trelos1989
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.338
- Πόντοι
- 736
παντως η μικρη εχει φωτογενεια την αγαπαει πολυ ο φακοςΚαλημερα και καλή εβδομάδα!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
παντως η μικρη εχει φωτογενεια την αγαπαει πολυ ο φακοςΚαλημερα και καλή εβδομάδα!!!
Όμορφη..Καλημερα και καλή εβδομάδα!!!
Αχ αυτό το κωλαράκι και τα όμορφα δαχτυλάκια ... για πολύ παίξιμο, όπως τα θυμάμαι...Καλημέρα μωρό !!!
Σε ευχΑριτω αγάπη!!!παντως η μικρη εχει φωτογενεια την αγαπαει πολυ ο φακος
Καλησπέρα μου !!!Όμορφη..
Καλημερα γλυκέ μου!!Αχ αυτό το κωλαράκι και τα όμορφα δαχτυλάκια ... για πολύ παίξιμο, όπως τα θυμάμαι...Καλημέρα μωρό !!!
Ωωωω σας ευχαριστώ πολύ !!!....well done καβλιτσα!!!
H ελληνιδα Gina Gerson !!!
Ωραίο φωτο . Ωραίο δωμάτιο που είναι....well done καβλιτσα!!!
H ελληνιδα Gina Gerson !!!
...δν ξερω μαγκα μου, δν ειναι απο δικο μου ραντεβου!Ωραίο φωτο . Ωραίο δωμάτιο που είναι
Η κοπέλα αξίζει από εμφάνιση και υπηρεσίες (κυρίως το πρώτο)....δν ξερω μαγκα μου, δν ειναι απο δικο μου ραντεβου!
....τις ξερω τις χαρες της μικρης, την εχω συναντησει αρκετες φορες! Αρχικα στα πρωτα της (μασαζ+) κ αργοτερα ως εσκορτακι σε οτι γουστο κ σχεδιο θελεις (μονη της, σε duo με φιλη της, anal κτλ-κτλ)!Η κοπέλα αξίζει από εμφάνιση και υπηρεσίες (κυρίως το πρώτο).
Τώρα βέβαια έχει αλλά θέματα, με κορυφαίο την καθυστέρηση μέχρι αηδιας στα ραντεβού.
ΑΝ έχεις χρόνο για πέταμα και δεν σπάνε τα νεύρα σου, κλείνεις, αράζεις και περιμένεις.
Καλησπέρα καλησπέραΚαλησπέρα αγαπες
γεια σου ερωτα...Καλησπέρα αγαπες
Την εχεις παρει ;;;Η κοπέλα αξίζει από εμφάνιση και υπηρεσίες (κυρίως το πρώτο).
Τώρα βέβαια έχει αλλά θέματα, με κορυφαίο την καθυστέρηση μέχρι αηδιας στα ραντεβού.
ΑΝ έχεις χρόνο για πέταμα και δεν σπάνε τα νεύρα σου, κλείνεις, αράζεις και περιμένεις.
Την έχω πάρει εγώ και επιβεβαιώνω ακριβώς το φίλο....Την εχεις παρει ;;;
Με το μπαρδον δεν ρώτησα εσέναΤην έχω πάρει εγώ και επιβεβαιώνω ακριβώς το φίλο....
Με το μπαρδον για καλό το είπα γιατί ξέρω...Με το μπαρδον δεν ρώτησα εσένα
Ναι και δις.Την εχεις παρει ;;;
ΕυχαριστώΝαι και δις.
Μάλιστα την πρώτη φορά, πέρσι τον Αύγουστο, κι παρότι νεκρα έξω λόγω διακοπών, έκανε πάρα πολύ ώρα να έρθει.
Εμφάνιση μια χαρά, πρόγραμμα ΟΚ, έχω απολαύσει και πολύ πιο δυνατά, από κει και πέρα, ο καθένας αποφασίζει για πάρτη του.
Εγώ ΔΕΝ θα ξαναπάρω.