Απλα αντικειμενικα την λες εντυπωσιακη την εν λογω κοπελα (τοσο στον φακο οσο και live)Καλησπέρα σας…
Υ.Γ. Γεια σου Αριαδνη!!
Απλα αντικειμενικα την λες εντυπωσιακη την εν λογω κοπελα (τοσο στον φακο οσο και live)Καλησπέρα σας…
Χαζός είσαι παπαραΣώπα ρε φίλε τσιριζε κι όλας δεν σου είπε έρχομαι σε πέντε λεπτά ρε τι ζούμε με τους χαζούς αγαπουλιδες εδώ μεσα και μπορεί σε κάνα δυο εβδομάδες να σου στείλει καλησπερααααα τι κάνεις
Άντε ψοφα ρε βλημα αγαπουλη μιας ιερόδουλης αΐντε ξυπνάτε .σε πέντε λεπτά έρχομαι και κάνει μια ώρα η επιτομή της κοροϊδίας. αΐντε μουνι μόνο σε πουτανα βλέπετε μερικοίΧαζός είσαι παπαρα
Και κατά δεύτερον δεν επικρίνω εσένα που σε έστησε τους άλλους που την δικαιολογούν επικρίνω γιατί με βρίζεις;Χαζός είσαι παπαρα
Σε ευχαριστώ αγαπημένε μουΑπλα αντικειμενικα την λες εντυπωσιακη την εν λογω κοπελα (τοσο στον φακο οσο και live)
Υ.Γ. Γεια σου Αριαδνη!!
Πρώτος με εβρισες εσύ.Και κατά δεύτερον δεν επικρίνω εσένα που σε έστησε τους άλλους που την δικαιολογούν επικρίνω γιατί με βρίζεις;
05.00Αν επιτρέπεται μέχρι τι ώρα δουλεύεις?
Δεν μπορώ να επαναλαμβάνοΕἶναι ἡ θεωρία τῆς σχετικότητας τοῦ Einstein, ἔ; Στό κρεβάτι καλή;
Από ιαματική πηγηΕσύ που το ξερεις...???
ΔΞ/ΔΑΚατάλαβα της έχεις κάνει φικι φικι ...
5 το πρωιΑν επιτρέπεται μέχρι τι ώρα δουλεύεις?
επειδη εσυ θερεις φυσιολογικο την 1,30 ωρα στησιμο δεν σημαινει οτι ειναιΠροσωπικά εμένα η Αριάδνη δεν με έχει στήσει ποτε τόσο πολύ μόνο εντός του λογικού πλαισίου…τι να πω;; Μπορεί να ήμουν κ τυχερός…αλλά όπως κ να χει πρέπει να βρεις το χρόνο κ τον τρόπο να έχεις εμπειρία με το ξανθό μωρό και θα τα ξεχάσεις τα υπόλοιπα
αλλοι θα περιμενουνΣας περιμένω μέχρι αργά να περάσουμε ομορφα !
Παιδιά δεν θα ξενέρωσετε θα είμαι εκεί …
Δηλαδή μέχρι τόσες ώρες αναμουνις.5 το πρωι
πολλες ωρες χωρισμουνίςΔηλαδή μέχρι τόσες ώρες αναμουνις.
Αυτό είναι !!! Για να ξεπεράσεις λίγα αρνητικάΚαλησπέρα σας…
Το έχει γράψει πολλές φορέςΕσύ που το ξερεις...???
Είναι όντως αγενές έτσι όπως διατυπώνεται αλλά έχει τη δικαιολογία πως απαντά σε όντως θρασύτατη άποψη που αναφέρει πως "Ναι αργώ κι αν σας αρέσει αυτό, αν δεν σας αρέσει σκασίλα μου υπάρχουν αρκετοί βλάκες που όχι απλά το ανέχονται αλλά καμαρώνουν κι όλας!"Έχεις θράσος πάντως πουτάνα!!!
Στο αναγνωρίζω!!!!!
Περιεργο δεν εχω ποτε αντιμετωπισει τετοια συμπεριφορα απο την κουκλιτσα !!!! ναι αργει καποιες φορες αλλα ξερει οτι αν το τραβηξει απλα θα εχω φυγει !!!Είναι όντως αγενές έτσι όπως διατυπώνεται αλλά έχει τη δικαιολογία πως απαντά σε όντως θρασύτατη άποψη που αναφέρει πως "Ναι αργώ κι αν σας αρέσει αυτό, αν δεν σας αρέσει σκασίλα μου υπάρχουν αρκετοί βλάκες που όχι απλά το ανέχονται αλλά καμαρώνουν κι όλας!"
Εγώ λοιπόν δεν έχω υποστεί σοβαρά στησίματα, αλλά το θράσος δεν μου αρέσει οπότε η δεσποινίς αποτελεί παρελθόν για εμένα.