Φίλε αν έχει ήθος μια κοπέλα μπορώ να παραβλέψω τα πάντα σε υπηρεσίες σχεδόν . Αλλά αν είναι κουτοπονηρη και το παίζει μαγκάκι εκεί που πρέπει να ζητήσει συγνώμη είναι και πρέπει να είναι μαυρισμένη από όλους .Πιστεύω ότι για την συγκεκριμένη κοπέλα 9 στα 10 θετικά σχόλια είναι ψεύτικα... Δεν θα πω για την εμφάνιση γιατί ο καθένας μας έχει τα γούστα του.... Αλλά στο θέμα υπηρεσιών είναι όλα πολύ κάτω του μετρίου!!!
Για να ταπεινωθεί να ρίξει το εγωισμό της και να βάλει μυαλό . Όλα τα αλλά παραβλέπονται μετά . Και εγώ μπορεί να έχω αλλά γούστα και εσυ και ο καθένας . Η Άννα 24 πχ εμένα μου καλύπτει ότι ζητάω μπορείς να της προσάψεις κάτι ; Για χαρακτήρα μιλάω . Όχι γιατί είναι από τα καλύτερα παιδιά στο χώρο και εκτιμάει αυτό που εσυ μπορεί να μαζεύεις όλο το μήνα για να περάσεις μια ώρα ευχάριστα . Σέβεται το χρήμα σου . Τυχαίο παράδειγμα είπα μια που θεωρείται γενικά θετική σε αυτό που κάνει . Μπορώ να αναφέρω και άλλες . Γιατί καμία δε με έχει στήσει πάνω από τέταρτο και αυτό με έγκαιρη ενημέρωση ;