282
- Πόντοι
- 2.256
Λογια καρδιας!!λογια αληθινααχ να'μουνα τι να'μουνα κλωστουλα του βρακιου σου....για να μπορω να βλεπω εγω την τρυπα του μουνιου σου!!!!!!!!!
Λογια καρδιας!!λογια αληθινααχ να'μουνα τι να'μουνα κλωστουλα του βρακιου σου....για να μπορω να βλεπω εγω την τρυπα του μουνιου σου!!!!!!!!!
Πολυ ωραια τα μουνοχειλακια σου...που φαινονται λιγακι!!!!Καλησπερα μωράκια
Ξεκίνησαν οι ζεστες
5-12-24-18......σιγουρακια για κινο.........Ναι ωραία ειναι . Τα λεμε , παω να παίξω ΚΙΝΟ, τωρα μήμπως κ τη γαμησω
Χωρίς Λόγια..Καλησπερα μωράκια
Ξεκίνησαν οι ζεστες
Και έξτρα μοτσαρέλα για πάρτη σουΤι εγινε,τελειωσαν οι αντιπαραθεσεις για την τιμη? Το αρνουμε,και συνεχιζω.Λοιπον,μαζι με το πρωκτικο βαλε και μια πιτσα δωρο με πεπερονια. 12αρα ε! Μη μου ερθεις με καμια ατομικη.
Καλησπέρα Αριανα μαςΚαι έξτρα μοτσαρέλα για πάρτη σου
αμα ειναι απο την καλη ομως, γιατι αλλιως πρεπει να κανεις δωρο κοκακολα και 1μιση λιτρο νερο για το βραδυνο ξυπνημα...Και έξτρα μοτσαρέλα για πάρτη σου
Και έξτρα μοτσαρέλα για πάρτη σου
Κανένα φετινό;Καλησπερα μωράκια
Ξεκίνησαν οι ζεστες
Ελα σταματα,με φτιανς τωρα!Και έξτρα μοτσαρέλα για πάρτη σου
Αλεπού. Σταφύλια. Ψηλά. Κρεμαστάρια.Όσοι συμφωνείτε με την τιμολογιακή πολιτική και την ενθαρρύνετε προτρέποντας να ανεβάσει κι άλλο το κασέ γιατί "το αξίζει" να είστε σίγουροι ότι θα το κάνει λίαν συντόμως και σε κανένα χρόνο από τώρα θα σκάτε το 200αρι για τίποτα φώτο στο OnlyFans. Γιατί η τύπισσα θα δει τί ελεεινά μαλάκες είμαστε που σιγά μη κάτσει να γαμιέται με τον καθένα απο εμάς ακόμα και για 500€/ωρα όταν θα μπορεί ξεκούραστα να βγάζει τα ίδια μόνο με φώτο/βίντεο ή private συνομιλίες. Ααα και για να προλάβω αυτούς που "μπορούν να τα διαθέτουν άνετα και οι υπόλοιποι φτωχομπινέδες να πάμε σε άλλη παραλία", υπενθυμίζω ότι πάντα στη ζωή υπάρχει κάποιος " πλουσιότερος, νεότερος, ομορφότερος και πιο γαμιστερός από εμάς".... οπότε το επιχείρημα είναι ανεδαφικό γιατί με τέτοια μυαλά είναι βέβαιο ότι κάποια στιγμή ούτε αυτοί θα μπορούν να ανταποκριθούν στις "απαιτήσεις/φιλοδοξίες" των κοριτσιών που οι ίδιοι καλλιέργησαν! Απλά με το πορτοφόλι κερδίζουν λίγο παραπάνω χρόνο για να ταΐσουν την ματαιοδοξία τους ότι μπορούν να "έχουν κάποια που είναι για τους εκλεκτούς".... Τα εχω πει κι αλλού: εκτός του ότι έτσι προκαλείτε πληθωρισμό (που κάποια στιγμή θα γυρίσει και σε εσάς μπουμεραγκ), κυρίως εξευτελίζεστε στα μάτια των κοριτσιών, γιατί αυτό που σκέφτονται δεν είναι "Αχ τί gentleman" , αλλά "Αχχ τί ναυάγια της ζωής είναι αυτά που για μια πίπα/κώλο σπαταλάνε περιουσίες"
Λίγα λόγια και με νόημα..!!Καλησπερα μωράκια
Ξεκίνησαν οι ζεστες
Φιλε μας δουλεύει η ΡουμάνΑ;5-12-24-18......σιγουρακια για κινο.........
Αναστάτωση....τι βίντεο και αυτό...;Καλησπερα μωράκια
Ξεκίνησαν οι ζεστες
εχει πατουροπατουρο ομως.........Φιλε μας δουλεύει η ΡουμάνΑ;
200 ευρω / ωρα ζητάει , αλλα δεν είμαστε στο Ντουμπάϊ , ας ξε καβαλήσει το καλαμι που ανέβηκε
Ωραίο μωρό ειναι δεν αντιλέγω , αλλα δεν ειναι για μας , μονο σκαφάτους μπορει να αρμέγειεχει πατουροπατουρο ομως.........
Ωραίο μωρό ειναι δεν αντιλέγω , αλλα δεν ειναι για μας , μονο σκαφάτους μπορει να αρμέγει
300 γιατί οι δύο ώρες;Δεν έχω καταλάβει. Ζητάει 200 όλα μέσα στο πρόγραμμα?
Είναι τσουχτερό αλλά δημιουργεί μία ποιο εκλεκτική πελατεία, νομίζω, που είναι και ο σκοπός. Δηλαδή εάν έχει κάποιους σταθερούς, θα περνάει καλύτερα. Το γραφείο είναι αναγκαίο κακό. Δεν υπάρχει περίπτωση ιερόδουλη να χρεώνει λιγότερα εάν γίνει ανεξάρτητη και τείνω να συμφωνήσω με αυτήν την τακτική, διότι χάνει την "προστασία" που της παρέχεται.
Η σωστή πρόταση είναι 200/1hr και 300/2hr για τους κάβλαρχες!!
Π