kolobaras76
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 3.328
- Πόντοι
- 446
το δινει....Τέλειο κωλαράκι.....να το έδινε κιόλας..
το δινει....Τέλειο κωλαράκι.....να το έδινε κιόλας..
Τι Ντούσαν??? Μπάγεβιτς? Βλαχοβιτς? Μιτοσεβιτς? Μη μας αφήνεις με κενά...Αγαπημένοι μου καλησπέρα και πάλι! Όπως έχω προσναφερει υπήρχαν προσωπικά θέματα και δημιουργού Ντούσαν διάφορες δυσκολίες από πλευράς μου ωστόσο τώρα είμαι εδω χωρίς αστοχίες με όμορφη διάθεση να σας χαλαρώσω και να σας κάνω να περάσουμε ομορφα!
Ήθελα να γράψω Ότι είχαν δημιουργηθεί διάφορες δυσκολίες από πλευράς μου απλά έτσι όπως το έγραψα κόπηκε σε δύο λέξεις και δε βγήκε νόημα αγαπημένε μου ευτυχώς έχω και σένα που έλεγες τα κείμενα μου και βγαίνει κάποιο νόημα στο τέλος χα χα χαΤι Ντούσαν??? Μπάγεβιτς? Βλαχοβιτς? Μιτοσεβιτς? Μη μας αφήνεις με κενά...
Τώρα όμως αυτό το... αγαπημένη σου ...πώς να το πάρω, για πες μου...Ήθελα να γράψω Ότι είχαν δημιουργηθεί διάφορες δυσκολίες από πλευράς μου απλά έτσι όπως το έγραψα κόπηκε σε δύο λέξεις και δε βγήκε νόημα αγαπημένη μου ευτυχώς έχω και σένα που έλεγες τα κείμενα μου και βγαίνει κάποιο νόημα στο τέλος χα χα χα
Χαχ εκ παραδρομής ωστόσο διορθωθηκεΤώρα όμως αυτό το... αγαπημένη σου ...πώς να το πάρω, για πες μου...
Δεν έτρεξα σε κανένα νοσοκομείο και πραγματικά δεν ξέρω τι προσωπικό Έχεις μαζί μου αν θες επικοινώνησε το να το λύσουμε … ένα μήνυμα έστειλα ανθρώπιναΔε νομίζω ότι είπε κανένας ότι λες ψέματα και μακάρι να είσαι υγιέστατος πάντα και άλλο κακό να μη σε βρει . Όμως βεβαιώνω και εγώ ότι θυμάμαι ότι η ίδια ιστορία που μόνο η αριαδνη είχε τρέξει στο νοσοκομείο για κάποιον έχει ειπωθεί πάλι και τη θυμάμαι καλά και πρεπει να ήσουν εσυ . Μπράβο της αν το έκανε δε ξέρω τι σχέση είχατε ούτε με αφορά αυτός όμως δε τη καλύπτει και δε τη συγχωρεί σε όλους εμάς για ότι έχουμε περάσει και ότι χρήματα έχουμε χάσει. Δε αποζημιωνοναστε επειδή ενδιαφέρθηκε για έναν πελάτη της που έτυχε να συμπαθήσει .
Είχε ειπωθεί πολλές σελίδες πίσω από έναν ότι ησουν η μόνη που είχες τρέξει όταν ήταν βαριά άρρωστος . Αν το έκανες αξίζεις συγχαρητήρια δε το είπα για κακό . Αν απλά έστειλες ένα μήνυμα να δεις τι κάνει μπράβο σου . Άλλωστε για τη ψυχή σου το ηθος σου και τη ευγένεια σου ποτέ δε έχω πει κάτι ασχημο . Επίσης σε κανένα σχόλιο μου δε θα δεις να σε βρίζω και ελπίζω τουλάχιστο αυτό να το αναγνωρίζεις . Γιατί διαφωνώ με αυτή τη τακτική δε βγάζει πουθενά και δε έχει νόημα . Όσο για όλα τα αλλά που λες να επικοινωνήσω μαζί σου για να αρχίσεις να με απειλείς πάλι με μηνύσεις για πράγματα που μόνο στη φαντασία σου μπορείς να με διώξεις ποινικά ; Δε νομίζω ότι έχει νόημα …. Σχολιάζω μόνο πραγματικά γεγονότα τα οποία δυστυχώς δε σε παίρνει να τα αρνηθείς γιατί τα επιβεβαιώνουν δυστυχώς και λυπάμαι για αυτό δεκάδες για να μη πω εκατοντάδες πελάτες σου … μαζί σου σαν άτομο εγώ προσωπικά ούτε είχα ποτέ τίποτα ούτε έχω και τώρα ούτε και σε μισώ όλως πιθανόν νομίζεις . Αλλά το κάθε νήμα της κάθε κοπέλας είναι για να σχολιάζουμε συμπεριφορές της και πως μας αντιμετώπισε . Όταν λοιπόν άνοιξες το νήμα έπρεπε καλή μου να γνωρίζεις ότι αν δε μας φερθείς σωστά θα υπάρξουν και άσχημες κριτικές . Αυτό είναι όλο … τίποτα προσωπικό δε έχω μαζί σου . Αν μου τα κάνε άλλη κοπέλα εννοείται θα τα έγραφα και εκεί .Δεν έτρεξα σε κανένα νοσοκομείο και πραγματικά δεν ξέρω τι προσωπικό Έχεις μαζί μου αν θες επικοινώνησε το να το λύσουμε … ένα μήνυμα έστειλα ανθρώπινα
Δεν έτρεξα ένα μήνυμα έστειλαΕίχε ειπωθεί πολλές σελίδες πίσω από έναν ότι ησουν η μόνη που είχες τρέξει όταν ήταν βαριά άρρωστος . Αν το έκανες αξίζεις συγχαρητήρια δε το είπα για κακό . Αν απλά έστειλες ένα μήνυμα να δεις τι κάνει μπράβο σου . Άλλωστε για τη ψυχή σου το ηθος σου και τη ευγένεια σου ποτέ δε έχω πει κάτι ασχημο . Επίσης σε κανένα σχόλιο μου δε θα δεις να σε βρίζω και ελπίζω τουλάχιστο αυτό να το αναγνωρίζεις . Γιατί διαφωνώ με αυτή τη τακτική δε βγάζει πουθενά και δε έχει νόημα . Όσο για όλα τα αλλά που λες να επικοινωνήσω μαζί σου για να αρχίσεις να με απειλείς πάλι με μηνύσεις για πράγματα που μόνο στη φαντασία σου μπορείς να με διώξεις ποινικά ; Δε νομίζω ότι έχει νόημα …. Σχολιάζω μόνο πραγματικά γεγονότα τα οποία δυστυχώς δε σε παίρνει να τα αρνηθείς γιατί τα επιβεβαιώνουν δυστυχώς και λυπάμαι για αυτό δεκάδες για να μη πω εκατοντάδες πελάτες σου … μαζί σου σαν άτομο εγώ προσωπικά ούτε είχα ποτέ τίποτα ούτε έχω και τώρα ούτε και σε μισώ όλως πιθανόν νομίζεις . Αλλά το κάθε νήμα της κάθε κοπέλας είναι για να σχολιάζουμε συμπεριφορές της και πως μας αντιμετώπισε . Όταν λοιπόν άνοιξες το νήμα έπρεπε καλή μου να γνωρίζεις ότι αν δε μας φερθείς σωστά θα υπάρξουν και άσχημες κριτικές . Αυτό είναι όλο … τίποτα προσωπικό δε έχω μαζί σου . Αν μου τα κάνε άλλη κοπέλα εννοείται θα τα έγραφα και εκεί .
Και εμενα μου στελνει η δικηγορος μου , ο λογιστης μου, η τραπεζα ,η ασφαλιστικη τωρα δεν θυμαμαι ξεχναω και καποιον στελνουν αρκετοι κανενας αλλος δεν στελνειΚαι για χρονια πολλα στελνει το αριαδνακι κανενα αλλο κοριτσι δεν μου στελνει στην γιορτη μου
Κλαίω από τα γέλια όμως που έχω γράψει ένα κατεβατό και συ κόλλησες στο αν πηγές η αν έστειλες μήνυμα . Όλη η ουσία σε όσα είπα ήταν αυτό για σένα . Δε είναι Γιάννης ειναη Γιαννάκης ….Δεν έτρεξα ένα μήνυμα έστειλα
οφειλεις ενα 5ο ραντεβου παιχτη, για να λυθουν οι παρεξηγησεις.Κλαίω από τα γέλια όμως που έχω γράψει ένα κατεβατό και συ κόλλησες στο αν πηγές η αν έστειλες μήνυμα . Όλη η ουσία σε όσα είπα ήταν αυτό για σένα . Δε είναι Γιάννης ειναη Γιαννάκης ….
Εμενα μου στελνει το Φυσικο Αεριο!Και εμενα μου στελνει η δικηγορος μου , ο λογιστης μου, η τραπεζα ,η ασφαλιστικη τωρα δεν θυμαμαι ξεχναω και καποιον στελνουν αρκετοι κανενας αλλος δεν στελνει
στειλε τον παροχο ο δικος μου δεν μου στελνειΕμενα μου στελνει το Φυσικο Αεριο!
Εσυ έχεις μια γενικότερη εχθρική διάθεση απέναντι μου και αυτό είναι από εδω ως και τις προσωπικές μας συνομήλιες δεν σου έκανα τίποτα!!!! Και δεν είναι τίποτα της φαντασίας μου σε παρακαλώ πολύ να με αφήσεις ήσυχη και εσυ και οι φίλοι σουΚλαίω από τα γέλια όμως που έχω γράψει ένα κατεβατό και συ κόλλησες στο αν πηγές η αν έστειλες μήνυμα . Όλη η ουσία σε όσα είπα ήταν αυτό για σένα . Δε είναι Γιάννης ειναη Γιαννάκης ….
Λες δημόσια να επικοινωνήσω μαζί σου για να το λύσουμε αν έχω κάτι σου απαντάω όμορφα πολιτισμένα και μετά λες να σε αφήσω ήσυχη . Άρα πας να το παίξεις καλή στους άλλους αλλά δε τολμάς να αντιμετωπίσεις πολιτισμένο διάλογο . Ψεύδεσαι μόνη σου και ευτυχώς το κανείς δημόσια και το βλέπουν όλοιΕσυ έχεις μια γενικότερη εχθρική διάθεση απέναντι μου και αυτό είναι από εδω ως και τις προσωπικές μας συνομήλιες δεν σου έκανα τίποτα!!!! Και δεν είναι τίποτα της φαντασίας μου σε παρακαλώ πολύ να με αφήσεις ήσυχη και εσυ και οι φίλοι σου
Και ειπε να την επαναφερει τωρα που την εχουν ολοι στο κραξιμο?Την ειχε ξανα γραψει την ιστορια πιο πισω .
Δεν ψεύδομαι ότι και να πω εσυ το αντιστρέφεις σου είπα στείλε μου προσωπικά αλλά δεν έχει κανένα νόημα γιατί είτε εδω είτε προσωπικά αυτό κανείς με κατηγορείςΛες δημόσια να επικοινωνήσω μαζί σου για να το λύσουμε αν έχω κάτι σου απαντάω όμορφα πολιτισμένα και μετά λες να σε αφήσω ήσυχη . Άρα πας να το παίξεις καλή στους άλλους αλλά δε τολμάς να αντιμετωπίσεις πολιτισμένο διάλογο . Ψεύδεσαι μόνη σου και ευτυχώς το κανείς δημόσια και το βλέπουν όλοι